Jump to content
PirateClub.hu

Másfél órás együtlét,szerintetek ez normális?


szokesandor
 Share

Recommended Posts

Most itt két dolog lehet. Az egyik az az, hogy ezt nem azért hoztad létre, hogy segítséget kérj, hanem pont azért, hogy ezzel úgymondd "dicsekedj". Én így látom ezt. Ez kb. olyan mintha létrehoznék egy olyan topikot, hogy "jaj emberek én 300.000 Ft-ot keresek havonta, szerintetek ez normális??", vagy ilyesmi :) :)

 

Amúgy meg ha valós amit írsz, és ez netán zavarna is, akkor meg én csak azt tudom nekd mondani, hogy ennek örülj és a csajod is örüljön ennek, hogyha ennyire jó a szexuális életetek, és ha ennyire meg akkor megy szexeljetek minden nap, és használjátok ki minden alkalmat erre.

Link to comment
Share on other sites

Most itt két dolog lehet. Az egyik az az, hogy ezt nem azért hoztad létre, hogy segítséget kérj, hanem pont azért, hogy ezzel úgymondd "dicsekedj".......

 

nem dicsekedni akartam ezzel, hanem télleg kiváncsi voltam hogy mások is vannak-e hasonó helyzetben.

És mi a 2. lehetőség?????

Módosította spirituell
Ne idézd teljes egészében a közvetlenül előtted szólót!
Link to comment
Share on other sites

nah akkor Füst Milan amugy szexual pszihológus volt kiterjed levelezést folytatott külföldi kolegáival... anno

néger! környezetben igazoltan !36 ! órás hogyis mondtátok.... full aktus! ez a rekord lehet döntögetni :D

 

 

a másik dolog létezik a ffi multi orgazmus ha tösször nem esel át és fent tudod tartani az izgalmi állapotot akár magömlés nélkül is elélvezhetsz..

a google a te barátod :D

Link to comment
Share on other sites

különben ez nagyon érdekes téma, mert az egyik haverom pont erről panaszkodott, hogy neki is sokáig tud állni, és a csajok emiatt hagyták el, mert nem bírták mellette. de ez csak abban az esetben rossz, ha nem egy ilyen igényű csajt fog ki, aki ennyi időt igényelhetne tőle. pedig szerintem ez jó tulajdonság, mert általában pillanatokon belül elsülnek a fiúkák, és képtelenek a hosszabb kitartásra, pedig lehet ezt tanulni, csak koncentráció kérdése az egész. :rolleyes: szipi

Link to comment
Share on other sites

sztem meg lehet, hogy benne, vagy a lányokban a hiba akkor.

mert ugye nem ér el a csúcsra x idő alatt...

 

az, hogy mi 3 órát is szoktunk szeretkezni, nem az jelenti, hogy a páromnak ne sikerült volna 10 perc alatt, hanem azt, hogy tartja magát!

 

lehet, hogy szimplén annyira feszült, stresszes a srác, hogy nehezen megy neki!

Link to comment
Share on other sites

Na szóval. Csakhogy több legyen a női hozzászólás. Igenis létezik ilyen, Hogy a nő többször is képes elmenni egymás után, főleg ha a nő ismeri a saját testét és műkodik az agya is. Persze ehhez nagy perverz állatnak kell lenni. Engem például az fokoz fel mikor a páromon lovaglok és közben a popsimban nyulkál. Igenis el lehet menni annyiszor. De az első 8-10 orgazmus után már annyira felhergelem magam hogy a párom már nem bírja és ő is elmegy. Mert hát ugye ha egy nő elmegy, akkor a méh meg a hüvely meg úgy minden együtt elkezd összerándulni.Ezt a férfinek érezni is kell. NEM TÉVESZTENDŐ ÖSSZE A CSIKLÓ ORGAZMUSSAL MIKOR A NŐ REMEG MEG ZILÁL MEG ILYENEK, DE AZT CSAK KÍVÜL ÉRZI! Sajnos sok pasi meg NŐ!! azt hiszi hogy az az orgazmus. De sajna nem. Ha én elmegyek még többet akarok, és egy idő után a kisbéri ménes se lenne elég... 10 után(mikor a pasi már lelankadt) marad az agyjáték.Soha nem nyúltam magamhoz, sem kézzel sem mással mégis képes vagyok úgy elmenni többször is hogy csak az agyam dolgozik.Persze pár éve még én is azt hittem hogy mikor a csiklómat bizergálják és valami furcsát érzek,az az orgazmus. De aztán rájöttem hogy nem.Tehát sok esetben nehéz megállapítani hogy a nő azért nyüszög mert tényleg jó neki vagy valami másért.Hát szóval ennyit a női orgazmusról.

Link to comment
Share on other sites

én alapban bírtam régen 2órát és a csajomnak volt vagy 3orgazmusa,a végén már úszott az ágy miatta,szóval ez teljesen normális és inkább ez,minthogy 10perc alatt elmész és utána a csajod otthagy,mert nem tod kielégíteni...jah és nálam ilyenkor az orál jobban bejön,azt ha jól csinálják akkor max 3perc és már kinn is van a vetőmag! :D

Link to comment
Share on other sites

Mert hát ugye ha egy nő elmegy, akkor a méh meg a hüvely meg úgy minden együtt elkezd összerándulni.Ezt a férfinek érezni is kell. NEM TÉVESZTENDŐ ÖSSZE A CSIKLÓ ORGAZMUSSAL MIKOR A NŐ REMEG MEG ZILÁL MEG ILYENEK, DE AZT CSAK KÍVÜL ÉRZI! Sajnos sok pasi meg NŐ!! azt hiszi hogy az az orgazmus. De sajna nem.

a klitorális orgazmus is orgazmus!!!van, aki nem képes erre van aki nem képes arra, van aki egyikre sem, van aki mindkettőre!!!

ez elég könnyelmű kijelentés volt sztem...

Link to comment
Share on other sites

NEM TÉVESZTENDŐ ÖSSZE A CSIKLÓ ORGAZMUSSAL MIKOR A NŐ REMEG MEG ZILÁL MEG ILYENEK, DE AZT CSAK KÍVÜL ÉRZI! Sajnos sok pasi meg NŐ!! azt hiszi hogy az az orgazmus. De sajna nem. Ha én elmegyek még többet akarok, és egy idő után a kisbéri ménes se lenne elég... 10 után(mikor a pasi már lelankadt) marad az agyjáték.Soha nem nyúltam magamhoz, sem kézzel sem mással mégis képes vagyok úgy elmenni többször is hogy csak az agyam dolgozik.

az orgazmus az orgazmus! teljesen mindegy, hogy külső vagy belső, szerintem az a lényeg, hogy jőjjön létre, és legyen nagyon klassz érzés! sokan egyikre sem képesek, és az kellemetlen. a külső orgazmus létrejöhet úgy, hogy csak ingerelnek kívülről és senki nincs benned, de létrejöhet úgy is, hogy benned vannak, és akkor is ingerelnek téged. de attól, hogy benned vannak, az nem jelenti azt, hogy belső orgazmusod van! és azért, mert vkinek külső orgazmusa van, attól azt nemcsak kívülről érzi, hanem ugyanúgy összerándul és ugyanaz a folyamat jön létre mint belül. csak annyi a különbség, hogy vki külső inger alapján megy el, és nem attól, hogy benne csúszkál egy nemiszerv. ennyi és nem több. nem szabad egyik orgazmust sem lebecsülni, és a magadhoz való nyúlást sem, hisz vannak olyan időszakok, vagy emberek, akiknek nincs partnerük, és attól még élvezhetik a szexet! <_< szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

most 1részt valaki örülne ha ennyi ideig bírná, másnak meg egy szenvedés (haverom is lekibeteg volt és nem tudott órákig "elmenni", úh. vagy dokihoz vele vagy guiness rekordra gyúrni)

de a másfél óra ugye nem a (nagyon vulgáris lesz) pumpálás része? MErt uyge egy kis elő--utójáték nem árt, ugye? Aki meg csak egy kóbor numerát akar annak meg mindegy, nem?

szóval a nők többszöri orgazmusa az a közvetlen egymásutánira értendő, míg erre a férfiak képtelenek, csak egy bizonyos idő után. de ha fenntartják az izgatott állapotot, akkor simán tudnak továbbmenni.

Érdemes edzeni:D Elvileg 2 dologra jó a maszturbáció: egyik h az orgazmus utáni tartásra gyúrjon az ember meg az ejalkuáció kitolását lehet "edzeni"

 

szal ha legközelebb rajtakapnak, csak épp "edzzen" mindenki:D

Link to comment
Share on other sites

Orgazmusrekordok: a leghosszabbtól a legtöbbig

Freyja - 2007. július 13., péntek 16:18

 

Ön vágyna olyan nőre, aki a behatolás második másodpercében már elélvezett? És olyan pasira, aki csak tíz másodpercig bírja? Az előbbi ritkaság, az utóbbi sokkal kevésbé. A legtöbb orgazmus csúcstartója azonban mégis egy nő.

 

 

Írtunk már Önöknek óriás bálnapéniszről, erdőn-mezőn keresztülszáguldó mitikus ősfarokról, meg emberekről, akik fákkal házasodnak. A World Sex Records segítségével most a különleges orgazmusok világába kalauzoljuk Önöket.

A leggyakoribb élvezet

 

Köztudott, hogy a férfiaknak általában szükségük van némi pihenőre két orgazmus között, és minél idősebbek, annál hosszabb ez az időszak. Az amerikai szexkutató, Alfred Kinsey nagyszabású vizsgálatában azt találta, hogy a serdülőkort még el nem ért gyerekek 6,6 százaléka képes több mint tíz alkalommal elélvezni gyors egymásutánban. Természetesen ez a képesség idővel kikopik, de azért marad néhány felnőtt, aki mesterien képes halmozni az élvezeteket. Kinsey kutatása során találkozott olyan férfival, aki 30 éven át napi háromszor élvezett el, és egy másikkal, aki hosszú évek óta átlag heti 33 orgazmust produkált.

 

orgazmus.jpg

 

A nők helyzete egészen más. Tudjuk, hogy képesek többszörös orgazmusra, de hogy százszorosra is, az több mint megdöbbentő. Pedig különböző kutatók egymástól függetlenül is dokumentáltak ilyen extrém eseteket. Az orgazmus csúcstartója Cauthery és Cole tanulmányai szerint az a nő, aki százszor élvezett el egy órán belül. Ezt a rekordteljesítményt elérhette többszörös orgazmusok garmadával, de akár szépen beosztott, percenként majd' két csúcsponttal is. Ne lepődjön meg. Ez sem lehetetlen.

A leggyorsabb orgazmus

 

A nők sokkal lassabban jutnak el a csúcsra, mint férfitársaik. Ez a kijelentés általában talán igaz, de persze itt is vannak kivételek. Míg egy átlagos nőnek nyolc perc kell ahhoz, hogy elélvezzen, addig van, akinek mindössze egy perc vagy annál kevesebb is elegendő. Egy amerikai kutató, Pomeroy dokumentálta egy nő esetét, aki a behatolást követő 2-5. másodpercben már túl is volt az egész mulatságon.

 

Amit a férfiak esetében az ejakuláció gyakoriságáról leírtunk, az ugyanúgy igaz az orgazmus sebességére is. A gyerekek a csúcstartók. Kinsey tanulmánya szerint a serdülőkort még el nem ért fiatalok 6,4 százaléka 10 másodpercen, a negyede pedig egy percen belül el tud élvezni. Sajnálattal olvastuk, hogy ez a tudás felnőttkorban is megmaradhat.

Ritka szexmódszerek

 

A legek után most következzen két érdekes orgazmusadat. Minden 5000 férfiból van három vagy négy olyan, aki stimuláció nélkül, kizárólag a fantázia erejével képes elélvezni, és minden 1000 pasiból két vagy három olyan születik, aki képes leszopni önmagát anélkül, hogy kioperáltatná a lengőbordáit.

 

látom megy a vita

egy kis alátámasztás.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

jó hát ilyesmi velem és barátnőmmel is előfordul, és énis csak néztem mikor sorozatban elment, furcsállottam is a dolgot (mert hát nem olyan régóta csináljuk a dolgot), és mivel ő is velem együtt vezstettel e aszüzességét nem vagyunk túl tapasztaltak, ezért nemis vagyok benne biztos h "jól érzi" mikor megy el, szóval nemtudom :\

Idővel biztos leszek majd benne, de addig is marad a bizonytalanság

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hogy csináljátok srácok? Hogy lehet eddig bírni? Én max 5 perc! A páromnak nem gond mert már úgy kiismertük egymást hogy ő is megvan ennyi idő alatt! Olvastam rengeteg dolgot hogy a férfi késleltetni tudja az orgazmusát, és többnyire ki is próbáltam ezeket de ezek csak kamuk! legalábbis szerintem! Én egy fél órával nagyon kiegyeznék! A párom biztos lemenne hídba! Nem tudna segíteni valaki? De csak kipróbált dolgok érdekelnek!

Köszi előre is!

Link to comment
Share on other sites

Azért az 5 perc durva!Nekem is megy az 5 perc is de ha akarom akkor több!Amúgy ha elélvezel és utána vársz kicsit mondjuk 10-20 percet és utánaújra neki állsz akkor (legalábis nálam)sokkal tovább birod!

Ilyenkor nekem 1 óra simán megvan!

Próbáld ki hátha bejön!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

még mindig azt mondom, hogy bizonyos kor felett ez már nem az erotika topik, hanem a humor és poén szoba.

és most hogy végigolvastam a topikot tegye fel a kezét aki egy icipicit sem ferdítette el a saját, itt közölt teljesítményét....

nem tudom tudják-e az 5 percesek, hogy van olyan, hogy korai magömlés. lehet rajta gyakorlással javítani.

az 1-1,5-2-3 órásoknak mg üzenem, hogy egy pornófilmben sem tart annyi ideig a dolog, pedig ott időközönként vágás is van...

nem azt mondtam hogy nem lehet annyi ideig csinálni, de hogy a 1-1,5-2-3 óra nem tömény szex, hanem vannak holtjátékok is szép számmal közben, az szinte biztos.

 

nincs is értelme sokáig csinálni, mert lemaradsz valami jó sportműsorról, vagy filmről a tv-ben

:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

A gyermekeink születése elött nálunk is hasonló volt a helyzet. mondjuk mi nem értük el a 30-as számot de az átlag a 13-15 körül járt. Most ez mára 2-3 ra csökkent,igaz ez akkorák hogy az ágy is bele remeg. :)

 

Egyébként vannak nök akiknek olyanyira érzékeny a csiklójuk hogy már attol is orgazmusa van ha csak sétál.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hát,olvastam itt mindenféléről hogy,lelki vonzalom meg szerelem meg stb. kell ahhoz hogy,1 léányzónak többször is jó legyen ugyanazon szeretkezés alatt!Ezt most valamennyire cáfolnom kell!Pl:.Volt 1 csaj,nagyon szép,alakra tökéletes,szal egyben volt rendesen.Keresztanyám kórházban(pszihiátria,ez fontos) és,ez a léányzó a szobatársa volt!Szal,ki volt borulva mert a pasija nem foglalkozott vele és,sajnos idáig fajult a dolog hogy,ide került.

Keresztanyám hazakerült,de a lánnyal tartotta a kapcsolatot.Egyszer úgy volt hogy,telefonon kereste a lány,keresztanyámat de,Ő nem volt otthon,így én vettem fel a telefont!Hosszan beszélgettünk,panaszkodott hogy,nem változott semmi a pasival kapcsolatban majd,arra a döntésre jutott a hogy,eljön hozzám beszélgetni!Mielőtt letette volna a telefont,poénból mondtam neki hogy,"a fogkefédet is hozd magaddal"Hogy,hogy jutott eszembe ez a mondat nem tudom!Az a lényeg,a csajszi elég rendesen félreértette a dolgot és az ágyban kötöttünk ki!Soha nem mertem volna arra gondolni hogy,1 ilyen "nehézbombázó"ott fog majd feküdni mellettem és,engem akar!

Mostmár rátérnék a lényegre,de az előzményeket le kellett írnom,csak hogy,legyen mihez viszonyítani!

A csaj 3x ment el,én 1x sem!Úgy belém harapott hogy,szanaszét kékültem utánna!Valószínű az idegtől,nem sikerült nekem!Annak viszont örültem hogy,Őt boldognak láttam!A végén azt mondta "nem gondoltam hogy,ilyen jó vagy az ágyban"Hozzátenném,semmi extra nem történt!A hagyományos pózban ment a dolog végi!Kb.két hét múlva még 1x volt nálam,utána nem láttam többet.Valószínű rendbe jöttek a dolgok a pasijával!

 

Link to comment
Share on other sites

akkor a tények...

 

 

Az optimális szeretkezés ideje átlagosan 3-tól és 13 percig tart, derült ki egy nemrég készült tanulmányból
Mégsem az állóképesség a jó szex kulcsa, ez a tanulmány megingatja a sokat hangoztatott véleményt! Teljes terjedelemben majd májusban hozzák nyilvánosságra a felmérést a Journal of Sexual Medicine (kb. a szexuális orvoslás lapja) című kiadványban, adta hírül a cnn.com.

Ám mielőtt fellélegeznének a férfiak a hír hallatán, rossz hírünk van: az előjáték idejét nem számolták bele a tudósok a megadott időtartamba. Sőt, egyértelműen kijelentették, hogy az 1-2 percig tartó intim együttlét egyszerűen túl rövid. A tanulmány készítője Eric Corty azt akarta felmérésével bebizonyítani, hogy a kielégüléshez nem kell bevetni az órákig vagy akár napokig tartó tantrikus szexet.

Egy korábbi, még 2005-ben végzett kutatásban 1500 pár vett részt, akkor az derült ki, hogy az átlagos szex pontosan 7,3 perc után "ér véget kielégítően". A tanulmány készítésekor egyébként a nőket stopperórával szerelték fel, hogy pontosan mérni tudják az eredményt.

Bár nem tűnik olyan soknak ez az idő, Marianne Brandon klinikai szakpszichológus elárulta: idősebb és fiatalabb férfiaknak egyaránt nem könnyű az ágyban hosszan kitartaniuk. Véleménye szerint ráadásul a legtöbb ember szexuális élete nem olyan izgalmas, mint ahogy azt mások hiszik róluk.

Egy másik felmérésben az amerikai és kanadai Society for Sex Therapy and Research (Szexterápia és -kutatási Társaság) ötven tagja vett részt. Többségük (68 százalék) azt mondta, hogy az optimális szeretkezési idő csak a párokon áll. A klasszikus vicc így most tudományos alapot kapott: "drágám neked is annyi időd volt rá, mint nekem."

 

Forrás:titok.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Van egy nagyon jó barátnőm, tényleg csak barát, akinek fél óra már szenvedés. :wacko: Ő 18 éves. Az írások és felmérések alapján pedig a két véglet: a korai magömlés és a 2 órás szex. Szvsz a férfitársaim nagy százaléka nem bírja 20-30 percnél tovább, vagy, ha igen, akkor az gyakorlott ügyes mester, tisztelet neki! :D

Egyébként, ha a pár "össze van hangolódva", akkor elégnek kell lennie fél órának.

Nem vagyok egy Pilu Meister, de szerintem így van. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...