Jump to content
PirateClub.hu

Apple iPhone & iPod Touch & iPad


Hef
 Share

Recommended Posts

Apple iPhone

 

Íme az Apple mobiltelefonja, mely iPod-tól a Pocket PC -ig mndenhol megállja a helyét !

 

apple_iphone_2.jpg

 

Size and weight

Height:115 mm)

Width:(61 mm)

Depth:(11.6 mm)

Weight:(135 grams)

Capacity

4GB or 8GB flash drive

Display

3.5-inch (diagonal) widescreen multi-touch display

480-by-320-pixel resolution at 160 dpi

GSM

Quad-band (850, 900, 1800, 1900 MHz)

Wireless data

Wi-Fi (802.11b/g)

EDGE

Bluetooth 2.0+EDR

Camera

2.0 megapixels

Audio

Frequency response: 20Hz to 20,000Hz

Audio formats supported: AAC, Protected AAC, MP3, MP3 VBR, Audible (formats 1, 2, and 3), Apple Lossless, AIFF, and WAV

Video

Video formats supported: H.264 video, up to 1.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Low-Complexity version of the H.264 Baseline Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; H.264 video, up to 768 Kbps, 320 by 240 pixels, 30 frames per second, Baseline Profile up to Level 1.3 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats

Headphones

Stereo earphones with built-in microphone

Frequency response: 20Hz to 20,000Hz

Impedance: 32 ohms

Mac system requirements

Mac computer with USB 2.0 port

Mac OS X v10.4.10 or later

iTunes 7.3 or later

Windows system requirements

PC with USB 2.0 port

Windows Vista Home Premium, Business, Enterprise, or Ultimate Edition; or Windows XP Home or Professional with Service Pack 2 or later

iTunes 7.3 or later

Power and battery

Built-in rechargeable lithium ion battery

Talk time: Up to 8 hours2

Standby time: Up to 250 hours3

Internet use: Up to 6 hours4

Video playback: Up to 7 hours5

Audio playback: Up to 24 hours6

In the box

iPhone

Stereo Headset

Dock

Dock Connector to USB Cable

USB Power Adapter

Documentation

Cleaning/polishing cloth

 

A Reuters egy német lapra, a Rheinische Postra hivatkozva írja, hogy Németországban már november elsejétől kapható majd az iPhone. Az árat is tudjuk, 450 euró (110 ezer forint). A kizárólagos partner pedig a T-Mobile lesz. Megerősítés most sincs egyik cégtől sem.

 

További infók : http://www.apple.com/iphone/

Várom a véleményeteket !

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...

Sajna magyarországon még nem jelent meg,100-150 ezer körül lesz az ára.Sztem jó telcsi, de azért vannak hiányosságai.Pl. MP3-at nem tehetsz be csengőhangnak,nem jelzi ki normálisan az akku töltöttségi szintjét, és ehhez hasonló apróságok.Azért mire hozzánk elér, ezek már kilesznek javítva sztem.Üdv ;)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

nagyon jó kis telefon ,de tele van hiányosságokkal (igaz nagyrészét kis progikkal lehet javítani ) ! Amiért én nem veszek az az hogy itthon 120 körül mozog és nincs rájuk garancia mert tört az összes ! 120 ért már egy remek nokiát veszek 2 év garival ,igaz nem érintőképernyős de minden mást tud ,sőt van amiben jobb is , pl e61i ! és 40 ezerrel olcsóbb !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nahh, vettem egy ilyet próbának....hát először is, csak dizájn az egész, semmi olyan extrája - funkiója nincs ami miatt megkéne venni ! szerintem... ár <--> érték elég rossz, inkább vegyetek Sony Ericssont, a P -s szériából !

Link to comment
Share on other sites

mondjuk most hogy kijött hozzá nagyon sok kis progi már nagyon jó telót lehet belőle csinálni tehát aki jó áron tud annak megéri ! Van már sim-felismerő ,videórögzítő,kamerakiegészítő tehát így már jó a teló :D

Link to comment
Share on other sites

kivéve azt a pár száz dolgot ami miatt 2008ban sose lesz jó teló. de holnap kezdődik a macworld, remélem bejelentik az újabbat :) egy normális, mai techinkával felszeretet szivesen magaménak mondanék

Link to comment
Share on other sites

ha jól tudom végül csak egy új softwarefrissítést adtak ki hozzá ! de mondjuk 2008-ban még minek HSDPA hálózat magyarországon vagy éppen 3g? tehát lehet hogy hiányos a teló de igazából még fölösleges cuccok ....

Link to comment
Share on other sites

ha jól tudom végül csak egy új softwarefrissítést adtak ki hozzá ! de mondjuk 2008-ban még minek HSDPA hálózat magyarországon vagy éppen 3g? tehát lehet hogy hiányos a teló de igazából még fölösleges cuccok ....

én aktív 3,5 G felhasználó vagyok :P és magyarországon élek (még) :P

 

és nem leht ezt vhogy megoldani?pl elviszem vmilyen hackelőhöz!

én úgy tudom, hogy az utolsó fwt még nem törték fel. amit a macworldön mutatattak be, meg pláne

Link to comment
Share on other sites

Itt vírtuálisan kipróbálhatod:

http://www.tryphone.com/consumer/main.seam;jsessionid=68742979257A1C4B3378832DF7B9EF1D?deviceId=554&deviceGraphId=608&tab=Main&conversationPropagation=end&cid=2125443

Üdv!

Link to comment
Share on other sites

Nagy dilemmában vóltam én is e készülék vásárlása tekintetében,de mivel fontos vólt a videó felvétel(ráadásul nagyon jó minőségben),ezenkívül 3g,HSDPA és még ezenkívül vólt még 1-2 szempont.Nos ezek sajnos a készülékben nem vóltak adottak ezért én az LG KU 990 viewty-nál döntöttem,immár 2 hónapja ezt használom.Mivel azelőtt symbianos felhasználó vóltam,így az OP.-rendszer egy kissé hiányzik,de amire használom a mobilom arra tökéletesen megfelel,hiszen e funkciók tudatában választottam.Valóban mire hazánkba fog érkezni abban már lessz 3G és egyéb nagyszerű funkció,az már király lessz!Bízunk benne hogy az első negyedévben itt lessz.Valaki kérdezte hogy mi van az új firmware frissitésekor.Íme a válasz:

http://www.mobilport.hu/?r=12740

Bocsi ha kissé eltértem a tárgytól,hali!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Én úgy olvastam a "Haszon" magazinban még decemberben h a T-Mobile-nál majd 2008 elején lehet kapni, de ha jól tudom akkor Mo.-n nem árusítják...(javítsatok ki ha tévedek)

haverom vett egyet használtan 85k-ért Bp-n, újonan állítólag 120k külföldön...

ezek persze nem hivatalos források, szal inkább nézzetek utána h tényleg így van-e, mert cska saját kútfőből nyomtam! :D

 

am sztem nagyon pöpec teló főleg h wifi is van rajta, külön progi van youtube-ot nézni + minden extra cucc van rajta, majd elkérjük a rendszergizdától a wifi jelszavát a suliban hátha megadja xD :P bár nem hiszem... am nálunk a suliban a 2. emeleten a földszintit meg az uccsó emelet wifijét is fogja :P szal szerintem nagyon jó teló, megéri megvenni, Én is szeretnék ilyet ha lesz rá pénzem... :)

 

üdv.

Link to comment
Share on other sites

nem bántásból mondom, de jó, hogy a telefonálási lehetőséget nem hoztad fel extraként. 2 éves telefonokban is van wifi már. és más telonak a böngészője (pl.: n95 21-es fw) alapból viszi a YT-t, nem hogy külön progival.

amúgy itthon is lehet kapni, pl beszeljukmac.com-on lehet nézni a hirdetéseket. vadi újonnan lehet már venni a 8gb-set. 1.1.14-es magyar szofverrel. = 105 e ft.

Link to comment
Share on other sites

így van, nem lehet frissíteni....

 

Ez hülyeség, hétről hétre jelennek meg iPhone szoftver törések. Egyre jobbak, könnyebben használhatóbbak. Már kijött a firmware 1.1.4 és még azon a héten ahogy kijött, egy Zibri nevű tag feltörte. Fogta magát és csinált gyorsan egy programot ami simunlock-olja, jailbreak-eli és aktiválja az iPhone-t. Tehát lehet frissíteni. A program neve Ziphone. iTunes-al felrakod az új szoftvert aztán elindítod a ziphone-t és kb 5 perc alatt kész. Belerakhatod a kártyádat, telepíthetsz rá... mert mindent megcsinál. Zibri a ziphone blogján írja hogy még egyetlen iPhone-t sem rontottak el ezzel a programmal. Ha valami gond van stb.. akkor restore iTunes-al (visszaállítjja a telefonra a szoftvert) és újra lefuttaod rajta a ziphone-t. Tehát nem kell félni az otthoni hackeléstől.. nem kell a telefont szétszedni mint ahogy George Hotz az első iPhone feltörő csinálta.. A mai jailbreak programokkal nem lehet sérülést okozni a telóban. Ha van rajta garancia és kásőbb valami baja lesz amit az apple garanciálisan javítana akkor azt úgy kell megoldani hogy vissza felnyomod usb-re a telót elindítod a ziphone-t és rányomsz a refurbish-ra. Ez visszaállít mindent amit előzőleg csinált és az apple nem veszi észre hogy már fel volt törve :):):) Tehát nem kell félni, csak utána kell olvasni a dolgoknak. Énis nagy iPhone rajongó vagyok és kezdek ottlenni a témában:) (Pedíg nem is említettem a részleteket.. pl hogy a ziphone-nak mindegy a modem verzió mindegy a bootloader verzió.. mindent megold. De ez gondolom már kínai volt a kezdőknek)

 

Egyébként vaterán már lehet venni újat kb 130ért, használtat meg láttam tegnap 80ért. Amúgy testvérem megkérdezte pesten az egyik apple store-ban hogy mikor jön itthonra az iPhone és mennyibe fog fájni. Azt mondta a csávó hogy 2008 nyarán lesz itthon iPhone és 700 euro lesz az ára. Ez elég felháborító... Részletesebben holnap leírom.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...