Jump to content
PirateClub.hu

The Avengers 2. - Age of Ultron Premier:2015 (teaser.cam)


hankock
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...
Bosszúállók 2 - Pókember a csapatban?

 

Bár az első csoportból kimaradt, a bevételi adatokat látva nyilván a Sony nem követi el még egyszer ezt a hibát és a második Bosszúállókba már maguk tuszkolják bele a hálószövögetőt.

 

Egyre biztosabbá válik, hogy a Pókember is szerves részét képezi majd a Bosszúállók 2 csapatának, méghozzá a nemrégiben megszellőztetett Hangya mellett. Gondoljunk csak bele: Pókember már három Sam Raimi filmben is bemutatkozott, továbbá egy hónap választ el minket a reboottól, érthető módon őt már nem kell bemutatni a közönségnek, mehet a többi szuperhős közé. A pletykák szerint Edgar Wright is hamarosan villant a Hangyával, tehát ő is megkapja az eredetfilmjét, szintén belépőt nyert a Bosszú Angyalai közé. Most A csodálatos Pókember producere, Avi Arad nyilatkozta azt, hogy szerintük semmi sem lehetetlen és ha megtörténne a kooperáció, akkor a Disney és a Sony is rendkívül jól járna. Arad szerint már csupán egy remek sztorira van szükség a megvalósításhoz. Vajon a Sony rájött, hogy nagy és ízletes tortaszeletet kaphat a Bosszúállókból, ha beszáll?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
Bosszúállók - Thanos titka

 

Joss Whedon filmjét rengetegen dicsérték, különösen a remek forgatókönyvért, amit azért sokféleképpen el lehetett volna rontani. A képregényőrült Whedon híres párbeszédeiről és poénjairól, viszont azt senki sem gondolta volna, hogy emberek milliói siklanak el egy olyan dolog felett, ami a jövőbeli filmek történetét fedi fel.

 

Ha valaki még nem látta a filmet (Van egyáltalán ilyen? :)) de meg szeretné nézni és nem akarja, hogy lelőjem a benne látható dolgokat, NE OLVASSA TOVÁBB mert spoileres rész következik!

 

A film úgy kezdődik, hogy a Kozmikus Kocka forog az űrben, közben pedig egy hang monológját halljuk, ami elmondja, hogy a kocka működésbe lépett, de a Földön van az embereknél. Beszél, hogy "szövetségesük" (később kiderül, hogy ez Loki) kész visszaszerezni a mágikus erejű tárgyat, seregükkel pedig leigázzák a Földet.

 

A film szinkronja majdnem tökéletes, de viszont 2 helyen is hibádzik:

 

A legelső (a már említett) és a legutolsó (Thanos felfedése) jelenetben... és hogy hogyan? Kezdem az UTOLSÓVAL. Eredetileg, magyarul így hangzott a The Other (előszeretettel le Chitauri vezérezzük ezt a szereplőt, pedig nem volt rá egyértelmű utalás, hogy az) monológja:

 

"Az emberek...mégsem olyan hitvány népség, mint amivel hitegettek. Küzdöttek, engedetlenek, nem hajtják igába a fejüket. Ha megtámadjuk őket, akár el is pusztulhatunk." - és ezután következik Thanos epic mosolya.

 

Ez elég jól hangzott magyarul, de szinte teljesen nélkülözte a mondanivalót, ami eredetileg így van:

 

"Humans... They are not the cowering wretches we were promised. They stand. They are unruly, and therefore cannot be ruled. To challenge them is to court death. "

 

"Emberek...Mégsem olyan meghunyászkodóak. Talpon maradnak. Engedetlenek, nem lehet uralkodni felettük. Aki csak szembeszáll velük, a halállal cimborál."

 

És most jön a LÉNYEG!

 

"The Tesseract has awakened. It is on a little world. A human world. THEY WOULD WIELD IT'S POWER... but our ally knows its workings as they never will. HE IS READY TO LEAD. And our force, our Chitauri, will follow. The world will be his. The universe yours. And the humans, what can they do but burn?

 

"A Tesseract felébredt. Egy kis emberi világban őrzik.KI AKARJÁK AKNÁZNI AZ EREJÉT...de a szövetségesünk jobban ért hozzá, mint ők valaha is érthetnek. LOKI KÉSZSÉGGEL VÁLLALJA A VEZETÉST és seregünk, a Chitaurik pedig követni fogják őt. Egy világot kap cserébe. Te pedig az univerzumot. Ami az embereket illeti, mi mást tehetnek, mint hogy elégnek?"

 

Ezeket a szavakat ugyebár a The Other intézi Thanos felé. De egyes feltételezések szerint, a nagybetűkkel írt mondatokat valójában THANOS mondja, hisz az általa mondott rész külön, önálló mondatokban is értelmezhetőek. Bizonyításképp pedig hallgassátok meg többször is, ezek a mondatok bizony nem egy karakter szájából hangzanak el. A The Other hangja öregesebb, rekedtebb és visszhangzik, míg Thanosé "hatalmasabb forrásból jön". Aki ismeri Whedon-t tudja, tőle nem áll messze az ilyen tréfa. Gyakorlatilag Thanos hangja az egyik első amit hallunk, pedig csak a legvégén fedik fel, úgy, hogy akkor már meg sem szólal.

 

Persze,a 2 hang eléggé hasonló, de Whedon trükkje annyira bevált, hogy a szinkronban is csak egy hangot (The Other) adtak neki. És köszönjük meg neki mégegyszer, hogy elkészítette nekünk ezt a remekművet. A folytatásra körülbelül már "csak" 2,5 évet kell várnunk.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Phil Coulson visszatér!

 

A NYCC a vége felé közeledik, de még mindig történnek érdekességek. Az pont nem meglepetés,hogy a Marvel vezetője Kevin Feige és a Bosszúállók rendezője Joss Whedon is megjelent ezen az eseményen, de az mindenképp érdekes,hogy sokunk örömére megerősítetták,hogy Clark Gregg mint Phil Coulson ügynök valamilyen szinten visszatér,így szerepelhet a S.H.I.E.L.D. tv-sorozatban.

 

Whedon: Mindannyian szeretjük a Clark Gregg, nincs kétség efelől. Még a Bosszúállók előtt megbeszéltük, hogy van egy módja, hogy Phil Coulson része legyen a Marvel univerzumának, talán részben TV-ben, még a halála után is.

 

Kevin Feige hozzáfűzte hogy: "Nem volt soha és nem is lesz "S.H.I.E.L.D show" Coulson ügyynök nélkül! Ő a S.H.I.E.L.D. egyik nagy "sztárja".

 

A sorozatban 5 új karakter, 5 új ügynök is szerepet fog kapni. Azt viszont még nem tudni, hogy hogy Coulson egy "élet modell imitátor" lesz (Csak flashback-ként tér vissza? Vagy esetleg Vízió nevű karakterként?), de az is lehet,hogy ez a sorozat csak a Bosszúállók előzményeinek eseményeit fogja bemutatni, így alap, hogy szerepel benne. Whedon azt mondta, hogy ez a sorozat "közel lesz" a Marvel filmes univerzumához és olyan sémában akarják bemutatni, mint hogy egy S.H.I.E.L.D. ügynök benne van a szuperhősők világában, mivel foglalkoznak,mennyire sebezhetőek. A sorozat pilot-epizódját a testvérével, Jed Whedon-nal és anak feleségével Maurissa Tancharoen-el írja.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Update #3:

A Marvel a SHIELD sorozatot arra fogja használni, hogy új hősöket és ellenségeket vezessenek be a filmes univerzumába.

 

"Nézd meg újra a Galaxis őrzői bannert és látni fogsz valami érdekeset" (Állítólag Nova Corps jelkép lebeg az űrben.) Sőt, az is lehet,hogy még nem teljes létszámú a csapat a képen.

 

"Last Minute" átírják a Vasember 3-nak kb. az utolsó harmadát.

 

Az "Advanced Ideas Mechanics"-nak, tehát az (AIM)-nek nagy szerepe van a jelenleg tervezés alatt álló Hangyához.

Emily Blunt és Ruth Wilson "csatázik" Ms.Marvel szerepéért,aki csatlakozhat a film 2.részében.

Update #4:

 

"A SHIELD sorozat az elején "A hét gazembere" formátumot fogja használni" (Szerk.: Ez azt jelentheti, hogy az első héten vagy minden hónap első hetében a sorozat olyan lesz,hogy egy SHIELD ügynök üldöz és harcol egy random ellenséggel?)

 

A Marvel egy titkos projekten dolgozik a "Nyugati parton". (Szerk.:Nyugati part=Nyugat Afrika? Nyugat Afrika=Fekete Párduc? vagy esetleg Nyugati Part=West Coast Avengers? )

 

Egy érdekes "üzenet" az Amerika Kapitány 2-höz: Lukin vagy Zemo? Ön dönt ...(Szerk.: Tudomásom szerint Lukin Vörös Koponya egyik alteregója)

A "Captain America: The Winter Soldier"-ben Steve Rogers egy kisebb méretű csapat vezetője lesz, amiben Falcon és Fekete Özvegy is helyet kap majd.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Marvel: Újabb teóriák és Crossbones a Bosszúállók 2-ben is?

 

 

Pár nappal azután, hogy Frank Grillo csatlakozott a "Captain America: The Winter Soldier"-hez, megbízhatóbb források szerint több filmben is meg fog jelenni!

 

Mielőtt megerősítették, hogy a színész Frank Grillo-ben csatlakozott Marvel várt folytatásához, a "Captain America: The Winter Soldier"-hez, egy rádiós műsorvezető felhívta Frank Grillo-t, a Homefront forgatásának közepén, hogy gratuláljon neki, hogy megkapta a gonosz szerepét. A műsorvezető tájékoztatta Grillo-t arról, lehet hogy visszatér Joss Whedon Bosszúállók 2-jében is, sőt, Grillo Cossbones-ként állítólag három filmre írt alá. Ha ez igaz, akkor megjelenik az Amerika Kapitány 2-ben, a Bosszúállók 2-ben és egy lehetséges Amerika Kapitány 3.részben. De ez azt is jelentheti, hogy az író-rendező Joss Whedon előkészíti a "Masters of Evil" útvonalat.

Masters of Evil: Ez egy olyangonoszokból álló csapat, akik azért álltak össze, hogy legyőzzék vagy megalázzák a Bosszúállókat. A vezetők közé tartozottt Zémó Báró és Ultron is. Az első, alapító csapat eredeti tagjai közé tartozott ugye Zémó Báró, Fekete Lovag, Forrasztó, Rádióaktív Ember, Varázslónő és Hóhér. De később olyanok is csatlakoztak, mint Ultron, Klaw, Forgószél, Szivacsember, Vezető és Förtelem.

Sok helyen felmerült már, hogy a Marvel előkészíti ezt a kis csoportot...és úgy fest igaz lesz. Nézzük csak:

Hulk hozta Förtelmet és a Vezetőt (ő volt az akit Förtelem a teljes átalakulása előtt meglökött és a fején lévő sebbe belecsepegett vér, a képregény szerint az agytérfogata ötszörösére növekedett, bőre zölddé és ellenállóbbá vált. Elveszítette munkáját, és megfogadta, hogy képességeit az emberiség fölötti uralkodásra fogja használni. Ezért fel is vette a Vezető nevet.)

A Vasember 3 valószínűleg hozza szépen Radioactive Man-t.

A Thor 2 lehet, hogy Kurse-t, Varázslónőt és Hóhért.

Amerika Kapitány 2 Crossbonest és lehet, hogy Zémó Bárót.

Hangya valószínűleg Ultron-t.

Ha ezek így fognak történni akkor jó esély lesz arra, hogy a jövőben a Bosszúállók ellenfele a Masters of Evil csapata lesz és mint tudjuk, Thanos-t is megerősítették, hogy szerepelni fog (mondjuk az már más kérdés,hogy mennyi az a szerep. Lehet, hogy a film végén 10 perc, de az is lehet, hogy végig ott lesz, még nem harcol, csak figyel) így nem véletlenül lesz szerepe a 3.fázisban is.

Még mielőtt jönnének a kommentek, elmondanám,hogy valószínűleg Förtelem nem halt meg a Hihetetlen Hulkban. A Consultant című rövidfilmben Sitwell és Culson tanácskoznak. Ross tábornok megkérte a SHIELD-et, hogy csatlakozhasson Förtelem a csapathoz (elvetemült, de hősnek tartják és mindent Banner-re fognak). Coulson és Sitwell tudja, hogy ez nem jó így és oda akarnak küldeni egy embert, aki rá tudja venni valamivel, hogy változtassa meg a tervét. Egy Consultant(Tanácsadó) mellett döntenek, hogy ő lenne a legalkalmasabb a szerepre. Na és ki ez a tanácsadó? Igen-igen, Tony Stark. (A Vasember 2-ben a végén mondta Fury, hogy Starkot csak Tanácsadóként foglalkoztassák) szóval őt küldik el és innen jön a Hihetetlen Hulk végi jelenet, amikor bemegy a kocsmába Tony a Tábornokhoz. Másnap pedig Coulson mondja Sitwell-nek, hogy sikerült meggyőzni.

Akkor most jöjjenek a teóriák, amik SPOILER-esek lehetnek:

Vasember 3 forgatási képeken láthattuk egy rövid időre az A.I.M. kutatóit is, velük M.O.D.O.K. is szerepelhet. Mivel az űrös eredetet kizárták,így Mandarin gyűrűit lehet, hogy az A.I.M. készítette fegyvernek...

Hallani továbbá olyan infókat a Thor 2-vel kapcsolatban, hogy Jane Foster-t megszállja egy szellem (valószínűleg Malekith-nek lesz köze hozzá) kómába esik és nem más siet Jane segítségére, mint Doctor Strange. Hírek, melyek szerint Odin örök álomra hajtja a fejét, sokan találgatnak, ki végezhet vele. Mivel ő birtokolja a Végtelen Kesztyűt, így sokan Thanos-ra gondolnak, így bebiztosíthatjuk magunknak Thor haragját a jövőre nézve.

Az Amerika Kapitányból maradt még nekünk egy Arnim Zola nevű elmebeteg tudósunk is.

Sok helyen olvasgatni olyanokat, hogy az Iron Patriot páncélt ami War Machine új páncélja, a Vasember 3 végén megszerzi Norman Osborn, de ha nem is maga Osborn, de az Oscorphoz kerül, ezután fogja megalkotni a Green Goblin páncélt. Így már is összekapcsolhatják a Bosszúállók világát az új Spider-Man filmekkel. Mivel sok esélye van, hogy Bosszúállók 2. részben már a Pók fiú is benne lesz, így nem is lenne alkalmasabb film a felvezetésre, mint a Vasember 3.

Mivel elég sok nyilatkozatban szerepelt már, hogy semmi sem lehetetlen, így esélyes az is, hogy a jövőben Rozsomák és Tony együtt akciózik majd.. ezért majdnem biztosra veszem, hogy a Disney már titokban megállapodott a Fox-al a közös zúzáson... és nem is lehetne jobb történet erre mint a Civil War, melyben szerepelhetnek az X-Menek és a Fantastic Four tagjai is. Nem véletlen a Fantasztikus Négyes rebootja. Elég csak megnézni az eheti eseményeket, megvette a Disney az egész Star Warst és még csak pletyka se volt róla előtte...elég jól tudnak titkolózni :) Valószínűleg nem 5 perc alatt zajlott le a tárgyalás. Személy szerint nagy eséllyel az évszázad egyik legnagyobb üzleti fogását látom kialakulóban 3 stúdió között... Bosszúállók óriási sikere után borítékolható a további siker is. Pláne, ha ezeket így összehozzák...és miért is ne tennék? A Fantasztikus Négyes rebootnak is sikert hozna a szereplés, mindenki csak jól járhat és ne felejtsük el, hogy a pénz az úr.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Kevin Feige szerint van 7 dolog, amiért megéri az árát a Bosszúállók 2

 

 

Whedon kemény munkában van, hogy a S.H.I.E.L.D.-et irányítsa...Na de nem a Heli-bázison, hanem az ABC tv csatornán.

 

 

Ezen kívül természetesen a Bosszúállók 2 forgatókönyvén is dolgozik. A Marvel elnöke, Kevin Feige nemrég a Vasember 3-ról beszélt, most pedig elmondta, hogy "hevesen várja" a Bosszúállók cserkész csapatának második felvonását: "Elolvastam Whedon első vázlatát és lesz még egy csomó munka vele...Na de nem azért mert rossz, egyáltalán nem! Láttam benne hét dolgot, ami már most megérné a belépőjegy árát."

"Ennek "a hét" dolognak semmi értelme nem lesz a rajongók számára, mindaddig, amíg a "Captain America: The Winter Soldier" a mozikba nem kerül. Elmondta, hogy a Bosszúállók 2 alapjait a Vasember 3-ban kezdik lerakni. (Mondjuk ez nem meglepő):

"A Vasember 3 sokkal önállóbb lesz, mint az előző két film. Kevesebb S.H.I.E.L.D. és kozmikus dolog lesz benne, de viszont sokkal több dolog utal majd Tony kedélyállapotára. A 2. fázisban vagyunk és az út ki van kövezve a második Bosszúállók film felé. Miközben vezetsz, nem tudod, hogy merre mész, talán nem veszed észre, hogy vannak közúti jelzések is, amik sávváltást is eredményezhetnek."

Személy szerint ebben a "7 dologban" ezeket látom:

A 6 drágakő plusz a Végtelen Kesztyű

vagy

A hősök száma

vagy extrém esetben ezt:

Mandarin

Crossbones

Malekith

Vezető

Förtelem

Red Skull visszatérése

Radioaktív Férfi

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tehát a Bosszúállók 2 egyik stáblistás jelenetében az Illuminátusok (hat emberfeletti képességekkel rendelkező szuperhős egy titkos társaságot alapít, melynek kereti között a színfalak mögül próbálják elhárítani a Földet fenyegető veszélyeket) úgy döntenek, hogy Hulkot eljuttatják egy másik bolygóra (Planet Hulk-film felvezetése), dühét a helyi rabszolgajátékokban vezeti le, aki a Bosszúállók 3-ban minden eddiginél dühösebben tér vissza a seregével, így elsősorban a World War Hulk képregény története lesz előtérben.

Az Illuminátusok tagjai közé tartozik Amerika Kapitány, Vasember, Reed Richards, Namor, Fekete Villám és Fekete Párduc, de ide tartozott még Charles Xavier professzor és Dr.Strange is. A sorozatban megjelenő titkos társaság, a New Avengers különszámaként, a "New Avengers: Illuminati"-ban, 2006. márciusában szerepelt először. A kiadvány az "Út a polgárháborúhoz” keretei között jelent meg, mely a Marvel gyakorlatilag minden kiadványára kiterjedő nagyszabású eseményének, a Polgárháborúnak az egyik előfutára volt. Emellett az Incredible Hulk című kiadvány egyik fordulópontját is jelentette, mivel ezzel kezdődött el a "Planet Hulk" vagyis a "Hulk bolygója" című történet.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Miért Loki nyert a Bosszúállókban?

 

 

Oké, beszéljünk (újra) a Bosszúállókról, ebben az évben az eddigi legnagyobb bevételt hozó filmről, pontosabban Lokiról, a film kulcsfontosságú ellenségéről és Joss Whedon-ról, akinek sikerült tökéletes(?) tervet írnia neki.

 

 

Először is beszéljünk Loki, a gonoszság és hazugság istenének hátteréről. De szögezzük is le, hogy a Marvel filmes univerzuma és a képregényes univerzumok között vannak eltérések. Ilyen például, hogy egy "isten" egy filmben nem mindig lesz a megtestesült isten, de a képregényben megvannak a tulajdonságaik (Örökkévalóság stb. ) valamint a filmes univerzumból is lehetnek alap dolgok, ami természetesen nincsenek a képregényekben (Thanos cameoja), így Thor sem a megtestesült mennydörgés és Herkules sem a megtestesült erő. Ez csak egy dolog, egy tulajdonság, amikben ők igazán jók, így tehát Loki sem a megtestesült hazugság, de ő nagyon jó benne.Lokinak tényleg csak egy célja van az életben - hogy átvegye Asgard fölött a hatalmat. Azt akarja, hogy uralkodjon. Úgy érzi, hogy Thor, a féltestvére nem alkalmas, hogy átvegye Odin után a hatalmat. Lokit alapból nem érdekli Midgard (Föld). Megakarja zavarni Thor-t, hogy ő kontrollálja Asgardot. De mit is írtam 2 mondattal ezelőtt? Lokit alapból nem érdekli a Föld...De akkor a Bosszúállókban miért akarja a hatalmat a Föld felett? Stark közel állt a válaszhoz. Miért akarja a trónt? Mit akar a Chitaurikkal?

A válasz természetesen az, hogy Loki nem akar uralkodni a Föld felett. Nem érdekelte sosem. Hagyta magát elfogni, hagyta magát legyőzni (igen-igen Hulk. Nyikhaj istenke). Ez mind része a tervnek. Vizsgáljuk meg a tervet: Először Loki megjelenik és ellopja a négydimenziós kockát. Miért? Hogy mozgásba hozza a dolgokat. Tudta, hogy ha ellopja a kockát, gondot okoz Fury-nak és akkor ő hívja majd a Bosszúállókat. Ne feledjük, ha úgy vesszük Thor is kémkedett az egész művelet alatt. Aztán Lokit elfogták. Megszökhetett volna, de nem tette. Kapitány és Tony említést is tettek erről a Quinjetben. Vagy amikor Özvegy kideríti Loki tervét a Helibázisban (hogy rájuk szabadítja Hulkot). Csak Loki, a hazugság istene tudott a tervről...igazából Özvegy véletlenül jött rá. De aztán, amikor Natasa elmondta mindenkinek, Hulk megvadul, ők Lokit hibáztatják és ez tényleg összehozza a csapatot.

 

És ez az, amit Loki szeretett volna. Pontosabban azt akarta, hogy legyőzzék a Chitaurikat. Azt, hogy elveszítse a csatát New Yorkban. Miért? Így vissza tud kerülni Asgardba. Ez volt a terve végig. Soha nem törődött azzal,hogy meghódítsa a Földet (Az igaz, hogy egy bizonyos ponton Thor egyenesen kéri Lokit, hogy hagyjon fel a küldetéssel és hazamehet vele, de Loki nem tette. Ezt kihasználhatta volna, de nem tette. Szándékosan?). Soha nem törődött azzal, hogy legyőzze a Bosszúállókat. Ő csak egy kis kitérő után vissza akart térni otthonába. És meg is kapta az első osztályú "repülőjegyet" Asgardba. Akkor is látni az önelégült mosolyt a végén, amikor elfogják a Stark toronyban. Ez a szemében azt jelentette, hogy nyert és a hősök is azt gondolták, hogy "igen, legyőztük Lokit!" Mi jobb annál, mint legyőzni az ellenséget és hogy ők azt higgyék, hogy nyertek?

Most megkérdezhetitek, hogy miért árulta el Loki Thanos-t ilyen módon? Úgy értem, hogy Thanos nem veszi észre, hogy összevisszaság van körülötte? De valószínűleg igen, Thanos volt a társa a tervben.(Sőt, az is lehet, hogy Thanos is manipulálja mentálisan Lokit.) Miért? Mert ugye Loki vissza akar menni Asgardba. De csak hogy úgy visszamenjen, nem működik. Thornak kell visszavinnie, hogy Odin ne gondolhassa, hogy Loki még mindig Thanosnak dolgozik (ha egyáltalán tudja). De Loki valószínűleg sejti, hogy Odin bűnösnek fogja érezni magát (a Thor végén történtek miatt) és Thanos pedig távolról tovább irányítja a szálakat.

És hogy Thanos mit akar? Nem láttad a Thor-t? Ejnye...

 

Így igaz ... Odin kincsestárában többek között nem más van, mint a Végtelen Kesztyű. Így hát, hogy most Loki újra otthon van és közel hozzá. Loki vesztesként távozott a Bosszúállók elleni csata után, de ez a lehető legjobb eredmény volt mindkettejüknek: Lokinak az, hogy most megpróbálhatja átvenni Asgard irányítását és Thanos pedig nagyon közel került a Kesztyűhöz. Szó szerint. Mivel a Tesseract gyakorlatilag egy "kapu" is (ahogy láttuk a film elején, Loki elültette a gondolatait Selvigben, aki később szabotálta a kaput. Így ha a kincsestárba helyezik el a Kockát, akkor Thanoséknak "csak" meg kell nyitniuk az átjárót, besétálnia és ellopnia, amit csak szeretne) Vagy ha más helyre helyezik el, akkor Thanosék simán megtámadhatják Asgardot, miközben Loki "felügyel".

A rossz fiúk nyertek ebben a körben, miközben a hősök gyros-t esznek és jót beszélgetnek. Mindez egy dolog, de szerintem Joss Whedon zseni. A machiavellizmus ("Cél szentesíti az eszközt". Olyan nézet, ami szerint minden eszközt fel lehet használni, hogy elérje valaki a célját) megtervezése volt a legjobb és a legkifizetődőbb dolog. Nyilván addig, amíg nem jön legalább a Thor 2 vagy a Bosszúállók 2. Loki számára gyakorlatilag ez egy tökéletes győzelem, a Bosszúállók meg valójában vereséget szenvedtek. Persze ez nem azt jelenti, hogy a hősök nem nyertek semmit. De igen. Míg a csata volt, megalakult a Bosszúállók csapata, amit remélünk, hogy tényleg a legnagyobb győzelem volt a jó oldal számára... és ez egy hosszú-hosszú játék lehet az íróknak és azoknak, akik értik és tudják is használni a dolgokat.

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Downey Jr. a Bosszúállók két folytatásában még benne lesz

 

 

Miután a Marvel úgy döntött, hogy saját maga viszi vászonra képregényhőseinek történetét és már a kezdet kezdetén tisztázták, hogy a színészek fizetésén szándékoznak spórolni. Robert Downey Jr. ennek ellenére szép gázsit harcolt ki magának, a Bosszúállók után befolyt összegből még a profitból is részesedett és úgy 50 és 75 millió dollár közötti fizetést vághatott zsebre.

A Marvel és a színész éppen most tárgyalják újra a szerződést és könnyedén elképzelhető, hogy a fejesek úgy gondolják, hogy Downey Jr. túl sokba van nekik és lecserélik. Hisz Kevin Feige is megmondta, hogy ő úgy gondolja, hogy lesz Vasember 5, 10 sőt 20 is és ha úgy alakul könnyedén meg lehet azt csinálni, mint James Bond vagy Batman esetében, hogy másra bízzák a főszerepet.

Nos, a hírek szerint a két fél közel jár a megállapodáshoz, a közlemény szerint Downey Jr. még a Bosszúállók második és harmadik felvonásában is benne lehet. Mindazonáltal nem említik a Vasember 4-et, amit egyelőre még nem terveztek be vagy esetleg valamikor a Bosszúállók 2 és 3 között szeretnének bemutatni.

Hozzá kell tenni, hogy Chris Evans és Chris Hemsworth szemét csupán pár százezer dollárral szúrták ki, állítólag a folytatások esetében sem emelkedett gázsijuk jelentősen, csupán fél millió dollárral kapnak többet, illetve újabb 500.000 dollárt tehetnek zsebre, ha a filmjeik összbevétele áthalad az 500 millión. Hemworth valamennyire jobb helyzetben van, hisz neki még nincs szerződése a Bosszúállók 2-re és ha ügyes, akkor könnyedén ki tud harcolni magának egy kis fizetésemelést.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Pókember akkor nem lesz benne az új filmben? :D

 

Amúgy ha lecserléik Robert D. J.-t akkor ott vége a Vasembernek. Ő A tökéletes Vasember. Mintha neki írták volna a szerepet. Mellesleg nagyon jó színész is. Ha őt lecserélik szívből remélem, hogy hatalmasat buknak a vasember néggyel. :)

 

Ezt a HULK bolygója dolgot valaki elmagyarázná? Nem értem Amerika Kapitány, Vasember és a többiek miért akarnák Hulk-ot egy másik bolygóra száműzni (vagy nem száműzés?) hiszen segített nekik a csatában. Sőt még megtanult uralkodni maga felett.

Link to comment
Share on other sites

 

Ezt a HULK bolygója dolgot valaki elmagyarázná? Nem értem Amerika Kapitány, Vasember és a többiek miért akarnák Hulk-ot egy másik bolygóra száműzni (vagy nem száműzés?) hiszen segített nekik a csatában. Sőt még megtanult uralkodni maga felett.

 

Az a baj, hogy teljesen sose tanulja meg kezelni a Hulk-ot. Képregényekben azt hiszem akkor lett tele a töke mindenkinek amikor szétverte Las Vegas-t.

 

 

Pókember jogok Sony-nál vannak, úgyhogy semmikép sem lesz Avengersbe, úgyanígy az X-men-ek sem.

Link to comment
Share on other sites

 

Bosszúállók 2: Skarlát Boszorkány és Higanyszál megerősítve, Vasember visszatér

 

Az elmúlt hetekben a Marvel rajongótábora arról diskurált, hogy vajon Skarlát Boszorkány és Higanyszál benne lesz- a következő Bosszúállók filmben. Hiszen elhúzták az orruk és szemük előtt a mézesmadzagot, ráadásul senki nem cáfolt semmit, de ugyanakkor nem is igazán erősítették meg a pletykát…mostanáig.

Joss Whedon az IGN-nek adott interjúban a következőt mondta: “Nagyon az elején járunk még a forgatókönyvnek. De számomra ez a két karakter eléggé érdekes, hiszen ők inkább egy olyan világot képviselnek, ami nem feltétlenül egyeztethető össze a Bosszúállókkal. Tehát nem könnyű a dolgom. Ugyanakkor én nem olyan karaktereket akarok a betenni a csapatba amelyekkel nagyon egyszerű dolgom lenne.”

Ki tér vissza az eredeti csapatból? Arról is szó esett már, hogy mindenki, de Whedon egyelőre csak Vasemberről ejtett szót: “A Vasember 3-ban Tony Stark felrobbantotta az összes megmaradt páncélját. De szerintem senki nem gondolja úgy, hogy ezzel vége, nincs több páncél. A nagy kérdés az, ha a Bosszúállók hívni fogják vajon feltűnik a színen? És a válasz: Igen!”

 

 

filmdroid

Módosította SzegediXY
Vasember 3 spoiler
Link to comment
Share on other sites

 

"“A Vasember 3-ban Tony Stark felrobbantotta az összes megmaradt páncélját. "

Köszi amúgy a SPOILERT! :)

 

Módosította SzegediXY
legközelebb nyomj egy jelentést és gyorsan megszerkesztem, de ha idézed akkor a többiek is elolvashatják...
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Miközben a Vasember 3 jelenleg is bevételi rekordokat döntöget, a napokban megegyezett a stúdió Downey Jr-ral, aki még kétszer magára ölti a Vasember ruhát a Bosszúállók folytatásaiban. Arról viszont nem ejtettek szót a nyilatkozatokban, hogy a Vasember filmekkel mi a helyzet. A Bosszúállók 2-t jelenleg Joss Whedon írja, jövő márciusban pedig már el is kezdenék a munkálatokat, hogy 2015 májusára már a mozikban élvezhessük. Most, miután biztossá vált az egyértelmű (mármint hogy RDJ lesz Vasember), azért jobban várjuk a Bosszúállók 2-t ?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Joss Wheadon már egy jó ideje bejelentette, hogy a Higanyszál-Skarlát Boszorkány testvérpáros csatlakozni fognak A bosszúállókhoz a második részben. Közben Bryan Singer is szeretné felhasználni a karaktert X-Men filmjében.

 

A Marvel és a 20th Century Fox között különös megállapodás született Higanyszál karakterével kapcsolatban. Mindkét stúdió felhasználhatja filmjeiben, ám a Marvel nem mondhatja ki, hogy mutáns és azt sem, hogy Magneto gyereke. Egy interjú során Joss Whedon megnyugtatta a rajongókat, hogy ez a megállapodás nem fogja befolyásolni a Higanyszállal való terveit. "Jelentős szerepe van A bosszúállók 2-ben. Már nagyon izgatott vagyok miatta. Nemtudom, hogy ők [Fox] mit csinálnak. Majd teszik a saját dolgukat, én pedig az enyémet."

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Nem értem miért ennyire h-*lyék. Inkább egy nagy méretű összefogás kellene és MINDENKIT belepakolni egy közös filmbe (Pókembert is meg a hülye jogokat szrják már le hogy melyik kinél van ) és akkor hatalmas bevételük lenne. Nem itt ilyen kis sz@ros dolgokon csúsznak el a dolgok, hogy ennél vannak a jogok meg annál (pl. hogy Pókember ezért nem volt benne az Avengers 1-ben). Olyanok, mint az óvodások. "Az az enyém, nem veszed el!"

 

Nem érdekel, hogy nem egy univerzum de pl. Batmant is megnézném Pókemberrel együtt egy film erejéig (elvégre képregénybenis találkoztak) de ez se lehetséges mert. na miért is? Mert hisztiznének a fejesek. Esküszöm ez úgy felidegesített most :D

Link to comment
Share on other sites

Sam Rockwell visszatér Justin Hammerként?

 

 

Sam remekül alakította Hammert a Vasember 2-ben és bár mostanában nem volt róla szó, egy interjúban elmondta, hogy érdekelné újra a szerep.

 

Sam Rockwell nagy király volt a Vasember 2-ben, sokak szerint az agyonhypeolt Mickey Rourkenál is jobbat alakított. Van olyan, aki ne szeretné őt újra látni? Mivel nem halt meg a karaktere a Vasember 2-ben, így a remény sem halt meg a visszatérésével kapcsolatban. Sam egy interjúban elmondta: Reménykedik, hogy valamelyik Bosszúállókban visszatér, de az is lehet, hogy a S.H.I.E.L.D. sorozat lesz "az út a visszatéréshez", Így Pepperön bosszút tudna állni, hogy letartóztatta. (Mielőtt kérdeznétek, nem tudni, hogy Gwyneth Paltrow benne lesz-e a sorozatban.

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...