Jump to content
PirateClub.hu

Való Világ!


gery11111
 Share

Nézed, vagy sem?  

158 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Nézed, vagy sem?

    • Igen, minden részét megnézem
      28
    • Nem tartom fontosnak, de nincs jobb dolgom, így meg szoktam nézni
      25
    • Hébe-hóba megnézem
      29
    • Nem különösebben érdekel, ezért nem nézem
      23
    • !!!Isten ments!!!! Undorító m?sor!
      53


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

remélem nem lesz több széria

 

Nah én ebben nem reménykedem, a VV-vel az ERTÉEL klub nagyon elverte a Tévékettőt, ugyebár még tovább is fog tartani a tervezettnél, ráadásul megint jön a hullócsillag születik meg a Ziksz-faktor! Valahol olvastam, hogy az ertéel addig meg nem áll míg fel nem vásárolja a tévékettőt! Nem lennék meglepődve, ha a következő szériára nem kellene ennyit "várni" mint erre kellet! <_<

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nem az a legnagyobb baj, hogy nézik, hanem az, hogy azért nézik, mert nincs jobb. Ahogy a pornózással is. Azért csinálom, mert nem volt más lehetőségem. Ugyanmár!

 

Az efféle TV-nézők zöme annyira egyszerű, hogy ha hétfőtől csütörtökig este fél nyolctól nyolcig egy zsák krumplit mutatnának nekik a TV-ben és pénteken egyszercsak levennék a műsorról, felháborodott hangú levelekben, telefonokban követelnék vissza a zsák krumplit a képernyőre. Ezekkel az egyszerű embereknek meg azt hitetnek el, amit akarnak.

 

Alekosz szuperintelligens. Bizonyára. Kiváltképp egy adott réteg szemében.

Éva alkoholista.És ha igen? Rajta kívűl még hány ember, aki nézi a műsort jár ugyanabban a cipőben?

Ráczék. Hol bűnözőnek, hol példaképnek vannak beállítva, attól függ, melyik oldalról nézzük.

 

Lehetne még folytatni.

 

Én bevallom, a különböző fórumokat olvasgatom csak VV témában, de remekül szórakoztat, a kommentelők fröcsögése, hogy ki a legnagyobb ember a sok nagy ember között. Mert ők azok, mind egytől egyig. Csupa teljesítmény, csupa érték, Chupa Chups.

 

Erre rájött még egy Hotel Éden nevű ostobaság, ami megint a nagy magyar valóság tökéletes leképeződése, egy rakás modellel és labdarúgóval, akik természetesen mind az élet császárai, de mesterséges körülmények közé zárva, mind egytől egyig életképtelenek, ha nem etetnék itatnák őket, néhány hét alatt kipusztulnának.

 

Ezek a műsorok - X-Faktor, Csillag születik, Való Világ, Hotel Éden, Megasztár - csak arra jók, hogy újabb és újabb celebeket termeljenek ki, értéket elvétve sikerült eddig csak teremteni. Majd a bulvársajtót megtöltik a minden bizonnyal csuda érdekes előéletük apró mozzanataival, de nagy valószínűséggel komoly hírek alapjául nem fognak szolgálni.

 

Én inkább olvasok. :)

Link to comment
Share on other sites

Én inkább olvasok. :)

Szerintem nem lehetne megbecsülni sem, hogy ez mennyivel többet ér (az olvasás ennél a vv f*snál).

Mellesleg szerintem nem fogja tudni felvásárolni a tv2-t az rtl. Jó sorozatok mennek a tv2-n ( => nézettség nagy), bár elég nagy összegért otthagynák az egészet :)

Link to comment
Share on other sites

ha úgy adódik megnézem.

 

amúgy nem unalmas már ez az agymosás, f*s, sz*r és egyéb ilyen jelzők? lehetnétek már annyira kreatívak hogy ha nem néztek ilyen szemetet akkor valahogy bővebben és jobban kifejtsétek a véleményetek. sokan írtátok nézitek a Csi, ncis meg ilyesmi sorozatot kérdezem én azok mennyire fedik le a valóságot? Horatio áll és kb tőle 2 méterre a szőnyegen kiszúr egy hajszálat vagy lövöldöznek orrba szájba golyó alig talál el valakit ez tegnap volt vmi Csi-os részben de sorolhatnék még ilyeneket ha sűrűbben nézném... kérdem én egy közgazdász, festő, hegesztő vagy varró nő miért jár jobban ha mondjuk megtudja hogy egy bálnának 3 métert is meghaladó nemi szerve van, hangya a súlyának 50 szeresét is elbírja, hogyan jött létre az ikea, a bugatti történetét, milyen kutya is a bull terrier egyéb állati rekordokat ismer meg mint pl melyik a leggyorsabb, milyen is new york ezeket mind a már sokat emlegetett, Natgeo, Spektrum, Discovery, Travel channel és Animal Planet csatornákból tudhatja meg este 7kor mikor az rtlen megy a vv. attól hogy ilyen információkra szert tesz még nem lesz szebben kifestve egy lakás vagy jobban megvarrva egy ruha. tény hogy akkor se ha a vv-t nézi de ha az szórakoztatja hát istenem nézze azt. nem hallottam még olyanról hogy az rtltől vagy a tv2től bárkihez is becsengettek pisztollyal a kézben és arra kötelezték hogy az adott műsort nézzék. Ha meg valakinek nincs lehetősége másik csatornát nézni ki lehet menni vagy olvasni is lehet... ismerek nem egy embert aki rendszeresen nézi a vv-t mégse küldött még csak egy sms-t se és el lehet vele beszélgetni másról is. szóval szabad akaratából nézi mindenki.

 

ha már felmerült az x faktor és egyéb ilyen műsor amik szintén baromságok. kérdezem én miért van folyamatos telt ház a fellépéseiken? miért van az hogy itt debrecenbe a fórumba van most vmi divat hét és minden divatbemutatós alkalomra meghívva valaki az x-ből vagy megasztárból 20 percet énekel és annyian vannak hogy mozdulni nem lehet és nem a ruhák miatt mennek mivel azok minden alkalommal ugyan azok...

Link to comment
Share on other sites

Tényleg nincs mit nézni a TV-ben, filmek minden éven ugyan azok, sorozatokat sem éri meg nézni mert 2-3 évad után úgyis abbahagyják az adását, így én inkább angolul nézem őket!

 

Az előző hsz-ben nem írtam de ha nincs más dolgom, meg szoktam nézni a vv-t, jókat lehet rajta röhögni!

Link to comment
Share on other sites

iidavid:

sorozatokingyen.org

ha úgy adódik megnézem.

 

amúgy nem unalmas már ez az agymosás, f*s, sz*r és egyéb ilyen jelzők? lehetnétek már annyira kreatívak hogy ha nem néztek ilyen szemetet akkor valahogy bővebben és jobban kifejtsétek a véleményetek. sokan írtátok nézitek a

...

Kérdem én egy közgazdász, festő, hegesztő vagy varró nő miért jár jobban ha mondjuk megtudja hogy egy bálnának 3 métert is meghaladó nemi szerve van, hangya a súlyának 50 szeresét is elbírja, hogyan jött létre az ikea, a bugatti történetét, milyen kutya is a bull terrier egyéb állati rekordokat ismer meg mint pl melyik a leggyorsabb, milyen is new york ezeket mind a már sokat emlegetett, Natgeo, Spektrum, Discovery, Travel channel és Animal Planet csatornákból tudhatja meg este 7kor mikor az rtlen megy a vv. attól hogy ilyen

...

 

ha már felmerült az x faktor és egyéb ilyen műsor amik szintén baromságok. kérdezem én miért van folyamatos telt ház a fellépéseiken? miért van az hogy itt debrecenbe a fórumba van most vmi divat hét és minden divatbemutatós alkalomra meghívva valaki az x-ből vagy megasztárból 20 percet énekel és annyian vannak hogy mozdulni nem lehet és nem a ruhák miatt mennek mivel azok minden alkalommal ugyan azok...

1. azért nem szidjuk jobban, mert az warn/bann-al jár.

 

2. legalább valami normális beszédtémálya lesz, szerintem azért a túlélés törvényében megtudhatsz 1-2 hasznos információt (nem extrém esetekre gondolok, hanem hétköznapiakra), mellesleg valami értelmes dolog is ráragadhat az emberre.

 

3. azért, mert ennyi h*lye van, aki elhiszi, hogy egy jöttment emberke (senkinek azért nem nevezem), azért mert lényegében eladja magát az embereknek sztár. Ez ugyanolyan, mint az a sok idióta celebnek nevezett h*lye, akit azért fizetnek, hogy minnél nagyobb idiótaságot csináljon. Lehet mondani, hogy év felfedezettje meg minden, de ott volt a Lüszike vagy ki, az a 8 éves kiscsaj. Lényegében ő lett az ország "női" felfedezettje 2009-ben vagy mikor. Ez normális??? van egy 8 éves gyerek, aki csak azért lesz az év felfedezettje,mert a pártízezer nagymama szerint "jajj de aranyos, megérdemli", ahelyett, hogy ott volt a egy felnőtt nő, jó hanggal, aki valamiért nem volt annyira a közönség kedvence így ha jólemlékszem, a ZSŰRI EJTETTE KI!!!, akiknek elméletileg a jobbat kellettvolna benntartani. Én akkor mondtam azt, hogy innentől egyszer nem fogok mégcsak belenézni sem egy sms-küldözgetős "műsorba" sem.

 

Én meg szoktam nézni. :)

Ha nincs már semmi teendőm akkor miért ne?

A sorozatok se jobbak :huh:

Vannak jobb sorozatok. Hazudj, ha tudsz, NCIS, CSI (bár az nem annyira), Gyilkos számok (Numb3rs), Így jártam anyátokkal, Jim szerint a világ (Accoarding to Jim), Gyilkos elmék, Dokik, Dr. House. Kapásból felsoroltam olyan sorozatokat, amiket le lehet tölteni (link feljebb), nem 1-2 évadosak, és nem is rosszak.

Ha kell, akkor még ismeretterjesztők:

Állítólag, Time warp, Braniec, Túlélés törvénye és még lehetne sorolni.

Még a Simpsons családban is van egy kis értelem.

Link to comment
Share on other sites

az azért régen rossz ha viszonylag kulturált módon ettől jobban nem tudja valaki kifejezni nem tetszését.

 

a túlélés törvényei nem 7-től van. én csupa olyat írtam ami azzal egy időpontba van. attól függetlenül hogy valaki vv-t néz még nézheti a túlélést is.

 

részben igazad van és előfordult már olyan hogy nem az jutott tovább akinek kellett volna vagy nem az nyert. viszont azután azt is láthatod ha esetleg nem az nyert akinek kellett volna de több benne a kurázsi az miután vége a műsornak "többet letett az asztalra" mint az aki nem azért nyert mert abban tehetséges volt hanem azért mert tetszett valakinek stb stb. ugye ott a vv1 szabolcs nyert ő lehet nem is akart "celeb babérokra" törni vagy ha akart is volna nem sikerült viszont Majka elég szépen befutott meg néha 1-2 volt játékos feltűnik a tvben műsorban szerepelve vagy vezetve.

vagy ott a megasztár. tóth vera nyert zenélget gáspár laci 3. lett mégis elég sokat hallani róla illetve a 10. mujahid zolinak is voltak szép időszakai lehet most is egész jól megvan.

a másodikban a karamell 1 lett ő "dolgozgat" is viszont a 3. tóth gabi meg a 6. bartók eszeter-t is "jegyzik"

a harmadikban a 12. széles iza is zenélget meg a 8. puskás petit is szeretik... szóval nem feltétlenül az az igazi nyertes aki megnyert egy ilyesmi versenyt erre a legjobb példa a vv1-es Majka esete mondjuk az nem tehetség kutató volt de verseny az igen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eleve ritkán kapcsolom be a tv-t, ha bekapcsolom akkor sem "tv-t nézek" hanem filmet vagy játékot :D

 

Egy csapat szerencsétlen, akinek nincs élete, vagy feltűnősködni akar össze van zárva egy luxuskéróba. Fú de érdekfeszítő :D

"... majom a ketrecben... " :)

"Kenyeret és cirkuszt a népnek", addig sem foglalkoznak a valósággal.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Gratulálok annak akinek nincs jobb dolga, mint, hogy ezt nézze :) Tényleg, nem is annyira agysejtromboló műsor nekem kb elég volt a bemutatóban elhangzó 1 mondat : "én az összes pasit kihasználom" az ilyet média közelébe nem engedném, és még csodlákoznak, hogy hülye a fiatalok nagy része, hát milyen legyen ha ilyet lát a tv-ben???

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ha úgy adódik megnézem.

 

amúgy nem unalmas már ez az agymosás, f*s, sz*r és egyéb ilyen jelzők? lehetnétek már annyira kreatívak hogy ha nem néztek ilyen szemetet akkor valahogy bővebben és jobban kifejtsétek a véleményetek. sokan írtátok nézitek a Csi, ncis meg ilyesmi sorozatot kérdezem én azok mennyire fedik le a valóságot? Horatio áll és kb tőle 2 méterre a szőnyegen kiszúr egy hajszálat vagy lövöldöznek orrba szájba golyó alig talál el valakit ez tegnap volt vmi Csi-os részben de sorolhatnék még ilyeneket ha sűrűbben nézném... kérdem én egy közgazdász, festő, hegesztő vagy varró nő miért jár jobban ha mondjuk megtudja hogy egy bálnának 3 métert is meghaladó nemi szerve van, hangya a súlyának 50 szeresét is elbírja, hogyan jött létre az ikea, a bugatti történetét, milyen kutya is a bull terrier egyéb állati rekordokat ismer meg mint pl melyik a leggyorsabb, milyen is new york ezeket mind a már sokat emlegetett, Natgeo, Spektrum, Discovery, Travel channel és Animal Planet csatornákból tudhatja meg este 7kor mikor az rtlen megy a vv. attól hogy ilyen információkra szert tesz még nem lesz szebben kifestve egy lakás vagy jobban megvarrva egy ruha. tény hogy akkor se ha a vv-t nézi de ha az szórakoztatja hát istenem nézze azt. nem hallottam még olyanról hogy az rtltől vagy a tv2től bárkihez is becsengettek pisztollyal a kézben és arra kötelezték hogy az adott műsort nézzék. Ha meg valakinek nincs lehetősége másik csatornát nézni ki lehet menni vagy olvasni is lehet... ismerek nem egy embert aki rendszeresen nézi a vv-t mégse küldött még csak egy sms-t se és el lehet vele beszélgetni másról is. szóval szabad akaratából nézi mindenki.

 

ha már felmerült az x faktor és egyéb ilyen műsor amik szintén baromságok. kérdezem én miért van folyamatos telt ház a fellépéseiken? miért van az hogy itt debrecenbe a fórumba van most vmi divat hét és minden divatbemutatós alkalomra meghívva valaki az x-ből vagy megasztárból 20 percet énekel és annyian vannak hogy mozdulni nem lehet és nem a ruhák miatt mennek mivel azok minden alkalommal ugyan azok...

 

A véleményed érdekes, de nem értek egyet. Én nem nézem, nem is néztem, és nem is fogom nézni soha. A baj az, hogy a környezetem 60-70% nézi, és így elég gyakran beszédtéma, így olyan dolgokat kell tudomásul vennem, ami rohadtul nem érdekel. Jön szembe egy gyönyörű szexi csaj az utcán, szemezek vele, leszólítom, beszélgetünk, és értelmesnek tűnik. Aztán megkérdezi, hogy nézem-e a vv9628-at, és itt már elvesztem minden reményét annak, hogy valaha is találok egy értelmes társat magamnak. Én - ha szimbolikusan értem is - szívesebben beszélek egy bálna párzási szokásairól, mint az izomagyú barom, és a szilikonos riherongy szexuális életéről. A bálnák legalább értelmesek, és sajnos - a hülye nyomorultakkal ellentétben - ma már veszélyeztetett állatfajnak minősülnek. Soha nem fogok bálnát tenyészteni, - ez tény! - de ha választanom kéne, inkább azt tenyészteném a hátsóketben, mint a villapatkányokat. Egyébként pedig azt hiszem egy Ismeretterjesztő filmből, vagy egy tudományos cikkből sokkal több a mindennapi életben is használható dolgot tanul az ember, mint abból, hogy az az idióta mekkora kábelt fektetett a minap. Én így gondolom, remélem nem lettem tőle sz@r ember.

 

Az X-faktor, meg a Megasztár, és a Csillag születik, annyiból jobb, hogy TEHETSÉGES embereket emel ki a tömegből, és nem olyanokat, akik nem voltak jók semmire, így jelentkeztek a villába. Nem nézem, és nem is fogom, mert nem nagyon nézek TV-t, és ha igen akkor sem ezeket a csatornákat, de ezekről mondjuk nem hajtok el egy kevésbé szexi és okos csajt sem. ;) Bár itt is vannak híresen buta emberek "Ódebikicsunájtunáj" akikről én is hallok eleget, de nem elsősorban erről szól. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Az én távirányítóm nem ismeri az RTL-klub és a TV-2 gombjait esti műsoridőben. Nem érdekel sem a Való világ, sem a barátok közt, sem ehhez hasonló " közönségszórakoztató" műsorok. Egy természetfilmet szívesebben megnézek ami legalább leköt, ha éppen tévézni akarok.

Link to comment
Share on other sites

Szerencsére a mi osztályunk van annyira intelligens hogy bele sem néz.
ezt én szinte hihetetlennek gondolom. már csak azért is mert ha kipróbálod és az utcán megkérdezel 10 kortársad legalább 5en tudni fogják mi volt... mondjuk ha valami "kocka képzőbe" (nem sértésnek szánom félre értés ne essék) jársz ott előfordulhat.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...