Jump to content
PirateClub.hu

Értékeld a legutóbb látott filmed! Írj róla véleményt! II. felvonás


t17t
 Share

Recommended Posts

Ha láttál egy filmet és ajánlod vagy épp' ellenkezőleg, oszd meg a véleményed róla másokkal is! Pontozni is kötelező! (Pl.: 8/10)

 

(Előző téma bezárva, itt folytatódik!)

Link to comment
Share on other sites

Száguldó bomba (2010)

 

Én alapból nagyon szeretem az ilyen témájú filmeket és azt kell mondjam, hogy ez nagyon jól sikerült. A szereplők többsége szimpatikus, a magyar szinkron kiváló lett. Ezt a filmet én mindenkinek merem ajánlani, hiszen remek munka.

 

8/10

Link to comment
Share on other sites

500 nap nyár ((500) Days of Summer)

 

Jó kis romantikus vígjáték, a jelenetek nagyon jól össze vannak végva, néha én sem értettem pl hogy az 1. nap után hogy jön a 350. de mindenre rá lehet jönni a végén. Van örömtánctól kezdve, részegen éneklésen át szomorúságig át minden. Joseph Gordon-Levitt (Heath Ledger egyetlen említésre méltó utódja :P ) hatalmasat alakít benne.

8/10

 

Link to comment
Share on other sites

Tolvajok városa (The Town) 2010

 

Na a film nem volt nagy szám, de ez a 2mondatonként angolra váltás (bővített verziót néztem) betett. Nem a kiegészítő felirat, mert az olvasással semmi bajom, de a hangszín váltás pocsék volt. Hogy most a releaser szúrt-e el valamit nem tudom, de sokat rontott a film élményen. A sztoriról annyit, hogy nagy extra nem volt benne, szóval 1x nézős film.

 

10/6

 

 

Zimmer Feri 2 (2010)

 

Kicsit félve ültem le megnézni, mondom folytatás, hát érdekes lesz. És meglepő módon nem volt rossz. A már megszokott idétlen járás néha zavart, de a poénokból azért hoztak magukkal az első részből. Teljesen eltér az ez előző rész hangulatától és talán a stílus sem olyan már, de lehet pont ezért tetszett.

 

10/6.5

 

Link to comment
Share on other sites

A Föld inváziója - Csata Los Angeles: Egyszer meg lehet nézni, pörgős, feszes akciójelenetekkel. Ugyanakkor sablonos, fél újítani és nagyon epikus akar lenni. 10/6

Bővebben a blogon.

Link to comment
Share on other sites

Komfortos Mennyország (The Lovely Bones)

 

Azt hittem, hogy egy nyugis filmmel lesz dogom, de tévedtem, ugyanis ez a film az átlagosnál erősebb idegzetet igényel szerintem, mivel eléggé durva, de egyben izgalmas is és ez utóbbin van a hangsúly, hogy izgalmas, mivel minden egyes percét végigizgultam, ami egy sima filmnél nálam nagyon nagyon ritka. A durvát ne úgy tessék elképzelni, hogy olyan véres, mint egy Tarantino film vagy ilyesmi, hanem lelkileg durva, az ember lelkére hat, azért a film végén már finoman szólva is nagyon durva és morbid volt a film. A végén én részben másra számítottam. Látva a filmet az eredeti, angol cím elég morbid lett.

 

Összességében egy remekműről van szó, egy ritka jó darabról, azonban csak a dráma és erősebb idegzetű nézőknek merem ajánlani a filmet, de a mindenkinek kötelező címkét is megkapja tőlem! :)

 

10/10

Link to comment
Share on other sites

Álomháború: A legnagyobb probléma vele az, hogy egyszerre akarja magát komolyan venni és agyatlan zúzdát varázsolni elénk. Ezáltal az egész nem halad semerre. Egyszer meg lehet nézni, de célszerűbb lett volna az egyik tényezőt erőltetni. 10/5

 

Bővebben a blogon.

Link to comment
Share on other sites

Száguldó Bomba

 

Jól meglett csinálva bár voltak benne elég érdekes részek. néhol hamar néhol későn pörögtek az események. Dezelt szeretem, és végülis pörgős film volt

 

8/10

 

 

Féktelen Harag

 

3D rádobott még élményt de sztorilag egész jó, akciódús, bár az effectek egyes részeknél nagyon műk és olyanyira hogy nem 21. századba valók és ez sokat vont le nálam

 

10/7

Link to comment
Share on other sites

Engedj be

 

Bár már jó ideje megvan a film valahogy csak most jutottam el odáig hogy megnézzem. De nem ám az amerikai remake-nek csúfolt sz*rt hanem az eredeti svéd 2008-as verziót. Valami elképesztően jó film, teljesen a hatása alatt vagyok. Drámai, szomorkás és komor, ugyanakkor belopja magát az ember szívébe. A színészi játék remek volt, a zenék valami fantasztikusak és végre nem ordít róla az a tipikus "amerika", gondolok itt sokmindenre amit inkább nem sorolnék. Vámpír fanoknak kötelező, de akik egy kis drámát akarnak csempészni az életükbe azoknak is teljesen ideális. Rendkívül elgondolkodtató történet, csak ajánlani tudom.

 

10/10

Link to comment
Share on other sites

Ez itt Anglia: Ritka jó film. Tartalmas játékidő, figyelemfelkeltő mondanivaló, sallangmentes társadalomkritika. Nagyon tetszett! 10/9

Bővebben a blogon.

Link to comment
Share on other sites

A bombák földjén

Olyan film, ami nem kihagyhatatlan. Nagyon jó és nagyon tetszett, viszont egyre többször gondolom azt, hogy a boldog tudatlanság egy foka jobb lett volna az adott film/hír/kép(ek) után.

Nagyon jó alakítások, volt 1-2 váratlan, de reális fordulat. Mindezekután 9,5/10-et adok neki.

 

Erről jutott eszembe:

Zöld Zóna

Régen láttam, de arra emlékszem, hogy nem volt rossz, most újra megnézem majd, ha lesz rá időm. Kicsit talán elgondolkodtatóbb, mint a fent említett Bombák földjén. 7,5/10

Link to comment
Share on other sites

Aranyhaj és a nagy gubanc (Tangled)

 

Ez a film sokkal jobb lett, mint azt vártam. A főszereplők, pontosabban a két főszereplő nagyon szimpatikus, ami már nagy előny, erre rájön még a kissé ugyan sablonos, de még mindig kiváló sztori. A szereplők által énekelt dalok közül csak Aranyhaj dalai tetszettek a többi nem, viszont az instrumentális zenék kiemelkedően jók lettek. El is érkeztünk az egyetlen negatívumhoz, az pedig a magyar fordítók újabb hülyesége. Miért kell Rapunzel kisasszony nevét Aranyhaj-ra átnevezni? Olyan nehéz volna Rapunzel-t mondani? Ettől mindig idegbajt tudok kapni, amikor tulajdonneveket fordítanak le ilyen mértékben.

 

Összességében tehát egy kiváló feldolgozással van dolgunk, amelynél jobbat szerintem nem igen lehet csinálni. Minden rajzfilm és animációs film rajongónak kötelező darab!

 

U.I.: a ló egy csöppet erőltetett poén áradat, de aranyos, Rapunzel pedig elképesztően gyönyörű és aranyos rövid barna hajjal!

 

8/10

Link to comment
Share on other sites

Csúcshatás: Érdekes történet, izgalmas cselekmény. Sok helyen bele lehet kötni, de kifejezetten szórakoztató thriller. 10/7

Bővebben a blogon.

Link to comment
Share on other sites

Konferenz der Tiere (2010)

 

Nagyon érdekes darabnak tűnt, így kíváncsian álltam neki ennek az animációs filmnek. A sztorija egyeseknél unalmas lehet, de ugyanakkor még mindig nagyon jó és tanulságos: hogyan teszi tönkre az ember a vadállatok élőhelyeit. Na persze nem egy dokumentum film szerű animációs filmre kell itt gondolni, hanem egy korrekt, egész-estés kalandra. A főszereplők szerintem nagyon szimpatikusak a film elején pedig több, nagyon aranyos és egyben szép jelenetek is voltak. Az animáció minősége kétoldalú, ugyanis a németek a környezetet hibátlanul, mesterien alkották meg, az állatok is kifogástalanok számomra, azonban amivel nem voltam kibékülve, az a mozgások, eléggé furcsa mozgások láthatóak, főleg ami a futást illeti.

Ehhez a filmhez magyar szinkron nem létezik, így értelemszerűen eredeti nyelven, azaz németül néztem meg. A szinkron a helyén van, bár több helyen egy kicsit túl halknak véltem (nem a hangerő miatt, hanem a keverés miatt). A zenébe se tudok belekötni. A film angol címe Animals United. Úgy gondolom,hogy a németek egy kellemes másfél órás animációs filmet dobtak össze, aminek vannak apró hiányosságai, de bőven élvezhető. A végét szerintem elrontották, pontosabban nekem nem tetszett, ezen felül úgy gondolom, hogy sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebből a projektből. Ennek ellenére minden animációs film kedvelőnek bátran ajánlom!

 

7/10

Link to comment
Share on other sites

Sintel (2010)

 

A Blender Foundation legfrissebb projektje, ami nagyon, de nagyon jól sikerült. A holland csapat most bebizonyította, hogy alacsony költségvetésből, valamint egy teljesen ingyenes 3D szerkesztő szoftverrel (Blender) kitűnő minőséget lehet produkálni. Ez a film egy 15 perces remekmű, ahol a történet középpontjában egy fiatal, gyönyörű lány szerepel, aki hosszú és veszélyes utazásra indul. Hogy miért indult el a veszélyes útra, az a filmből kiderült, legyen itt elég annyi, hogy keres valakit. A film egy szomorú, de ugyanakkor nagyon szép történetet mesél el. Negatívumok közé csak és kizárólag a rövidséget lehetne felhozni, de még azt is csak akkor, ha nagyon szőrszálhasogatóak akarunk lenni. Amint azt előbb is írtam, a film teljesen ingyenes, letölthető a Blender oldaláról is. Mindenkinek ajánlom ezt a remekművet!

 

9/10 (Az egy pont levonás a rövidsége miatt van, egyszerűen túl hamar vége van, az ember még órákig tudná nézni)

 

 

The Tale of Despereaux (2008)

 

A Universal Pictures animációs filmje, ahol egy kisegér történetét követhetjük végig. Összességében nem rossz film, de van azért néhány hiányossága, amelyek miatt csak a közép mezőnyben végzett. Ilyen negatívum például, hogy az emberek amellett, hogy nagyon rondán néznek ki (mintha két betonfal nyomta volna össze a fejüket), még eléggé buták is (a hercegnő a legkevésbé), ahogy a az egérvilág lakói is elég furcsán viselkednek, illetve gondolkodnak. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi hiányzott még a filmből, de valamiért nem tudott megfogni, pedig a német szinkron teljesen korrekt és hibátlan, ahogy a muzsikák is. Egyszerűen túl átlagosra vizsgázott nálam, de ettől még az animációs filmek rajongóinak mindenképp érdemes egyszer megnézni, bár sok poént nem szabad várni!

 

6/10

Link to comment
Share on other sites

Forráskód: Ötletes, feszült, izgalmas thriller apróbb hibákkal. Érdemes megnézni, eddig az év egyik legjobbja! 10/8

 

Bővebben a blogon.

Link to comment
Share on other sites

Nagyon Vadon 3. (2011)

 

A film a második részhez viszonyítva nem rossz, de az első epizódhoz képest nagyon gyenge, sőt, inkább rossz. Nem is tudom így hirtelen, hogy mi a legrosszabb a harmadik epizódban, ugyanis rengeteg idegesítő dolog van benne. Elsőnek itt van például Alister, a láma, aki nagyon finoman fogalmazva kibírhatatlanul idegesítő szereplő. Viccesnek akarták beállítani, de fordítva sült el a dolog és az ember agyára megy, de nagyon. Elliot sajnos szintén a bosszantó karakterek közé sorolható, nem értem, hogy miért kellett ilyenre változtatni a jellemét, kár volt. Akit, pontosabban akiket nagyon-nagyon kedveltem a film során, az Elliot két lánya, akik egyszerűen imádni-valóak, nem lehet őket nem szeretni!

A magyar szinkron a második résznél még korrekt volt, itt viszont kritikán aluli, néhány szereplőnél maradt a magyar hang, de a legtöbbnél új hangok szerepelnek, ami alapból nagy érvágás, de e mellé a rossz minőség is párosul, szóval aki teheti angolul vagy más idegen nyelven tekintse meg, hátha akkor nem lesznek ennyire idegesítőek egyes karakterek (legfőképp Alister, nála a legrosszabb). A sztori nem egy nagy durranás és ezt a hiányosságot próbálták meg itt-ott poénokkal kijavítani, azonban ez is rosszul sült el, ugyanis a poénok nagyon erőltetettek, én egyszer sem tudtam nevetni a film alatt.

A filmben azért akad néhány szép és jópofa jelenet is, de azok sajnos ritkák. Ha a történetet itt lezárták, akkor siralmas befejezést kapott ez a cím, nem ezt érdemelte. A Nagyon Vadon harmadik epizódját csak annak merném ajánlani, aki egyenesen imádja a Nagyon Vadon világát, de inkább nem ajánlom senkinek, mert nagyon gyenge alkotás lett!

 

3/10

 

Alfa és Omega (2010)

 

Kezdjük úgy, hogy ebből a filmből sokkal többet ki lehetett volna hozni, de nézzük mit raktak össze a Lionsgate műhelyében. A szereplők, legfőképp a főszereplők nagyon szimpatikusak, egyedül talán Kate anyja bosszantott egy csöppet az elején, de ez belefér. A történet nagyon jó, klasszikus, a film egy pillanatig sem ül le, vagyis egy percig sem unatkozik az ember, mindig történik valami izgalmas dolog. A poénok nem erőltetettek, tényleg viccesek és jópofák. Részletes elemzést nehéz spoiler nélkül írni, így aki nem kíváncsi a spoilerekre, az hagyja ki a következő bekezdést!

 

A leginkább az nem tetszett a filmben, hogy túl kevés a romantika a két főszereplő között. Ez legfőképp akkor bosszantott, amikor Kate megölelte a két segítőt, de Humphrey-t egyszer se. A végén ugyanígy éreztem, sokkal több érzelem kellett volna azokhoz a jelenetekhez. A másik dolog, ami nem tetszett, hogy nekem túl rövid volt a film. Gyakorlatilag ezt a két dolgot tudom felhozni negatívumként. A magyar szinkron korrekt munka. A zenék nagyon szépek, itt kiemelném az éjszakai vonyításokat, arról nem is beszélve, hogy két főszereplőnk eszméletlen gyönyörű ének-duettet adnak elő. Az animáció minősége szerintem hibátlan, az is teljesen korrekt munka.

 

Összességében tehát egy remek alkotás, aranyos szerethető és nem utolsó sorban szép karakterekkel (Kate mellett Lilly is elképesztően gyönyörű farkaslány!). Sajnos nagyon kevés hasonló témájú filmet csináltak, így még inkább az átlag fölé emelkedik. Az animációs és rajzfilmek rajongóinak egyértelműen kötelező darab, valamint annak is, aki szereti a farkasokat! Nekem nagyon tetszett, várom a folytatást!

(A film Dennis Hopper-nek állít emléket, aki részt vett a szinkronmunkálatokban és az egyik farkasnak adta a hangját.)

 

9/10

 

 

Sammy nagy kalandja (2010)

 

Ez a belga animációs film nem is lett rossz. A legnagyobb probléma vele, hogy nem szeretem a teknősöket, ha olyan állatok lettek volna a főszereplők, amiket szeretek, most biztosan az egyik kedvenc filmem lenne. Az egésszel igazából nincs semmi gond, minden a helyén, külön kiemelném a zenéket, azokat nagyon eltalálták. A negatívumok közé talán az unalmas jelzőt tudnám sorolni, de ez is csak egy-két jelenetnél jellemző, másrészt egyén függő. A magyar szinkronról nem tudok nyilatkozni, mivel én német hanggal néztem meg, az hibátlan, leszámítva a macskát, ahol túl franciásra sikerült az akcentusa. Nálam a korábban említett dolog miatt kerül csak a középmezőnybe, egyébként a legjobbak közé sorolnám. Mindenesetre ezt minden animációs film rajongónak nagyon ajánlom, leginkább az aranyos jelzőt lehetne ráaggatni.

 

7/10

 

 

Túl jó nő a csajom (2010)

 

Nem rossz film, habár egy-két furcsa dolog volt benne. Amit leginkább nem értettem, az az volt, hogy a főszereplő srác és a családja között semmi közös sincs, mintha nem is az ő családja lenne. A két főszereplő szimpatikus volt a vége meg kifejezetten tetszett. A magyar szinkron is hibátlan, Zsigmond Tamara hangját pedig egyenesen imádom! Elég sablonos és egy hangyányit talán unalmas, de mindképp megéri másfél órát rááldozni, kellemes romantikus vígjáték, habár poénból nem volt valami sok, legalábbis ami értékelhető volna.

 

6/10

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A Visszaút (The Way Back) 2010

 

Hat rab indul útnak, hogy eljussanak Indiába, köztük az amerikai Mr. Smith (Ed Harris), az indulatos orosz, Valka

(Colin Farrell) és a fiatal lengyel srác, Janusz (Jim Sturgess), valamint hozzájuk csapódik egy árva lengyel lány, Irena (Saoirse Ronan), aki szintén az életéért menekül. 4000 mérföldet kell megtenniük gyalog a Takla-Makán sivatagon és a Himalája fagyos csúcsain keresztül. Az út a biztos halállal egyenlő, a kis csapat szökevénynek azonban ez az egyetlen esélye, hogy újra szabad emberként éljenek.

 

A filmet feliratosan láttam és nekem nagyon tetszett.

 

9/10

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Bombák földjén

 

A rengeteg jelölés meg nagy dicséretek miatt elég sokat vártam ettől a filmtől, talán épp ez volt a baj. Nem volt rám túl nagy hatással, egyszerűen fel nem fogom miért volt ez annyira hype-olva anno. Persze nem rossz film de nekem egy idő után kimondottan kezdett unalmassá várni, a végére pedig már tűkön ültem. Könyörgöm egy amerikai filmben még mindig el akarják hitetni az emberrel hogy meghal a főszereplő? Persze a film végén belefér de ebben állandóan ez volt, és az ember tudja hogy úgysem fog meghalni. Így a feszültség ami a hangulat alapját adná, rengeteget veszít a lendületéből. Nem rossz film, de nekem sokkal inkább tartozik az "egyszer nézhető" kategóriába mint a legjobbak közé.

 

8/10

Link to comment
Share on other sites

Halálos iramban 5

Igaz, hogy még csak kamosan láttam, de számomra ez a sorozat az autókról és a gyorsulási és más egyéb autós versenyekről szólt, ebben a részben már nem erre helyezték a hangsúlyt ami számomra lehúzta a film élményét. Aki egy pörgősebb akció filmre vár annak ajánlom, mert akció jelenetekben nincs hiány, viszont aki autókat akar látni annak szerintem nagy csalódás lesz a film.

6/10

Link to comment
Share on other sites

Godzilla (1998)

 

Roland Emmerich itt ismét nagyot alkotott, habár az igaz, hogy ez a filmje jóval korábban készült, mint a 2012 vagy a Holnapután, viszont látszik rajta, hogy az ő műve, hiszen a látvány szemkápráztató, akció bőven van benne, izgalmas, a hüllők pedig nagyon szépen és részletesen ki vannak dolgozva. Ami nem tetszett benne az Audrey karaktere, vagyis a szőke csaj, nagyon idegesítő karakter volt, de az őt játszó színésznőnek sem volt valami meggyőző az alakítása. Ezen felül több dolog, pontosabban történés, esemény kiszámítható volt, vagyis sok helyen azért elég sablonos. Nick karaktere nagyon szimpatikus volt, ahogy az ezredesé és Philippe-é is. Egy kicsit megkésve hoztam be eme lemaradásomat, de jobb későn, mint soha. Összességében tehát egy nagyon jó film, ahol a látványra abszolút nem lehet panasz, ahogy az a Roland Emmerich műveknél megszokott. Aki esetleg még nem látta, annak mindenképp ajánlom!

 

8/10

 

 

Roadside Romeo (2008)

 

Ez az indiai animációs film egy szép romantikus történetet mesél el, azonban a körítés nem a legjobb. A két főszereplő kutya, Romeo és Laila nagyon szépre sikerültek. Az animáció minőségén látszik, hogy nem olyan kifinomult, mint mondjuk egy Pixar vagy Dreamworks produkció esetében, de úgy gondolom hozzá lehet szokni. Ami tetszett benn, hogy - ezt már az előbb le is írtam - a két főszereplő szimpatikus (a film elején még nem annyira) és szép karakter, valamint, hogy aranyos és gyönyörű jelenetek is vannak benne (romantika). Ami viszont negatívum a filmnél, az hip-hop/underground stílus amit szívből gyűlölök. Ennek ellenére a zenék nem voltak rosszak, illetve bosszantóak. Nagy érvégés a filmnél, hogy csak indiai hangsávval lehet megtekinteni, ugyanis nemhogy magyar nem, de még angol szinkron sem készült hozzá. Magyar feliratot én nem találtam hozzá (pontosabban teljest és nem csak részletes fordítást), így angol felirattal néztem végig. A történet során számos helyen könnyedén ki lehet következtetni, hogy mi fog következni, de ez engem nem szokott nagyon zavarni.

Nehéz dolgom van ezzel a produkcióval hiszen csak erős megkötésekkel lehet megnézni, aki viszont nem riad vissza egy hip-hop/underground beütésű animációs filmtől és tud angolul, annak megéri tenni vele egy próbát. Én abszolút nem bántam meg, hogy rászántam másfél órát, nekem megérte! Annak is merem ajánlani, aki kevésbé tud angolul, viszont nagyon szereti a rajz/animációs filmekben a kutyák közti romantikus történeteket!

 

4/10

 

 

Megaagy (2010)

 

Ennek a filmnek alapból úgy álltam neki, hogy nem vártam túl sokat, mivel nagyon nem szeretem az ilyen szuperhős, szuper-erős jellegű témákat. Ennek ellenére egy jelenetnél meg tudtak mosolyogtatni, de semmi több. Számomra unalmas és túlságosan is sablonos, nagyon könnyen ki lehet következtetni, hogy mi fog történni. Zene téren szintén nem erőltették meg magukat a készítők. Azonban hogy valami jó dolgot is mondjak róla: látszik rajta, hogy Dreamworks produkció, ugyanis a látvány továbbra is hibátlan, az, hogy szerintem bűn ronda a főszereplő, csak egyéni probléma. A szereplők nekem mind unszimpatikusak voltak, főleg a nő. Igazából annak ellenére, hogy nem szeretem a témáját, érdekes volt és végig lekötötte a figyelmemet, úgyhogy szerintem a DreamWorks mindent kihozott ebből a történetből. A magyar szinkron viszont kiváló lett, ami manapság ritkaság az animációs/rajzfilmek terén. Igazából nem rossz darab, csak az én egyéni ízlésemnek nem tetszik, úgyhogy azoknak tudom ajánlani, akik szeretik a szuper-erő, szuperhős témákat. Számomra felejthető, sőt felejtős darab.

 

4/10

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

V, mint vérbosszú

Nagyszerű film. Egyszerűen nem tudtam leszakadni a TV-ről :) Jó fordulatok voltak benne, kiderültek közben dolgok,bár a kínvallatós résznél kicsit lehetett volna torzabb a szinkron. Valamennyire előreláthatóak voltak a dolgok. A befejezés jó volt, nem lett volna nála jobb.

9/10

Nagyon ajánlom mindenkinek :)

 

 

Daft Punk - Interstella 5555

Youtubeon néztem végig. Lényegében egy filmet csináltak 14 számnak. Ehhez képest egész jólett. Sztori tűrhető, animációk a megszokottak.

7/10

Link to comment
Share on other sites

Gran Torino

 

Ez egy remek dráma,clint eastwood-tól hasonlót még nem láttam,érdekes és tanulságos volt,ajánlom mindenkinek.

10/9

 

A következő három nap

Jó film volt bár néhol vontatott volt,de ezt is csak ajánlani tudom,végre nem egy lerágott csont(legalábbis nekem),russel crowe-nak nem sok filmjét láttam eddig,de ezt jó hogy nem hagytam ki.

10/8

 

X-men - Az elsők

Jól megcsinálták ezt az előzményfilmet,nem egy nagy cucc, egyszer elég volt megnézni,az előzményfilmekkel csak egy bajom van,az hogy általában kiszámítható a vége.Nem kedvelem nagyon a képregény filmeket,de az x-men a többi részt láttam és nem akartam hogy hiányérzetem legyen.

10/6,5

 

Vörös szikla

Ötletes,látványos film,néhol nem tudtam megkülönböztetni a szereplőket,de azért lehetett követni a cselekményeket,jól kitalált csaták vannak benne,akciódús volt,ajánlom mindenkinek.

10/9

 

Vaklárma

Aki egy jó vígjátékot akar látni az nézze ezt meg,sokat lehetett rajta röhögni,élveztem a filmet.

10/9

 

A király beszéde

 

Ez egy remek alkotás,Colin Firth és Geoffrey Rush nagyot alakított benne,szeretem az igaz történetek alapján készült filmeket,és a nem mindenhol komoly drámákat,sok résznél lehetett nevetni rajta.

10/10

 

A közösségi háló

Én egy vontatottabb filmre számítottam,de nem volt, élvezhető film.

10/7

 

Csak szexre kellesz

A mostani vígjátékok között nem sok jót láttam eddig de ez egész jó volt,lehetett rajta röhögni,sőt élvezhető volt.

 

10/8

 

Harry potter és a halál ereklyéi

 

part 1

 

Ebbe a részbe nem sok minden történt,de bevezetőnek jó volt a part 2-nek.

 

10/6

 

part 2

 

Az utóbbi részeknél a hangulata a filmnek sokat változott,de ez a rész így jó ahogy van, akciódús,néhol látványos,jól össze van rakva,a sorozat egyik legjobb része,a sorozatnak méltó befejezése.Ajánlom mindenkinek.

10/9,5

 

Transformers 3

Élvezhető csaták voltak benne,jó film volt de nekem ennyi elég volt,a folytatása már nem nagyon érdekel,de ha majd lesz folytatás azokat is megnézem.

10/7

 

22 lövés

Ez egy brutális film volt,a sok vér meg minden,de nekem bejött.Bár az hogy ki akarják nyírni a csávót

és lőnek bele 22 golyót de egy se megy a fejébe se a szívébe,utána meg csak egy kicsit sántít az eléggé furcsa,de nem baj,attól még jó volt...ajánlom mindenkinek.

10/9.6

A szikla

Nem elsőnek látom a filmet de még mindig nagyon jó,akciódús,nagyon élvezhető,a történet se rossz,és nicolas cage meg sir sean connery szépen alakított.nagyon jó film ajánlom mindenkinek.

10/10

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Amerika Kapitány

3D-ben néztük, és szerintem nem volt olyan nagyon jó. A sztori kissé kiszámítható, bár egészen rendesen megcsinálták. Akimegteheti, nézze meg, de inkább a letöltést javaslom. Egyébként érdekes volt, ahogy már kezdtek összefüggeni a dolgok :) (The Avengers-ben lesz ugye jópár ember, és köztük van a vasember is, ebben pedig pont Stark volt az egyik fő tudós, akinek ugye a fia/unokája lesz a mi vasemberünk ;) )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...