Jump to content
PirateClub.hu

Windows 7 (tiszta)


redchildren
 Share

Recommended Posts

Ezen az oldalon találsz ilyet. :)

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...0&start=330

 

A Winbows Loader 2.0.6-os a legfrissebb amit szintén megtalálsz.

 

Meg lehet próbálni a nem teljesen tiszta verziókat is.De csak azokat amelyekben a frissítéseken kívül nincs más integrálva.Pl.: aktivátor,különböző programok stb.

Természetesen ezeket is megtalálod a fenti linken. A topik utolsó két oldalán vannak ezek.

 

Ilyen verziók pl.:

 

 

Windows 7 Ultimate SP1 x86 HUN Integrated 2011.08.07

Windows 7 SP1 7601.17619.IE9.0.1.x86&x64.8in1.HUN.by torko

Windows 7 Ultimate sp1 7601.17619.IE9.0.1.x86.HUN by torko

 

Ezek viszont a teljesen tiszta verziók amelyek a boltban is kaphatók és mindenféle frissítéstől mentesek.Kivéve az Sp1-et.

 

 

Windows 7 Ultimate SP1 x86 HUN MSDN

Windows 7 Ultimate SP1 x64 HUN MSDN

 

Ezen verziókat érdemes próbálni.Ha az aktiválással lesz valami gond akkor írj PÜ-t.Rengeteg megoldás van erre! :)

Illetve figyelj arra, hogy a legkisebb sebességgel jó minőségű DVD-re írd ki a letöltött képfájlokat!

Nincs annál kellemetlenebb ha az OS telepítése közben lesz olvasási hiba.Én már jártam így hulladék TDK DVD-kkel. :)

Link to comment
Share on other sites

Véletlenül megtaláltam ezt a topic-ot és gondoltam tisztába teszek 1-2 dolgot. Nagyon vicces (vagy szomorú?) látni, hogy a tiszta szoftver fogalmát és a "loadereket" együtt említitek. A kettő üti egymást, azaz ha loader-el kell aktiválni egy Win-t, akkor az már alapból nem lehet jogtiszta.

Mivel a topic címében tiszta (vagyis jogtiszta) szerepel, így szeretnék egy valóban tiszta alternatívát említeni:

Ez nem más, mint a Windows 7 Enterprise 90 napos próbaverziója. Az eredeti tervekkel ellentétben még mindig le lehet tölteni teljesen ingyen. Ehhez mindössze egy Live-ID szükségeltetik, na és persze, hogy az űrlapot megfelelően töltsük ki (valamilyen IT területet kell megjelölni, mint foglalkozási terület).

A telepítést követően 10 napon belül kell aktiválni, ami után indul a 90 nap, vagyis így 100 napot kapunk ha kihasználjuk azt a 10 napot is. A 90 nap lejárta után egy hivatalos (a Microsoft által kiadott) konzol paranccsal újra tudjuk indítani ezt a folyamatot, vagyis a parancs élesítése után a szoftver úgy veszi, mintha frissen telepítettük volna, azaz kezdődik a 10 napos aktiválási határidő, majd a 90 nap. Ezt 5x lehet eljátszani, aminek hatására akár 600 napig (!) teljesen ingyen használhatod a Windows 7 Enterprise operációs rendszert! Még a hülyének is megéri! :lol: Mi ez, hogy ha nem k*rva jó üzlet? :lol:

 

Ez az eljárás teljesen legális és tiszta, hiszen a hivatalos letöltési oldal még mindig él, azaz még mindig lehet érvényesíteni a próbaverziót, továbbá az újraaktiválási parancsot maga a MS adta ki annak érdekében ha esetleg valamely cég nagyon keveslené a 90 napot. Jelenleg én is ezt az Enterprise verziót használom és ennél egyszerűbb és olcsóbb (ingyenes!) megoldás nem létezik teljesen jogtiszta Win7 használatára! Ja egyébként ezt a verziót több rokonnak is felraktam, semmi gondjuk nincs, csak akkor szólnak rám, ha lejárt az idő limit. Ekkor megmondom, hogy mit pötyögjenek be és máris indul újra a ciklus.Akik esetleg nincsenek tisztában a tényekkel: A Windows 7 Enterprise mennyiségi licencet jelent, de az űrlap miatt gyakorlatilag bárki használhatja. Az Enterprise egy az egyben ugyanaz, mint az Ultimate verzió. Ez utóbbi készült az egyéni végfelhasználóknak. Funkcionalitásban, támogatásban, működésben és minden másban tökéletesen megegyeznek. 32 és 64 bites verzió egyaránt letölthető belőle. A telepítő ugyan csak 5 nyelven érhető el, de a telepítést követően bármely nyelvi csomag telepíthető rá.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Először felmész erre az oldalra:

 

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495

 

Kiválasztod a kívánt verziót (x86 vs. x64) a kívánt nyelven, majd bejelentkezel a LiveID fiókodba. Ezután egy űrlapot dob eléd, ami értelemszerűen ki kell tölteni, azonban van itt egy kis csel a játékban, ugyanis ha nem IT területet választasz ki, mint foglalkozási terület, akkor nem enged tovább, vagyis a letöltés így nem lehetséges. Nagyon fontos, hogy a letöltés kizárólag Internet Explorer böngészővel működik, egy ActiveX modult kell majd engedélyezni és akkor indul a letöltés egy vezérlő segítségével. Egy szabványos ISO lemezképfájlt kapsz eredményül, amit természetesen ki kell írni egy DVD-lemezre. Miután feltelepítetted az operációs rendszert, 10 napod lesz, hogy aktiváld. Az aktiválási procedúra végtelenül egyszerű. Itt a legegyszerűbb, ha a rendszeresen felbukkanó ablakra kattintasz és Online aktiválod, ez néhány másodpercet vesz igénybe, majd elindul a 90 nap. Ha lejárt a 90 nap, akkor a Parancssort kell elindítani Rendszergazda jogosultsággal, majd beírni ezt a sort:

slmgr /rearm

Enter után kiírja, hogy a változtatások érvénybe léptetéséhez újraindítás szükséges, így indítsuk is újra számítógépünket. Ezt követően a bootolás után újra nulláról indulunk, azaz 10 napunk van az aktiválásra, ami után újra indul a 90 nap. A rearm parancsot 5x lehet eljátszani.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Az Enterprise verzió, aktiválás ügyében nem tartozik a szerencsés választáshoz.

 

http://i28.lulzimg.com/c222f35ce1.png

 

Képet ha megnézed, az szerint a by Daz féle 7 loader kizárva, de szerencséd lehet a Chew, Woat, illetve ami gyalul mindent utolsó esélyesként a RemoveWAT verzióival. Ez utóbbi már erősen kényszermegoldás.

Link to comment
Share on other sites

Mivel lehetne még aktiválni a Win 7-et? Win7 Prof x64-et telepítettem a gépre. Egy idő után rinyált, hogy nem eredeti a Win, és mivel nem voltam otthon, fater valami KMS-es aktivátorral próbálta rendbehozni, de csak rontott rajta, a Win átment Ultimate-be és továbbra is figyelmeztet a Win. Nem szeretném újratelepíteni, pláne nem karácsonykor, főleg, hogy egyébként nincs vele baj, használható a rendszer, de azért nyugtalanít.

 

Kerestem rendes aktivátort a nagy Windows témában, de ott sajnos csak a buherált, gányolt, használhatatlan verziókat tölti felfelé majdnem mindenki ész nélkül, hiába van már belőle egy csomó. Normális aktivátort azt bezzeg nem, minek is azt, az csak pár mega, meg biztos mérgező :(

 

Szerk.: találtam torrenten 2.1-es Daz Loadert, kártevő nincs benne. Látszólag rendben aktiválta, de ez nem jelent semmit, nem kiabálom el. Előtte egy másik aktivátor, meg a Chew7 is rendben lement, aztán pár óra múlva ugyanúgy feldobja az ablakot a Win. A Sajátgép kezelésénél csak azt írja, hogy aktivált, meg írja a termékkulcsot, de ez az előző aktiválásoknál is jó volt látszólag. Máshol meg nem lehet megnézni, majd rinyál, ha rájön az ötperc. Viszont ezekben a loaderekben nem bízom, meg összepiszkítják az MBR-t is.

Link to comment
Share on other sites

A KMS az egy sz*r. Az csak a próbaidőt állítja vissza 90 napra, de erre a Microsoft már rég rájött. :)

 

A Windows témába mindig fel szoktam tölteni sok tárhelyre a Daz által fejlesztet loadert ami egyértelműen a legjobb.

A Daz loader a BIOS előtt töltődik be ezért ott a lebukás veszélye nagyon minimális. Tehát egy abszolút megbízható és vírusmentes megoldásról van szó!

 

Az MBR-re is van egy trükk.Ha valami nem világos akkor dobj egy PÜ-t.

 

Ui.: Mint leírtam se a Chew7-et, se a KMS-st nem fejlesztik már.

Link to comment
Share on other sites

A trükk úgy tudom, hogy a BIOS előtt indul el és már kamu adatot tölt be a SLIC-be.

Mert már van az új fajta BIOS ahol van valami beállítása lehetőség.Az állítólag megfogja a hamis Slic-et. (Természetesen kikapcsolható.)

Csak úgy tudja megfogni ha előtte fut le a kód.

Link to comment
Share on other sites

Na, eddig tartott a Daz Loader csodája. Hiába futott le a legújabb verzió rendben, ma dobta fel az ablakot, hogy a Windows nem eredeti. Pedig ugyanerről a lemezről korábban már telepítettem egy Ultimate x64 Win7-et és használtam akkor még régebbi Daz Loaderrel, ott is az alapbeállításokkal. Akkor jó fél évig semmi gondja nem volt, mentek a frissítések, meg minden, csak az Ubuntu frissítése bekavart és újra kellett tenni a Wint és mivel az Ultimate szolgáltatásait nem használom ki, ezúttal a Professional x64-et választottam telepítéskor. Lehet ez a baj? Vagy ha egyszer rosszul van törve, akkor már nem számít a jó törés, nem segít?

 

Arra gondolok még, hogy bekavart neki a Prof -> Ultimate átalakulás és ezért nem működik semmi. Újrarakom.

Link to comment
Share on other sites

De notebookról van szó vagy asztali gépről?

 

Itt egy kis segítség:

 

1./ Leszeded ezt a programot:

MBR Regenerator v4.5 (Beírod, hogy MBR Regenerator és Google első találat azaz a mydigitallife-os oldal.)

 

2./ Utána ezt: Windows Loader v2.1

Link:

http://data.hu/get/4504410/W7L21.rar

 

3./ Lekapcsolod netről a PC-d.Nem letiltod a netet hanem VEZETÉKESTŐL EGYÜTT KIHÚZOD A GÉPBŐL AZ UTP KÁBELT!!!

 

4./ RENDSZERGAZDAKÉNT (Ez nagyon fontos..Tudod.Jobb klikk és "Futtatás Rendszergazdaként") elindítod az MBR Regenerator v4.5-t és rámész a "Start Regeneration System" gombra.Ez a program helyreállítja az eredeti Boot táblát olyanra mint amilyen aktiválás előtt volt. (Itt többször is lehet próbálkozni.Ez a progi jó különböző aktivátorok tesztelésére vagy nem sikerült aktiválás után helyreteszi a rendszert.)

 

5./ Ha kéri indítsd újra a géped.Ha nem kéri akkor nem. De az internetet még mindig ne kapcsold vissza!

 

6./ Most elindítod a Windows Loader v2.1 -et szintén RENDSZERGAZDAKÉNT!!!

Az alaplapot vagy a notebbok fajtáját általában fel szokta ismerni az előbb említett program de ha nem tenné akkor állítsd be kézileg a Profile menüben.

 

7./ Utána kattints az Install gomba (Installation menüpont.) és a program elkezd dolgozni.Ez eltarthat egy-két vagy több percig.

 

8./ Ezután kérni fogja, hogy indítsd újra a gépet.Újra is kell indítani mert különben nem fog lefutni a folyamat.Ha mégse kérné akkor ott valami gáz van.

 

9./ Ha újraindul a gép akkor aktivált Win 7-et kellene látnod.

 

10./ Visszadughatod az UTP kábelt.

 

11./ EnjoY!

Link to comment
Share on other sites

Asztali gépről van szó. Ha jól értem, az MBR Regenerator kipucolja az MBR-t, hogy a Daz Loader friss,ropogós, gányolásmentes MBR-be írhasson. Kipróbálom.

 

Nyelvi csomag mekkora? Nagyon sok mega? Leszedtem az Enterprise 90 napos verziót, de angol és SP1 sincs benne. Mindenképp erről próbálkozok, mert gyanús, hogy a közkézen forgó, MSDAA SP1-es telepítőlemezek sem tiszták.

Link to comment
Share on other sites

A nyelvi csomag méretét nem tudom pontosan mert mindig magyar nyelvű 7-et raktam fel. Így értelemszerűen az anyanyelvünk nincs benne a listában.

De Windows Update-ben meg fogod találni. Talán olyan 50 és 120 mega között lehet a magyar nyelvi csomag.

Link to comment
Share on other sites

Valóban, a nyelvi csomag 45MB volt mindössze. Mindent lemagyarít, kivéve a boot, bejelentkező és kijelentkező képernyőt. A kékhalál képernyőt nem tudom, azt még nem láttam.

 

Amúgy azt vettem észre, hogy a neten közkézen forgó Win7-ek nem működnek rendesen, ha Professionalként települnek. Ultimate-ként viszont nincs probléma velük. Nem értem, mi ennek az oka.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Viszont mint kiderült a Daz loaderek fals pozitívek. Ezt a meglátást egy visszajelzésből alapozom. Tehát lehet, hogy az önaktiválós cuccok rootkitet tartalmaznak,volt olyannal dolgom nekem is.

 

mi az alapja ? DAZ-t használok 20 topra tettem win7-et vele s aktiválta rendesen a rendszert

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kedves fórumtársak! Windows7 Home Pémiumot aktiváltam ezzel: Windows Loader v3.503. A gép újraindításánál mindíg kéri,hogy válasszak windows7 vagy windows7Loader közül. Ennek így kell betöltenie? Nem lehet úgy beállítani,hogy ne kelljen választani hanem magától töltsön be?!

Közben sikerült megoldást találnaom!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...