Jump to content
PirateClub.hu

Apple iPhone & iPod Touch & iPad


Hef
 Share

Recommended Posts

// Hello. Ajánlanám figyelmedbe, és mások figyelmébe is,a mobilarena oldalt, tesztek, hírek, érdekességek, forum, egyszóval minden. //

 

bastian: Az iPhone 3GS a világ legjobb telefonja. Hogy érdemes-e megvenni, szerintem már válaszoltam is:)! De csak akkor vedd meg, ha ki is használod a lehetőségeit, adottságait. Ha csak a telefont látod benne, és csak telefonálni (sms?) akarsz, akkor olcsóbb készüléket ajánlanék. Ha viszont akarsz egy milliók által elismert kuriózum telefont, szeretsz mobilnetezni, videokat nézni, zenét hallgatni, akkor vedd meg.

 

jailbreak: ebben a témában nem vagyok túl otthonos. azok szokták jb-elni a mobiljukat, akik egyedi megjelenést akarnak a menüben -mert hogy gyárilag az iPhone-nál ezt nem lehet állítani. (Talán a jb kártyafüggetlenné is teszi a készüléket, de ebben nem vagyok teljesen biztos.)

 

Részemről abszolút ajánlott:)!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

itouch-ot cseréltem iphonera, de időnként legszivesebben leköpném az applet -.- nehezen értem meg, hogy hogy lehet egy ilyen drága telefonba szinte használhatatlan wifit és gps-t tenni.. wifivel ha publikus hálózatra akarok felmenni imádkozni kell, hogy találja meg a jelet, és utána meg ne dobjon le fél perc múlva. (touchnál ugyan ez volt a helyzet) gps meg.. vmeik nap járkáltam a belvárosban és 1 óra (!!) kellett neki, h jelet fogjon, azt hittem földhöz vágom :@ bár a gps-hez hozzátartozik, hogy tegnap megcsináltam a plist-es moddingolást és egyelőre jónak néz ki (mire betöltött a navigon már volt is jel), de azt még nem tudtam tesztelni, hogy menet közben fog-e már jelet, vagy még mindig szinte álló helyzet kell neki hozzá.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

egyik ismerősöm rám akar tukmálni egy iphonet..az ára nagyon korrekt a magyarországihoz képest, de nincs benne wifi.na most ez nem zavarna, csakhogy én még nem találkoztam olyan iphonenal amiben nincs wifi.nem használnám szerintem tulzottan a wifit, csak emiatt az egész lehet hogy hamisitvány sz*r.

egy másik ismerős wifiset akar nekem eladni(nincs köze egymáshoz a 2 forrásnak), az is tök korrekt ár, csak honnan tudom hogy nem hamisitvány-e? nektek mi a véleményetek?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

hali

szeretném feltelepíteni a 3G 16GB-somra az iGo-t, de nem akarja szinkronizálni... kb 60%nál megáll és hibát ír ki... már 3 különböző forrású programot próbáltam telepíteni és nem sikerült. hozzáteszem JB-s a telefon, így elvileg sikerülnie kéne. Valakinek valami ötlete lenne?

Link to comment
Share on other sites

Nekem csak Ipodom van így nem próbáltam még navigációs szoftvereket telepíteni. Ha iTunes-sal rakod fel a szoftvert akkor előtte fel kell telepíteni a Cydiából egy Mobile Installation Crack csomagot, ami engedélyezi, hogy fölrakd. Ezt a csomagot megtalálod a szifon.com forrásában.

 

Ha netán nem sikerül írj és valahogy megcsináljuk!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Az iPad-al kapcsolatos dolgok is jöhetnek ide. ;)

 

Egyébként újra Apple felhasználó lettem, a múlt héten beszereztem egy iPod Touch-ot, ami elviekben második generációs. Viszont olvastam az iTouch blogon, hogy a 2ndgen touch-ok modellkódja MB-vel kezdődik, az enyém viszont MC-s modell, ami a harmadik generációs modellkódja. Akkor most hogy is van ez? :) Van valakinek MC-s 2ndgen iPodja? Ez már csak azért is fontos, mert azokhoz még nincs iOS4.1 jailbreak.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sziasztok, most kaptam egy iPhone 3G-t és ki szeretném JB-lni, de nem igazán értem hogy kell elkezdeni. valami IPSW cuccost ír ki de én olyat nem találtam (C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Apple Computer) (4.2.1) ilyen helyzetbe mit tudok tenni?

 

Előre is köszi

 

u.i. redsn0w progival próbálom

Link to comment
Share on other sites

4.2.1-re még nincs Jailbrake mivel nem régen jött ki...4.1-re van, nekem a redsnow nem kérte az IPSW fájlt csak annyit hogy csatlakoztassam a telót kikapcsolt állapotban majd tartsam nyomra x másodpercig a power gombot majd x másodpercig tartsam nyomva a power és a home gombot utánna x másodpercig a home gombot és ha minden jól ment akkor kiírta hogy most már elengedhetem és jailbrakelte kb 5 perc volt az egész...

Link to comment
Share on other sites

Igazából már megpróbáltam és a végeredmény az lett, hogy felment rá minden de amikor a cydiát elindítottam elkezdett rezegni és töltött ez ment fél órán keresztül aztán meguntam és restore...

 

azért köszi, hogy próbálkoztál :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Hello!

 

iPhone 4-em van és nem tudok rá tölteni semmit csak AppleID létrehozása után, az meg kéri a bankkártya adataim, azt meg nem szeretném megadni. Hogy tudom ezt kikerülni, vagyhogy tudok rá tölteni AppleID nélkül?

Köszi

üdv.:balázs

Link to comment
Share on other sites

B&B: iTunes regnél ki kell pipáljni a newslettert is és akkor enged egy olyan opciót a bankkártyánál, hogy none nekem is beletelt 1 kis időbe mire rájöttem.

 

Dj. Bubu: a Cydia pedig alapból lassú amég azt a pár 1000 addont,wallpapert, témát, játékot, stb-t betölti + elején amég frissít meg a reloadok... de meglehet szokni. :D

üdv. Dataim

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
hali

lehet hogy én is hamarosan iphone tulajdonos leszek és lenne egy kérdésem:Ha olyan SIM kártyám van ami kódos akkor azt bele lehet tenni?

 

 

Kódos?

 

Amúgy ha nem a szolgáltatónál veszed akkor sz tem igen (mivel akkor független) de ha szolgáltatónál veszed akkor függő legalábbis a T biztos a Voda az nem.

 

Viszont a 4 vagy a 4s be micro sim kell nem a normál méretű szim!

 

Ja és nincs olyan hogy 4G hanem 4! Mivel a 4. generációs hálózatokat nem tudja a készülék az majd az 5-ös lesz!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...