Jump to content
PirateClub.hu

Microsoft Windows 8


M412305
 Share

Recommended Posts

Természetesen nem átverés, viszont a WMC-s módszer azóta már nem él. A meglévőeket nem bántja a Microsoft, de az új aktiválások már ki vannak szűrve.

 

Azt hittem, hogy a KMS-re mondod, hogy hitelesen a Microsoft-tól, bocs. :)

Link to comment
Share on other sites

Mármint hogy az aktiválás lassította volna be? (Csak mert az nem valószínű. :))

 

Parteigenosse:

Én is a WMC módszert ajánlottam mindenkinek, amíg aztán december 11-én sikerült végleg elcsesznem a Windows-példányomat. :D KMS-sel volt aktiválva, de a Media Center kulcsot is megadtam, hiszen úgyis működik a dolog. Nagy hiba volt. Ledobta az aktiválást, és mivel Pro-ból Pro with Media Center lett a Windows verziója, nem fogadott el többé Pro kulcsot, ami a KMS-hez kellett volna.

Másnap újrahúztam a rendszert, azóta is KMS van.

Ahogy utána néztem neten, aznap, vagy egy nappal előtte kezdtek megszaporodni ezek az aktiválási hibák, szóval jól időzítettem, pont akkor lőtte ki a módszert a Microsoft. :D

 

Az aláírásomban lévő hozzászólás már egy ideje át van szerkesztve, hogy más lehetőleg ne fusson bele ebbe. :)

Link to comment
Share on other sites

Szerencsére NVIDIA driver már a hivatalos Windows 8 megjelenés előtt is volt. :)

 

Bálibee:

Röviden: sehogy. Olyat lehet, hogy saját magad által választott ikont tenni az eredeti helyére (neked kell ikont szerezni / készíteni), természetesen csak külső programmal, rá lehet keresni ilyenekre.

 

goolyoo:

Ne használj ilyen-olyan aktivátort! KMS-sel aktiváld!

 

anita4817:

Sajnos ebbe én is belefutottam egyszer, nem működött sok beépített alkalmazás. Újratelepítettem a Windows-t, feltettem minden frissítést Windows Update-ről, azóta is jó minden. Nem kizárt, hogy volt valami hiba, ami megnövelte a valószínűségét, hogy lehalnak az appok.

 

Köszi Pro, újratelepités tényleg segített! :)

Link to comment
Share on other sites

Elvileg január 15-ig mennek az előzetes verziók, aztán sorozatosan leállítják a gépet, hogy ösztönözzenek a váltásra. :D Azt máig nem értem, hogy miért kell feltölteni a régebbi tesztverziókat újra és újra...

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok,

én windows 8 enterprise verzióját használom és nagyon jól mukodik nekem bejott csak eggy valamit nemtudok megcsinálni rajta: Az uzenet progit ami a W8-ban ujjdonság nemtudom miért de nem megy bekapcsolva kiírja a jobb felso sarokba hogy a facebook és a windows live kapcsolatban van de mégsem fogad uzenetet és nem is tudok kuldeni sott az állapotot sem tudom beállítani, mindig kiírja hogy informáciagyujtés és semmi más. Nemtudom, valamit a tuzfalon vagy valahol engedéllyezni kell a kapcsolatot?

 

Ha valaki tud segítsen, elore is koszonom.

 

Roli

Link to comment
Share on other sites

üdv! meggyűlt a bajom az aktiválással.
kmsnano 11-es (Manual.cmd) windows 8 enterprise-ra ráeresztve.
már csak 11 nap van hátra. hogyan lehetne tartósra aktiválni?

 

A win8crack.exe sem működik.

Módosította bikatoke
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@pro230: talán emléxel még, hogy az általad leírt "mediacenteres" módszerrel aktiváltam a nyolcasomat.

nincs egy perce, hogy kaptam egy mélt a ms-től:

'Emlékeztető: aktiválja termékkulcsával a Windows Media Center Pack csomagot'

és benne a már egyszer megkapott kulcs.

 

ugyanakkor, a win azt írja: a windows aktiválva van. az ezen a gépen futó windows aktiválva van. jelenlegi kiadás: windows 8 pro with mediacenter. jelenlegi termékkulcs: kellő számú * és a felhasznált termékkulcs utolsó öt jegye,

 

szerinted van bármi tennivalóm? :D

Link to comment
Share on other sites

Látom, az én problémán nem érdekel senkit. Pedig rájöttem, hogy ha bekapcsolom a hyper-v szolgáltatás, akkor elszaródik a mikrofonom. Vagy tegyem fel máshol ezt a kérdést?

Az, hogy nincs válasz, nem azt jelenti, hogy nem érdekel senkit, max. hogy nem tudja senki, mi lehet a megoldás.

 

 

@Parteigenosse: Azzal semmi teendő nincs. Automatikusan kiküldött üzenet, ha aktiválta a kulcsot, ha nem, megkapja mindenki. Örülj neki, hogy aktivált maradt. :)

 

@bikatoke: Akkor inkább használj szervert az aktiváláshoz. Az aláírásomban lévő leírást frissítettem, hogy Enterprise esetén is használható legyen. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hát én kipróbáltam a 8-at.Van még hova fejlődnie.Ha az update után is hibák vannak benne akkor nem tudom,mi értelme a javításoknak.Nekem pl a feladatkezelő el sem indult,csak üres ablak és bezáródott.Nem tudtam dvd-ről telepíteni,mert hibát írt ki.

Nem!Nem rontottam el a kiírást,nem vagyok kezdő!!

 

Szóval húzzanak bele,mert bajosan lesz akkora"sikere"mint a win7-nek.Ha a személyes véleményemre kíváncsi valaki.Ez a 8 akkora "bukás"lesz,mint anno a Vista.

 

Kezdjenek bele a Windows 9-be,mert úgy látszik az Xp-óta minden 2.oprendszerük befutó csak :D :D

Link to comment
Share on other sites

Nekem sehogy se sikerült aktiválni dmeinki írta nekik sikerült de nem tudom hogy ...... DIAZ féle loader a legjobb mint a win 7 nél is ...

De ám jó lenne ez csak egy rakás ... az aktiválása szerintem normális aktivátor nem is lesz hozzá ... én sokeszű letöröltem a 7 et hogy felrakjam de a semmiért raktam fel mert aktiválás sehogy se sikerült csak iylen 1 hónapos aktiválás végleges nem jött össze

Link to comment
Share on other sites

joiner: Egyedi eset lehet, főleg a feladatkezelő. Elég régóta használom a 8-at, de soha nem találkoztam hasonlóval se. Nálad előfordultak ezek egyszer, rögtön bukás az egész rendszer? Amikor kijött az Ubuntu 12.10, az első napon feltettem, telepítés után kernel panic volt, el se indult. Ha akkor leírtam volna rögtön, és nem teszem fel újra, akkor most nem futhatna második rendszerként a Windows mellett (tökéletesen).

 

 

BikerBoyz: Egy hónapos aktiválás? Ugye nem Enterprise próbaverziót tettél fel? Csak mert azt nem is lehet aktiválni. DAZ-féle loader soha nem is lesz 8-ra, de nem is kell aktivátor. Vannak ugyan, amik működnek is, de biztosabb, ha parancssorban viszed véghez. Nézd meg ezt a hozzászólást, ennek alapján mennie kell. Most újítottam meg az enyémet, 180 nap van hátra megint, szóval működik a szerver.

Link to comment
Share on other sites

pro230:Lehet,hogy igazad van és elhamarkodottan ítéltem.Pusztán felindultságból.A probléma viszont akkor is létezik,mert akkor rögtön utána is olvastam és többen is panaszkodtak.Valószínűnek tartom,hogy mivel boot-ból nem tudtam új rendszert feltenni és ezért frissítettem a win7-et ezért valamit-valamiket összezavarhatott.

Viszont én sem tudtam aktiválni sehogyan sem. Oprendszer:Windows 8 pro vl x64

 

 

Ui:

Most olvasom az aláírásodban szereplő linken lévő hozzászólásodban,hogy a vl végű win 8-at nem lehet parancssorból aktiválni és én pont azzal próbálkoztam.Akkor szedhetek le egy sima változatot ami 64 bit-es.

 

Tudnál ajánlani egyet?Csak próbaképpen.Azért kíváncsi vagyok,hogy 1 tiszta telepítéssel mit hozna ki ebből a gépből.

 

Köszönöm.

Módosította joiner
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...