Jump to content
PirateClub.hu

Mindennapjaink, reggel, délben, este...


gery11111
 Share

Recommended Posts

Üdv mindenkinen .

Bocsánat hogy ilyennel zaklatlak bennetek , de sik hülye vagyok a számitógéphez , hogyan tudom megnézni az itt található filmeket ? Mibe kell bemásolnom (http://data.hu/get/4572348/Aranylaz.Alaszkaban.s01e09.tvrip.xvid.001 ) ezeket ?

Köszönöm elöre is .

Link to comment
Share on other sites

Anno az Eszement Tudományban (Braniac) a tudós úgy rúgott be, hogy a szaunában ahova teszik azokat a dolgokat, amiket "meggyújtanak" oda öntötte a söröket, s a melegben belélegezte az alkoholt :D Ki kéne próbálni egyszer :D

 

Vallas : a linket kijelölöd, s a böngésződben 1 új lapra beilleszted, s utána már adja magát :)

Link to comment
Share on other sites

Sony : Én már a jövő hét hétfő este 3/4 12-t kb akkor érek haza s 2 nap pihi :) Ma (végre) kipróbáltam a föld alatti combínót azaz az új kettes metrót. Basszus ez kellett már nagyon, remélem lefogják cserélni mindenhol, minél előbb :)

Link to comment
Share on other sites

Nekem a kombinó üléseivel sincsenek gondok, főleg, hogy régebben sokkal többet utaztam mondjuk Hannoveri villamossal (3-as ) vagy éppenséggel Tátra villamossal ( 14-es ). De sok hasonlóság van a Almstrom s a Kombinó között ezért is kereszteltem így el :)

 

Tegnap délelőtt bent unatkoztam, így egy rejtvényt agyaltam ki (aminek a válaszát is leírom most)

 

II /I mi ez ? -->Kéti Peri vagyis? Katy Perry :D

Link to comment
Share on other sites

Zulu : ennek ami megy a kettes metrón azzal is volt rengeteg hercehurca ha vissza emlékszel (nem fér be az alagútba, túl kicsi az alagút neki stb... ) lehet, hogy azért van sok pannon indián a kombinón, mert ők anno fehér emberek voltak, csak elevenen sültek meg :D

 

Na mára kényszerszabit vettem ki, mivel tegnap elég szarul éreztem bent magam (lelkileg is, de ezt inkább nem részletezem) meg szerintem benyelhettem valamit, vagy elkaptam valakitől valamit...

Link to comment
Share on other sites

Szikla itt az influenzaszezon. Engem már 1 hete kínoz :D

 

akkor jobbulást ;) Gyorsan cserélek 1 vírusirtót, mielőtt megfertőzöl te is :D

Link to comment
Share on other sites

Tegnapi napom jó volt :)

 

Kezdődött az egész azzal, hogy hajnali 3/4 3kor kimaxoltam a Just Cause 2-t, amibe durván 150 órát tettem bele. Aztán délelőtt 10kor találkoztam volt osztálytársammal, akivel elmentünk biliárdozni. Utána nyomtunk 1 menet snookert (most játszottam először ) nem gyenge, sőt brutálisan jó :) Haver meghívott 1 nagy pizzára közben cigiztünk, s kóláztunk (nem nagyon szeret alkoholizálni ) :)

 

S végre beszereztem 1 rég óta szemezett zenét, amit youtuben, is megtaláltam, de végül kb 2 órás "harc" után a soundcloudról szereztem be :)

http://www.youtube.com/watch?v=UEW-jy0u4cA

 

Közben haverommal folyamatosan ökörködtünk miközben mászkáltunk össze-vissza :) Közbe próbáltam neki segíteni, mert az ajtójukra öntapadós számokat kerestünk. Persze se Praktiker, se Baumax, se (halál)auchanba 1 db nem volt.

Link to comment
Share on other sites

Üdv Doogka :) Ezer éve nem beszéltünk :) Mizujs?

 

Sony : nekem a mai nap után már semmihez se lenne kedvem... kicsit nagyon durván leamortizáltak bent szellemileg...

 

következőt kell elképzelni :

 

egyedül vagyok (ezzel még semmi baj nincs)

töltsem fel a karavánt (ez a melóm alapból)

+ pénztár + clubcard arányt javítani illetve tartani 40% körül + szatyor leltár + visszáruzás s emellett elviselni sok K vásárlót, akikből vannak kretének (pontosabban idióták)

 

Nem baj hétfőn, s kedden addig fogok aludni amíg ki nem dob az ágy ( a negyedikről)

Link to comment
Share on other sites

Én most elkezdtem nézni a Breaking Bad-et :D Hát valami nagyon jó ez a sorozat :D

 

Ugye hogy, ugye? :D Első évad ötödik részében van eddig a kedvenc epikus jelenetem :) Remélem feliratosan csekkolod :) Jah s az utolsó évad utolsó 8 részét (az ötödik évadot kétszer nyolc részre vágták) most nyáron kezdik vetíteni amcsiknál.

 

Doogka : Először is Boldog Születésnapot így utólag. Nálam minden allright, már amennyire... sokat robotolok, sokszor arra nincs erőm, hogy pc-t bekapcsoljam :/ Facebookon már nem is voltam lassan 2 hete (nem is hiányzik mondjuk) tavaly március óta szemüveges vagyok (bár nem tudom, hogy ezt meséltem e ) basszus lassan 2 éve, hogy Újpesten lakok :) Repül az idő... Anyud jól van ?

 

Valamelyik este elkezdtem nézni a Rango-t. Hát gyerekek ezt látni kell!!! Első 20 percet ha átszenveded utána olyan poénok jönnek, hogy sírni fogsz a röhögéstől :) S szintén elkezdtem nézni a Looper - A jövő gyilkosát. Erre 3 betű a reakcióm ez a MAF azaz Mi a f@sz? Annyira megbonyolítják a lényeget, hogy rájöttem ezt pihenten kell nézni.

Link to comment
Share on other sites

szikla22: Köszi, jól van. Átrakták a csemegére nemrég, de már visszakérte magát a zöldségre. nem bírta sokáig az ott uralkodó állapotot. Furcsa hogy szemüveges lettél, nekem is van, de csak suliban használom, meg gépezésnél. Nekem mondod hogy repül az idő? Amikor voltam nálad és tartottunk egy ferde estét, még mindig olyan mint ha nem rég lett volna :D .

Link to comment
Share on other sites

Hu az a ferde este bitang jó volt nagyon, főleg, hogy nekem az volt a második ferde estém zsinórban :D

Nyáron remélem jössz Combichrist koncertre ha lesz egyrészt lóvénk + lesznek megint hazánkban :)

Tavaly júliusban nem gyenge buli volt, főleg, hogy meló után mentem haverral ki :) 1 liter VBK -t öt perc alatt húztam le :D Ott még sör + cigi :P

Őszintén szólva már rég kiugrottam volna hozzájuk a tesznyoba, de sokszor lelkierőm nincsen nem, hogy elindulni, még az ágyból kibújásra se :D

Link to comment
Share on other sites

Asszem akkor lehettem 14 mikor elmentem hozzád :D, aztán meg már itt állok a felsőoktatási felvételi küszöbén. Hiába na, gyorsan megy az idő. Én mostanában nagy bulizásokon vagyok túl (szalagavató after party, osztálykarácsony, általános iskolai osztálytali, softosabb szilveszter, szülinap), de már várom a nyarat, mert koncerthiányom van picit, unom már a fedett helyes szórakozó helyeket :). Mostanában anyum is nagyon el van fáradva a csemegézéstől, még nem helyezték vissza a zöldségre :S.

Link to comment
Share on other sites

Jah akkor fejezted be az általánost ha jól emlékszem, én meg akkor 3 napos pihenőt tartottam, így jött 2 görbe este. Az első se volt gyenge :D Fél liter Unicum next-et húztam le haverral + jó pár sört. Ha jól emlékszem mi 1 tálca sopronit húztunk le? De a legjobb az volt miután feltettelek a vonatra én meg mentem haza, s a Csepeli HÉV-en jött az a bizonyos fohász istenhez, "kérlek istenem, most nem akarok druida lenni :D" Hazaértem, sötétítő behúz s elterültem.

 

Hú én meg majdnem átmentem a pékségbe, mert ember hiány volt, erre még mindig ott vagyok a vevőszolin, s az nem gyengén fárasztó hely. Főleg, hogy a főnökeimből majdnem mindenki (max 3 ember aki normálisabb) idióta. Úgy értsd, hogy nem fizikailag, hanem mentálisan fáradok el.

 

Ez a koncert egyébként tavaly az A38-n volt :) Dobok be pár linket ha kell :)

Link to comment
Share on other sites

Hát az a vonatút se volt gyenge számomra, olyan másnapos voltam én is. Asszem feltaláltunk egy új italt is akkor (szőlőlé meg sör volt asszem), jó volt :). Azóta talán a mostani szülinapom volt hasonlóan jó színvonalú (kevés ember, de jó arcok, én pont ezt szeretem). Jó lenne megint ilyen görbe estét tartani :). Ide csak kíváncsiságból jöttem fel, hogy aktív vagy-e még itt. Amúgy igen, akkor fejeztem be az általánost, most meg már a középiskolában vagyok végzős (5. évfolyamos, angol nyelvi előkészítős gimis osztály). Elég durva hogy kb 6 év telt el azóta :D.

A suliban én is inkább mentálisan szoktam elfáradni (nagy suli=sok hülye akik hülyeségeket pofáznak akkor is, amikor nincs kedvem őket végighallgatni).

Link to comment
Share on other sites

Oh a pirateclub örök :) Itt mindig is voltak, s mindig is lesznek jó arcok, nem hiába ajánlottam neked régebben :) Más : Láttam lájkoltad a reggeli epic failemet :D

 

Aha szőlőlével ittuk a sört :D Nyáron ha úgy van a C4P-be ("konzolkocsma) s 1-2 házibuliba járok. Tényleg jó lenne 1 újabb görbeeste annyi változással, hogy most te szervezel ;) Várj nem most lesz 4 éve, hogy fejezted be a sulit? Én így emlékszem, bár most nyáron a nagyobbik húgom is kivégzi az általánost :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...