Jump to content
PirateClub.hu

Kinek mennyi idő volt az amit nem aludt?


Stormchaser
 Share

Recommended Posts

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hát nekem kb 40 óra... ebben benne van (haverokkal voltunk nyaralni balcsin) 1 nap a parton, este buli, hajnalban vonatozás(rossz helyen szálltam le haverral szal stoppoltunk 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!órát közben sétáltunk 15km-t kb :D ) aztán másnap emgint buli:D..ejj lehet ez több volt mint 40 óra :D de kegyetlen volt az biztos xD

Link to comment
Share on other sites

t17t hogy rohadjá' meg a képeddel :D. Támaszkodom itt, olvasom a kommenteket, mire látom h valami dög mászik a monitoron elkezdem hesegetni, már fél LCD Monitor berepedt amikor nézem h ez egy krva kép :D. Egyébként 42 órája nem aludtam (kb :))

Link to comment
Share on other sites

Hűű,én nem is az,h egyhuzamban nem alszom sokáig,mert az nem volt annyira sok. Olyan 52 óra volt a max eddig,de hogy ezt már hányszor megcsináltam... És nem úgy,h party,hétvége,hanem rendesen hétköznap. Sőt,eléggé extrém vagyok,mikor kisérettségiztem 12. év elején magyarból,és nekiálltam vasárnap éjfélkor tanulni,tudván,h semmit nem tudok,és mindjárt szóbeli...:D Nem aludtam semmit,de nem is sokat tudtam tanulni,rábeszéltem a tanárt,hogy napoljuk el a balhét,hazajöttem,tanultam,nem aludtam semmit,és úgy mentem kisérettségizni :D Durva volt,de túléltem végülis.

Továbbá a rendes érettségire sem aludtam semmit,kb akkor mentem be a vizsgaterembe,mikor már 24 órája ébren voltam. Ki lehet bírni,de nem ajánlom senkinek :D

Link to comment
Share on other sites

Nekem fesztiválon volt hogy a sok program miatt nem volt idő aludni. Készülödni az egyik elöadásra, majd a másikra, aztán este, ott inkább ismerkedni kell mint az ágyat nyomni, és ugy alakult h a 4 napon össz 3 ora alvás megvolt.

 

De az már 4 éve volt :) Olyan jot sha életemben nem buliztam :D visszasirom azokat a szép időket XD

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Marciusban volt nalunk egy hazibuli, ott kevertunk olyat h egy doboz redbull, feleannyi martini+4-4 cent vodka es tequila, ebbol ittunk nem keveset, meg utana meg egy kis redbullt, majdnem 5 napig nem tudtam elaludni. Hiaba probaltam, nem ment. A vege mar eleg csunya volt, olyan voltam mint egy zombi, csillagokat lattam szo szerint, total le voltam lassulva, nem tudtam beszelni, homalyosan lattam. Epp a neten keresgeltem h altaton kivul van-e vmi megoldas, vagy itt doglok meg amikor eldoltem es ugy maradtam. Majdnem ket napot aludtam, bnom mondta h nem lehetett felkelteni, arra nem ebredtem fel h a szekembol elvonszolt a foldon az agyig, furt a szomszed, epitkeztek mellettunk, stb. A furcsa az h miutan felebredtem olyan hulla faradt voltam, kajaltam, furodtem es aludtam meg jo 12 orat ra.

Link to comment
Share on other sites

Szervezetfuggo, egy egeszseges ember atlag 10 napig birja, addigra viszont annyira tonkremegy az agy hogy vagy meghal, vagy orokre karosodik. Az alvashiany legnagyobb veszelye az h agyadban a neuronhalozat nem tud regenerelodni, ezt alapbol alvas kozben lenne. Teljesen felborul az egesz szervezed, szervi leallasok, stb.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...