Jump to content
PirateClub.hu

T5.: Genesis


hankock
 Share

Recommended Posts

Közel egy éve történt, hogy a Pacificor befektetési társaság szerezte meg a Terminator franchise jogait, amiért rögtön licitháború indult a Sony, a Lionsgate és az Universal Pictures között. Úgy tűnik, utóbbi nyerte meg a nyilvánosság kizárásával rendezett harcot, a Deadline beszámolója szerint ugyanis a stúdió a Halálos iramban: Ötödik sebesség rendező-forgatókönyvíró párosát, Justin Lin-t és Chris Morgan-t szeretné megbízni az Terminator 5. elkészítésével.

Az új filmről ezidőtájt annyit tudni, hogy William Wisher Jr., a Terminator 2: Az ítélet napja társ-írója már előállt egy igen alaposan előkészített tervvel, amiben már a 6. rész is körvonalazódik: Az időutazásos szálat fogja erősíteni, és könnyen lehet, hogy Sarah Connor és Kyle Reese is újra előkerül.

Természetesen ha már a Terminator-ról beszélünk, rögtön előkerül Arnold Schwarzenegger is, aki a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy vissza fog térni a színészkedéshez, így könnyen elképzelhető hogy ismét kiemelt szerepet kaphat a sorozatban.

Hivatalosan még semmi sincs megerősítve, reméljük hamarosan kapunk némi információt.

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Terminátor 5 - Schwarzi visszatér!

 

Yep, he's back! Miután bejelentette, hogy visszatér, a Goovernator több projektbe is vágta fejszéjét és szóba került a Justin Lin érdekeltségében álló Terminátor ötödik epizódja is.

 

Az egyik bejelentés az, hogy Justin Lin (Halálos Iramban részek) valóban megkapta a Universal engedélyét, állítólag aláírt a Terminátor 5 rendezésére és rendkívül szeretne együtt dolgozni Schwarzival - utóbbit eddig is tudtuk. Azt azonban nem sejtettük, hogy Schwarzi milyen választ ad majd a megkeresésre, de a Collider magazin azt pedzegeti, hogy beleegyezett a valamilyen formában történő visszatérésre. Ez nem tér ki arra, hogy robotként, esetleg lázadóként vagy más alakban tűnik fel és azt sem boncolgatja, hogy mennyi időre lesz látható a képernyőn, de visszatér és ez a lényeg! A Terminátor 5-öt egyébként minnél előbb szeretné leforgatni a Universal, ugyanis a jogok 2018-ban visszatérnek James Cameron-hoz, aki az Avatar őrület lecsengése után lehetséges, hogy tudna vele mit kezdeni.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Justin Lin kiesett a pixisből

Aki netalántán nem ismerné a címben megbúvó közmondást, annak egyszerűsítek: Justin Lin inkább a Halálos Iramban 6-ra szeretne koncentrálni, ezért lehetséges, hogy nem ő dirigálja a Terminátor 5-öt.

Pedig Lin találkozott James Cameronnal és Arnold Schwarzeneggerrel is megvitatni a megvitatni valót, de még ez sem volt elég a tartós maradáshoz. A jogokat bitorló Annapurna Films és Megan Ellison igazgatónő minél előbb szeretnének kézzel fogható terméket látni a dologból, ráadásul Schwarzenegger is szívesen benne lenne az ötödik epizódban. Lin előbb a Halálos Iramban 6-ot szeretné összehozni, az közelebb áll piciny szívéhez, de Ellison hajthatatlan és ha Lin nem áll neki minél hamarabb a forgatásnak, másnak adja kínálja fel a rendezői széket. Hogy mi sül ki ebből a kálváriából nem tudni, de Ellison azt elfelejtette, hogy még forgatókönyvírót sem béreltek a filmhez... miből szeretnének forgatni? Vagy lemaradtunk valamiről és fű alatt találtak egyet?

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

A Terminator 5 R-es besorolást kap

Azt már tudjuk, hogy nem Justin Lin fogja dirigálni a Terminátor ötödik eljövetelét, ám a sztorit még homály fedi. Annyi már biztosnak látszik, hogy R-es besorolással számolhatunk, tehát nem gyerekeknek készült az ötödik rész sem.

A Terminátor negyedik része nem hozta az elvárt minőséget, sem anyagi, sem kritikai szempontból, így McG nem folytatta a történet. Azóta a jogokat a Annapurna Pictures birtokolja, amelynek elnöke elmondta, hogy terveik szerint R-es besorolást fog kapni a film, amelynek köszönhetően nem kell majd nélkülöznünk a vért és a visszafogott erőszakot sem. Öröm, hogy legalább már annyit tudunk, hogy nem gyerekeknek készíik az ötödik filmet sem, amely iránt nagy érdeklődést mutat Schwarzenegger is. Ha 2018-ig nem adnak ki filmet, akkor a jogok ismét Cameronhoz kerülnek, ami nem is lenne olyan rossz dolog. De várjuk ki a végét, még akár egy remek filmet is alkothatnak.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

 

Arnold Schwarzenegger visszatér a Terminator 5-ben.

 

Mialatt nem túl jól nyitó Erőnek erejével filmjét promótálta, megkérdezték Arnold Schwarzenegger-t, hogy milyen egyéb projekteket vállalt el a közeli jövőt tekintve, a színész pedig felfedte, hogy az egy ideje már közhírként forgó The Legend of Conan és Ikrek folytatások mellet a Terminator 5-ben szerepelni fog.

Hogy a legendás T-800-as szerepében tűnik-e fel a filmben, még nem tudni – Laeta Kalogridis és Patrick Lussier még dolgoznak a forgatókönyvön – minden esetre James Cameron tavaly kifejtette, hogy szerinte Schwarzeneggerben rejlik a Terminator filmek sikerének kulcsa, így könnyen lehet, hogy valóban köré fog épülni az egész film.

 

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Nagyon örülök neki, hogy a stúdió számít rám a Terminátor 5-ben, hogy megint eljátsszam a Terminátort. Januárban kezdjük a forgatást. Ezen kívül a Conan filmet is megcsináljuk, és az Ikrek folytatását is. Nagyon büszke vagyok ezekre. Boldog vagyok, és alig várom, hogy elkezdhessem a munkát.” nyilatkozta Arnold Schwarzenegger. A rajongók már azóta szeretnék viszont látni kedvencüket, mióta kiderült, hogy lesz Terminátor 5, a színész elmondása szerint ráadásul újra ő lehet az élő szövet fémvázon. A projekt a Paramount Pictures jóvoltából valósul meg, Patrick Lussier, és Laeta Kalogridis feladata a forgatókönyv, a rendező kiléte még nem ismert.

Forgatás kezdete: 2014 eleje.

 

Még pár hónap van a Terminátor ötödik részének forgatáskezdéséig, de az eddigi egyetlen értesülés szerint a film a negyvenes években játszódna, s középpontjában Sarah Connor szülei lennének.

 

Egyelőre még mindig nem tudni sokat arról, hogy miről fog szólni a Terminátor-sorozat ötödik epizódja, de Arnold Schwarzenegger elmondása szerint már jövő év elején elkezdik forgatni. Éppen ezért nem érdemes mérget venni a WWE Examiner értesülésére, de a lap szerint a készítők Dwayne Johnsont, vagyis The Rockot próbálják megnyerni a film egyik fontosabb szerepére - a szerződést aláírására azonban még nem került sor.

 

A lap másik érdekes értesülése az, hogy a film története Sarah Connor születése előtt játszódna, és az eredetileg Linda Hamilton által játszott karakter szülei lennének a középpontban, aminek megfelelően a Terminátor 5 történései a 40-es vagy az 50-es években zajlanának. Természetesen a fő sztoriszál az lenne, hogy egy vagy több Terminátor érkezik a jövőből, hogy végezzen célpontjaival.

 

cinestar/sg/ filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Eddig egyetlen kósza pletyka keringett a Terminator 5. tartalmáról, melyben az állt, hogy a film sztorija az ifjú Sarah Connor körül fog forogni (Emilia Clarke és Brie Larson neve is felmerült a szerep kapcsán), és hogy az események teljesen más fordulatot vesznek, mint ahogy azt eredeti 1984-es eredeti Terminator filmben láthattuk.

Tegnap a Production Weekly twitter oldalán azonban egy új üzenet jelent meg, amely szerint az Alan Taylor rendezésében készülő reboot továbbra is pályán van, és már munka(?)címet is kapott: TERMINATOR: GENESIS

A címet egyelőre sem a rendező, sem a stúdió nem erősítette meg, azonban ha igaznak bizonyul, könnyen lehet, hogy valóban a kezdetektől építik fel újra a franchise-ot, ami valószínűleg egy trilógiában fog kiteljesedni. Vajon az új filmben mekkora hatalomra tesz szert a Skynet? A jelenben vagy a jövőben fog zajlani? És milyen szerepet szánnak Arnold Schwarzenegger-nek, akinek visszatérésér már több forrás is megerősítette?

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

Alan Taylor (Game of Thrones) rendezésében végül Emilia Clarke (Game of Thrones) lesz Sarah Connor az új Terminátor trilógiában. A minap befutott Jason Clarke lesz John Connor hír meg ezek szerint a több idős közül az idősebb Connor mutatja majd. A forgatókönyvet Laeta Kalorgridis (Avatar, Shutter Island) és Patrick Lussier (Drive Angry) írja.

 

filmbuzi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Emilia Clarke, mint Sarah Connor és John Clarke, mint John Connor már megvannak. Ideje megtalálni Kyle Reese-t is. Nicholas Hoult (X-Men: Az elsők) és Garrett Hedlund (Tron: Örökség) voltak a stúdió favoritjai, de mindketten passzolták a szerepet. Így került a képbe Jai Courtney (Die Hard 5.), Boyd Holbrook (A burok), Wilson Bethel, Sam Reid (Anonymus) és Tom Cocquerel. Mostanra a lista leszűkült két névre: Courtney illetve Holbrook-ra. Ti kit látnátok szívesebben a jövőre megjelenő filmben?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Több hónap spekuláció után hivatalosan is megerősítették, hogy a Die Hard – Drágább, mint az életed óta egyre többet foglalkoztatott Jai Courtney fogja játszani Kyle Reese szerepét a Terminator: Genesis-ben.

A színész neve Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke (John Connor) és Emilia Clarke (Sarah Connor) mellé került fel a stáblistába. Ha valaki esetleg ne emlékezne rá, Kyle Reese volt a katona, akit a jövőbeli John Connor visszaküldött a múltba anyja védelmére, majd végül ő lesz John apja (Ami ugye azért érdekes, mert John Connor idősebb volt nála, amikor visszaküldte, illetve Kyle meg is hal a film végén, tehát igazából vissza sem küldhette volna, sőt ő maga sem születhetett volna meg… etc – ez az időutazásos filmek paradoxonjainak szépsége).

Sajnos a sztoriról továbbra sincs új infó, mindössze annyit tudunk, hogy a Terminator: Genesis egy újabb trilógia nyitófilmje lesz.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

Columbusban volt az Arnold Sport Festival, ahol Arnold Schwarzenegger is tiszteletét tette. Itt nem maradhatott el az a kérdés, hogy mikor lesz a Terminator: Genesisből valami?

„Április közepe vagy vége felé indul a forgatás, úgy 4 vagy 4 és fél hónapig fognak zajlani a munkálatok. New Orleansban fogunk dolgozni, néhány jelenetet San Franciscoban veszünk fel és talán egy keveset Los Angelesben is forgatunk, de a munka nagy része New Orleansban fog történni. Nagyon várom már, a legutóbbi részt akkor készítették, amikor kormányzó voltam és sajnos ki kellett hagynom a filmet.” – mondta Schwarzenegger és természetesen hozzátette, hogy a forgatókönyv fantasztikus.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Öh hát nem vagyok nagy filmguru, de azt tudom, egy jo filmet ami klasszisá válik ot tudják elrontani hogy mikor a sikeren felbuztulva még csinálnak belöle 100 részt, és az igazi értékét el is vesziti.. Az elsö két rész jo volt a a harmadik már abszoulute felesleges volt..

 

ha kész lesz azért megnézem, mert ugye megesett már a filmvilágban hogy egy film 2dik vagy 3dik része lett a tökéletes, felülmulván az elötelévöket

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Az Osztrák Tölgytől tudjuk azt is, hogy a mai napon befejezték a forgatást, ő posztolta a lent látható képet a következő üzenettel együtt: „Hasta la vista, baby. Szeretném megköszönni a Terminator Genisys egész stábjának a nagyszerű forgatást. Kihívás volt, ugyanakkor élvezet is. A rendezőtől a producereken, a kamera stábon, a különleges effekt csapaton át a sminkesekig - nélkületek nem tudtuk volna megcsinálni. Alig várom, hogy láthassam a kész produkciót, amivel tudom, hogy emlékeztetni fogjuk a rajongókat arra, hogy miért is szerettek bele a Terminator sorozatba. 2015. július 1-én visszatérek.

A rendezői székben Alan Taylor, főbb szerepekben Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, Arnold Schwarzenegger, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Byung Hun Lee és Matt Smith.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

A ManlyMovie a következőket írta a következő Terminator filmről. A Genisys történései a jövőben kezdődnek. John Connor megmenti fiát, Kyle Connort a halálosztók koncentrációs táborától. Majd fontos feladatot bíznak rá, 1994-be utazik, hogy megmentse nagyanyját, Saraht. Egyúttal Kyle Reese is visszamegy 1984-be, úgy ahogy az első filmben is láthattuk, a Skynet pedig egy T-800-ast küld.

Ez a robot találkozik egy másik, öregebb T-800-assal, amiből lesz egy kis bunyó. A ráncosabb Arnold veszít, de a fiatalabb verziót elkapják az ellenállás emberei és átprogramozzák, még a szövetek is öregednek rajta. Ezt követően Kyle Reese-t és a gépezetet elküldik 1994-be, hogy segítsenek Sarah-nak és Johnnak, akik éppen felrobbantották a Cyberdyne-t.

Tehát Sarah és John Connort most már Kyle Reese, Kyle Connor és az átprogramozott Terminator védelmezi. Reese tudja, hogy ő lenne John Connor, azonban Kyle Connor apja nem árulta el, hogy mi történt a múltban. A hírek szerint Kyle Reese ugyanolyan halált hal, mint az eredeti produkcióban lesz folyékony, alakváltó fém Terminator is, a T-2000-t Lee Byung-hun alakításában. A végén Kyle Connornak nyoma vész.

Egyúttal kijött néhány rosszabb minőségű kép is, amelyek állítólag az előzetesben lesznek benne.

 

termgenesys1.jpg

 

termgenesys3.jpg

 

 

termgenesys2.jpg

 

 

 

termgenesys4.jpg

 

termgenesys7.jpg

 

termgenesys6.jpg

 

 

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...