Jump to content
PirateClub.hu

Taken 2. - Elrabolva 2.


hankock
 Share

Recommended Posts

Biztos, hogy Neeson lesz az Elrabolva 2 főszereplője2

 

Liam Neeson azt mondta mikor az Elrabolva (Taken) forgatókönyvét olvasta arra gondolt, hogy ez egy klassz, egyszerű, de jó kis B film lesz, amely talán egyből DVD-n jön ki. Aztán mindenki csak erről a filmről beszélt és ennek igazán örül. Ráadásul nem is merült feledésbe, hisz' sok tervezetnél hivatkoznak arra, hogy ez "olyan lesz, mint az Elrabolva". A folytatás már jó ideje a levegőben lóg, de nem nagyon körvonalazódott.

 

Luc Besson azon van, hogy a forgatás már idén kezdetét vegye, ám Neeson kissé elfáradt és egy kis szünetet akart beiktatni A titánok harca folytatása után. Besson ezért fontolóra vette, hogy más lesz a főszereplő, a listáján a következő nevek szerepeltek: Mickey Rourke, Ralph Fiennes, Ray Winstone, Sean Bean és Jason Isaacs. Végül Besson és Neeson egyezségre jutott. A színész pihen néhány hónapot, ugyanis az elmúlt időszakban nonstop dolgozott. Besson is hajlandó rá várni és megérti, hogy Neeson kimerült. Így egy kicsit tolódik a forgatás is, de ha minden jól megy az év legvégén vagy 2012 első felében már hozzá tudnak látni a munkálatokhoz. "Good Luck

 

filmdroid

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Friss

 

2009 legnagyobb meglepetése volt az Elrabolva, akkoriban a 20th Century Fox gondoskodott Liam Neeson akciózásáról, ám fordult a kocka, és a folytatást már nem ők pénzelik. Olivier Megaton (Transporter 3, Colombiana) szerződését tehát más stúdió finanszírozza, ki sem találnátok, hogy melyik, ugye? Na jó, csak vicceltem, marad a 20th Century Fox a projekt mögött, és hivatalosan is zöld utat adott a forgatásnak! Nincsenek további részleteink az Elrabolva 2-vel kapcsolatban (csak annyi, hogy Neeson és Maggie Grace visszatér), de azt sejteni lehet, hogy a munkálatokat valamikor idén, vagy jövő év elején kezdik el és jövőre már mozikban szeretnék látni Neeson második ámokfutását.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jó film volt és tetszett, nem vártam sokat tőle, mégis meglepett, a 2. részre tuti a moziban fogok rákattanni, megérdemli, jó akciók és okos kivitelezés volt az elsőre jellemző!!!

Link to comment
Share on other sites

Ez egy olyan film,aminek nem kellene folytatás szerintem. A film nekem is bejött,múlt hónapban végre valahára megtudtam venni :) Kár lenne elrontani a filmet.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 10 months later...

Én lazán kinézem belőle a bosszú sztorit. Igen, a Die Hard már elég sok részben lement, de ez nem. Egy rész volt, és egy másodikba simán bele lehet rakni a bosszút, mert annyi embert kinyírt. Nagyon jó film volt az 1, és már nagyon várom ezt is :) (az utolsó két kép ugyanaz :huh: )

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mi más is lehetne? :D Nekem is nagyon tetszett az Elrabolva, és sztem az sokat dob rajta, hogy európai film, ahogy ez pl a James Bond-okban, Bourne sorozatban, stb is kihozza a pluszt a filmekből. Valahogy ezek a filmek más felfogásban készülnek, mint az amerikaiak, bár akcióban itt sincs hiány, sőt, de talán az amerikai felfogás hiányzik belőlük, ami miatt többet ér a film ;)

Kíváncsi vagyok, most kit rabolnak el, egyenlőre nem nézem meg a trailer-t és nem olvasok a filmről, legyen meglepetés ;) Liam Neeson szimpatikus színész, de az Elrabolva talán a legjobban tetsző filmje, még az Ismeretlen férfi sem rossz, oda Harrison Ford-ot tudnám elképzelni, akinek van is egy hasonló filmje, ha jól emlékszek ;)

Ha nem lesz az első filmnek az utánzása, akkor több lesz egy B kategóriánál és megint csak sikert fognak elérni vele.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

A rottentomatoes eléggé lepontozza 19%(4,1/10), az IDMB-n persze kezdésként magas 7.2/10

Biztató viszont az USA hétvégi nyitány 50 milla, a világ többi része 67 milla. Ez azért biztató...hátha nem tolták el nagyon...

 

Ja, meg a PG-13 miatt kivágtak vagy 10 percet a tengerentúlon. Nem semmi...

Taken 2 - Unrated Director's Cut on DVD/Blu-ray

Director Megaton Confirms Cuts For PG-13 Rating

There will be an unrated version. All the fights, everything is like in the first cut. It's about 10 more minutes.

http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=4283

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...