Jump to content
PirateClub.hu

The Avengers 2. - Age of Ultron Premier:2015 (teaser.cam)


hankock
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

8_original.jpg

 

Az Ameika Kapitány: A tél katonája és a Thor: Sötét világ logói mellett elsősorban a The Avengers: Age of Ultron logója váltotta ki a szenzációt, hiszen a mesterségs intelligencájú robotot, Ultront Dr. Henry Pym, azaz Hangya készítette békés célokkal, ám Ultron öntudatára ébredt és a világ elpusztítását tűzte ki céljául. Ez nem enged másra következtetni, minthogy Hangya is benne lesz a Bosszúállók folytatásában, ráadásul érdekességként megemlíteném, hogy Ultron hozott létre egy módosított androidot is, bizonyos Víziót (talán erre a szerepre írhat alá Diesel?) Akárhogy is legyen, ez bizony nagyot fog ütni és hamarosan bővebb információkat kapunk, hiszen 2015 nyarán már jön a premier.

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

Amióta a Marvel közzétette, hogy The Avengers: Age of Ultron lesz a címe az új Bosszúállók filmnek, folyamatosan érkeznek plusz infók hozzá: nemrég kiderült, hogy Higanyszál (Quicksilver) és While fanboys around the world speculate about who will play Ultron, Quicksilver, and Skarlát boszorkány (Scarlet Witch), Magneto gyermekei is benne lesznek a történetben, ma pedig arról kaptunk hírt, hogy az első filmben megismert Fekete Özvegy és Sólyomszem is komolyabb szerepet kapnak az eseményekben.

“Az új Bosszúállók film globális lesz. Sok film van, ami nem csak Amerikában, hanem a világ több részén játszódik. Az egyik szórakoztató dolog Sólyomszem megírása. Az első részben elég korán megszállta a gonosz, és a film nagy részében bábuként mozgatták, így most szeretnénk, ha tényleg ott lenne, és a többiekkel közösen ténykedne” – nyilatkozták a film készítői.

Scarlett Johansson szintén visszatér Natasha Romanoff, azaz Fekete Özvegyként, és komolyabb szerepet szánnak neki:

“Natasha komoly szerepet kap a folytatásban, mivel azon karakterek közé tartozik, amelyeknek nincs saját ranchise-a. Igaz az Amerika kapitány 2-ben is benne van, és remekül alakít benne. Ő volt a legszórakoztatóbb nekem,hiszen míg a többiek hősök, ő egy kém. Teljesen más képességei vannak, és nincs benne az a morális gátlás, mint a többiekben. Ez pedig nagy érdekessé teszi őt számomra. Gyilkos dolgot találtam ki neki a második részre.”

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Bár a szituáció kissé zavaros, van esély arra hogy Pepper Potts karaktere cameozzon a 2 év múlva érkező: Avengers: Age Of Ultronban. Bár a színésznő váltig állítja, hogy őt senki nem kereste meg ez ügyben, és nem is hisz abban, hogy erre sor fog kerülni, ettől függetlenül örülne, ha karaktere visszatérne a Bosszúállók folytatásában.

A helyzet azért is lehet ismerős, mert pár éve a Bosszúállók előtt ugyanez volt a helyzet. Paltrow-ot senki se hívta cameo ügyben, és eredetileg nem is volt semmi ilyen betervezve, de Robert Downey Jr. közbenjárt Paltrow érdekében. És amit Tony, khmm akarom mondani Robi akar, az úgy is lesz. Így Pepper Potts ha kis ideig is, de szerepelhetett a Bosszúállókban. A helyzet tehát ismerős, kíváncsiak vagyunk hogy Downey Jr. most is bedobja-e magát, és kiáll Gwyneth Paltrowért. Ha nem, akkor vélhetően nem látjuk többé vásznon Pepper Pottsot, ugyanis az már korábban kiderült, hogy Robert Downey Jr. valószínűleg nem csinál több önnáló Vasember filmet, és Tony Stark karaktere is csak az Avengers keretein belül jön elő. Így ha az Age Of Ultonban nem cameozik Potts, akkor elmondható hogy utoljára, a Vasember 3-ban láthattuk

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

A HitFix értesülései szerint Don Cheadle valóban felbukkan majd a Bosszúállók 2-ben, ráadásul kulcsfontosságú szerepe lesz az Ultronnal való konfliktusban. Az oldal egyébiránt azt is tudni véli, hogy nagy változásokra számíthatunk a csapat szempontjából, ami akár azt is jelentheti, hogy jön két új tag (Higanyszál és Skarlát Boszorkány), de akár azt is, hogy egy-két hős bizony otthagyja a fogát a nagy csatában. Az Avengers: Age of Ultron forgatása 2014 márciusában kezdődik Londonban, a megjelenés pedig 2015. május elsején lesz, azonban előtte még lesznek Amerika Kapitány: A tél katonája és Galaxis Őrzői filmjeink is, amik rengeteg lehetőséget adnak az utalásra és a történet alakítására.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Minden Marvel rajongó kívülről fújja, hogy a Bosszúállók következő részében Ultronnal veszik fel a harcot a hősök. De ez nem jelenti azt, hogy más gonosztevőnek nem jut hely. Sajnos a Roncsbrigád felbukkanására még várni kell. A Latino-Review értesülései szerint Wolfgang von Strucker bárót is láthatjuk a produkcióban. A férfi a képregényekben a H.Y.D.R.A. szervezet (gyakorlatilag a S.H.I.E.L.D. ellentéte) vezetője.

 

A HitFix is megerősítette a hírt, azt is hozzátették, hogy a szerepre Marton Csokas és Dougray Scott a legesélyesebb. A báró a film elején fog gondot okozni, de a játékidő további részében már nem lesz látható. Higanyszál és Skarlát Boszorkány neki fog dolgozni.

 

 

Forrás:Filmdroid.hu

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Az olaszországi forgatás idén márciusban kezdődik, addig is 1500 embert válogatnak be a környékről 1-1 szerepért. A válogatást Bard Fortressben tartják, egyelőre ismeretlen időpontban. Azt még nem tudni, hogy a folytatás főszereplői, pl. Robert Downey Jr.Chris Hemsworth vagy Scarlett Johansson ott lesznek-e az olasz forgatáson. A pletykák szerint a helyszínnek Strucker báróhoz van köze, akit Thomas Kretschmann alakít. Strucker báró a film második számú ellensége Ultron mögött, akinek James Spader kölcsönzi a hangjátAz olaszországi forgatást már jó ideje tervezi a Marvel, hiszen tavaly májusban már kérvényezték a helyszínt az Olasz Film Bizottságtól. Az Avengers: Age of Ultron 2015 május 1.-én kerül a mozikba (nálunk valószínűleg 1 héttel később), főbb szerepekben Chris HemsworthJeremy RennerRobert Downey Jr.Scarlett JohanssonChris EvansSamuel L. JacksonCobie Smulders és Mark Ruffalo. A filmet Joss Whedon rendezi.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites


http://instagram.com/p/kgjQ4vSaf2#

Az Avengers: Age of Ultron első tíz perce igazi csemege lesz Hulk rajongóinak, a hírek szerint ugyanis a film elején a zöld óriás fékezhetetlenül fog tombolni Johannesburg utcáin. Kíváncsi leszek rá, ki állítja meg, hiszen az egyedüli, aki erőben nagyjából partiban van vele, az Thor, ő pedig nem a szomszéd utcában lakik…

Az állítást két kézikamerás (vagy inkább telefonos) színfalak mögött videó is bizonyítja, melyek egyikén egy Hulk torzót forgatnak körbe-körbe, míg a másikon egy teherautót pattintanak odébb. A videókat egy Nathi_Artist nevű user töltötte fel az Instagramra.

Mivel a gyártás már elkezdődött Dél-Afrikában, remélhetőleg érkeznek majd további képek-videók is.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Bosszúállók 2-Jelenetek állítólagos(!) leírásai:

Egy koreai informatikai intézetben Ultron megpróbál ellopni egy "magas szintű technikai/tudományos eszközt."

Vasember Szöul felett repül és megmutatja a város természetes és modern szépségét.

Forgatás:

Olaszországban egy robbanást vagy egy földrengést szimulálnak majd.

Valahol pedig olyan csatajelenetet vesznek majd fel, amiben 3-4 főszereplő lesz egy kis havas "háttérrel".

 

 

marvel

Link to comment
Share on other sites

Robert Downey Jr., vagyis Tony Stark úgy látszik, hogy kényére-kedvére játszadozhat a Disneyvel azt kihasználva, hogy a Marvel filmes univerzum egyik húzónevévé vált karaktere. Emlékezhetünk, hogy korábban már előfordult egy hasonló eset, akkor azért kampányolt, hogy társainak a fizetése megfelelő legyen, és sokáig ment a huza-vona azért is, hogy végül magára ölti-e újra a páncélt a Vasember 3 után, de akkor még volt az a pénz. A legújabb beszámolók szerint azonban nem véletlen, hogy már majdnem az összes Bosszúállót láthattuk forgatási videón, csak Downey Jr.-t nem, ugyanis nézeteltérései támadtak a szerződésével kapcsolatban a stúdióval. Pontos információkat nem közölt a színész menedzsere, csak annyit tudni, hogy a stúdió nem teljesítette a szerződésben leírtakat, így RDJ jelenleg nem hajlandó kamerák elé állni. A Bosszúállók 2: Ultron kora egyéb jeleneteit továbbra is forgatják

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • A Marvel egészen 2028-ig tervez előre. Spin-offot kaphatnak többek között A galaxis őrzői és a Bosszúállók: Ultron kora karakterei, melyek közül egy Skarlát boszorkány-Higanyszál és egy Skarlát boszorkány-Vízió filmre is jó esély van.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Josh Brolin lesz Thanos hangja. A karakter az Avengers végefőcíme utáni jelenetben tűnt fel, de az idei Guardians of the Galaxyban és az Avengers: Age of Ultronban több időt lesz majd vásznon. Na és Brolin hangján szólal majd meg.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

SPOILER veszély
.
.
.
A film sűrű lesz, ami meghaladja a 2 órát.

A nyitó jelenetben a Bosszúállók megtámadnak egy Hydra bázist, ahol Strucker és Loki emberei vannak Chitauri fegyverekkel felvegyverkezve. A Bosszúállók célja a tisztogatás. Látni fogunk egy halott Leviathant is. Ezt ütötte ki Hulk egy ütéssel.

Az ikrek Strucker mellett harcolnak a Bosszúállók ellen.

Skarlát arra használja a hatalmát,hogy Hulk azt gondolja, még mindig él a Leviathan. Komoly Hulk zúzás következik.

A Bosszúállók győznek, elfogják a személyzetet és a rosszfiúkat. A csapat visszamegy a toronyba. Felváltva próbálják felemelni a Mjölnirt. Rhodey is ott van a jelenetben. Tony megpróbálja, de a páncél karja véletlenül leesik. Kapi is próbálja, de nem megy, bár a képregényekben sikerült neki.

Kiderül, hogy Banner és Natasha romantikus viszonyba keveredtek, Thor pedig szakított Jane-nel.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Felröppent jó néhány hónapja, hogy a Marvel megcsinálja a Planet Hulk történetet. A képregényben az Illuminátus társaság – Reed Richards, Charles Xavier, Dr. Strange, Fekete Villám, Torpedó és Vasember – megvitatja, hogy Hulk túlságosan is veszélyes a Földre, ezért egy trükkel megszabadulnak tőle, aminek következtében egy másik bolygóra kerül. Később néhány hozzá hasonló rettenetesen erős lénnyel visszatér, hogy leszámoljon a szuperhősökkel. Néhány héttel ezelőtt a Marvelnél azt mondták, hogy nincs betervezve a sztori vászonra vitele és most Mark Ruffalo is megemlítette, hogy nem hiszi, hogy lesz valami a Planet Hulkból.

Ám a HitFix szerkesztőinek alkalma volt ellátogatni a Bosszúállók: Ultron kora forgatására, ahol összeszedegették az információmorzsákat és több érdekességet megtudott. A film megágyaz a további produkcióknak és ami a legfontosabb, hogy megvalósulhat a Planet Hulk, de kissé máshogy, mint ahogy a képregényben.

A szuperhősök összecsapnak Ultronnal mind valós színhelyen, mind virtuális térben. És természetesen Hulk is kulcsszerepet játszik a küzdelemben. A csata végén Hulk egy Quint jet fedélzetén tartózkodik egyedül, ami éppen elhagyja a bolygót egy beprogramozott úticél felé. Hogy merre tart a hajó? A galaxis őrzői felé. Tehát úgy tűnik, hogy nem lesz önálló Bruce Banner film , de e helyett Hulk mégis egy másik bolygón zúzhat, méghozzá Gamoráékkal. Majd a Föld felé veszi velük az irányt és mivel Thanosnak nagyon begyében vannak az Őrzők, így ő is elindul planétánkra. És a harmadik Bosszúállókban hatalmas bunyó lesz.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

A Bruce Bannert alakító Mark Ruffalo a napokban azt nyilatkozta, hogy semmiképp sem szeretné ha a Marvel egy Planet Hulk filmet hozna össze, ott ugyanis inkább a szörnyé, mintsem a tudósé lenne a főszerep. A Hitfix nemrégiben az Ultron kora forgatásán járt és meglehetősen spoileres információkkal tért vissza, szóval mindenki csak saját felelősségre kattintson tovább.

SPOILEREK:

A Bosszúállók: Ultron kora végén van egy hatalmas csata Ultronnal, melynek során Bruce Banner egy Quin jeten ragad ami egyenesen elhagyja a bolygót és nem lehet megállítani. A gépet előre beprogramozták, ami azt jelenti, hogy Bannernek meg kell várnia amíg célba ér.

A Hitfix úgy gondolja, hogy Banner egy másik bolygón landol, méghozzá azon ahol az őrzők is tartózkodnak majd. Annyit biztosra tudunk, hogy a Galaxis őrzőinek folytatása már készülget, és nem is olyan hihetetlen gondolat, hogy a film arról szóljon amint az őrzők próbálják visszajutattni Hulkot a Földre. Ha megtalálják a módját, akkor természetesen el is kísérik, amivel Thanos figyelmét is felkeltik és bumm.. Bosszúállók 3.

Érdekes spekuláció és nem is hangzik rosszul, de természetesen egyelőre mindezt csupán pletykaként kezeljétek és senki se vegye készpénznek.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Stan Lee cameo

 

Lee már leforgatta Joss Whedonnal a Bosszúállók: Ultron korás cameoját, aminek mi nagyon örülünk, hiszen az idén 92. életévét betöltő úriember tavaly lelassított a filmes feltűnések terén, persze azt hiszem mindenki képes lesz ezt megbocsájtani neki, egyrészt a kora miatt, másrészt pedig, hogy az elmúlt 13 évben 17 különböző filmben cameozott. Lee a Londoni Comic-Conon beszélt a Marvel filmek és képregények kapcsolatáról, illetve viccesen még tanácsot is adott a konkurens kiadó készülő Batman v Superman filmjéhez.

“A Marvelnek csak jót tesznek ezek a filmek, főleg úgy hogy ennyire sikeresek. Olyan emberek is Marvel képregényekhez nyúlnak ezáltal, akik azt hitték, hogy sosem fognak ilyeneket olvasni. Segít a képregénypiacnak. Ami a filmes piacot illeti, az pedig valami hihetetlenül elképesztő. A Marvel filmek minden idők legtöbbet hozó darabjai.”

És jó eséllyel a Marvel eddigi legnagyobb dobása még előttünk áll, ugyanis jövőre érkezik A bosszúállók folytatása, a második fázis utolsó filmje amit az Amerika Kapitány és a Thor folytatásai, valamint a hamarosan megjelenő A galaxis őrzői előznek meg. Természetesen a szuperhős csapat megalkotójának is megvan a maga véleménye a filmekről:

“A filmek nagyszerűek voltak, mi pedig nagyon szerencsések. Megkaptuk a legjobb rendezőket, a legjobb speciális effektes embereket és csodálatos színészeket. Olyan embereket, akik ezelőtt még nem voltak nagy sztárok, mint például a Thort játszó fickó (Chris Hemsworth), ő elképesztő! Tegnap vele voltam, a cameomat csináltuk éppen [a Bosszúállók: Ultron korához]. Na és Chris [Evans], aki Amerika Kapitányt alakítja... Ő is kiváló.”

Végezetül a Batman v Superman kapcsán is akadt Leenek egy vicces jó tanácsa a DC számára:

“A DC valószínűleg rengeteg pénzt keresne a Superman és Batmannal, ha bejelentenék, hogy én is cameozok benne! Az emberek nem akarnák elhinni, és muszáj lenne elmenniük a moziba, hogy láthassák!”

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Kevin Feige producer és a Marvel Studió elnöke tartottak egy rövid kérdezz-felelek estet Londonban, ahol a Marvel rajongókat meglepték egy rövid, 2 perces jelenettel a Avengers: Age of Ultron-ból. Felvétel sajnos nem készült róla, azonban a Radio Times munkatársa a helyszínen volt, és egy epikus harcjelenetről számolt be, amely magában foglalt egy küzdelmet két Bosszúállók tag között is.

A stúdió már márciusban közzétett pár vázlatot a filmből, és ezek közül egy Tony Stark a képregényrajongók által jól ismert “Hulkbuster” páncélját ábrázolta – a levetített anyagban éppen ebben az öltözékben száll szembe Vasember a zöld óriással. Hogy a harc éles volt-e, vagy csak Stark teszelte új páncélját, nem tudni, mint ahogy a végeredmény is valószínűleg csak a filmből fog kiderülni.

“A képregényekből ‘Hulkbuster’-ként ismert páncél olyan, mintha Stark normál vörös-arany páncélját leküldték volna gyúrni, nagyságban is majdnem akkor, mint Hulk. Míg a normál öltözet karcsú, mint egy rakéta, egy robusztus, mint egy tank.” – írják. A Marvel képregényeiben Stark az említett páncélt éppen azzal a céllal hozta létre, hogy szükség esetén szembe tudjon szállni a feldühödött Hulk-kal, a mozgékonyság és a fegyverek helyett kifejezetten a maximális erőre és a védettségre helyezi a hangsúlyt (a wikipedia információ szerint 175 tonnát meg tud vele emelni Stark).

Higanyszál (Aaron Taylor-Johnson) és Vörös boszorkány (Elizabeth Olsen) szintén felbukkantak a levetített jelenetben, Solyómszem oldalán harcolnak egy harcoktól dúlt olasz utcán.

Kevin Feige állítása szerint a jelenet nem kerül többet sehol levetítésre, de azért mi még bízunk a Comic-Con-ban…

 

ciner

Link to comment
Share on other sites

 

Megérkeztek az első információk a sztoriról, csak saját felelősségre olvass tovább! A Bosszúállók: Ultron korában Ultront nem más hozza létre, mint Tony Stark (a képregényekben Hank Pym, vagyis Ant-Man) annak érdekében, hogy az érzelmekkel is rendelkező mesterséges intelligencia irányítsa az Iron Legiont, amely egyfajta planetáris rendőrség és robot tagjai az Iron Patriot (magyarul Vashazafi) páncélra hasonlítanak. Stark a saját személyiségjegyeivel ruházta fel Ultront, azonban Chris Hemsworth magyarázata szerint ez hatalmas hiba volt Stark részéről, mivel nem azt az eredményt kapta, amit szeretett volna és Ultron a rosszabbik énévé válik. Az emberiséget fenyegetésnek véli és a megoldást a kiirtásában látja. A Bosszúállók 2 elején Stark egy partit hoz össze New York elitjének abból a célból, hogy megismerjék a jelmezek mögött megbújó hősök emberi oldalát. Részt vesz az összejövetelen Vasember, Thor, Fekete Özvegy, Bruce Banner, Sólyomszem, Amerika Kapitány és Maria Hill is, mikor Ultron megtámadja a tornyot a Légióval és bejelenti, hogy a Föld megmentése érdekében elpusztítja az emberiséget. Stark állítólag sajátosan száll szembe vele, vagyis mivel fegyvertelen, ezért a pillanat hevében felkap egy fondü villát és Ultron nyakába szúrja. Joss Whedon viccesen annyit mondott erre, hogy "ez a leghalálosabb fondü villa az egész országban." A rendező és Chris Evans szerint is James Spader zseniális munkát végez Ultron megformálásával, amely intelligens, mégis halálos.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...