Jump to content
PirateClub.hu

Az új YouTube


SzegediXY
 Share


Recommended Posts

Nekem nagyon bejövősre sikerült. De mostanában több site is megváltozott, és nem mindnek örülök ennyire. Lehet azért, mert összességében nézem. Ahhoz képest a tecső fantasztikusan jó lett, látszik van benne munka. Konrad_90-nel teljesen egyetértek a "gmail.com" kapcsán. Bár abba is annyi energiát fektettek volna...

Link to comment
Share on other sites

Borzalmas. De a saját csatorna a legrosszabb az egy maszlag,káosz nem lehet eligazodni normálisan. A videóimat a pofámba nyomja a hatalmas 72es betütípussal a vidi előnézeti képe meg hatszor akkora mint eddig volt. Szerencse, hogy vissza lehet állítani régi kinézetre. Kár, hogy a főoldalt nem, habár az nem ennyire borzalmas. De idegesítő és szánalmas, hogy a facebookot látom visszaköszönni a főoldalon. Mi az hogy kössem össze a fiókokat? Ha én akarom összekötöm nem kell a pofámba nyomni a lehetőséget, ott ugrált fel le (még az elején) folyton ajánlgatva az összekötést. Habár már hála égnek oldalról eltűnt ez az opció.

 

Azt is bírom még, hogy mennyire sz@rnak a felhasználókra ott volt az ajánlott videóknál az új youtube kinézetről egy vidi hát hatalmas értékeléseket (most csak úgy arányosan természetesen nem ezek voltak a számok) kapott 15 like-ot meg 70 dislikeot meg csomó fikázós kommentet erre teljesen telibe wc-zik a youtubenél. Ebbe munka nem volt, csak seggnyalás megy mióta a google felvásárolta és a videó közben felugról reklámokat is kezdem most már unni...

 

SOKKAL jobb volt a régi régi youtube. KÉRJÜK VISSZA!

Link to comment
Share on other sites

Hát a Gmail az tényleg szánalmas lett. Nem tudom,mikor vezették be ezt a maximum 25MB-t, ne ezzel elásták magukat nálam.

A YouTube-on meg az a zavaró, hogy mostmár a kommenteket is kiírja. Régebben megnéztem, amit beraktak favorites-be, vagy nyomtak rá egy thumbs up-t, de mikor már a kommenteket is felhozza... Mondjuk az új videó-stílushoz is hozzászoktam, majdcsak hozzászokok ehhez is.

(bár ha valaki valamit egy napja töltött fel, azt nem találod meg könnyen.)

Link to comment
Share on other sites

Nekem bejön. ;) Ami nem tetszik viszont, hogy azok a videók, ahol lehet állítani a lejátszási sebességet (HTML5?) azok mindig lassabban töltődnek be, meg olyankor fagyadozik a plugin is. És egyre több van ilyen videóból ahogy látom... Meg nem tetszik a sok felbukkanó reklám, meg kommentár (utóbbit tudom hogy ki lehet kapcsolni). :P De legalább a felület egységes lett :D

Link to comment
Share on other sites

Használjátok a Cosmic Panda felülelet, az valamivel elviselhetőbb (ugyanitt ki is lehet kapcsolni, ha nem tetszene):

 

http://youtube.com/cosmicpanda

 

Hát a Gmail az tényleg szánalmas lett. Nem tudom,mikor vezették be ezt a maximum 25MB-t, ne ezzel elásták magukat nálam.

 

Szerintem pont hogy jobb lett. Mellesleg te miket küldözgetsz emailben, hogy 25MB-os csatolmányméret nem elég? :blink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 3 weeks later...

Nem közvetlen kapcsolódik ide, de ez is YouTube újítás: március 1-től van magyar YouTube ( .hu-s domainről elérhető, illetve pl nálam alapértelmezettnek ez jön be egy ideje).

http://itcafe.hu/hir/google_youtube_hu_artisjus_mtva_tv2_lokalis_tartal.html

Szóval errről mik a vélemények?

Ami pozitív szerintem, az az, hogy a jogsértő/nem teljesen legális anyagok esetén a jogtulajdonos dönthet úgy, hogy nen törölteti, és akkor valami részesedést kap a hirdetések bevételéből. Talán így kevesebb anyagot töröltetnek.

Viszont attól tartok, így is több az lesz olyan amit eltávolítanak, de majd kiderül.

Amit egyértelműen már most utálok, azok a videók elejére betett hirdetések (persze itteni reklámok). És csak 5 másodperc utánlehet kilőni őket :S <_<

 

Na, és a Gmail-ben szerencsére kijavítotak pár bugot, mostanra már egész jó.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...