Jump to content
PirateClub.hu

Mindennapjaink, reggel, délben, este...


gery11111
 Share

Recommended Posts

Az éves Budapesti körtúrát letudtam :

 

Újpest --> Csepel Csilagtelep --> Budafok Városház tér -->Campona--> Budafok Városház tér--> Aréna Pláza --> Újpest

 

Nem kevés anyázással, s mindezt 1 rohadt tüdőszűrés miatt.

 

S jöjjön a vicc : tegnap néztem a neten, hogy délután 1 től van fogadás a tüdőszűrésnél oda értem 3/4 1 kor, ott meg az van, hogy 14:00...

Link to comment
Share on other sites

Ám kiszámoltam : tegnap 7 órát (!!) utaztam összesen (ebben a várakozás a nyugdíjas chatszobában --> orvosi rendelő) nincs benne! S ugye lehet venni 10 db-s gyűjtőjegyet, ami ha van nekem az akár 2 hónapig is kitart. Hát most 7 óra alatt bőven elfogyott volna :D

Link to comment
Share on other sites

"Nyugdíjas chatszobában" :D

 

Na elment ez a nyár is. Végre nincs meleg. :D

Ma pár haverral összeülünk aztán xbox360ozunk egy kicsit meg megnézzük az ördögűzőt, mégis csak klasszikus és még nem láttuk :D

 

Holnap megyek városnapra, aztán szombaton és vasárnap meg egész nap itthon fogok döglődni és szembenézek a szomorú ténnyel, hogy mindjárt itt a hétfő és vele együtt az iskola :D

Link to comment
Share on other sites

Sony : Én se láttam az Ördögűzőket még :)

Ám én most a Dead Island első részét tolom (benne van lassan 70 órám), s a platina (alapjáték =100%) 2-3 órányi játék múlva megvan. Nekem nagyon bejött ez a cucc, kicsit a Borderlandsra emlékeztetett, ami szintén nagyon szerettem.

 

Ám érdekes nagyobbik húgom, aki idén lesz kilencedikes nagyon várja a sulit, ám inkább ezt a meleget preferálom, minta a zergeb*szó hideget, lásd tél...

 

Pár év múlva mikor már te is GDP-t termelsz, mint mi akkor mondod, hogy "bakker, de visszamennék a suliba!"

Link to comment
Share on other sites

A Fűrészből én csak az első részt láttam, valamikor nézni kellene többet, de sokszor annak örülök, hogy hazaérek éjfél környékén kajálok, s zuhanok be az ágyba. Hiába öreg ember nem gyors vonat. De 1 biztos : Die Hard -ból több újat nem akarok megnézni az 5 is már 1 hullámvasút volt.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Nagyon kihaltunk :(

 

Anyám sikeresen felhúzta az agyam 2 hete, s most ott tartok, hogy 1 darabig tuti, hogy nem fogom felhívni, ha ő hív akkor meg kiosztom. Már nekem rossz, hogy ilyen idióta anyám van...

Elkezdtem az új (2013-s) Tomb Raider-t. Hát gyerekek ez nagyon faja cuccos lett!

Aki tudja szerválja be!

 

Tegnap előtt drága vezetőm rám dobott 1 sms-t, hogy lejárt a tüdőszűrőm (érdekes augusztusban voltam) csak elkövettek 1 orbitális hibát. Elfelejtették menteni a Excel-be, hogy leadtam... akkora facepalm lett a végeredmény, hogy azt oktatni kellett volna. Pedig tök jó volt, hogy végre tudtam aludni 1 keveset...

Link to comment
Share on other sites

Sajnálom, hogy nem egyeztek anyuddal :unsure:

Velem semmi érdekes. Itt is van valami hülye veszekedés mindig. Most elkezdtem tippmixelni, de nem állok túl jól.. Eddig 2000 FT ment el. Majd jövő hónapban megpróbálom megint, de most már kombináltban. Még 3 próba, és ha nem nyerek, akkor annyiban hagyom a dolgot.

Link to comment
Share on other sites

Hát Anti lesz ami lesz... Havernak elmeséltem a történteket, s nem akarta elhinni ezeket. Tippmixnél olyat csinálnék, hogy 1 meccset úgy játszanék meg, hogy a H- D - V egyformán 3-as vagy annál nagyobb odds van (ritka) s mindhárom eredményre megjátszanám, így nyersz csak azt nem tudni, hogy mennyit.

Link to comment
Share on other sites

Szikla, az én anyám is tud néha kiborító dolgokat csinálni...:/

Egyik osztálytársam múltkor 30ezret nyert a tippmixen:D

Jövőhét után szerdán forgalmi vizsga, a lánnyal még mindig húzzuk egymás agyát (már 3!!!!! kibszott hónapja tart a se veled se nélküled) az iskola pedig fárasztó.

 

Pénteken buli :D

 

Úgyhogy megy az élet:D

Link to comment
Share on other sites

Kicsit izgulok... elvileg harmadikán jön ki az új premier mozimagazin, ahol elvileg olvasható lesz az új cikkem első része. Eredetileg három részes lesz :) Tomb Raider 2013-ban meg a második speedrunt csinálom :D S nincs kizárva, hogy kell még 1 xD 1 rohadt trófea miatt ...

 

Anyámmal kapcsolatban : én azt a embert nem tartom szülőnek, aki a fiától, úgymond több százezret "lopott" el. ezt nem szó szerint kell érteni, de konkrétan ennyivel jön nekem + a gyerekkorom, amikor le se xart... ha most mindent leírnák, akkor sokan azt mondanátok, hogy úristen ekkora szemetet...

Link to comment
Share on other sites

cső. Szikla, Sony Vegas stb. aki akar zenét "tesztelni" az írjon :D

már kb 5 napja csinálom, most masterelek és ezért kelletek ti, hogy sztetek jó-e.. nem túl hangos, nem túl halk stb.. szóval ilyesmi..

az én fülem már elbutult. már nem úgy hallok :D

szóval aki megakarja hallgatni az szóljon, azt elküldöm jó minőségű 320 kbps mp3-ba....

ja és..több fül többet hall :D

 

szerk.: na jó, nem hülyéskedek, nesztek.. aztán a hangerővel meg vigyázzatok :D

http://www.youtube.com/watch?v=Zj3in1hSx-o

Link to comment
Share on other sites

Super! Nekem átdobhatod nyugodtan :)

 

Na gyerkőcök! Premier mozimagazin októberi újság 77.ik oldal ( Így filmeztünk mi) a cikkem megjelent :) És ami még hátravan : jövő havi újságban jön az Éhezők Viadala 2 - Futótűzről egy kedvcsinálóm is :) + Így filmeztünk mi második része :)

 

S elvileg hétfőn a kis Krisztikémmel fogok lenni délután :)

Link to comment
Share on other sites

Én nem is tudtam erről a mozimagazinról eddig :unsure:

Most a hirtelen jó idő miatt a katicabogarak megőrültek. A házba jönnek befelé, és annyi van, hogy már nagyon idegesítő. Egyre több, és több. Kicsit utána olvastam a neten, és ez egy Ázsiából behozott faj, ami sikeresen elszaporodott.

Link to comment
Share on other sites

bigyusz : az egy nagyon jó zene :) Ám ha jól tudom volt 1 másik zene a filmből találó címmel (Neo - Kontroll)

 

Ám én végre beszereztem a Warrior - A végső menetnek a zenéit. 2 napja csak azt hallgatom, kegyetlenül jók, ahogy a film is!!!

Tegnap apámékkal elmentünk a Fővárosi Nagycirkuszba, ahol én utoljára 13 évesen voltam. Nagyon jó volt!! A két bohócon annyit nevettem, hogy a szemüvegem bepárásádott :D

Ennyit anyámról, ő mellett ez a remek szorakozás nem lett volna... Kedden meg Krisztikémmel voltam délután. Nagyon jó volt az is.

Pénteken meg csináltam Újpesten 1 délelőttös mászkálást, s végre tudtam venni olcsón DVD lemezeket, ami nagyon kellett már, főleg a Breaking Bad utolsó évadja miatt :)

 

Ma meg kisebbik húgommal megnézettem a Gru-t. Olyanokat kacagott rajta :)

 

Anti : Sokan nem ismerik ezt az újságot.

 

www.premierek.hu

 

itt megtalálod az újságokat vissza felé is :)

 

Viszont lehet, hogy az IMF2 nem fog megjelenni egyéb hibák miatt... ebből is látszik, hogy nem könnyű ez a "(pop)szakma"

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Szevasztok!

 

Sok minden történt az elmúlt másfél hónap alatt!

 

-A Premier mozimagazinban a novemberi cikkem (Éhezők Viadala 2 Kedvcsináló) volt az utolsó írásom, de a facebookon csináltam 1 IFM nevű csoportot, ahova írom az új írásaimat. Akinek kell oda meghivó Pm-t dobjon rám, facebook névvel!

 

- Anyámmal múlt héten beszéltem kemény 4 percet, s csak a csoda folytán nem üvöltöttem le, pedig megérdemelte volna...

 

- Elkezdtem újra edzeni eleinte saját edzés tervvel, aztán elkezdtem a Yourself! Fitness nevű programmal edzeni, ajánlott!

 

- Végre valahára megvettem a 24 c. sorozat alapjaira hegyező első 24 könyvemet a Pokolkapú - Hadműveletet :) Héten ki is olvastam.

 

- Kriszta és közöttem egyre személyesebb a kapcsolatunk, volt olyan, hogy hajnali 3:50 kor (!) dobott rám sms-t ,hogy szeretne velem besélgetni, végül 2 órán át chateltünk facen, s tegnap mondta, hogy szeretne velem lenni nyáron is, így közösen töltjük ki a szabi tervezönket :)

 

- 1 hete felakartak ajánlani 1 friss árus állást (ahonnan többször kiakartak csinálni), amit azonnal vissza is dobtam.

 

- Készen van a tetóválás tervem is :) Ha minden jól megy jövő hóban beszélek a tetóválós müvészemmel :)

Link to comment
Share on other sites

Schindler : nekem sem volt valami sok szerencsém eddig a szerelemben, de mint tudjuk a remény hal meg utoljára! szóval előre! ;)

Link to comment
Share on other sites

Én mit szóljak ? :) Nekem 14 éve a kezem között halt meg a barátnőm, aki autóbalesetet szenvedett. Mai napig képtelen vagyok feldolgozni, mert ha akkor nem lettem volna beteg én is mentem volna, s lehet, hogy most nem lennék itt. Azóta volt 1 kicsit komolyabb kapcsolatom ami durván 3 évig volt ez volt 2001-2004 között. A szüleim 7 vagy 8 éves koromban elváltak az ok meg annyi, hogy anyám, hogy is mondjam szépen, nyomdafestéket tűröen görény volt, s azt hazudta persze a családjának is, hogy apám verte, hol ott nem volt semmi! Mert ha tényleg ez lett volna akkor engem, mostoha anyámat, a beteg testvéremet, s a kisebbik hugómat MIÉRT NEM verte? Arról nem beszélve, hogy anyám ideileg, de legfőképpen anyagilag nagyon csúnyán lenullázott! Tavaly szeptember - idén január között 33% bér letiltásom is volt, ami legfőképpen anyám dolgai miatt volt, s kézhez kaptam 33-38k zsozsot! Abból úgy éltem, hogy fizettem az albérletemet, ahol több, mint 2,5 éve lakok. Az a szerencsém, hogy haveromék tudják, hogy miken mentem át, s ezért nem dobtak ki. Gondold el májusban leszek 29, nagyon régota nincs kapcsolatom, bár (nem akarok előre inni a medve bőrére) alakulóban van valami. De a legfontosabb, s ezt saját tapasztalatomból tudom SOHA nem szabad feladni! A Fönökeim, kollégáim ezért tisztelnek, mert lehetek akár mekkora trutyiban mindenben a jót látom meg!

Ám 2 jó tanács:

 

-Hallagasd végig vagy ha tudod vedd meg Dr.Csernus Imrétől a Férfit és a Nőt! A férfi hangoskönyben 8,5 óra, de eszméletlen, hogy milyen intelligens! Sokszor azt vettem észre, hogy bakker ez rólam is szolhatna!

 

- Kezdj el edzeni ha nem csinálnád! Én kb 2-3 hete csinálom, s szabályosan úgy nézek ki, mint aki bevette a vigyorexet :)

Link to comment
Share on other sites

Általában megszoktad említeni anyudat, de azt nem tudtam, hogy a barátnőd a szemed előtt halt meg.  Ez szörnyű.. :( Ezek után én is csatlakozok a kollégáidhoz és tisztelni foglak. Nem semmi amin keresztül mentél.  
Az edzés az remek ötlet és sok önbizalmat ad. Te mit űzöl? 

Link to comment
Share on other sites

Hát ami nekem a gyengém a testemen az a felső test, így arra edzek. Kb 1 hónapja kezdtem el egyébként akkor még úgy csináltam, hogy egy-egy gyakorlatot programokból lestem el, testnevelés órákból, s volt amit én magam agyaltam ki + a hideg miatt egyelőre itthoni helyben futást, de tavasszal már megyek ki, találtam itt a közelünkben egy terepet, hogy 1 kör kb 3-4 km s olyan 15-20 perc 1 kör. Most a Yourself! Fitness nevezetü pc program keretével edzek. Ma is edzettem fél órát, de a végére annyira elfáradtam, hogy a az egyik gyakorlatból a végét úgy ahogy van lassitva csináltam már. Amúgy én úgy növelem az önbizalmam még, hogy amikor kész vagyok az edzéssel, s nincs itthon senki üvöltök egy Igen-t!

Link to comment
Share on other sites

Szikla nem ismerlek de amit írtál a elég érdekes és elgondolkodtató is egyben. Én kerékpározni szoktam bár csak idén kezdtem de nagy terveim vannak vele. Szerencse,hogy a munkám a hobbym is egyben. Biztonsági őr vok civilben pedig a helyi közbiztonságért dolgozom lelkesen. Jövőre tervezem a heti 200 km kerékpározást. Nem volt sok párkapcsolatom mert valahogy senki sem értett meg eddig.

Link to comment
Share on other sites

A vicc az Schindler, hogy én nem tudok kerékpározni, de anno 1 haveromat én tanitottam meg :D

 

Amúgy nem vagyok a kerékpározás híve. Asszony jelölt jó múltkor bringával jött, s ha jól emlékszem beakadt a lánc, így nuku fék, s oldalra borult. Szerencsére nem történt semmi, "csak" kisebb horzsolások... amúgy engem se nagyon értenek meg a csajok, de azt mondom, hogy előbb-utóbb összejön nekünk is :)

 

Amúgy nekem is lassan a hobbim lesz a meló (Aréna Pláza Tescojában vagyok hivatalosan kocsigyűjtő), de pénztárazok, vásárlóknak segítek + visszáruzok. El is fáradok rendesen mindennap, mint most is, de szeretem csinálni.

Link to comment
Share on other sites

Az jó dolog. Én imádok kerékpározni főleg mert a melóhelyem csak 4km ezért is vettünk kerékpárt amit az ex páromtól kaptam. Nagy becsben is tartom bár az első nap sikerült taknyolnom vele egyet :D Érdekes volt mert egyből a bringámat néztem és nem magammal foglalkoztam. Számomra a kerékpározás egy igazi szabadság érzést ad amire mindig is vágytam. De egyedül nem jó bringázni :(

Link to comment
Share on other sites

Szikla sajnálom, ami veled történt. Múlthéten kaptam egy állás ajánlatot. Árufeltöltőnek kellett volna menni. Be is mentem megbeszélésre, ahol kiderült, hogy csak 25 napra kellettem volna. Így nem éri meg, mert a bérletet, és az alkalmasságit beleszámolva alig jönne valami. Szüleimből nekem is elegem van már. Tegnap már kikészültem, és nekivágtam a széket az ajtónak, ami sikeresen beszakadt. Persze most én vagyok a hibás, de van egy pont, amikor már nem tudod kontrollálni magad. Én így jártam tegnap. Nem is gondoltam mit fogok csinálni, csak jött magától.

Link to comment
Share on other sites

Anti : Nekem is tegnap szakadt el végleg a cérna, s a szünetemben beszéltem anyámmal, s mindent hozzá vágtam, s már jött a "kötelező" ez nem is így volt c. szöveg.... konkrétan vérvörös volt a fejem az idegtől, kollégáim kérdezték, hogy minden rendben van e ? Mondom anyámat most üvöltöttem le, s az a durva, hogy sokkal jobban érzem magam azóta. Tegnap este hazafele Krisztámmal is beszéltem kb 15 percet, az volt a legnagyobb pozitivum a tegnapban (meg a sharon "stone" fruit :D )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...