Jump to content
PirateClub.hu

Sony Ericsson Xperia X8


tiger105
 Share

Recommended Posts

Nos mivel ennek a telefonnak még nincs egy saját kis témája (és szerintem azért megérdemelné) ezért létrehoztam egyet. Ha minden igaz én hétfőn kapom kézhez, úgyhogy szívesen veszek minden információt, segítséget és építő kritikát, esetleg valamiféle trükköt a telefonnal kapcsolatban. Ne fogjátok vissza magatokat :P Az Android rendszert is érdekesnek találom, ez lesz az első droidos telóm, úgyhogy szeretnék kicsit beletanulni az Android okosságaiba, elsajátítani mindenféle csínját-bínját.

Link to comment
Share on other sites

Most lehet hogy én nem értelmezem jól, vagy csak rosszul tudom, de a bővített memóriakártyát az Android nem tudja használni a programok futtatásához. Tehát a gépben a HDD-t sem használhatjuk RAM-nak. Vagy itt másképp megy a dolog? 8gb os kártya lesz hozzá egyébként. Örülök hogy lassulűs ég fagyás nincs :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

csak hogy én is hozzászóljak XD, nekem december óta van meg a teló, még 1.6-os oprendszerrel vettem, ott volt fagyás elég sűrűn, amióta 2.1 van rajta azóta ritkán de előfordul a fagyás, lassulás is előfordul, mivel a 2.1 csak akkor tud menteni sd-re progikat ha létrehozol ext3 vagy ext 4 partíciót meg rootolod a telót és feltelepíted az app2sd-t hamar megtelik a belső memó, a 128 mb ram nálam 30 mb szinte állandóan ez azért lehet mert sok a háttérben futó progi, task killer -el ki lehetne lőni de nincs értelme használni mivel az android magától lelövi a progit ha memre van szüksége, ha meg űgy dönt az ember hogy unja a 2.1-et van sok 2.2-es és 2.3-as főzött rom amit felrakhat és azokban a lassulás szinte 0. 2.3-nál a a kamera csak vga-ban működik de a 2.2-es rendszerekben szinte elenyésző a hiba. egyenlőre ennyi.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Nekem nincs lassulás eddig,és nagyon jól működik cyanogen mod 2.3.5.-ös rom-al a kamera fullon megy és még a multitouch is működik.Pedig 2011-es modell és arra elméletileg nem lehet rakni,de lám mégis :D

Véleményem szerint eléggé pöpec ahhoz képest,hogy sokan lehúzták már az

Autokiller Memory optimizert használom,és mindig van elég memóriám.

A barátnőmnek meg csak sima ARC-ja van és egyfolytában kaksizik befelé,hát ennyit a gyári és a főzött rom különbségéről szerintem :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Nekem is már megvan lassan két éve... 2.1.1 volt rajta aztán 2.3 gingerdx, aztán elrontottam egy frissítést, újra 2.1, most pedig hála egy nagyon jó barátomnak gingerdx v029, droid 2.3.7 + holo launcher. Úgy néz ki mintha ICS lenne rajta! :D a procit is picit felhúzta, de nem sokat 670 fölé már nem nagyon szabad menni... :)

Link to comment
Share on other sites

Ehh, most nézem, ezt még én nyitottam :D Azóta már egy Defy teljesít szolgálatot helyette tavaly ősz óta, de jó kis teló volt az x8, első androidos telómként nagyon megkedveltem és sok csínját bínját kitanultam az androidnak hála a magyar sony ericsson-os fórumnak.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...