Jump to content
PirateClub.hu

Justice League


hankock
 Share

Recommended Posts

Justice-League.jpg

 

Az év talán legizgalmasabb hírét jelentették be, hivatalosan is megerősítették a Warner Bros. stúdiónál,hogy felkérték Ben Afflecket rendezze meg a Justice League filmet. A tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, a színész rendező már találkozott is Christopher Nolannel aki vállalta a produceri teendőket, jelenleg pedig Will Beall forgatókönyvét tanulmányozzák és ha minden jól megy nemsokára aláírják a szerződést is. A Variety információi szerint a rendezői teendők mellett szerepelni is fog a filmben, Flasht játszhatja el Affleck. Ám ezt a hírt a stúdió nem erősítette meg. Ami viszont biztos, hogy Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman és Flash benne lesznek a filmben.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Armie Hammer mint Batman az Igazság Ligájában?

 

Armie Hammer-t összefüggésbe hozták, hogy szerepeljen Batman-ként a közelgő Igazság Ligája-filmben. A Közösségi háló szereplője lenne állítólag legjobb választás a Warner Bros és a DC szerint.

 

Hammer-t korábban már szóba hozták az Igazság Ligájával, de 2008-ban az írók sztrjájkja miatt akkor még törölték a projektet. De most mind a film, mind Hammer visszakerült a Warner "radarjára". Akkortájt még elég ismeretlen színész volt, de azóta szerepelt a "Közösségi háló"-ban, a "Tükröm tükröm"-ben valamint most a forgatás alatt álló "The Lone Ranger"-ben Johnny Depp társaságában. Viszont azt is pletykálják még, hogy Joseph Gordon-Levitt szinte biztosan nem tér vissza Robinként.

 

Az Igazság Ligája-filmet 2015-re tervezik, főellenségnek pedig Lobo-t szeretnék állítólag. Az alapító tagok között van Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman, Aquaman, Flash és Martian Manhunter. Szerintetek Armie jó lenne a szerepre vagy valaki mást kellene választani? Bárki legyen is az, Christian Bale örökségét nehéz lesz túlszárnyalni.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Kukázták az Igazság Ligája forgatókönyvét?

 

Az Igazság Ligája (Justice League) forgatókönyvén Will Beall dolgozott, legalábbis eddig. A Badass Digest információi szerint a Warnernek egyáltalán nem tetszett a munkája és írását úgy ahogy van kivágták a kukába. Így bizony úgy tűnik, hogy fátylat boríthatunk a 2015-ös bemutatóra, nem láthatjuk, hogy a Liga összecsap Darkseiddal. Állítólag Beallnek eleve nem volt könnyű a dolga, a kezdetektől fogva beleszóltak mindenbe és különféle hősök kerültek ki és be a történetbe.

Mark Millar képregényalkotó szerint eleve felesleges lenne a Warnernek megcsinálnia a a filmet, csak 200 milliót kidobnának az ablakon. Hozzátette, hogy nagy rajongója a DC-nek, de a különféle szuperhősök nem állnák meg a helyüket a vásznakon. Szerinte a legnagyobb baj az, hogy ezek a karakterek túlságosan is elavulttá váltak, 75 évvel ezelőtt találták ki őket, még a legfiatalabb szereplő is 68 éves. Megemlítette, hogy a vásznakon eléggé hülyén néz ki, ahogy Zöld Lámpás fegyvereket manifesztál. Aquaman se lenne képes a víz alatt beszélni, a képregényben még oké, de a filmben?

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Will Beall (Gengszter Osztag) korábban írt egy Igazság Ligája szkriptet, de amióta a Warner Az acélemberen kezdett el dolgozni, már terjegett a pletyka, hogy azt az irományt nem fogják használni. Most a pletyka már hivatalos, hiszen Az acélember íróját David Goyer szerződése három filmre szól: Az acélember, Az acélember 2 és Az Igazság Ligája. Ezzel az is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Zack Snyder kapja meg a DC hősöket egyesítő film rendezői székét is. Snyder így nyilatkozott: "Nem csinálhatsz 'Igazság Ligája' filmet Superman nélkül, neki kell irányítania az Igazság Ligáját."

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vannak olyan DC-s karakterek, akiknek bár van külön filmjük, hivatalosan még nem mondták ki, hogy tagjai lennének a DC Filmes Univerzumnak. Ilyen például a Zöld Íjász is, akinek "Arrow" címen saját sorozata van az amerikai CW csatornán (itthon az RTL Klub sugározza). Bár több vita is kialakult arról, hogy most tagja-e, vagy sem, én mégis bele illesztem a hírek közé addig, amíg nem kapunk semmilyen hivatalos megerősítést!

Kezdjük is el! (kattintsatok a teljes cikkre)

- Henry Cavill (Acélember) az Igazság Ligájáról nyilatkozott:

"Nagyon jó lenne, ha sikerülne megvalósítani a filmet! Ám oda kell figyelni, mert mindegyik hős egy hatalmas karakter. Tehát mielőtt egyesítenénk őket, nagyon okosan, és átgondolva be kell mutatni őket külön-külön! Szóval... eltarthat egy ideig, míg kiépítik a karaktereket, illetve a filmeket. Úgy gondolom, hogy bár messze van még, de biztosan lesz Igazság Ligája film!"

- Zack Snyder szerint is nagyon-nagyon korai lenne az "Igazság Ligája" film 2015-ös megjelenése. Szerinte Supermannek még rengeteg dolgon keresztül kell mennie, mielőtt egyesülne más hősökkel!

- A pletykák szerint a Gerard Butler (300, Gamer) az egyik (!) legesélyesebb arra, hogy eljátszhassa Aquaman szerepét az Igazság Ligájában, vagy egy külön filmben (legalábbis a Warner ezt szeretné). Bár a hírt nem erősítették meg, a legtöbb rajongónak nagyon tetszett a spekuláció!

- Hivatalosnak tűnő információk szerint Mark Strong (Sherlock Holmes, Zöld Lámpás) a legesélyesebb arra, hogy eljátszhassa Lex Luthort az Acélember 2. részében!

- Az Acélember összbevétele világszerte (jegyeladási statisztikák szerint) eddig 410 millió dollár!

- Gina Carano a hírek szerint nagyon esélyes arra, hogy csatlakozzon az Acélember 2. részéhez, méghozzá Wonder Woman szerepében! És mi ebben az érdekes? Gina Carano Henry Cavill barátnője!

- Ha hihetünk a bennfentes információknak, akkor valószínűleg továbbra is Ryan Reynolds alakítja majd a Zöld Lámpást az Igazság Ligájában, ám maga a "Zöld Lámpás" film nem része a DC Filmes Univerzumnak! Vagyis: figyelmen kívül kell azt hagyni! Valószínűleg kapunk majd egy reboot-ot a Warnertől, még az Igazság Ligája film előtt.

- Stephen Amell (Oliver Queen, Zöld Íjász) azt nyilatkozta, hogy a Zöld Íjász 2. évadában sokkal híresebb, és "nagyobb" DC-s karakterekkel is fogunk találkozni, mint eddig! Azt is mondta, hogy "lesz olyan karakter, akit sokkal jobban ismernek, még magánál a Zöld Íjásznál is!"

-Colton Haynes (Roy Harper a Zöld Íjászból) azt nyilatkozta, hogy a második évadban Olivernek jócskán el kell majd a segítség néhány esetben, és lehet ő amolyan "fegyverhordozója" lesz. Sőt, valószínűleg a "csapathoz" is csatlakozni fog (aminek ugye Oliver, Felicity, és Diggle a tagja).

Tulajdonképpen ez annyit jelent, hogy Colton megerősítette, hogy immáron Vörös Íjászként Oliver mellé fog állni a 2. évadban! Vagy ha nem is fogják így nevezni (még), az biztos hogy a "segédje" lesz!

 

- És végül pár gondolat tőlem, a Zöld Íjász DCU-s szerepléséről:

Egyre többen írják, hogy a Zöld Íjász (a mostani formájában, azaz a sorozat) nem illene bele az Acélember világába, hiszen az túl reális, nincsenek benne "szuper erők", stb...

 

...pedig számomra egyértelmű, hogy tagja a DC Filmes Univerzumának! Többször is kiemelték, hogy az Acélembert a lehető legreálisabban próbálják ábrázolni. A sztori szerint a földön még semmilyen szuper erővel (nyilvánosan persze) nem találkozott az emberiség, ezért nagyon ki lesz hangsúlyozva, hogy az emberek mit szólnak majd Supermanhez. Szerintem ez annyira egyértelmű.. hisz köztudott, hogy a Zöld Íjász "valós időben" játszódott! Azaz, amikor láttuk a részeket, azok sztorija tényleg azon a héten történtek, mint amikor azt a CW leadta a TV-ben, és ugyan ez lesz a második évadban. Az első évad utolsó része májusban játszódott, és a második évad első része októberben fog játszódni. És mi történik nyáron, a szünetben, amíg szünetel a sorozat? Hát feltűnik az Acélember! (mellékesen, ebbe a sztoriba simán beleillene a Nolan féle Sötét Lovag trilógia is, ha az az Acélember előtt játszódik)

 

Maguk a Zöld Íjász készítői is arról nyilatkoztak nem rég, hogy hiába próbálták a lehető legreálisabbra megvalósítani az Íjász történetét, előfordulhat, hogy a továbbiakban találkozunk "szuper erőkkel" a sorozatban, sőt akár Supermannel, és Batmannel is (hogy a Zöld Lámpásról még ne beszéljek, ami szinte már meg van erősítve)! Ez mi, ha nem egyértelmű utalás?

 

Azt se felejtsük el, hogy míg a Marvel filmes jogai szét vannak osztva különböző stúdiók között (Marvel, FOX, Sony), addig a DC-nél szó sincs erről! Minden DC-s filmes jog a Warnernél van. Miért jó nekik, ha két, nem párhuzamos univerzumot hoznak létre? Egy reálisat, és egy nem reálisat? Hogy nézne az ki, hogy a Zöld Íjászban egy teljesen másmilyen Superman, vagy Batman jelenik meg, vagy fordítva? Persze egy csak egy példa, de akkor is nagyon nagy hülyeség lenne!

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Christian Bale nem lesz többé Batman

 

 

A színész, mint már előtte is megannyiszor, világossá tette, hogy ő márpedig nem fog visszatérni a bőregér szerepében, Igazság Ligája ide, Acélember oda.

 

A rajongók szeretnek eljátszani az ötlettel, hogy mi lenne, ha a Nolan-féle Batman filmeket tovább tudná vinni a DC, hogy bekapcsolja egy későbbi Igazság Ligájába, ahol Bale játszhatná a denevérembert. Hallottuk már jó párszor legyintgetni a színészt is, és Nolant is, hogy márpedig az ő Sötét lovagjukkal nem fog senki semmit kezdeni, és kezd úgy tűnni, hogy nem lesz az a pénz, ami meggyőzi Bale-t.

„Hihetetlenül szerencsések voltunk, hogy három filmet sikerült tető alá hoznunk. Ennyi elég. Ne legyünk mohók. Chris mindig azt mondta, hogy ő ezt eredetileg egy filmnek tervezte. Aztán a végén ott ültünk, néztünk egymásra, és azt mondtuk: ’Megcsináljuk a harmadikat.’. Ha már ennek tényleg így kellett lennie, akkor legyen itt a vége.”

Az Igazság Ligája mozira vonatkozóan a következőket mondta Bale:

„Nincs információm, vagy tudomásom ilyesmiről. Szó szerint, egy élő emberrel nem beszéltem erről. Megértem, ha csinálnak egy Igazság Ligája mozifilmet, ennyi. Ez (a Batman szerep) egy fáklya, ami egyik színésztől a másikhoz kell, hogy járjon. Szóval kíváncsian várom, hogy ki mivel rukkol elő a jövőben.”

 

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Egy, a The Wall Street Journal-ban megjelent interjúban Greg Silverman, a Warner Bros produkciós részlegének vezetője elárult pár új dolgot a még mindig elég ködös Az Igazság ligája filmről – többek közt azt, hogy Zack Snyder (Az acélember) fogja rendezni.

“További kibővítése lesz ennek az Univerzumnak. A Superman vs Batman egyenesen Az Igazság ligájához fog vezetni” – mondta, majd azért hozzátette azt is, hogy a forgatókönyv továbbra is fejlesztés alatt áll, és a bemutató dátuma sincs kitűzve.

Superman és Batman részvételén kívül egyelőre továbbra sincs pontos infó arról, milyen felállásban fog megjelenni Az Igazság ligája csapata – a napokban azonban közzétették, hogy Cyborg is szerepet kap a Batman Vs. Superman-ben, így az ő részvételére is bizton számíthatunk.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...