Jump to content
PirateClub.hu

CrossOver


automi
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Helló mindenki!

 

Olyan kérdésem lenne, hogy most szeretném lecserélni az oprendszerem és mit ajánlanátok, mert aWindows-zal már tele van a tudjátok mim. Jelenleg 3 között gondolkodom a UHU 2.0 a Debian "Etch" lés az Ubuntu 7.04. eddig wines voltam de már elegem van belőle, hogy sosem működik ezért váltani szeretnék. Várom a véleményetek, hogy melyiket lenne érdemes felrakni mert a win már megőrít.

HELP ME PLEASE!!!!

Előre is köszi mindenkinek.

 

Na sámán

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Nekem volt szerencsém a 7.04-es Ubuntut kiprobálni Live cd-ről meg a 7.10-es verziót felrakva is használtam mert nálam volt az ismerősőm gépe arra kellett feltolni és nekem nagyon bejött.Ha nVidia karid van akkor feldob egy ablakot,hogy meg van hozzá a driver 2-3gombnyomás meg egy újraindítás és kész is a telepítés és megy minden 3D-s alkalmazás.Pendrive-ot alapból felismeri programok ami nekem kellett (meg az ismerősnek mind megy rajta) fagyás meg összeomlás meg nem volt.Néha kicsit nehéz felrakni ezt azt amikor a forrásban turkálsz de amúgy viszont pofon egyszerű.A Synaptickel a csomagkezelővel se nehéz feltenni progikat főleg ha deb. kiterjesztésűek mert akkor elintézi egymaga és álltalában ki is rakja az asztalra.Szóval alig van dolga az embernek ami ha az ember kezdő Linuxos nagy előny szerintem.Terminált is meglehet szokni csak tudni kell a parancsokat kicsit olyan mint régen a DOS :D de terminált csak végső esetben használ az ember főleg ha nem nagyon ért hozzá és megtudja oldani a dolgokat a feljebb említett modon.

Szóval Ubuntu tök jó szerintem :) Suse se rossz ahogy NicK mondta.Uhu-t nem nagyon ajánlom réges régen avval is volt dolgom(1.2 verzió) hát nekem bonyolult volt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...