Jump to content
PirateClub.hu

A Galaxis Őrzői (előzetessel)


hankock
 Share

Recommended Posts

A Comic-Con egyik legfontosabb bejelentése A Galaxis Őrei volt a Marvel részéről, melynek szereplői között találunk csábos nőt, megvadult fát és gépfegyveres mosómedvét.

 

First_Look_Marvel_Guardians_The_Galaxy_C

Ennek kapcsán pedig megindultak a találgatások, hogy a Bosszúállók végén feltűnő alak nem a folytatást, hanem A Galaxis Őreinek 2014-ben mozikba kerülő kalandját készítette elő, ami pedig a Marvel állítása szerint a Bosszúállók második részét vezeti fel. De nézzük, hogy a hős alakulat kikből is áll.

 

A Kree invázió utóhatását követően Star-Lord úgy dönt, hogy összeállít, egy olyan intergalaktikus hősökből álló csapatot, akiknek a legfőbb feladatuk és felelősségük, hogy megelőzzenek mindenfajta válságot a galaxisban. Ennek a feladatnak megfelelően toborozza a csapat tagjait is.

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Friss: Július közepén jelentette be a Marvel, hogy egész estést mozifilmet (és előtte egy rajzfilmsorozatot) készít a Guardians of the Galaxy képregényből és azóta nem sok újat tudtunk meg róla. A franchise körüli homályt egyelőre a stúdió sem nagyon igyekszik eloszlatni, ám ma érkezett egy rövid leírás, amiből sokan már el is kezdtek találgatni:

“Egy amerikai pilóta az űrbe kerül, egyenesen egy, az egész Univerzumot érintő konfliktus kellős közepébe, majd csatlakozik egy csapat ex-fegyenchez, akiknek egy olyan dolog van a birtokában, melyet mindenki magának akar”

Ismerős? Persze, a sztori kiköpött mása a Zöld Lámpás-énak, és a rossz nyelvek már rebesgetik is, hogy a film voltaképp a Marvel válasza lesz a DC Comics nem túl jól sikerült Green Lantern filmjére.

Ami pedig a misztikus tárgyat és az elmaradhatatlan főgonoszt illeti, a pletykák a Végtelen Kesztyű -t (The Infinity Gauntlet) emlegetik és a Bosszúállók végén látott Thanos-t.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

A keresés (végre) véget ért, megtalálták a Galaxis Őrzői vezetőjét, Peter Quill/Star Lord-ot.

 

A Zero Dark Thirty-ből is ismert Chris Pratt-et választották a szerepre és már alá is írta a szerződést. Előtte rengeteg nevet pletykáltak, többek között John Krasinski-t, Zachary Levi-t, Joel Edgerton-t, Jack Huston-t, Lee Pace-t vagy Eddie Redmayne-t, de Pratt mindegyikőjüket megelőzte. A Moneyball-ban Scott Hatteberg-ként lenyűgözte a kritikusokat. Chris, üdv a fedélzeten.

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Gamora (Zoe Saldana): Thanos fogadott lánya. Szuper erővel és halálos pengékkel rendelkezik. Thanos valóban kiirtotta a teljes faját, majd mint egy csecsemőt, Gamorát felemelte, hogy egy élő fegyver legyen. Amikor Gamora mindezeket megtudta, sikerült kitörnie Thanos "fogságából".

 

Drax (Dave Bautista): Megtartja a klasszikus képregényes háttérsztoriját. Reinkarnálódott lelke Kronosnak. Képes lesz repülni, kilőni kozmikus sugarakat és természetesen emberfeletti ereje is lesz.

 

Rocket Racoon egy intergalaktikus börtönőr lesz. Kezdeti partnere Wal-Rus, egy rozmár.

 

Yondu, akit Michael Rooker alakít, valójában egy űr-kalóz lesz.

 

Lee Pace szerepe jelenleg meghatározatlan, de azt mondják, hogy karakterváltást kaphat, tehát a pletykált rossz oldali karakter helyett egy hőslehet, aki pedig egy saját spin-off filmet is kaphat. Sokan azt gondolják, hogy Nova, Adam Warlock vagy Marvel Kapitány lesz.

 

Érdekes módon azt is mondják, hogy Groot a Földre érkezik, hogy az embereken kísérletezzen, de Nick Fury (Samuel L. Jackson) lebeszéli róla.

 

Talán a legérdekesebb kis info az, hogy az egyik legjelentősebb alakja a filmnek Rhomann Dey, az "Első Nova" lehet. A Marvel állítólag már tett egy ajánlatot John C. Reilly-nek, hogy játssza el a szerepet. A karakter olyasmi lenne, mint Coulson, csak az Őrzők filmjében. Azonban Coulsontól eltérően Rhomann Dey egy szervezet vezetője valamint a képregényekben végül átadja hatalmát Richard Ridernek, ismertebb nevén a szuperhős Novának. Dey állítólag kommunikálni is fog a S.H.I.E.L.D.-el a film során. Rhomann Dey-nek lesz egy "szakértő" segédje, egy "kapcsolattartója" a Nova Hadtest és az Őrzők között. Neve ennek a karakternek még nincs megadva, de Marvel állítólag olyanokat is megkeresett már a szerepre, mint Hugh Laurie, Alan Rickman vagy Ken Watanabe.

Szinte biztos, hogy nem Thanos lesz az ellenség a filmben.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Kevin Feige szerencsére elég sok infót elmondott a filmmel kapcsolatban.

Az interjúban tehát elmondta, hogy Ronan lesz a főellenség a Galaxis Őrzőiben. Időben gyakorlatilag ugyanakkor játszódik majd, mint a többi 2.fázisban lévő film. Thanos "leselkedni" fog. Pár dolgot megfogunk tudni róla a filmben, tehát nem csak annyi dolga lesz, hogy jobbra-balra forog és vigyorog. Kapcsolatban lesz más világokkal. Rocket Raccoon genetikailag és mechanikailag is egy kísérlet miatt változik meg. Groot csak az "I am Groot"-ot fogja mondani. Peter Quill az 1980-as évek közepén hagyja el a Földet. Drax célja, hogy megölje Ronant egy múltbeli tragédia miatt. Amikor Gamorával először találkozunk, akkor Thanosnak, Nebulának és Korathnak fog dolgozni. Megpróbálja az "új utat" megtalálni magának. A hírneve miatt (hogy a legveszélyesebb nő a galaxisban) nem sokan várják tárt karokkal.

 

http://premierfilmek.blog.hu/2013/08/24/guardians_of_the_galaxy_forgatas

 

cinestar.premierfilmek

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Hónapokkal ezelőtt Vin Diesel elhúzta a mézesmadzagot a Marvel fanok orra-szeme előtt: elárulta, hogy részese lesz egy képregényfilmnek. Egy ideig ment a titkolózás, addig netszerte folyhatott a találgatás, hogy kit fog alakítani. Kiderült, hogy a Guardians of the Galaxy-ban a “faembernek”, Grootnak kölcsönzi a hangját, de ezen felül némi motion capture munkája is lesz. A színész pár órával ezelőtt a facebook oldalán osztotta meg az alábbi képet. Mivel augusztusban fut be a film bizonyára rövidesen megérkezik az első teaserszerűség is.

 

oxczh72vk92ajy2mytm.jpg

Forrás:Filmdroid.hu

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Guardians_of_galaxy.jpg

 

 

Idén négy filmet láthatunk a Marvel szuperhőseitől, melyek közül az Amerika Kapitány: A tél katonája a jól bevált vizeken evez tovább, a A galaxis őrzői azonban egyelőre sötét ló, hiszen nem csupán első alkalommal kerülnek a vászonra az első látásra is elég fura karakterek, de maga a film alapjául szolgáló képregény sem túl ismert. A stúdió most nyilvánosságra hozta a hivatalos szinopszist, valamint az első hivatalos képet is közzétette, melyen a csapat tagjai. Peter Quill (Chris Pratt), Drax the Destroyer (Dave Bautista), Gamora (Zoe Saldana), Groot (Vin Diesel hangján) és Rocket Raccoon (Bradley Cooper hangján) láthatók.

Szinopszis: Az akciódús, epikus kalandfilmben a Marvel a kozmoszba repíti a nézőket, ahol a pimasz és hetyke kalandor, Peter Quill könyörtelen fejvadászok célkeresztjében találja magát, miután ellop egy titokzatos kristálygömböt az elvetemült Ronan-tól, aki az egész Univerzumra fenyegetést jelent gonosz tervével. Hogy megmeneküljön a biztos halál elől, Quill kénytelen lesz szövetséget kötni egy különös négyessel, melyet Rocket Raccoon, egy fegyvermániás mosómedve, Groot, egy fa-szerű humanoid, a halálos és enigmatikus Gamora és a bosszúfűtötte Drax, a pusztító alkot. Amikor Peter hamarosan felfedezi, milyen erő rejtőzik a gömbben, rájön, hogy az egész galaxis jövője az ő – és társai – kezébe kerül…

Mozibemutató (USA) 2014. augusztus 1.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

A filmezés technikájának mai állását remekül jelző kép került ki az új Marvel-film forgatásáról. Már nyakunkon A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) premierje, és legkésőbb az amerikai bemutató napján, augusztus elsején ki fog derülni, hogy mennyire erős a Marvel brand ereje, hiszen ezúttal olyan filmet kell eladnia a Marvel Studiosnak, melyben nemhogy húzónévnek számító színészek nincsenek, de még a főszereplő karakterek, a szuperhősök sem igazán ismertek a széles közönség előtt. Arról nem is beszélve, hogy A galaxis őrzői még stílusában sem feltétlenül hajaz az eddigi Marvel-alkotásokra, a humora az eddigi előzetesek szerint jóval elvetemültebb lesz.

 

gog1.jpg

A fenti kép a forgatásról került ki és remekül mutatja, hogy hol tart manapság a filmes technika. Hiszen nem elég, hogy a háttér csupa kék, vagyis a díszlet virtuális, de még a bizonyos karaktereket játszó, vagyis valójában csak a mozgásukat imitáló színészek is kékbe vannak öltöztetve, hiszen mindkettejük figuráját számítógépes animációk segítségével keltik életre. Az egyikük a fára hasonlító Groot, míg a másikuk a Mordály, a mosómedve.

 

 

 

sg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...