Jump to content
PirateClub.hu

Need for Speed: the movie (előzetes)


hankock
 Share

Recommended Posts

A Electronic Arts meg szeretné lovagolni a Halálos iramban-széria sikerét, így saját nagy sikerű projektjét tervezi vászonra vinni. Már házalnak is a nagyobb stúdióknál, s talán nem meglepő, van érdeklődés a franchise iránt.

 

A produceri tevékenységeket az EA mellett John Gatins (Vasököl) látja el, aki testvérével (George Gatins) karöltve írja a forgatókönyvet. A vásárlásra a Paramount tűnik a leginkább esélyesnek, de a projekt iránt érdeklődik a Sony és a Warner is. A sztoriról nem tudni még semmit, de a költségvetésről már annyit elárultak, hogy "szerény" hétszámjegyű összegben gondolkodnak. Ha valaki nem ismerné a játékot, kattintson a tovább mögé egy rövid összefoglalóért.

 

A Need for Speed 1994-ben kezdte meg hódítását a játékpiacon, s azóta összesen 18 rész látott napvilágot. Az utolsó tavaly novemberben jelent meg, s a The Run alcímet kapta. Tőle várták a gyengülő minőségű és egyre rosszabb fogadtatású széria felélesztését. A legnagyobb váltás a történet bevezetése volt, amit az előző 17 játék addig nélkülözött. Az EA a 18 év alatt több mint 100 millió dollárt zsebelt már be az autós játékkal, s ezt az álomhatárt már az utolsó játék megjelenése előtt is magukénak tudhatták. A játékfejlesztő- és kiadó cég minden év őszére tervez egy Need for Speedet, hogy a brand folyamatosan a köztudatban maradjon. Nem lenne meglepő, ha a film is egyik játékuk megjelenése környékén jutna el a mozikba.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

A Heat Vision értesülései alapján a DreamWorks gőzerővel keresi a megfelelő színészeket a Need for Speed mozis adaptációjához és Aaron Paul mellé állítólag egy gyönyörű színésznőt is találtak.

 

 

Mint azt már tudjuk, a sorozat középpontjában feltehetőleg a versenyzés fog megjelenni, a hivatalos infók alapján egy gyors iramú, magas oktánszámú filmet kapunk majd a 70"-es évek klasszikus, amerikai autós filmjeire alapozva. A DreamWorks a Haláls Iramhoz hasonlóan franchiset akar csinálni a Need for Speed címből a vásznon is, ehhez pedig elengedhetetlen egy jó rendező és pár jó színész. A rendezést az Act of Valor készítője, Scott Waugh vállalta el, a forgatókönyvírót pedig John Gatints (Vasököl) írja. Az egyik szereplő már biztosan Aaron Paul, a Breaking Bad sztárja lesz, de a további szereplőkről nem voltak információink, egészen idáig. A Heat Vision legjobb tudomása szerint Aaron Paul mellé Imogen Poots is csatlakozhat a stábhoz, aki a Frászkarikában, a 28 héttel későbben és a Frászkarikában szerepelt, de feltűnt a Janey Eyre, A kilencedik légió és v mint vérbosszú filmekben is. A színésznő egy ritka és rendkívül drága autókkal való kereskedőt alakíthat. A Need for Speed mozi 2014. február hetedikén kerül a mozikba, remélhetőleg Poots kisasszony szereplésével.

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

inkább azzal foglalkoznának hogy ismét normális játékot adjanak ki. a régi most wanted volt az utolsó amit végig játszottam. a pro és shifttel csak játszogattam. hihetetlen hogy számomra egyre rosszabb és rosszabb részeket adnak ki.

Link to comment
Share on other sites

na igen az lemaradt hogy az undergroud 2 volt az utolsó ami tetszett. a most wanted már nem annyira sőt viszont azt még végig játszottam de azóta...

 

filmtől én nem várok sokat. ezeknek a játékoknak nem volt története. versenyezz, tuningold az autót, nyerj, hogy ebből hogy lesz jó film azt nem tudom; ráadásul már az éjszaki utcai versenyek is kihullottak a játékból. mert az undergroudos részekből még ki lehetett volna valamit csikarni. pl srác saját lepukkant szekerét javítgatja fejlesztgeti, versenyezget majd felfigyelnek rá aztán bekerül valami hivatalos verseny sorozatba avagy valami gazdag csók figyel fel rá neki versenyez majd lenyúlja a nőjét és lelépnek valami tengerparti falucskába :) vagy ilyesmi.

Link to comment
Share on other sites

Javában folynak a Need For Speed előkészületei, a közismert számítógépes játékon alapuló aszfaltszaggató mozi 2014 február 7-én kerülne a mozikba. Eddig Aaron Paul és Imogen Poots írhatták alá a szerződést, nemrég Dominic Cooper csatlakozhatott hozzájuk.

Paul karaktere saját szerelőműhellyel rendelkezik, ahol az illegális autóversenyek világába kikerülő autókat bütykölgeti. Ide hozzák azokat a drága és csili-vili kocsikat, amelyeken változtatásokat kell végrehajtania. Egy alkalommal csúnyán átverik és a következő verseny alatt legjobb barátját megölik. Börtönbe kerül, ahol kiterveli bosszúja részleteit.

Cooper formálja meg Dino-t, aki régen a NASCARon versenyezhetett, de most már ő sem legális ligában dolgozik. Betársul Paulhoz és mivel igen jó kapcsolatokkal bír igencsak fellendíti a boltot.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

 

Need for Speed - Michael Keaton csatlakozik

 

 

Úgy tűnik Michael Keatont ismét felfedezte magának Hollywood. Az éppen készülő Robotzsaru-film mellett csatlakozik a Need for Speed-mozihoz is.

 

 

Michael Keaton beszáll a népszerű Need for Speed-játékok alapján készülő filmbe, melynek ráadásul ugyanaz a megjelenési dátuma, mint a Robotzsarunak. (2014. február 7.) A filmben egy illegális autóverseny visszavonultan élő, különc házigazdáját fogja játszani, melyhez a világ minden tájáról csábítja a versenyzőket. Rajta kívűl ott van még a szereplőgárdában Aaron Paul, Dominic Cooper,Imogen Poots, Kid Cudi, Ramon Rodriguez, Rami Malik és Harrison Gilbertson. A rendező Scott Waugh. Az író john Gatins.

 

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Az előzetes alapján, olyan semmitmondó az operatőri munka(meg az egész...), de így, hogy aránylag CGI mentes lesz, talán kap egy esélyt.

 

Egy forgatási videó látott napvilágot a Need for Speed-filmmel kapcsolatban, melyből kiderül, hogy CGI-al csak elvétve találkozunk majd a filmben.

A világ egyik legdrágább autója, egy Koenigsegg CCXR. Végsebesség bőven 400 km/óra felett van. 2,9 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órás sebesség fölé. Értéke 2,175 millió dollár, nagyjából 400 millió forint. 50 lábbal a felszín a felszín felett. Mellette felrobban egy bomba. Az egyetlen lehetőség, hogy ezt a jelenetet filmre vigyék a CGI, gondolhatnánk. De nem, nagyon sok pénz, és egy bátor kaszkadőr segítségével a film hasonló jeleneteinek a többségét élő egyenesben rögzítették, és CGI-t csak nagyon elvétve használtak a filmben, csak végszükség esetén. Ez a bátor kaszkadőr pedig nem más, mint Lance Gilbert, aki maga is megszólal a videóban. A Need for Speed mozi március 13-án nyit hazánkban Aaron Paul, Dakota Johnson, Dominic Cooper, Imogen Poots, Michael Keaton, and Kid Cudi főszereplésével, Scott Waugh rendezésében.

cinestar

http://www.youtube.com/watch?v=0EdSz_W92ow

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...