Jump to content
PirateClub.hu

Másnaposok 3.......előzetes hozzáadva (foly update)


hankock
 Share

Recommended Posts

Bár nem tudni, hogy a Másnaposok és a Másnaposok 2 főszereplője, Zach Galifianakis mennyire számít beavatottnak, a színész egy friss interjújában elmondta, hogy miről fog szólni a sorozat 3. része.

 

Hivatalosan még ne jelentették be, hogy elkészülne a Másnaposok 3, de a második rész hatalmas sikere miatt elképzelhetetlen, hogy ne történne meg nemsokára a bejelentés. Főleg úgy, hogy a készítők már korábban is elmondták, hogy mindig is trilógiában gondolkodtak, s hogy a 3. epizód lenne a befejezés. Todd Phillips, a rendező egy Másnaposok 3-mal kapcsolatban csak annyit mondott, hogy az valószínűleg más jellegű lenne, mint az első két rész.

 

Ezt látszik megerősíteni a Rolling Stone-magazinban megjelent Zach Galifianakis-interjú is, melyben az Alant alakító színész elmondta, hogy egyrészt mindegyik közreműködő meg akarja csinálni a harmadik részt, másrészt pedig, hogy az nem egy újabb eszméletvesztésről fog szólni, hanem arról, hogy karaktere megpróbál megszökni egy elmegyógyintézettől barátai segítségével.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 8 months later...
Másnaposok 3. hírek

 

masnaposok_2_poszter2009-ben a Másnaposok 467 milliós összesített bevételt ért el, amivel minden idők legsikeresebb korhatáros vígjátéka lett – a helyezést két évig tartotta is, majd jött a Másnaposok 2. és 581 millió átvette tőle a vezetést. Ilyen előzménnyel szinte kötelező a harmadik rész, amit Todd Phillips rendező már egy ideje sejtetett: “Mindig is trilógiának szántuk” – nyilatkozta Phillips még májusban. “A harmadik rész lesz a befejezés. Hogy hol fog zajlani, az még nyitott kérdés.”

A napokban Bradley Cooper a BBC The Graham Norton Show-jának volt a vendége, ahol lerántotta a leplet az új helyszínről: “A második részben ragaszkodtunk az elsőben felállított formulához, a harmadikban azonban, ami a zárása lesz a trilógiának, kicsit eltérünk tőle. Azt hiszem, Los Angeles-ben fog zajlani” – nyilatkozta.

Majd hozzátette: “Reményeim szerint szeptemberben elkezdhetjük a forgatást. Tudtommal Todd Phillips már dolgozik a forgatókönyvön.”

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Javában zajlik a Másnaposok 3 forgatása Los Angelesben és Las Vegasban. A forgatásról pedig néhány kép is kikerült a netre. Ezekből, nem sok mindent tudunk meg. Talán csak annyit, hogy Alan-nek nem tetszett az élet kopaszon, hiszen most már újra hosszú fürtökkel parádézik. Illetve Stu sem volt kibékülve arc tetoválásával, mivel az is eltűnt. 2013 május 24-én támad a Farkas Falka. Visszatérnek a régi kedvencek Todd Philips filmjében. Zach Galifianakis , Ed Helms , Bradley Cooper , Justin Bartha , Mike Tyson , Ken Jeong , Mike Epps , Heather Graham

 

http://filmdroid.blog.hu/2012/09/17/forog_a_masnaposok_3_kepek_a_forgatasrol

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...