Jump to content
PirateClub.hu

The Expendables 3.– A feláldozhatók 3. (update)


hankock
 Share

Recommended Posts

Ahogy arra nyilván sokan emlékeznek, már a The Expendables – A feláldozhatók 2. szereplőválogatásán is szóba jött az “ezerarcú” Steven Seagal neve, azonban miután Jean-Claude Van Damme kategorikusan kijelentette, hogy nem hajlandó egy légtérben lenni a rossz természetéről hírhedt Aikido művésszel, úgy döntöttek, hogy kihagyják a filmből.

Múlt hónapban Randy Couture elárulta, hogy valószínűleg ősszel már kezdik is a Feláldozhatók 3 forgatását, és a legújabb hírek szerint Steven Seagal újabb felkérést kapott.

“Úgy tervezi (Stallone), hogy csinál még egy részt, és már kaptam is rá egy ajánlatot. Meglátjuk…” – nyilatkozta Segal az Excessif riporterének.

Vajon ez azt jelenti, hogy Van Damme-ot megölik a második részben? Ezt pedig mi fogjuk meglátni szeptember 20-án…

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Nu Media/Millenium Films jövőbeli filmjeit népszerűsítő plakátján két ismerős név folytatása is helyet kapott:

 

Afeláldozhatók 3 és A mestergyilkos 2. Előbbi nem nagy meglepetés, hiszen rögtön a második elkészülése után már be is jelentették, hogy tervben van A feláldozhatók 3. Avi Lerner producer akkor olyan neveket említett, mint Nicolas Cage, Wesley Snipes, Harrison Ford és Clint Eastwood. Az már azonban nagyobb meglepetésre ad okot, hogy a 2011-ben kiadott, Simon West (Con Air) által dirigált A mestergyilkos szintén megkapja a második részét, annak ellenére is, hogy a Jason Statham és Ben Foster nevével fémjelzett produktum 40 milliós büdzséből éppen, hogy összekapart 51-et. A plakáton feltűnt filmek részleteiről mit sem tudunk, de

bizonyára sokak számára lehet kellemes látvány és megnyugtató tudat, hogy érkeznek a folytatások...

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

A szeretett akcióhősünk megerősítette, hogy Nicolas Cage szerepelni fog a film 3.részében, illetve reménykedik, hogy szintén csatlakozni fog Harrison Ford, Clint Eastwood és Wesley Snipes is.

 

 

A Feláldozhatók-széria határozottan úgy tűnik, hogy egy olyan dolog, hogy valaki vagy szereti vagy gyűlöli, köztes állapot nincs. De mint akciófilm rajongó, nem lehet tagadni, hogy meghatározó filmekké emelkedtek ki a maguk műfajában egyesítve a 80-as, 90-es évek nagy akciósztárjiait, hozzájárulva epikus beszólásokkal, robbanásokkal és remek harcjelenetekkel. A film sztárja, Sylvester Stallone a következő nyilatkozatot adta ki a tervezett harmadik részhez, amelyben megerősíti, hogy a munka előre haladott fázisban van, akár tetszik a kritikusoknak, akár nem:"Mi ugyanolyan szenvedéllyel és elkötelezettséggel készülünk erre a filmre, mint az előző két részre. Nicolas Cage csatlakozni fog hozzánk,ez biztos. Remélhetőleg megtudjuk valósítani, hogy Harrison Ford, Clint Eastwood és Wesley Snipes is igent mondjon, illetve Mickey Rourke is visszatérjen. Folytatjuk ugyanazt az agilitást és őrületet, amely elválaszthatatlanul hozzátevődik a Feláldozhatók-sagához. Ez lesz az utolsó rész? Nem tudom garantálni. Azt hiszem, amíg mi magunk is jól érezzük magunkat, az embereket is szórakoztatjuk és igény is van rá, addig mi továbbra is Feláldozhatók leszünk!"

Személy szerint én remélem, hogy Willis és Schwarzenegger is visszatér és minimum annyi időt töltenek a képernyőn, mint a 2.részben.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

Jackie Chan az Expendables 3-ban

 

 

jackiechan.jpg

 

Még készülget az Expendables 3 forgatókönyve, Sylvester Stallone egyelőre nem tette közzé, hogy a megkedvelt zsoldoscsapat a világ mely területet fogja felrobbantani. Ám az már biztos, hogy Jackie Chan játszani fog benne, ezt a hongkongi színész maga erősítette meg.

Chan a Chinese Zodiac sajtókonferenciáján szellőztette meg a nagy hírt. Stallone azt szerette volna, ha az Expendables 2-ben is játszott volna, de új filmjének forgatása miatt nem ért rá. Viszont Sly hozzátette, hogy a meghívása ugyanúgy áll a harmadik részre is. Chan rábólintott egy feltétellel: nem csak egy pár jelenetben felbukkanó mellékszereplőt fog alakítani.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Áááá ez nagyon jónak ígérkezik. De akkor már lehetne hsoszabb is a film (de ne unalmas), hogy mindenkinek jusson elég idő kibontakozni :D óóóó Nicolas Cage, Jackie Chan egy filmben :D áhhh ezt már hamnarabb meg kellett volna lépniük, mondjuk a 2000-es évek elején, akkor még fiatalabbak is voltak. :D Remélem C. Eastwood is elvállalja és Ford is :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

Ősszel kezdhet forogni az Expendables 3

 

 

Dolph Lundgren árult el részleteket a folytatásról, és a lehetséges új színészekről. Elmondása szerint szeptembertől kezdhetik a forgatásokat, ami egy 2014-es megjelenést jelentene.

 

Az első rész sikerei után a második rész extra adag sztárral lett megspékelve, de még így is maradtak rengetegen a harmadikba. Lundgren azt is elhintette, hogy Nicolas Cage, Jackie Chan és Wesley Snipes is valószínűleg csatlakozhat a csapathoz, bár alá még nem írták a szerződést.

„Nem hiszem, hogy ősznél előbb elkezdjük. Legalábbis én így hallottam. Nekem is lesz addig más dolgom, mégpedig a Rescue 3 című akciósorozat. Egy csapat vezetőjét játszom, akik Californiában embereket mentenek ki helikopterek segítségével. Ez a sorozat körülbelül 6-7 hónap lesz, szeptember környékére befejezzük a tervek szerint. De ahogy én értelmezem a dolgokat, addig még nem is áll készen az Expendables 3 a forgatásra.”

A scriptről is kérdezték Lundgrent:

„Még nincs kész. Én még nem láttam. Tudom, hogy dolgoznak rajta, de még nem láttam belőle egy sort sem. Majd meglátom pár hónapon belül.”

„Először hagyom, hogy ő (Stallone) csináljon vele amit akar. Ismer engem, az én kreatív oldalamat, mert már dolgoztunk együtt egy jó párszor. Aztán mint általában, én is átolvasom a scriptet, hozzárakok egy-két dolgot, amiről úgy gondolom oda illik. Ő ismeri az összes színészt, és mivel rengeteg karakter van, és mindenki akar szerepet magának, mérlegeli a dolgokat. Nagyszerű munkát végzett eddig is, és én bízom benne. Amikor nekem valami hozzáfűzni valóm van a dolgokhoz, akkor mindig nyitott rá. Tehát egyáltalán nem aggódom a script miatt, jó kezekben van.”

Végül természetesen a pletykált színészekről is megkérdezték a svéd titánt:

„Még nem tudok semmit biztosra. Hallottam a pletykákat... hogy Wesley Snipes-t is meg akarják szerezni. Jacki Chant is, és Nicolas Cage-et is. Mindegyik igen nagy név, remek színészek, és azt hiszem hogy a rajongók is szeretnék őket ott látni velünk a következő filmben. De biztosat még nem tudok mondani.”

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

 

Bill Clinton a Feláldozhatók 3-ban?

 

Mivel a Feláldozhatók franchise továbbra is hozza az ikonok fellépését, szinte csak az a kérdés, hogy kik nem fognak a filmek folytatásaiban csatlakozni a szereplőgárdához.

 

Az MTV interjút készített Stallonéval a Bullet to the Head című új filmjének bemutatóján és megkérdezték tőle, hogy Wesley Snipes és Nicolas Cage tényleg benne lesz-e a Feláldozhatók 3-ban. Elmondta, hogy mindkettőjüket megkereste és ezen kívül azt ígérte, hogy a következő felvonás(ok)ban sok új szereplő lesz, ezért ki kell x-elni pár régebbi szereplőt, hogy legyen hely a többieknek. Az interjú legvégén pedig komolyan szavakkal azt is hozzátette, hogy az ex-elnök, Bill Clinton is látható lesz a folytatásban...Örülünk?

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Csak azt remélem, hogy Stallone még rengeteg ideig fog élni és csinál vagy 10 expendablest :DDDD Akkor tényleg mindenki benne lehetne akit csak el lehet képzelni :D Ez a kirakni a régebbi szereplőket meg szerintem jó ötlet.Legalább frissül a film.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sylvester Stallone megosztott néhány érdekes információt a következő Feláldozhatók-filmmel kapcsolatban.

 

Sokan várják már a franchise 3.részét. Az első 80 millió dollárból készült és világszerte 274 millió dollárt hozott, a második rész 100 millióból készült és 300-at hozott össze. Stallone elmondta, hogy a folytatásban sok meglepetés lesz illetve több poént is bele szeretne tenni. Természetesen lesznek új szereplők is. Steven "Pókerarc" Seagalt sajnos nem sikerült "leigazolni", de Jackie Chan valószínűleg benne lesz. Néhány 22-27 év közötti színészt is le akar szerződtetni, de nem harcjelenetekre, hanem pl. számítógépek, felszerelések és egyéb küyük kezelésére. A csapatban lesz egy fiatalabb nő is, (aki nem plázacica), hanem kemény csaj lesz, aki csak úgy fogja dobálni az egysorosakat... Ti kiket szeretnétek látni a 3.részben?

 

Dwayne Johnson kétségkívül az egyik legkeresettebb akciósztár napjainkban, éppen ezért nem is lenne olyan elképzelhetetlen megjelenése a nagyágyúkat összegyűjtő akciófilmek harmadik felvonásában.

 

Egy a Collidernek adott interjú során említette a Johnson, hogy ha arról lenne szó, benne lenne a Feláldozhatók 3-ban:

„Hát az attól függ. Persze, bírom Slyt, a jó haverok vagyunk már egy ideje. Szerettem az első két filmet, és izgatottan várom a következőt. Persze, ha szüksége van rám, mindig tudja hol talál.”

A napokban Sylvester Stallone fecsegett arról, hogy kik lesznek/nem lesznek benne a Feláldozhatók 3-ban, Jackie Chan már biztos, és bár Dwayne Johnsonról nem ejtett szót, annyit azért elhintett, hogy lesznek meglepetések.

„The Rock”-ot már láthatjátok a hazai mozikban is játszott Csapdában, legközelebb pedig április 4-én a G.I. Joe: Megtorlásban, majd május 23-án a Halálos Iram hatodik fejezetében, és ha még nem lesz csömörötök tőle, akkor augusztus 8-án Mark Wahlberg oldalán az Izomagyakban is felbukkan. Már Brett Ratner 2014-ben érkező Herculesére is aláírt, kérdés tehát, hogy belefér-e egyáltalán a határidőnaplójába egy EX3 szerep.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

 

A feláldozhatók 3 - Snipes csatlakozik, Mel Gibson rendezi

 

Nagy a nyüzsgölődés a The Expendables 3, vagyis A feláldozhatók 3 mozgatórugója, azaz Sylvester Stallone körül. Minden kiégett akcióhős, régi veterán, egyfilmes adrenalinhuszár és puskaporos újonc beszeretne kerülni a nagykutyák közé. Mivel épp a napokban számoltunk be róla, hogy Wesley Snipes letöltötte az adócsalásért kiszabott börtönbüntetését és nagy reményekkel szabadult, lehetett rá számítani, hogy a korábbi pletykák beigazolódnak és valóban megkeresi őt Stallone egy zsíros borítékkal, no meg egy felkéréssel a zöldhasúak mellett. Sly twitteren csiripelte el ma, hogy Snipes hivatalosan is A feláldozhatók 3 stábjának részét képezi, így két dolgot leszögezhetünk: vámpírok és Taylor Lautner már biztosan nem lesznek a filmben. Tovább hír a film háza tájáról, hogy a legutóbb megkondított harang egyre hangosabb, nagyon úgy tűnik, hogy Stallone Mel Gibson-t szeretné ültetni a rendezői székbe. A mai twitter üzenetében ez állt: "Mel remek rendező, szerencsésnek mondhatnánk magunkat, ha letudnánk szerződtetni." Ki tudja, hogy melyik filmben játszott együtt Stallone és Snipes?

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meglelték az Expendables 3 rendezőjét

 

Szomorú, de mégsem Mel Gibson rendezi az Expendables harmadik részét. Sylvester Stallone twitterén leírta, hogy “hiába próbálkoztunk keményen, Mel inkább éli tovább világát”. Kiderült, hogy John Woo-t is megkörnyékezték, azonban ő egyelőre nem szándékozik visszatérni Hollywoodba, éppen Kínában dolgozik, nem ér rá.

Így végül választása Patrick Hughes-ra esett. Kicsoda ez a fickó? A direktor mögött három rövidfilm áll, illetve ő készítette a Red Hill western-thrillert, amelyről jobbára csak dicsérő szavakat lehetett hallani és Stallone is azt mondta, hogy kiváló film volt.

A következő részben Wesley Snipes biztos, hogy játszani fog, e mellett Clint Eastwood, Harrison Ford, Jackie Chan nevét is bedobták.

Alant Hughes egyik rövidfilmjét, a Signs-t nézhetitek meg.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Az Expendables 3 jobb lesz, mint A rajtaütés?

 

 

Sylvester Stallone ismét aktív volt a twitteren. Újra leírta, hogy Wesley Snipes benne lesz és alig várja, hogy újra akciózhasson, de az is kiderült, hogy Mickey Rourke-ot is visszahozzák. Mi a terv? Nos, Stallone erre azt mondta, hogy kérdezzük meg Jackie Chant. Jelenleg Európában és Ázsiában nézelődnek, elvileg nagyon meg fogunk lepődni.

Örülne, ha megszerezné A rajtaütés (The Raid) szereplőgárdáját, ugyanakkor sokkal jobb filmre számíthatunk, mint az indonéz akciófilm. “Hisszük, hogy A rajtaütésnél jobb filmet tudunk készíteni, ami egyébként tökéletes alkotás volt. De meg kell emelni a lécet.”

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Sylvester Stallone már megerősítette, hogy Wesley Snipes és Mickey Rourke is benne lesz a folytatásban és Jackie Chan felbukkanására is számíthatunk. Steven Seagal neve már az első résznél is felmerült, de enyhén szólva nem kedvelte az egyik producert, mivel régen átverte őt és ezért nem volt hajlandó ismét vele dolgozni. De most elképzelhető, hogy meggondolta magát, mivel Stallone egy közösségi oldalon ezt írta: „Itt van Steven S. Moszkvában, beszéltem vele és azt mondja, hogy benne lenne az EX3-ban.” Valószínű, hogy nem Steven Spielbergről van szó... Szeretnétek, ha Seagal tényleg csatlakozna?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A Lionsgate vezérigazgatója elmondta, hogy mely 4 színész van nagyon közel ahhoz, hogy szerződtessék a Feláldozhatók 3-ba.

 

Megerősítette, hogy a forgatás augusztusban fog majd elkezdődni és hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Wesley Snipes-szal, Nicolas Cage-dzsel, Jackie Chan-nel és Milla Jovovich-csal. Korábban Sylvester Stallone utalt arra, hogy közel van már a szerződésének aláírásához a felsorolásban lévő 3 férfi. Plusz azt is mondta még, hogy lesz egy "fiatal Sigourney Weaver"-típusú karakter a filmben. Lehet, hogy pont Jovovich lesz az? A filmet Patrick Hughes rendezi, valószínűleg a franchise-törzsvendégek (Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren stb.) mellett visszatér Mickey Rourke is (aki kihagyta a második részt.) A bemutatót 2014-re datálják.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Lassan minden hétre jut egy újabb Expendables-hír. Pár nappal azután, hogy kiderült, a sittről frissen szabadult, adócsaló Wesley Snipes is benne lesz a harmadik részben, Stallone elárulta, hogy az új főgonosz Mel Gibson lesz. Az 57 éves sztár ugyan az asszonyverés és a részegen zsidózás miatt Hollywoodban kegyvesztett lett, de Stallone a régi barátság miatt mindenképpen forgatni akart vele, pár hónappal ezelőtt még az Expendables 3 rendezői székét is felajánlotta neki (bár abba végül az ausztrál Patrick Hughes ült bele).

Az már biztos, hogy az Expendables-csapatban alaptagnak számító akciósztárok (Stallone, Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren és Jason Statham) mellé hivatalosan is csatlakozott Nicolas Cage, Jackie Chan és Wesley Snipes. Stallone a jónőfaktorról sem feledkezett meg, és főszereplőnek szerződtette Milla Jovovichot, aki szerinte ugyanolyan közönségkedvenc női akcióhős lett a Resident Evil szériával, mint Sigourney Weaver az Alien-filmekkel.

 

Stallone egyébként folyamatosan újabb és újabb neveket dob be a film álomcsapatába. A Twitterén például ilyen üzenetekkel kergeti az őrületbe a rajongóit: "Dumáltam Steven Seagallal Moszkvában. Azt mondta, benne akar lenni az EX3-ban, de csak ha jó lesz a szerep", "Antonio Banderas? Talán..." vagy "Még akár Mickey Rourke is visszatérhet". A sokadik nagy név emlegetése természetesen már a vicces kamuplakátok sorát is elindította, az aktuális kedvencünk most épp ez:

 

cinematrix

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Gibson és Seagal megküzd egymással az Expendables 3-ban

 

Hivatalosan még nem erősítették meg, de állítólag Steven Seagal jelenlétére is számíthatunk a The Expendables 3-ban. Őt korábban is felkérték már, de az immáron DVD-s akciófilmekben aprító színész elveire hivatkozva mondott nemet, mivel az egyik producer átverte őt pénzzel. Mel Gibsont először a harmadik rész rendezésével hozták összefüggésbe, ám végül Patrick Hughes vehette kezébe a gyeplőt. Ugyanakkor állítólag Gibson nem ment messzire, a történet főgonoszát alakíthatja.

Több bulgáriai hírforrás is arról számolt be nemrég, hogy Seagal és Gibson valóban játszani fog a produkcióban. Sőt, lesz közös jelenetük is, nem egymás oldalán fognak állni, éppenséggel meg fognak küzdeni egymással.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Bombaként robbant kedden a hír: Bruce Willis helyett Harrison Ford fog szerepelni az Expendables 3-ban. Stallone a Twitterén közölte: "Willis kint. Ford bent. Nagyszerű hír, évek óta erre várok!". A Rambo-filmek sztárja egyébként rettenetesen haragszik a kopasz Bruce Willisre, és egy másik Twitter-üzenetben neki is ment: "Pénzsóvár és lusta. Tökéletes recept egy karrier tönkretételére". Van valami ebben a súlyos ítéletben: Bruce Willis milliókat vágott zsebre a Die Hard 5 és a Red 2 főszerepéért, de mindkettő az idei év legrosszabb moziélményei közé tartozik.

 

4617572_7edb8f9ef85adb2c3a66c3eda0392203_wm.jpg

A 2014. augusztusában mozikba kerülő Expendables 3-ban a szokásos, vhs-ikonokból álló csapat (Stallone, Schwarzenegger és Dolph Lundgren) mellett Jackie Chan, Wesley Snipes és Nicolas Cage is csatasorba áll majd. (via Deadline)

 

cinematrix

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...