Jump to content
PirateClub.hu

The Expendables 3.


hankock
 Share

Recommended Posts

A producerek már a folytatást tervezgetik a filmhez, újabb nagy nevek részvételével. Avi Lerner elárulta azt is, kikre gondolt:

“Úgy gondoljuk, Clint Eastwood lenne a srácok egyikre, van is egy karakter a fejünkben, ami épp neki való. Tárgyalásban vagyunk Harrison Ford-dal. Szeretnénk Wesley Snipes-ot is, ha addigra kijön a börtönből. Elárulok még egy nevet: Nicolas Cage. És szeretnénk azt is, ha Mickey Rourke visszatérne, feltéve hogy nem lesz túl őrült. Bírom Mickey-t. És természetesen az összes régi sztár is visszatér.”

Egyelőre nem ismert, hogy Stallone írt-e a forgatókönyvet a harmadik részhez (épp egy hónapja halt meg fia, Sage, feltehetően ez most a legkisebb gondja), de úgy tűnik, néhány karaktert már kidolgoztak hozzá.

Simon West rendező visszatéréséről egyelőre nem esett szó, várjuk a további híreket.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

Ezaz Cage. :D Lehetne még John Malkovich és John Travoltat is szívesen látnám egy kisebb szerep erejéig :D Na meg Danny Trejo. Esetleg Steve Buscemi? :D

 

Bud Spencert is beletehetnék, valami maffiafőnöknek eltudnám képzelni (keresztapa XD). ÉÉÉSSSS aki nagyon hiányzik még nekem az Jean Reno :)

 

Még két ember eszembe jutott :D

 

Quentin Tarantino ESETLEG Banderas?

 

Lehetne hogy nem csak ilyen nagy eksön sztárokat válogatnak és akkor még ott lehetne Johnny Depp is talán.

 

 

Nagyon remélem amúgy, hogy Stallone nem fog sokáig "drámázni", igen tudom hoyg a fia meg minden de nem élnek örökké el kellene készíteni ezt a filmet amíg még tudják....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Hulk Hogan a Feláldozhatók 3-ban?

 

Hulk Hogan a '90-es években élte fénykorát. Azóta viszont elkezdett kopni csillagának a fénye. Megromlott a házassága, fia börtönbe került és nemrég szexbotrányba is keveredett volt felesége legjobb barátnőjével.Ezért egy nemzeti sajtó turnéba kezdett és közelmúltban látogatást tett egy rádió showban, ahol érdekes dolgokat mondott.

 

Az egyik az,hogy bejelentette, hogy szeretne szerepelni a Feláldozhatók 3.-ban. Sylvester Stallone jó barátja, így nem lenne meglepő, ha tényleg kapna egy szerepet. A második dologként hozzátette, hogy elutasította az 1993-as Robin Hood: Men in Tights és a Hegylakó főszerepét. A harmadik dolog pedig az, hogy fel volt háborodva,mert (ő szerinte) Darren Aronofsky megígérte neki, hogy megkapja "A pankrátor" című film főszerepét, de végül Mickey Rourke mellett döntött. A rendező twitteren megcáfolta, hogy nem volt ilyen megállapodás, Hogan hazudik, mert ő egyből Rourke-nak szánta a szerepet.

 

Szerintetek ki hazudik? Szeretnétek látni Hogan-t a Feláldozhatók 3-ban?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Stallone szerint is hiba volt A feláldozhatók 3

Az akciókirály rámutatott, hogy szerinte miben is rejlett a legutóbbi feláldozhatós film bukása.

Sylvester Stallone végre megmondta a frankót legutóbbi művéről, a kiszuperált akcióhősöket reaktiváló A feláldozhatók-széria harmadik részéről. A 68 éves színész elismerte, hogy a filmmel megcélzott PG-13-as korhatár-besorolás - ez nálunk a „12 éven aluliaknak nem ajánlott” kategória - nem igazán tett jót a filmnek, mert így ahelyett, hogy a fiatalokat is meghódították volna, az akció-orgiára számító rajongókkal babráltak ki.
 
190518.jpg
 
„Azt hiszem ez egy borzasztó tévedés volt mindannyiunk részéről, mert miközben így egy szélesebb közönséget igyekeztünk elérni, addig károsan mérsékeltük a filmbeli erőszakot, amire a nézők számítottak.” - vallotta be Stallone, majd hozzátette: „Egészen biztos vagyok benne, hogy ez nem fordul elő még egyszer”. Reméljük, hogy Sly-ék tényleg tanultak a 3. rész bukásából és a jövőben már nem követik el többször ezt a baklövést.
 
A következő rész, azaz A feláldozhatók 4 máris előkészületi fázisban van, úgyhogy mindenképpen lesz alkalmuk javítani.
Forrás: Metro
Link to comment
Share on other sites

Ugye a film 3 héttel a bemutató előtt dvd minőségben kiszivárgott a netre, a stúdió ezt hibáztatta a bukásért — lehet közrejátszott, de a rajongók letojása a PG13 + fiatal szereplőgárdával sem volt jó reklám — így 10 ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek. Ennek meg is lett az eredménye, letartóztatták a tetteseket, akik 30 fölöttiek voltak, egyáltalán nem pelyhes állú tinik.

A rendőrség nyilatkozata eléggé stúdiók által diktált:

“The public need to be aware that piracy is not a victimless crime,” said Danny Medlycott, head of the Police Intellectual Property Crime Unit — the UK’s anti-piracy police. “By downloading illegal music, film, TV and books, not only are you exposing your own computer to the risk of viruses and malware, but you are also putting hard-working people’s livelihoods at risk as piracy threatens the security of thousands of jobs in the UK’s creative industries.”

 

filmbuzi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...