Jump to content
PirateClub.hu

SE Xperia Play


hankock
 Share

Recommended Posts

A Sony Ericsson barcelonai bejelentései között kétségtelenül a régóta várt, előzetesen már beharangozott Xperia Play a legnagyobb durranás. A piac már egy ideje számított rá, hogy a Sony Ericsson és a Sony komolyabban is összehangolja a tevékenységét, s ez a Bravia kijelzők után ebben a készülékben öltött testet.

 

sony_ericsson_xperia_play-4.jpg

 

Az Xperia Play egy Android 2.3 Gingerbread alapú telefon, amely 4 inches, 480x854 pixeles kijelzővel rendelkezik. Az 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor mellett egy Adreno 205-ös grafikai gyorsítóchip dolgozik.

 

Ez nem olyan nagy durranás, lévén például a HTC Desire Z-ben is ez a kombó teljesít szolgálatot, tehát az Xperia Play nem a durva hardver segítségével lesz az ami: a legjátékosabb Android okostelefon.

 

Sony-Ericsson-Xperia-Play.jpg

 

Hanem a Sony segítségével fejlesztett Playstation certifikáció miatt. Az Xperia Play az első telefon, ami ezt megkapja, ami azt jelenti, hogy remélhetőleg nem ez lesz az egyetlen. Azt viszont nem lehet tudni, hogy esetleg más gyártók is beleugranak-e ilyen modellek fejlesztésébe, de a kezdeti időkben erre kevés az esély. Az Xperia Play mögött már most 20 fejlesztőcég sorakozott fel, a piacra kerülés időpontjában (ami elvileg március) már 50 játék lesz elérhető.

 

Maga a készülék a játékosságon túlmenően is kellemes darab. Öt megapixeles, autofókuszos, ledes vakuval segített kamerát kapott, van benne TrackID, WLAN, HSUPA, Bluetooth, a gép sztereó hangszórókkal rendelkezik, természetesen 3,5 mm-es jack, microUSB, giroszenzor és GPS teszi teljessé a palettát. A Playstationből ismerős kerek iránygombok között egy érintésérzékeny sáv terül el, ami szintén a játékokban való mozgást segíti. A Sony Ericsson szerint egy teljesen feltöltött Xperia Play öt órán keresztül tudja majd szórakoztatni a felhasználót.

 

mobilarena

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...