Jump to content
PirateClub.hu

Hamarosan eltűnnek a piacról a Siemens mobilok


tibiole
 Share

Recommended Posts

Nekem van egy Retro Siemens C55-öm ami már megvan kb 5éve és azóta semmi baja, aksija 1 hetet bír, és lenyűgöző miket tud ez a telefon :D .wav-ban tudok vele hangot felvenni, egy csomó rezgés, fényjelzés van rajta... :) Ez amikor bejött nagyon nagy telefonnak számított, még a jó öreg Nokia 3210 idején :)

Maximálisan osztom TrueMaster véleményét. Nekem is ilyen 6 éves aggastyán C55-öm van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Semmi baja nem volt még és meglepő módon az eredeti aksit gyűri zokszó nélkül. Amíg bírja, addig bizalmamat élvezi.

Link to comment
Share on other sites

Most miért lett ilyen felkapott ez a téma? Amikor láttam azb olvasatlan hozzászólást ebben a topicban, már mondtam magamban h már ezer éve nincs Siemens mobil. És aztán láttam, h ez a topic 2005-ben lett nyitva, akkor már érthető volt!

Már kb. 2 éve nincsen Siemens/Benq siemens! Amúgy nem az van, hogy a német cuccok megbízhatóak, sosincsen velük probléma? Ügyesek a németek! :lol:

 

Earp/TruMaster: nekem anno az első telefonom szintén egy C55-ös volt! Hűű de nem szerettem azt! Állandóan kikapcsolt magától, amikor kedve támadt, tönkrement benne a hamgszóró, majd a kijelzője betört!!! :o Amit máig nem tudom, hogy hogyan történt! Az előlap sértetlen volt, nem volt rajta semmilyen törés/repedés a plexin, de a kijelző az betört, hát nem is igazán betört, de egy repedés volt rajta és szépen kifolyt a cucc belőle!

Link to comment
Share on other sites

Első mobilom egy Siemens M35 volt. Még mindig bírta, de nagyszüleimnek adtam, ők pedig egy új telefonba fektették be. Utána jött egy C35, az is bírta, arra már nem emlékszem, hogy végezte. Utána kaptam C55-öt, ami kíváló volt! Sokat használtam. Ez is egy új telefonban végezte. Utána lett az utolsó Siemensem, ST55. Ez volt az egyik első fényképezős mobil. Ezt is használtam jópár évig, amíg egyszer apumat valamiért fel nem idegesítettem és 15 méterről nekivágta a falnak :D Kijelző betört, többet be sem indult.

 

Jók voltak ezek, de pl. a C75 szerintem már egy bukás volt. Szerintem az 55-ös szériákig nagyon jó volt a Siemens.

Link to comment
Share on other sites

Akkor egy ellen példa. Van egy Siemens MT50-esem. 6 éve használom, azóta is kifogástalanul működik.

 

Nekünk is van :D Az volt az első teló amit "otthoni" mobilnak vett muterom, azóta is tökéletesen bírja. Közel 9 éves! Némelyik mai modell, gyártótól függetlenül, simán tanulhatna a tartósságról, ha ezt a típust nézzük. Sajnos azonban a többiről ez nem mondható el... volt egy cv65-ösöm, azt amint tudtam lecseréltem egy alcatelre (!)... Amúgy általában sem nagyon látok már siemens termékeket, nemhogy mobilokat.

 

szerk.: tényleg, most látom én is hogy mikori a témanyitó hsz :D :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...