Jump to content
PirateClub.hu

Navigációs kérdések (új)


bikatoke
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Sziasztok

 

Tudna segíteni valaki Mio C520-ra Igo Primo-t feltenni?

 

Ez engem is érdekel, mert régebben egyik haveromnak sikerült feltennem az IGO8-at, azt is itt olvastam hogy kellett feltenni. De most már elavult, elég régi IGO8 van fent neki és az új térképekkel már nem birkózik meg, folyton kifagy tervezésnél meg ilyenek... Ha fel lehetne tenni a primot az lenne a legjobb ;)

Link to comment
Share on other sites

Tegyetek fel egy IGO 8.3-ast, az ismeri az új térképeket! Ugyanezzel a sys.txt beállítással, amin most a régi IGO 8-as fut.

Ezen a készüléken a Primo 1.2 nem fog futni, de még az 1.1-es sem valószínű, mert "csak" a procija is kicsi, / 500 M-ás kellene! / és a memóriájának is 2x akkorának / 128 MB / kellene lennie a Primohoz!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Orion OGPS-03-as készülékem van gyárilag telepített 8.3.2-es Igo-val. Mivel eredetileg csak egy frissítés járt, szeretném a térképeket frissíteni, de hiába rakok be a maps mappába (megfelelő 8.3-as) térképet, nem ismeri fel a gép. Van egy crash fájl ami tartalmazza a térképek leírását, és oda is beírtam utána az új térképet, de így sem működik.

Köszönöm, ha valaki tud segíteni.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok,

Kipróbáltam, beraktam másik licenset. Így sem működött. A számítógépről visszaraktam azokat a másolatokat, amiket még régebben lementettem. Ez sem segített. Mostanra már el sem indul. Nem tudom mi lehet a probléma. Remélem tud valaki segíteni.

Link to comment
Share on other sites

Köszi, sikerült egy igo primo-t találnom, amivel működik, de az nem tetszik. Az eredetihez hasonló 8.3-ast keresnék (mert az gyorsabb), de egyik sem működik, vagy törölve lett, vagy sérült.(Bandi 201-esében nem működik, a 106-osban lévő CRC hibát jelez, pedig 2-szer is letöltöttem) Esetleg tudod, vagy valaki, hogy melyik hibátlan? Soha nem akartam GPS-ekkel foglalkozni, ezért vettem eredetit, erre több a gondom, napok óta ezzel megy el az éjszakám, ezért köszönöm a segítséget.

Link to comment
Share on other sites

Próbáld ezt keresni:

iGO8.ver.8.3.2.97313.(jul.03)

ha megtaláltad, frissítheted erre, ez az exe fájl lecserélése:

152657

Itt nem adhatok meg társ fórum címét, de van! Ha Bandi letöltését nem találod, vagy már törölték volna, akkor keress máshol!

Esetleg a Google is lehet a barátod! / talán próbáld meg ezt keresni: IGO 8.3.2.97313 download / Torrenten mindjárt ott van, töltsd le onnan!

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm, a google segített, és a nav'n go fórumon megtaláltam, hogyan lehet ebből az ócska pna-ból előcsalogatni a windowst, utána pedig már könnyebb volt, mert akkor már hozzáfértem a belső memóriához. Csekély 2 éjszakámat vette el. Köszönöm még egyszer.

Link to comment
Share on other sites

Kellett nekem navigációval kezdeni. :) Egy másik barátom, kollégám is megkért, hogy neki medion készüléke van, és Igo-t szeretne rá. Tudna valaki segíteni, mert a google most nem tud. Ha jól olvasom, win ce5 van rajta, de az indító menü miatt nem férek hozzá. Tudna valaki segíteni.

Link to comment
Share on other sites

És a windost nem tudom valahogy megnézni? Az orionnál a megfelelő sorrendben kellett nyomkodni a gombokat, hogy bejöjjön a windows, és utána már hozzá lehetett férni bármihez, viszont miután valaki belepiszkált a navigációba, se a toolbox, se az activsinc nem érzékelte többé a gépet.

Link to comment
Share on other sites

Mivel ez a készülék 400 MHz-es Procival van, és csak 32 MB a Ram-ja, kevésnek tűnik a Primohoz! Az már csak hab a tortán, hogy a felbontása 320x240-es, ami szintén nem előnyös!

Szerintem maradj az IGO 8.3-nál ezen a készüléken, az fut rajta! A felbontásra figyelj, Data-ban, és Branding-ban ellenőrizd, hogy a Te felbontásod is benne legyen!

Link to comment
Share on other sites

most tervezünk GPS-t venni!

kinéztem egyet, de fogalmam sincs milyen, jó-e, mert ismerősöknek nincs nagyon.

ezt: WayteQ X850

ez jó??

erre lehet tenni olyan térképeket amik itt vannak a fórumon, elbírja??

és lehet hogy nagy hülyeséget kérdek, de mind1, erre azt irják autós.

de ha teszek rá olyan térképet(vagy szoftvert) akkor jó lehet kamionba is??hogy azt tudja kezelni??

előre is köszi a válaszokat:)

Link to comment
Share on other sites

kinéztem egyet, de fogalmam sincs milyen, jó-e, mert ismerősöknek nincs nagyon.

ezt: WayteQ X850

Nekem is Wayteq van, de ha már veszel, inkább a 950-et ajánlom! ugyanazt tudja, mint ez, de nagyobb a kijelzője!

Szépen fut rajta a Primo 1.1, és az 1.2 is!

Most pillanatnyilag talán a Wayteq 950, és a CNS Globe HD készüléke a nyerő! Több nincs, ebből a kettőből ajánlom a választást mindenkinek az olcsóbb árkategóriában!!!!!!! / A CNS-re azt írják, kicsit nagyobb a fényereje, a Wayteq elterjedtebb, és olcsóbb /

Link to comment
Share on other sites

Ha ennyire tudod, mit akarsz venni, miért kérdezel? Mikor van újabb, jobb, miért akarod a régebbit, kisebbet megvenni ugyanannyi pénzért? Biztosan tudod az okát!

Nem alap áron, de vehetsz szoftverrel, térképekkel is / Nem a Primoval! / készüléket, amit elvileg frissíthetsz egy ideig, ha jól tudom, egy évig.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...