Jump to content
PirateClub.hu

Mindennapjaink, reggel, délben, este...


gery11111
 Share

Recommended Posts

Haha :D

 

Megvan a középfokú nyelvvizsgám :3 86% írásbeli, 94% szóbeli :D

 

Kereken egy hónap múlva pedig 17 leszek :'D

 

S már csak 3 hét iskola van :D Örömöm felhőtlen xdd

 

Még az év végi is egész szép lesz. Kivéve a matekot. :D

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Elég rég jártam erre :) Boldog szülinapot így utólag is Szikla! Sony neked pedig gratulálok a nyelvvizsgához! :) Kedden lesz 1 éve, hogy nem gyújtottam rá, de nem igazán vagyok rá büszke, mivel már 2 napja szétvet az ideg, annyira megkívántam megint :( Szerintem aki kicsit is hosszabb ideig dohányzik, és abba hagyja, az attól már örökre kívánni fogja. Kérdés csak az, hogy kinek mekkora az akarat ereje... :(

 

Szerk: Ma reggel nem bírtam magammal, és csak rágyújtottam. Most egyszerre van bűntudatom, és hányingerem. Na mind1.

 

Szerk: 2 órával később még nagyobb undort és utálatot éreztem a cigi iránt, mint valaha. Ennyi volt. A többiek persze lehurrogtak. Persze dicséretet nem vártam, de azért lehetnének megértőbbek..

Link to comment
Share on other sites

anti : Köszönöm szépen! :) Ám ne legyen bűntudatot! Én azt csinálom, hogy bulikon időnként rágyújtok úgy elviselhető a hiánya. Ám én nekem is hányingerem van napok óta. Mindig akkor van amikor szabadságon vagyok májusban... Viszont a Premier Moziújságban elvileg a most Júniusi újságjukban benne lesz a cikkem! A Warrior - Az utolsó menetről írtam, ami a tavalyi évben a kedvenc filmem lett. A Júliusi újságban meg a Totál szívásról írok, mondjuk egy vázlatot már összedobtam, de kicsit hosszú lett.

 

Sony : Gratulálok a nyelvvizsgához!

Módosította szikla22
Link to comment
Share on other sites

Köszi :D

 

A cigiről : Én csak bulikon szívok (először másfél éve próbáltam ki), bár utóbbi időben már ott sem mert enyhe hányingerem van tőle néha :D

 

Elképzelni sem tudnám, hogy csak úgy rágyújtsak a hétköznapokban. Pedig mindkét szülőm bagós, erősen :D

Link to comment
Share on other sites

Na véget ért a szabadságom :( Jó volt ez a 9 nap pihenő, megcsináltam az idei best of bumerángot, amit szerintem 1-2 napon belül elérhettek :) Elvileg a Balatoni nyaralásunkkor lett volna a "premier", de tegnap nem bírtam ki, s húgomnak megmutattam, volt röhögés rendesen :) Jah s nem utolsó sorban vágtam 1 jó csengőhangot a Max Payne 3 c. játékból is. Szóval hangvágásos kérésekkel fordulhattok hozzám. Anno Sony-nak már csináltam egy hangvágást valami japán üsd, vágd, amputáld játékban :)

Link to comment
Share on other sites

super : ebayről rendeltél? Ismerősömnek volt 1,5 hónap mire megérkezett, de ugyanakkor én ugyan az angol Ebayről rendeltem 1 16 gigás pendriveot, s 2-3 nap alatt itt volt, de azt tegyük hozzá, hogy Németországból küldték. S ha jól tudom, azt nem a magyar posta küldi. Bár nálunk meg olyan a posta, hogy kapok 1 levelet vagy 1 csomagot, akkor nem hogy felhozná a postás a negyedikre, nem bedob 1 értesítőt, hogy holnaptól bejöhetek érte a nagy postára, ami gyalog fél óra kb, busszal 10-15 perc. Szóval ez is vicc

Link to comment
Share on other sites

aaa.. ma jött meg :D már majdnem lefújtam az egészet, de bankba még mindig nem voltam -_- és annyira nincs kedvem elmenni, "sorbaállni" ésatöbbi... pedig muszáj lesz....

 

amúgy mi van itt mostanság? idén már nem tudom hanyadik tornádó volt már... már ez is ilyen mindennapos jelenség lesz?

Link to comment
Share on other sites

super : látod látod nem kell parázni :) Ha nem tudnád " globális felmelegedés" van :D Lassan elmondhatjuk, hogy kettő évszak lesz : nyár / tél ...

Link to comment
Share on other sites

super : igazából én sem értem, mert repülővel 2- max 3 nap amíg eljut hozzád, csak most lehet, hogy ami van mindenhol az is közrejátszik, ez hasonló, mint ami volt 2 éve amikor volt a Fukusihai földrengés + cunami.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Na látom sikerült megfertőznöm titeket a Breaking Badel! :) Akkor most olyan infót adok ki, amit csak nektek adok meg. A Júliusi Premier mozimagazinban

www.premier.hu

a Totál Szívásrol (Breaking Bad) fogok írni egy kisebb kritikát. Illetve már megvan minden. S készüljetek, mert Július közepén indul az utolsó (ötödik évad utolsó nyolc része!!!) tehát jól is időzítettem :)

 

Dawide : Kitartást! S Respect, hogy eddig nem adtad fel!!

 

Na az elmúlt közel (3 hét ?)röl tartok egy kis gyors összefoglalót :

 

Nagyobbik húgom elballagott, nekem meg kérdéses volt, hogy eltudok e menni a ballagására, mert pont azon a héten voltam nem gyengén beteg, csütörtökön még hangom sem volt, s a falusi legendás gyógymódot használtam csak nem pálinkát húztam le, hanem vörösbort. A Kozel sörrel nyertem 1 korsót :) S idén először vettem magamnak könyvet, amit tegnap előtt olvastam ki :

 

Howard Gordon - A Halál 48 órája c. könyve volt az áldozat (Howard Gordon a producere, s forgatókönyvírója a 24-nek)

Tegnapelőtt írtam róla 1 kritikát

http://playstationcommunity.hu/blog/31504

S most lehet pislogni a Hősök első évadját (alapból kíváncsi voltam a cuccra) 999 forintért hoztam el az Óbudai Media Marktból :) Szóval erre a hónapra rendesen kiköltöttem magamat, ezért voltam szegény költő, mint Petőfi :D Melóhelyen tegnap előtt volt 1 kicsit durva (nem sértő) aranyköpésem, amin a kollégáim mosolyogtak :

A sima nejlon szatyort, ami eddig 25 forint volt felemelték 32 forintra (alapból felháborító) én erre : s azért a 7 forint pluszért fütyörésszem mindenkinek, hogy a legkisebb is számít! Tucc-tucc -tucc (Aki nem értené : A Corvin tetőnél van a Tesco Disco!)

Link to comment
Share on other sites

Nem nem. Augusztus 12-én indul sajnos csak. :D Régebben úgy volt, hogy júliusban. De azóta már áttették augusztusra :/

 

Dawide, kitartás! :)

 

Szikla ezek a beszólások xdddd :D

 

Amúgy én egyetlen könyv amit megvettem az a Trónok Harca sorozat 2. és 3. része. Nem akarja valaki megvenni? Végül nem olvastam ki őket :x Lusta voltam.

Link to comment
Share on other sites

a júniusi magazinban már van 1 kritikám ahol a Warrior - Az utolsó menetről írtam. Azt már lehet olvasni, elvileg 3-4 nap múlva már tölthető / olvasható formában lesz a totál szívásos kritikám.

http://www.scribd.com/doc/145108578/Premier-MoziMagazin-2013-Junius

 

Sony : Azt nem értem ha kíváncsi vagy egy könyvre, amit meg is veszel azt miért nem olvasod ki? Mert ez így pénzpazarlás. Lásd én megvettem a Halál 48 óráját durván 3 hete (12-én vettem meg) s közel 2 hét alatt kiolvastam. Hozzáteszem, hogy könyveknél finnyás vagyok, csak olyat veszek meg, amiről tudom, hogy érdekel, s elfogom olvasni. A könyv vásárlása előtt 3 könyv volt, ami ilyen szinten érdekelt : A halál 48 órája -- elolvastam jó volt 8/10 ha értékelnem kellene

Dan Brown - Inferno (magyarul még nem jött ki) [Összes Dan Brown könyvet elolvastam eddig]

illetve a Deus Ex - Ikarosz hatás c. könyv (író nevét passzolnám) Eddig 1 könyv volt, ami nekem csalódás volt, s bántam, hogy megvettem (300 forint volt ha jól emlékszem), de azért volt csalódás, mert ott csak a címből indultam ki (Szükségállapot).

Ne tévesszen meg senkit ez nem a filmhez készült könyv!

 

Dan Brown-nál viszont érdemes óvatosnak lenni, mert az előző könyve Az elveszett jelkép kisebb csalódás volt. Arról is írtam kritikát, amúgy.

http://playstationcommunity.hu/blog/26040

 

Az, hogy a könyv luxus vagy nem luxus érdekes téma. Kilehet fogni olcsón jó könyveket, amiket tudod/ tudom, hogy elfogod olvasni, tehét nem feltétlen igaz, hogy drága 1 adott könyv. A halál 48 órája 2990 forint volt, de gyakorlatilag egy instant 24-t kaptam csak más körítéssel. Meg kérdés, hogy mi a drága (tankönyveken kívül) vehetsz akár 6000 forintért bűn rossz könyvet, de rohadt jót is. Persze vehetsz pár százas ajánlatért (nem a mekis könyvre gondolok :D ) olyan könyvet, hogy a hajad leteszed tőle. Szerintem azt kell csinálni, hogy csak olyan könyvet vegyél meg, amiről tudod, hogy érdekelne. Nekem van talán 6-7 könyvem (lehet, hogy több) amire nem sajnáltam a pénzt, mert már kiolvastam, s tudom, hogy kifogom olvasni. A Da vinci kód paródia könyvet is elolvastam (A Hal fincsi volt a könyv címe) azt kb 3 nap alatt, még szerencse, hogy azt kaptam, mert az a fájdalmas könyv volt. Volt benne 1-1 rohadt jó poén, s ennyi. Múltkor meg olyat mutatott haverom, hogy van 1 könyvekkel teli hely, s beteszed azt a könyvet, ami téged már nem érdekel, viszont cserébe hozhatsz el onnan, ami érdekel (szenzációs ötletnek tartom!)

Link to comment
Share on other sites

Sony én megértelek, de az a luxus, amit én csinálok (videojátékozás) Martin a PSC főszerkesztője megmondta : A videojáték luxus akinek nincsen rá pénze ne csinálja! Nekem nincs sok pénzem rá, de időnként beszerválok 1-1 nagyobb címet (legutóbb a Gran Turismo 5 volt a szerencsés)

 

Ameddig olvastad a könyvet, addig mennyire volt hű a TV sorozat?

Link to comment
Share on other sites

Ez a baj , hogy túlságosan hű volt. Én azt hittem, hogy sok minden el fog térni :D A második részben 100 oldalig jutottam. A harmadikat 250 körül tettem le. :/ A második talán 900 oldal? A harmadik meg 1200 körül. Most lusta vagyok idehozni xd

Link to comment
Share on other sites

az soha nem baj ha egy film hű a könyvhöz! Olvastad Dan brown-tól az Angyalok és Démonokat?

Ott a filmben gyakorlatilag a legfontosabb dolgot hagyták ki ami a könyvben benne volt...

Link to comment
Share on other sites

Szoktál mondani hogy csak az ökör iszik magában xd hát akkor én most ökörnek számított. Olyan féltékenyégi roham jött rám egy lány miatt hogy lementem a spázjba és megtalálam a hzáipáleszt xd

 

ha már igy történt miért ne osztanám meg itt, nem? :D Tök jó. . , legalább nem érzem majd úgy hogy a kutya se figyl rám :))

 

Bár ezt a hozzsólást holnap reggelre valószínüleg megfogombíáni :D

Link to comment
Share on other sites

Na akkor ezt most dekódolom :D

Én is szoktam magamban inni, de van amikor csak sört, esetleg vörösbort. A Legepikusabb történet tavaly októberben történt :

lázas voltam, hazaküldtek melóból otthon bevettem 1 szem algoplexet, utána kb 3/4 - 1 órával később lehúztam 1 üveg vörösbort. Közben toltam a Burnout Paradise-t s hát életemben nem röhögtem annyit, amikor 1 kocsi felettem átugratott :D Másnapra helyre is jöttem. Amúgy osztom Dawide véleményét, ha visszagondolok ilyet talán 10 évesen csináltam ilyet, hiába működött már akkor a csajozó gépezetem.

 

Ezt ismeritek :

 

http://breakingbadamc.tumblr.com/

Link to comment
Share on other sites

XDDD Hát szikla ez nagyon jóóó :D Aztmondja azon kacagott, hogy átugrattak felette :D

 

Amúgy nehogy azt hidd, hogy én gyakran csinálok ilyet. Ez volt az első és utolsó. Csak hirtelen olyan gyomorideget kaptam, hogy nem láttam más kiutat. De azóta meg lett beszélve minden :D Most már csak az alvás nem megy :D

 

Nem rossz ez az oldal amit linkeltél :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...