Jump to content
PirateClub.hu

Apple iPhone & iPod Touch & iPad


Hef
 Share

Recommended Posts

  • Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tényleg jó, hogy nem kell már router, de régebben nélkülözhetetlen volt. Például amikor én megvettem a touchot, a MobileInstallation Crack-et sFTP-n kellett feltenni, merthát a tört játékok enélkül nem működnek. Ezt pedig csak wifin lehetett megoldani, mert még nem létezett a T-PoT-os megoldás. :)

Link to comment
Share on other sites

először is az eredeti 2.2.1es fw-t bemásolod ugye a core mappába, utána a redsn0w lite 1. funkciójával megcsinálod belőle a tört fw-t, és utána jön a kettes pont. a kettes pontnál pedig írja is, h készítsd a kezed a home és a sleep gombra, és ha készvagy nyomj entert. ha entert nyomsz utána rögtön kiírja, h kezd el nyomni egyszerre a két gombot, és szépen számol vissza 10től, majd nullánál kiírja, h a slepp gombot engedd el, a home gombot pedig további 5mpig tartsd nyomva (én 10-ig szoktam azt is, 5el nem mindig volt jó), ezzel a kombinációval lép a touch a DFU módba ami kell a töréshez. ezután le kell csatlakoztatni a gépről a touch-ot, várni egy kicsit, majd amikor visszadugod, akkor ha jól csináltad fehéren kell világítania a képernyőnek, és folytatódhat a program. lefut pár parancs, azt a két parancsot ami van a readme-be pedig észre fogod majd venni, h mikor kell beírni :) ha az is kész, jöhet az itunes-al a restore: shift click a gombra, kiválasztod a tört fw-t és megvárod amíg felmegy, utána jöhet a harmadik pont, ami már nem okoz majd különösebb gondot, ha a másodikat sikerült megcsinálni :)

Link to comment
Share on other sites

hiába nyomom nem jön be a fehér képernyő!:(

 

szerk.:Mind1 még próbálkozok vele mert elméletileg értem hogy mit írtál le és köszönöm szépen ,de gyakorlatilag NEKEM nem működik ,de ez sztem az én hibám!

 

Muszály pontosan 10mp-nek meg "5" mp-nek eltelnie?

Link to comment
Share on other sites

ahogy emlékszem, amikor visszacsatlakoztatod, és a fehér képernyő mellett nyomsz egy entert, lefut pár parancs automatikusan, majd bejön a parancssor, amikor beírhatod a két parancsot (látható jele nincs a változásnak a parancsok után, de attól még jó) utána a ctrl+c majd n, és ezután írja ki, h töltsd fel itunes-al a tört fw-t.

Link to comment
Share on other sites

progikat akár a cydiaból is ha wifi közelben vagy, vagy ezt csináld meg:

 

http://itouch.hu/2008/08/cracked-app-store-alkalmazasok-telepitese/

 

és utána ha netről letöltesz egy játékot/progit, csak duplakattal berakod az itunes-ba, az pedig majd sync-eli a touchra.

 

(SSH leíráshoz a link a #457es hsz-emben)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

bedugom az ipodot ,utána feljön az itunes és először egy ablakban megkérdezi hogy a 2.2.1-es szoftvert le akarom tölteni vagy töltse és rakja is fel vagy semmit ne csináljon. Rámegyek hogy töltse le és telepítse,utána letölti a 277mb-ot és feldob egy hibaüzenetet.

 

"There was a problem downloading the ipod software for the ipod "ipod". The network connection timed out.Make sure your network settings are correct and your network connection is active,or try again later."

 

már többször próbáltam,de mindig ezt dobja ki.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

sziasztok. segítség kéne iphone 2g vásárlással kapcsolatban. azaz menyire "éri meg" használtat venni? gondolok itt a nem megbízhatóságra. [kifagy, problémás érzékelő stb.] tehát ez gyakran elő szokott-e fordulni? vagy ha használtat veszek, akkor csak jó ismerőstől, hogy az esetlegesen felmerülő problémával legyen kit hibáztatni? :D

 

mert nagyon gondolkodok most egy használt iphone vásárlásán, meg viszonylag korrekt áron vannak (65-70k körül a 8Gigás). még nem igazán ástam bele magam mélyen a témába szóval ezért is fordultam ide.

Link to comment
Share on other sites

Hááát nekem Touchom van ,de majndem ugyanaz csak több funkció!

Nekem még egyszer sem fagyott le ,és a érintőképernyő illetve a giroszkóp is tökéletesen működik ,de fizkailag nagy kell rá vigyázzni ,mert nekem egyszer csúszott ki a kezemből és a oldala fölhorpadt amit nagyon sajnálok! :(

Link to comment
Share on other sites

little rocker 93, ugyanúgy oda kell figyelni, mint bármelyik más használt készüléknél :) akksi gondok szoktak max. lenni, de azt javítják itthon is azt hiszem (nem tudom milyen áron, 10 körül)

 

lacey, félreértetted a kérdést szerintem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...