Jump to content
PirateClub.hu

Spartacus: Gods of the Arena


janoshman
 Share

Recommended Posts

Spartacus: Gods of the Arena

A sorozat a Batiatus-ház történetét és felemelkedését mutatja majd be, a ludus és a gladiátorok életét, mielőtt Spartacus megérkezett volna.

Találkozhatunk majd régi ismerősökkel, mint Lucretia (Lucy Lawless), Batiatus (John Hannah), Doctore (Peter Mensah) és Crixus (Manu Bennett), de feltűnnek új szereplők is.

Közülük a legfontosabb a Gannicus-t játszó Dustin Clare. Gannicus a Batiatus-ház dicsősége, ő volt a bajnok Crixus előtt.

Jaime Murray Lucretia egyik barátnőjét fogja alakítani, Marisa Ramirez pedig egy rabszolganő bőrébe bújik.

 

spartacus-gods-of-the-arena.jpg

 

A magyar feliratos előzetes:

http://www.youtube.com/watch?v=E5JmwDeFm7U

 

Nem bánta a férje Lucy Lawless erotikus jeleneteit

 

A Magyarországon is bemutatott Spartacus: Vér és homok című széria első évadjának előzményeit mutatja be a Spartacus: Gods of the Arena, amelyben több, korábban látott színész is szerepel - pont maga Spartacus, Andy Whitfield sajnos betegsége miatt nem.

Az itthon Xena szerepében megismert színésznő, Lucy Lawless azonban aktív volt, sokat forgatott, és szexjelenetekben is részt vett, ami nem meglepő, hiszen az Vér és homok alcímet viselő sorozatban is fontos szerepe volt az nemiségnek, az intrika, a vérontás, gyilkolás mellett. A színésznő a napokban az Access Hollywoodnak nyilatkozva elmondta, hogy producer férje, Robert Tapert támogatta, hogy erotikus jeleneteket forgasson, bátorította őt, miközben tudta, hogy kényelmetlen helyzet lesz számára. Nem volt ellenére, hogy a felesége szexjelentben vegyen részt, de nem jelent meg túl gyakran a forgatáson.

 

A Starz január 21-én mutatja be a Spartacus: Gods of the Arena első részét.

Link to comment
Share on other sites

Idehaza is folytatódik a Spartacus

Alig két hónappal az amerikai premiert követően itthon is látható lesz a Spartacus: Vér és homok előzménysorozataként elkészített hat részes Spartacus: Gods of The Arena. Itthon a sorozatot Spartacus: Vér és homok címmel az HBO mutatta be tavaly, s az előzményeket is a fizetős csatorna fogja elhozni. Batiatus gladiátoriskolájának Spartacus érkezése előtti történetét és felemelkedését alig két hónappal a premiert követően, március 22-én mutatja be a magyar HBO.

 

sg.hu

Link to comment
Share on other sites

Megérkezett az 1. rész!

Végre elindult a Spartacus előzménysorozata, Az aréna istenei! A készítők a startot összhangba hozták az első évad végének a történéseivel. A széria gazdagodik az eddigiekben még nem említett szereplőkkel, illetve karakterekkel. Így megismerhetjük Oenomaus feleségét, Batiatusnak új riválisai lesznek. A ludusban a Doctore pozíciót is még más alakítja. Lucretianak is eddig még ismeretlen barátnője akad, van egy sejtésünk, hogy neki még lesznek beleszólásai a cselekményekbe. Az Solonius szálat is érdemes lesz nyomon követni, azt a folyamatot, amikor a barátság átmegy féktelen kapzsisággá, vagy valami hasonlóvá. A Spartacus „időutazás” elkezdődött, itt van, a szokottnál is akciódúsabban, véresebben, erőszakosabban, és férfiasabban, mint azt valaha is láthattuk. Erotikából itt is kapunk bőven, de ezen jelenetek mellett sok meglepő eseményben lesz részünk az elkövetkezendő öt epizód alatt. Minden tabut nélkülöz a széria, de mit is várhatnánk a Starz legújabb erősségétől. Nem akarunk még több poént lelőni, de zárásképpen még annyit, hogy több karakternek döntenie kell a jövőt illetően, mert válaszút elé kerültek.

sorozatplanet.web4.hu

 

Végül egy kis előzetes a 2. részhez:

http://www.youtube.com/watch?v=yAN02-3qjlY

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...