Jump to content
PirateClub.hu

TF 4. - Age of Extinction


hankock
 Share

Recommended Posts

Jason Statham lehet a Transformers 4 főszereplője

 

Nem is oly rég jelent meg a harmadik Transformers film, amely már világszerte remek bevételeket hozott az alkotóknak, és lassan megindultak a találgatások is a negyedik résszel kapcsolatban.

 

Azt már tudjuk, hogy a rendező Michael Bay és a főszereplő Shia LaBeouf nem tervezik, hogy visszatérnének egy negyedik felvonásban, hiszen számukra már lezárt a történet. Azonban a Paramount Pictures fejesei nem szeretnék, ha feledésbe merülne a sorozat, ezért egy esetleges negyedik részt tervezgetnek, amelyben a ShowbizSpy szerint Jason Statham lehetne a főszereplő.

 

"Az egyik sztár, aki szóba került Rosie Huntington Whitely barátja, Jason Statham." - mondja egy belsős. "Mindenki előtt világos, hogy a sorozatban még nagy potenciál rejlik, ha új szereplővel egy sokkal komorabb mderbe tereljük a Transformers világát. Jason lehet az az ember, aki képes erre, és Whitelyvel való kapcsolatba csak egy pluszt adhat a filmhez."

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Transformers 4 - Michael Bay és Shia LaBeouf visszatér?

2011-10-04 12:20:00 - SzadaGS

 

Legalábbis ebben reménykedik és erről pletykálkodik a Transformers trilógia egyik szereplője, a katonát alakító Tyrese Gibson, aki nagyon bizakodó a negyedik résszel kapcsolatban.

 

Ritkán mondok ilyet, de a Transformers 3 esetében Fetának kellett igazat adjak és valóban borzasztó lezárást kaptunk végeredményül. Ennek ellenére hiszek benne, hogy egy másik rendezővel (legutóbb Steven Spielberg-ről beszéltek) új irányt vehet a Transformers név és a látvány mellett kidolgozottabb hátteret is kapunk. Tyrese Gibson azonban nem ebben bízik, szerinte Michael Bay és Shia LaBeouf vissza fog térni a Transformers negyedik részére is, csak kicsit pihenniük kell. Elmondása szerint lehet, hogy szükség lesz pár évre, de az emberek szeretik ezt a franchise-t szerte a világon és szeretnék újra élvezni a robotok küzdelmeit. Michael Bay az első film után azt nyilatkozta, hogy addig fog a rendezői székben csücsülni, míg a rajongók többet és többet akarnak látni a munkájából. A Transformers 3 világszerte több, mint 1 milliárd dollárt hozott, így a nézők tuti látni szeretnének még robotokká alakuló verdákat, és mindenki tudja, hogy a Paramount Pictures nem hagy csak úgy veszni egy olyan arany tojást tojó tyúkot, mint a Transformers széria....

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Galvatron a wikipédia szerint (meg szerintem is :D ) Megatron egyik másik neve, vagyis hogy is mondjam a képregényben több néven is említették Megatron hol ilyen, hol olyan neve volt és volt olyan ahol Galvatron volt.

 

Vajon a filmben ezt hogy csinálják meg? :D Gondolom nem Megatron tér vissza megint kicsit sok lenne már másodjára visszatérni a halálból xd :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

hát nekem a ts 3-om ne, igazán jött be mint film pedig a moziba néztem meg 3d-be és vártam hátha lesz új robot több mint ami volt.........és elég sok volt benne a poén sajnos:( ha lesz 4 akkor remélem tényleg tesznek bele pár dínóbotot meg egyéb extrákat...........

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Két év múlva jön a Transformers 4

Tavaly decemberben Michael Bay Pain and Gain című filmjének tervéről annyit lehetett tudni, hogy a Paramount stúdiónál csak akkor kapná meg rá a 20 milliós büdzsét, ha beleegyezik, hogy utána megcsinálja nekik a nagysikerű Transformers-filmek folytatását. A Deadline híre szerint megszületett a megállapodás, és Bay megcsinálja a Transformes 4-et, amit 2014. június 29-én mutatnak majd be. A filmről eddig csak annyi információt adtak ki, hogy nem előzményfilm lesz, és nem szerepel benne Shia LaBeouf.

20120214-michael-bay.jpg

Most hogy hivatalossá vált a folytatás, a Paramount természetesen támogatja a két floridai body builder megtörtént esetét feldolgozó Pain and Gain című filmet, amiben a korábban leszerződött Dwayne Johnson (A skorpiókirály) mellett Mark Wahlberget (The Fighter) láthatjuk majd. A forgatás áprilisban kezdődik Miamiban, a Deadline blog szerint a film végül 25 millió dollárból készül.

 

Forrás: [origo]

Link to comment
Share on other sites

Én úgy vagyok vele, hogy addig sok más érdekes és jó film fog megjelenni. Amit már várok, az a James Bond új része, érkezik az X-Men - Farkas következő része, Szellemlovas 2, A Hobbit, egyszer kiadják a Die Hard 5-öt is, meg ugye készülőben van az Expendables 2 is ;) Aztán egyszer csak elérünk majd a Transformers 4-hez is :D Nem ide tartozik, de szerintetek Karib-tenger kalózai-nak lesz folytatása? Az utolsó képsorokból én úgy ítéltem meg, hogy igen, mivel a Fekete Gyöngy egy palackba van bezárva, aminek a kiszabadítására indul el Sparrow és társa.

Link to comment
Share on other sites

Én egyiket sem moziban láttam, hanem a házi moziban ;) Nemrég érkezett egy nagy képernyős LCD tv, ezen felbuzdulva lekaptam néhány filmet, köztük a Karib-tenger kalózait is, a negyedik rész pl nagyon szépre sikerült és talán jobban is tetszik, mint a 3. Visszatérve a Transformers-re, ha már ez a téma :D, el tudnám képzelni, hogy mondjuk a korban visszatekernek, mondjuk ilyen Origin történetet mutatnának be, mekkora lenne, ha pl az 1900-as évek elején, közepén létező gépek, járművek tudnának átváltozni? Valamelyik részben asszem mutattak fotókat régi járművekről, amiket álcaként használva már évtizedek óta a Földön tartózkodtak a robotok. Úgy is nagyon menő a származásos filmek készítése, elég, ha csak az X-Men-re vagy a Star Wars-ra és a hamarosan érkező Hobbit-ra gondolunk ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Kétes érzelmekkel közeledünk a Transformers-széria legújabb része felé, és a hírek alapján Bay új nézőpontot igyekszik létrehozni a robotok körül. Legfrissebb hírek szerint nem csak a stábot cserélik le, de az alakváltó masinák többségét is.

 

Korábbi hírekből megtudhattuk, hogy Bay semmiképp sem reboot-ot tervez, hanem teljesen új stábbal viszi tovább a sztorit. A tervek szerint a címszereplő robotok is súlyos ráncfelvarrást kaptak volna az új epizódban. Ám a Hasbro vezérigazgatója bejelentése szerint nem csak átalakításokat kapnak, hanem többségüket le is cserélik. A részletek a folytatásban!

 

 

 

Brian Goldner vezérigazgató a UBS Best Of America’s 2012 Conference keretein belül beszélt a készülő Transformers 4-ről, valamint leleplezte a film új placeholder logóját, amit fent láthattok. Goldner elmondta, hogy a 3. rész játékeladásai meglehetősen gyérek voltak, amit valószínűleg az okozott, hogy a rajongók már az első két részt követően felvásárolták kedvenc robotjaikat. A harmadik rész nem hozott sok új alakváltót a stábba, ám ezen most változtatni fognak.

 

A tervek szerint a Transformers 4 új robotok új történetét fogja elmesélni, így a Hasbro kiadhat új játékokat, amik fellendítik a forgalmát. A sztori szempontjából jól jöhet a vérfrissítés, csak az adhat okot az aggodalomra, hogy a film elsődleges hírforrása egy játékgyár vezérigazgatója. Enyhén pénz szaga van a dolognak, talán jobban, mint eddig bármikor, és félő, hogy a film rovására fog ez menni. A film 2014. Június 24-ére van kiírva, kíváncsian várjuk, milyen híreket hoz a szél!

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Ajjaj nagyon fapadosnak látszik. Nem tudom megomndani , hogy pontosan mi a különbség eközött meg az előző logók között de nekem azok mégis jobban bejöttek :D Attól félek, hogy emiatt a sok pénzhajhászat miatt gallyra fog menni az egész.

 

Amúgy tényleg Jason Statham lesz a főszereplő?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Transformers 4 - Mark Wahlberg nem fog benne szerepelni

 

 

Korábban felvetődött a pletyka, hogy bár nem főszereplőként, de egy mellékkarakter képében feltűnhet a Transformers negyedik részében Mark Wahlberg is, azonban a rendező reagált a pletykára.

 

 

Adta magát a dolog, hogy miután Bay lerendezte a fekete humorú vígjátéknak számító Pain & Gain című projektet, az egyik főszereplőt alakító Mark Wahlberg-et viszi magával a Transformers 4-be is, több pletyka is felvetődött és szólt erről a lehetőségről. A szóbeszédet maga Michael Bay cáfolta minap, miszerint nem a Transformers negyedik részével kapcsolatban tárgyalt a színésszel, hanem egy teljesen más projekt megvalósítását beszélték meg. Bay nem vitatja azonban a korábbi, sztorit érintő információt, miszerint a film középpontjában egy 18 éves, középiskolás lény és annak huszas éveiben járó, autóversenyző barátja állna. Valószínűleg hasonló lesz a felállás, mint a korábbi Transformers részekben, miszerint a főbb szerepekre kevésbé ismert fiatalokat szervez Bay, míg a mellékszerepekre bejáratott hollywoodi színészeket (akár csak John Turturro, Jon Voight, Patrick Dempsey, Alan Tudyk, Ken Jeong és John Malkovich). A Transformers 4 tervezett premierje 2014. június 27.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Transformers 4 - Shia Labeouf 18 millióért harcolna a robotok ellen

 

Iparági hírek szerint készen áll Shia LaBeouf, hogy negyedszer is harcba szálljon az alakváltó robotok ellen, de van egy apró kikötése: 18 millió dollárt kér a Transformers 4-ért.

 

z1lqot4e9n5uo77uyeey.jpg

 

A fiatal sztár korábban azt mondta, többé nem szeretne szuperprodukciókban szerepelni, ezért kiszáll a Transformers-sorozatból, és inkább kis költségvetésű művészfilmekben kamatoztatja tehetségét. Ám úgy tűnik, van az a pénz, amiért hajlandó meggondolni magát. A 18 millió egyébként nem is olyan sok, hiszen csak 3 millióval több, mint amennyit a Transformers 3-ért kapott. A színész sajtósa utóbb cáfolta, hogy LaBeouf a gázsiról tárgyalna a robotos franchise producereivel, egyben azt is, hogy ügyfele valaha is bármi rosszat mondott volna a sok robbanást és kevés párbeszédet felvonultató filmekről. Egyben azt is kijelentette, hogy Shia nem a várható javadalmazás, hanem művészi érték alapján választ filmszerepeket. A negyedik Transformers-filmnek egyébként még címe sincs, csak az alkotók biztosak, azaz a Steven Spielberg a legfontosabb producer, és szokás szerint Michael Bay rendezi. /Uip Duna Film/

forrás: cinestar

Link to comment
Share on other sites

Egészen más irányba viszi a Transformers-franchise-t Michael Bay, de közben mégis hű marad az eddigi cselekményhez A negyedik rész komolyabb és összetettebb lesz, s bár a történet négy évvel az után veszi fel az események fonalát, ahol a harmadik rész befejeződött, új alapokra helyezi a sorozatot. - Legutóbb Chicago ostrománál tartottunk, az új sztori négy évvel azután folytatódik - mondja Bay legújabb interjújában. - Az új főszereplő, Mark Wahlberg nem Shia Labouf szerepét veszi át, hanem teljesen új karaktert alakít. A történet teljesen új irányt vesz, de közben szervesen illeszkedik az eddig cselekményhez. Az viszont, hogy merre kanyarodik, annyira meglepő és eredeti, hogy biztosan senki nem tudja kitalálni. A kukámat egyébként nem érdemes átkutatni új infók reményében, mert mindig gondosan ledarálom a jegyzeteimet.

(Transformers 4 - hazai bemutató: 2014. június)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...