Jump to content
PirateClub.hu

Mortal Kombat


bikas
 Share

Recommended Posts

Sorozat készül a Mortal Kombatból


Ha mozifilm nem is, de afféle digitális sorozat elkészülhet Kevin Tancharoen több mint 10 millió megtekintést elért Mortal Kombat víziójából. A forgatás heteken belül indul, azonban még nem tudni, hogy kik lesznek a főszereplők.

Kevin Tancharoen, a Fame remake-jének rendezője februárban egy élőszereplős, digitális rövidfilm-sorozatot tervez forgatni a Mortal Kombat alapján a kanadai Vancouver városában. A tervek szerint a széria olyan népszerű karakterek történetével ismertetné meg a nézőket, mint Scorpion, Johnny Cage és Liu Kang. A kész epizódok tavasszal lesznek elérhetőek a Warner Bros. Digital Distribution segítségével.



Tancharoent a Mortal Kombat rajongói jól ismerhetik az eleinte ellentmondásosan fogadott Mortal Kombat: Rebirth készítőjeként, ami afféle nemhivatalos élőszereplős rövidfilm volt, melyet a rendező többek között azért forgatott, hogy egy esetleges MK-film forgatására szóló felkérést elősegítse. Film helyett végülis egy websorozat lett az eredmény, mely az április 19-én megjelenő új Xbox 360 és PlayStation 3 játék kampányában is fontos szerepet fog játszani.

SG


Képek érkeztek az új Mortal Kombat-sorozatból


Pár kép alapján ugyan még nem lehet megítélni, hogy a jelenleg is forgatott Mortal Kombat-sorozat fel fog-e nőni a közelmúltban készített rövidfilmhez, de az szinte biztos, hogy a régi filmeknél jobban fog sikerülni.

Kevin Tancharoen, a készülő Mortal Kombat digitális sorozat rendezője egyre-másra tweeteli ki a széria forgatásán lőtt fényképeit azonosítójára. A legújabb képeken már nem csak a szereplőket lehet látni, hanem cseppet sem meglepő módon egy gerincoszlopot is.

mk01.jpg
mk02.jpg
mk03.jpg
mk04.jpg


A jelenleg Vancouverben forgatott sorozatban, mint az a képek egyikén is látható, Michael Jai White fogja alakítani Jaxet, de mellette fel fog tűnni Jeri Ryan (Sonya) és Darren Shahlavi (Kano) is. A sorozat mondhatni rövidfilmek antológiája lesz és a nemsokára megjelenő játékkal szoros kapcsolatban fog állni, hiszen minden részben, eddig még nem ismert belső információk fognak kiderülni a legfontosabb karakterekről.

SG


Az első videó az új Mortal Kombat-sorozatból


Április 12-én kerül fel a netre a Mortal Kombat Legacy első része, és mára már az is kiderült, hogy a Machinima fogja forgalmazni a Kevin Tancharoen által rendezett digitális szériát.

Megérkezett az első videó a Mortal Kombat Legacy című online sorozatból, ami azonban nem előzetes, hanem mindössze egy akciójelenet. Warner Bros. Digital Distribution és Machinima.com a napokban jelentette be, hogy együttműködést kötöttek, mely keretén belül utóbbi oldal fogja forgalmazni a digitális szériát.



A Mortal Kombat Legacy-t Kevin Tancharoen (Fame) rendezte, a főbb szerepekben pedig olyanokat láthatunk, mint Jeri Ryan (Sonya Blade), Michael Jai White (Jax) és Darren Shahlavi (Kano). A készítők tervei szerint a hamarosan megjelenő játékot felvezető sorozat a játékosoknak szól és a történet hozzájuk fogja közelebb hozni a harcosokat. Az első rész április 12-én fog debütálni a Machinima YouTube oldalán.

SG


Ilyen lesz Sub Zero és Scorpion az Mortal Kombat rebootban


Aki hiányolt volna az új Mortal Kombat-sorozatból, a Mortal Kombat Legacy-ból pár ismerős arcot, az most enyhítheti kíváncsiságát, hiszen a rendező megosztott pár képet Sub Zeróról és Scorpionról is.

Miközben a neten már meg lehet tekinteni, hogy sikerült az újragondolt Mortal Kombat-websorozat első epizódja, a készítők nem hagyták abba az infók csepegtetését, megmutatták, hogy fog kinézni a kezdő epizódban nem szereplő Sub Zero, valamint Scorpion.

mk31.jpg


A Mortal Kombat Legacy nyitórészében ugyanis a rajongóknak be kellett érnie azzal, hogy csak Sonya Blade (Jeri Ryan), Jax (Michael Jai White), Kano (Darren Shahlavi) és Kurtis Stryker tűnik fel. A Kevin Tancharoen által rendezett sorozat kilenc epizódból fog állni, melyek keddenként kerülnek fel a netre, így a végeredmény egy másfél órás filmet fog kitenni.

mk32.jpg


SG


Felkerült a netre az új Mortal Kombat első 10 perce


Ahogy azt már korábban kihirdették, április 12-én felkerült a netre a Mortal Kombat Legacy első része. A websorozat afféle rebootot valósít meg és a nemsokára megjelenő videójáték előtt tapossa ki az utat.

Végre saját szemünkkel is láthatjuk, hogy sikerült Kevin Tancharoen, rendezőnek a Mortal Kombatot átültetnie websorozat formátumra. Bár az az igazság, hogy a Tanchoren-féle Mortal Kombat Legacy-t akár filmnek is nevethetnénk, hiszen a végeredmény filmhosszúságú, csak éppen a nemsokára megjelenő Mortal Kombat-játék előtt marketing célokat is szolgáló Legacy-t a forgalmazó kilenc epizódra vágva mutatja be a nagyérdeműnek.



A Machinimia által forgalmazott digitális szériában az ígéretek szerint a játékban szereplő főbb karaktereket ismerhetjük meg jobban, s esetleges motivációikra is fény fog derülni. A tervek szerint a ma elstartolt Mortal Kombat Legacy-ból minden héten új sepizódra számíthatnak az MK-fanatikusok.

SG


Ilyen lett Baraka az új Mortal Kombat-sorozatban


Újabb remek kép érkezett a Mortal Kombat: Legacy című sorozatból, Sub Zero és Scorpion után ezúttal Barakát vehetjük szemügyre, s csettinthetünk elégedetten, hiszen nem sikerült rosszul a karakter.

Pár napja már nézhető az új Mortal Kombat-sorozat első része a neten, azonban egyelőre még nem mutatkozott be sok karakter benne, a történet eddig leginkább Jaxre és Sonyára koncentrált. A folytatásban azonban a többi ikonikus figura is meg fog jelenni. Scorpionról és Sub Zeróról már közöltünk képet, most pedig nem másra kerül sor, mint Barakára, a The New York Times-nak köszönhetően.

baraka.jpg


A Kevin Tancharoen, Aaron Helbing és Todd Helbing által írt Mortal Kombat: Legacy antológia jellegű sorozat, aki végignézni, az kilenc rövidfilmet láthat mozifilm hosszúságúra összefűzve. A történet pedig az MK-játékok legismertebb karaktereit mutatja be, hozza közelebb a közönséghez, az epizódokból megismerhetjük, hogy milyen motivációk húzódnak a Mortal Kombat-tornára való nevezések mögött. (Barakát egyébként Fraser Aitcheson alakítja.)

SG
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...