Jump to content
PirateClub.hu

Mindennapjaink, reggel, délben, este...


gery11111
 Share

Recommended Posts

BUÉK Mindenkinek!

 

Na egy aránylag jól sikerült házibuliról jöttem haza, ahol anyám, húgommal lementünk Tökölre anyám barát illetve kolléganőjéhez.

Ott meg totál állatfarm van : kutya, macska, kigyó... na viszont volt egy tipikus egyszer elsüthető poén. Lényeg, hogy van nekik 1 fakígyójuk. kivették, s odatették mellém én meg nem figyeltem, s felüvöltöttem, hogy kígyó!! Mindenki elkezdett röhögni (beleértve a kutya, macska is :D )

Link to comment
Share on other sites

Megmondtad Zulu :) Csak tudod amikor 29-én indultam anyuhoz úgy voltam vele, mint az elmúlt 10-15 évben... azaz csak neki lehet igaza... elmondtam neki, hogy én mennék sűrűbben is, de az, hogy utazok kétszer másfél órát s ott vagyok 2 órát, mert a barátnőjével programja van ez kicsit gázos... viszont most 5 napig voltam ott, de ez a tipikus holnap már tényleg megyek volt :D

 

Viszont legjobban a nagyobbik húgom örült, ugyanis húgom idén lesz 15, így megnézettem vele pár számomra alap filmet, meg olyat, amit mondott, hogy érdekli.

 

Ezeket néztük meg:

 

-Tron : Örökség ( kedvenc filmje)

-Warrior (nálam a 2012-es év legjobb filmje!)

-Paul

-Gru

-Ted

-Batman : Kezdődik! (kétszer is :) )

 

 

 

Vicu : Neked is Boldog Új Évet Kívánok! :)

 

Na ma "jó háziasszony módjára mosok :) Kb 2-3 körből megúszom

Link to comment
Share on other sites

Én a híradóban láttam tegnapelőtt :/

 

 

Youtubeon az évet én így zártam :D Aki szerette a 2012-es filmévet (meg a trailereket a 2013-as filmekről :D) az nézze meg, nem hibátlan a videó de szerintem szórakoztató :D

 

http://www.youtube.com/watch?v=7vQzdIGQl3M

Link to comment
Share on other sites

Hm én most hallotam a szigethalmi esetről, 3 nap után... csak nem volt szerencsém, vagy tényleg ennyire nem hírértékű 2 megkéselt ember....

 

Én másodikán hallottam róla, s azt is a youtube miatt.

Tegyük hozzá, hogy a médiában az van ha magyar ver meg esetleg megöl 1 pannon indiánt akkor jön a hír, hogy rasszizmus meg stb... de ha ez fordítva akkor bezzeg nem foglalkoznak vele...

Az a durva, hogy amikor mentünk Tökölre felszállt Pesten pár emberke akik pont Szigethalmon szálltak le.

Link to comment
Share on other sites

Tegnap cimborámmal elmentünk billiárdozni, s kb 7-8 év után újra dákot fogtam. Közben bejelentettem, hogy kiadok 2 DVD-t :

 

-Hogyan hagyjunk ki 100%-s ziccert a billiárdokban

 

- Így lökd be a fehér golyót :D

 

Szóval elbénázgattunk, de az a tipikus örömjáték volt, ahol annyi volt a szabály, hogy érezd jól magad :)

Link to comment
Share on other sites

A "főgonoszak" viszont nagyon jók! Joker alakítása zseniális

 

Bizony az! A hatalmas Jack Nicholson a sz{r 90-es évekbeli Jokerével a nyomába sem érhet Heath Ledgernek. Nekem ő lesz a Joker a vásznon, borzalmas, hogy egy ilyen tehetséges ember 28 éves korában meghalt. :/ Még az az idióta Nicholson ott poénkodott, hogy "én megmondtam neki, hogy bele lehet őrülni ebbe a szerepbe"... szánalmas. Mintha a Ragyogáson kívül lenne bármi más hatalmas alakítása. Már 5 éve lesz mindjárt, hogy meghalt, jól eltelt az idő :/

Link to comment
Share on other sites

Tegyük hozzá, hogy a Sötét Lovag végül is csak Joker miatt marad emlékezetes, még mindig kiráz a hideg amikor mondja a klasszikus mondatot : " Why so serius?"

 

A Felemelkedésben viszont Bane nekem szimpatikus volt, lehet, Tom Hardy jellegzetes hangja miatt.

Link to comment
Share on other sites

Hú megnéztem az Életrevalókat, s a Gamer-t. Ezeknek a filmeknek a kritikáját most megosztom veletek.

 

Életrevalók :

 

Nagyon kellemes csalódás. Nem éreztem se erőltetettnek, se gyengének. A poénok olyanok benne, ami inkább megszerethetővé teszik a karaktereket. Ezt a filmet kötelezővé tenném mindenhol, de főleg az iskolákban. Hiába a Franciák tudnak jó filmeket csinálni.

A Szinkront nagyon jól eltalálták. Aki még nem látta szigorúan úgy nézze, hogy semmi trailert nem néz, mert úgy üt igazán. 10/10

 

 

 

Gamer - Harc a végsőkig

 

Hát ezt is láttam. Alapötlet jó, megvalósítás már kevésbé, unalmas volt s a 80 perc alatt többször néztem, hogy mennyi van még belőle... Tipikusan egyszer nézhető film. 5/10

Link to comment
Share on other sites

Életrevalók szerintem is nagyon jó film :D Viszont néhol lassú volt számomra a "fül egy erogén zóna" rész meg kicsit erőltetett volt. De kötelező darab! 8/10

 

Én most a Django-t várom , hogy megjelenjen végre dvd-n :D Igaz még hónapok kérdése DE EZT A FILMET LÁTNOM KELL :D Már töltöm is thepiratebayról :D (angolul tuti fent van már:D)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem meg az egész filmben nem volt semmi erőltetettség, hiszen pont annyi poént tettek bele, hogy ne sírd végig a filmet. Lakótársaim közül a csajszi (Melinda) mesélte, hogy ő majdnem elsírta magát. Tanulságos film az a legjobb szó rá :) Húgom idén lesz 15, így mindenféle képen megnézettem vele :)

 

A Django elvileg 2 hét múlva lesz nálunk moziban onnantól számítva 4-5 hónap, ha rám hallgatsz akkor az MWT - release-t szed le.

 

Viszont én nem vagyok oda Tarantino filmjeiért. Tavaly januárban megnéztem a Becstelen Brigantikat s konkrétan halálra untam magamat, s lakótársaimmal azon versenyeztünk, hogy ki alszik el hamarabb.

Link to comment
Share on other sites

Én azt nem is láttam :D Én inkább Di caprio és Jamie Foxx miatt nézem meg :D Kíváncsi vagyok az alakításukra.

 

Én húgom 10 éves de kb. mindent néz amit én (kivéve az olyan filmeket amikben van meztelenkedés, meg célozgatás szexuális tartalomra, persze) és hála az égnek egyezik az ízlése az enyémmel, örülök neki, hogy nem csak a disney channelen menő f0sokat nézi. Ha találok valami jó filmet azonnal szólok neki és megnézzük. Walking Dead-et is nézi :D Megmutattam neki, hogyan csinálják a speckó effekteket (youtubon vanank fent videók) és nem is fél tőle, bár szerintem részben azért nézi mert szerepel benne Norman Reedus :D Meg végülis tanul vele : a szöveget olvasni kell (mert ugye feliratos) ezzel az olvasása is fejlődik meg szokja az angol cuccokat, mert az itteni suliban az angoltanítás szörnyű :/ Durva azért, hogy alig 7 év a korkülönbség köztem és közte és ha én nem mutattam volna meg neki nem ismerne kb. semmi értelmes filmet (azóta már elromlott a VHS lejátszónk így a kazetták amin a jó mesék vanank amiket én néztem anno, porosodnak). De most komolyan. Mikor én gyerek voltam hiába a 2000-es évek elején volt , a VHS-en éltem, nem volt csak tv2 rtl klub (ott meg csak a reggeli matinét néztem, többi műsor nem érdekelt).

Emlékszem megvolt az Oroszlánkirály és az Aladdin 2 de csak angolul, kazettán :D Nem értettem belőle semmit XD Még csak magyar felirat sem volt rajta de néztem és néztem és néztem :D Ja, és féltem Jaffartól :D (ez kb. 8-9 évesen volt). Ártani nem ártott :)

Ajj de elkalandoztam. :D

 

Én hétvégén a Batman Sötét Lovagot nézem újra. Azt hiszem itt az ideje, már rég láttam, még nyáron :D

Link to comment
Share on other sites

Heath Ledger az egyik kedvencem:) bár van néhány gagyi szerepe, de hát ez van.Huh vannak filmek amiket nem tudok megnézni pedig állítólag jók, pl a falu, életrevalók. Am az éhezők viadalát megnéztem nagy nehezen és jó volt.Gondolom nem vagytok alkoynatrajongók, szal be merem tenni: ez a kritika üt:

 

http://www.youtube.com/watch?v=BWoS3jQAGG8

 

am érdems a többi alkoynat film kritikáját is megnézni: Garantált szórakozás:D

Link to comment
Share on other sites

Most nyáron (mármint 2012 nyarán) mikor voltunk Balcsin a nagyobbik húgom lehozott valami sulis tini csajos vígjátékot, amiben Heath Ladger volt az egyik szereplő. A filmről csak annyit, hogy az eleje még tetszett is amikor az egész suli tiszta Adams Family volt. Mi úgy filmezünk húgommal egyébként amikor náluk vagyok, hogy hozok 10-12 filmet minimum. Mondom neki, hogy nálam most ezek a favoritok, aztán elkezdjük nézni őket, s bizony nem 1 nem 2 film volt ami nála telitalálat volt. Ilyen volt most nála a Tron: Örökség, Warrior, Gru, s legközelebb a Lopott Idő, Életrevalók lesz a terítéken. Az alkonyat első részét anno főnököm jóvoltából láttam, s őszinte leszek nekem semmi bajom nincs azzal a filmmel, s nem értem, hogy ez a mostani generációnak mi a baja vele, vagy csak szimplán divat lett fikázni a Twilight filmeket. 3 év alatt egy normális érvet nem kaptam! Tegyük hozzá, hogy 3 éve kavartam 1 csajjal a melóhelyen, s képes lettem volna végignézni az összes részt.

 

Sony : annak idején (96-97 körül) lehetett venni újra VHS-en a Star Wars részeket, s a Birodalom Visszavág feliratosan volt meg, az nagyon nagy emlék mai napig :) Az Oroszlánkirályt meg annak idején rongyossá néztem :)

 

Tegnap mentem először ebben az évben robotolni, s ezt úgy "ünnepeltem meg", hogy lakótársamtól elkértem az Éjszakai Őrséget könyvben. Eddig kemény 20 oldalt olvastam el, eddig tetszik. S tegnap olyan történt velem, ami normális emberrel aligha nem történne : vettem 5db-s tesco gazdaságos borotvát :D kemény 150 forint volt! A mostani pengém már rohadt gyenge volt, s nem volt valami sok manim, így lesz ami lesz alapon kipróbáltam. Szerintem ezt is csak lefikázták, mert tescos... Szerintem a héten már nem is kell borotválkoznom :P

Link to comment
Share on other sites

Ma felraktam a win8-at, egyelőre csak próbálgatom úgyhogy a 7est meghagytam mellette. Nagyobb változásra számítottam, de a metrón kívül semmi különösebbet nem fedeztem fel eddig. Lehet holnap felteszem véglegesre, bár a sok telepítéshez nem nagyon van kedvem. :mellow:

 

én talán egy csöppet gyorsabbnak érzem, és tetszik, bár csak 1 éintőképernyőre optimalizált win7

Link to comment
Share on other sites

én csak kipróbáltam karácsony előtt a win 8-t, amikor az Acer laptopokhoz volt valami promóciós játék. Semmi bajom nem volt vele. Viszont a start menüje rohadtul tetszett :) Ha nem lenne gyenge gépem simán fel is tenném

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...