Jump to content
PirateClub.hu

Apple iPhone & iPod Touch & iPad


Hef
 Share

Recommended Posts

tv-re kötni próbálta már vki? az ipod video-mnál ez úgy működöt, h amikor indítottam egy vid-et, megkérdezte, h akarom-e tévére küldeni a jelet, és ment is szépen. namost ennél a beállításokban sem találtam hasonlót, meg ugye lejátszásnál se kérdez... magától ismerné fel a kábelt?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Én is azon gondolkozok ,hogy beszerzek egy 2G Touchot ,de sztem max karácsonyra, néztem a Pixmaniát ott elég olcsó viszont hallottam olyat is hogy megbízhatatlanok(mire ideér betörik a kijelzője,ki sem küldik)a ti véleményetek mi ezzel a céggel kapcsolatban?

Link to comment
Share on other sites

most néztem hogy pixmánián 55 a 8gb-s én 60ért láttam legolcsóbban máshol de mac-es forumokon lehet találni akár olcsóbban is szerintem :) Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek 95 ezret megér egy t-mobilos hálozaton működő fekete 8gb-s iphone 3g, bontatlan ,hivatalos garanciával? Mert én attól félek hogy a szolgáltató letíltja de függetlenben nagyon drága még a cuccos.

Link to comment
Share on other sites

Én pixmániáról rendeltem az ipodot, 1 nap késéssel érkezett meg, teljesen épen kaptam meg, semmi baja nem volt. A TV-re kötéshez a Touch-nál már úgy tudom spec kábel kell, próbáltam haver kamerájának a kábelével, de nem ment a jack aljzatban.

 

polip14, miért tiltaná le a szolgáltató?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Az Apple népszerű készüléke, az iPhone 3G 2008. november 24-étől már Domino kártyával is megvásárolható a T-Mobile-nál. A készülék kizárólagos hazai forgalmazójának kijelölt üzleteiben az Apple iPhone 3G 8 GB-os verziója Domino konstrukcióban 134.970, a 16 GB-os pedig 139.980 forintért kapható, és a telefonhoz egy, 12 hónapon át havi 10 percnyi belföldi beszélgetést tartalmazó Domino SIM kártya jár.

 

Kevesebbre számítottam... :(:o

Link to comment
Share on other sites

Ja mondjuk ez igaz... de ha megnézed csak a millerek (előfizetéssel más a helyzet,d e azért úgy sem olyan olcsó) tudják megvenni megjelenés után a telefonokat, sokan még most vesznek K800i-t. Én azt hittem hogy az enyémmel elvegyülök a tömegbe de nem pedig már 1 éve kiadták.

Link to comment
Share on other sites

hát egy év sok idő ,főleg ha ilyen tempóban jönnek ki a telefonok :) jönnek az érintős nokiák,az android,windows mobile 7 ... :) azt nem nagyon vágom hogy van az iphone díjszabásban olyan hogy díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozat nélkül 99 990 Ft. Ha most van nekünk egy régebbi előfizetésünk már ,akkor ahhoz meg lehet venni a készüléket ennyiért amit majd az én dominos kártyámmal is tudok használni vagy kell új előfizetést is kötni? :(:)

Link to comment
Share on other sites

Polip, nagy valószinűséggel új előfizu. Esetleg ha bennevagytok ilyen Kapcsolat Aranykártya Programan, akkor olcsóbban vehetitek meg, de előfizetést mindenképpen kell kötni, vagy pedig megveszed kártyásan, amihez értelemszerűen jár egy új kártya is.

Link to comment
Share on other sites

hát az szívás lenne ha új előfizu is kéne ,mert azt nem használná senki... :( dominoban meg 40-el drágább ami azért nem mindegy :)

mert igazából azon gondolkoztam hogy karácsonyra egy ipod touch-t kaphatnék és akkor a telefon dologgal még várok,de ha később vennék egy telefont mellé akkor megint két kütyüt kéne cipelnem :( és egy ipod touch + jó telefon az is már bőven 120 fölött lenne ,tehát jobban megérni egyből iphone-t vennem. A kamera valóban nem olyan fontos a lényeg a hívás,zene,net,és a könnyű kezelhetőség :)

Link to comment
Share on other sites

Ha mindenképpen iPhone-t akarsz, és fontos hogy újonnan legyen, nézz szét az ebay-en, vagy vaterán, itt általába szoktak fennlenni, és többnyire elérhető áron. Rizikója pedig nemigen van, mert mindkét oldalon jogi következményekkel jár az áru el nem küldése. ;)

Link to comment
Share on other sites

Megjelent pénteken a 2.2-es firmware, már fel is van törve! :)

 

2.2 újdonságok:

 

- új elrendezés a Safaraiban, a google keresőnek- egy külön helyet kap a titlebar-on, így könyebben elérhetővé válik

- az auto javítás (t9) kikapcsolásának lehetősége

- 461 japán emoji ikon, mellyel beszélgetéseinket, sms-einket tehetjük színessebbé

- új nyelvektámogatása

- line-in audio akitválása, így a fejhallgató csatlakozón keresztül már hangot is rögzíthetünk akár

- Google map változtatások

 

* Google street view implementálása

* Közlekedési információkimplementálása

* haladási irány mutatása

* Jelenlegi pozíció megosztásának lehetősége

 

- Appstore változtatások

 

* a kategóriákat már ikonként jelennek meg, a jelenlegi listanézet helyett

* Továbbküld, és hibajelentés funkciók

* Az egyes alkalmazások pontozásának lehetősége, amikor letörlöd őket a telefonodról

* Podcastok letöltésének lehetősége az iTunes Wi-Fi music store-on keresztül

 

Bár nem sok iPod Touch/iPhone felhasználó van itt, azért megkérdezem, valaki próbálta már? Én 10 perce tettem fel, természetesen jailbroken, és számomra gyorsabbnak tűnik, bár lehet csak azért mert még nincsenek fenn a Cydiás alkalmazások. :D

 

Update:

Személyes tapasztalat, vélemény:

Amit még felfedeztem az az, hogy magyar billzetnél már QWERTZ, aztán ha nincs feltéve a MobileInstallation Crack (amiből a 2.1-esre való is jó, a szifon.com Cydia Repo-ban megtalálod), akkor az iTunes visszautasítja a crackelt alkalmazásokat, not veryfied szöveggel. Aztán .com-ra rányomsz, felugrik a .hu is billentyűzetnél. :) Egyelőre ennyit fedeztem fel, ha van valami frissítem. :)

Módosította Piero
Update
Link to comment
Share on other sites

Ha isten is úgy akarja akk. én karácsonyra kapok egy touchot! :lol:

Mostanában nyomon követem a híreket és azt mondják ,hogy a 2.2-es firmware-ben javították a Wi-Fi problémát!

De engem még az mindíg aggaszt ,hogy nem sikerült feltörni a 2G-s touchot! :blink:

Link to comment
Share on other sites

lehet hülye kérdés de engem érdekelne hogy miért jó ha "fel van törve" valakinek az iphone-ja vagy touch-a? Az új szoftverekben már van App store és ott vannak ingyenes alkalmazások. Ha nekem az elég lenne amit onnan letöltök akkor nem is érdemes "feltöretni"?

Link to comment
Share on other sites

Vannak ugyebár a fizetős alkalmazások. Persze hogy ezek a legjobbak. És az okos emberek ezeket megszerzik/megveszik, feltörik, és már használhatod is. :) Tökéletes példa erre pl a BeejiveIM kliens, vagy az UNO, de mondhatnám a hónapban kiadásra kerülő NFS Undercovert is. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...