Jump to content
PirateClub.hu

Karácsonyi történet


qventer
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Károly vagyok, 17 éves fiú. Most azért mesélem el a történetemet, mert ez megváltoztatta egész eddigi életemet.

Mint minden korombeli fiatal, én is ki vagyok hegyezve a lányokra. Eddig nem nagyon volt bnőm, mivel egy kis faluban lakom Orosházán és hát nem nagy a választék és én sem vagyok a leg talpraesettebb ebben a témában. Körübelül 2 hónappal ezelőtt sikerült összejönnöm a bnőmmel, amiért ismerőseim sokszor csúfoltak és kinevettek, barátnőm súlyproblémái miatt. (Eről annyit kell tudni hogy valamilyen mirigyproblémája van, de karácsonyra sikerült lefogynia 132 kilóra ) Ennyi asszem elég h elkezdhessem a történetemet.

 

Ez a december 24-ei reggel is ugyanúgy kezdődött mint a többi jól megszokott reggel. Épp reggelihez készültem mikor csörgött a mobilom, Erzsi volt az. Azért keresett, hogy a szentestét töltsük együtt és h valami nagy ajándékra számítsak mert mindenét beleadja. Izgatottan vártam az estét, mert reméltem este végre egymáséi lehetünk. Régóta tervezzük, hogy egy különleges napon egymásnak adjuk magunkat, de életembe nem gondoltam volna, hogy a hőn áhított nap ennyire borzalmasan fog eltelni. Eljött hát az este, és Erzsi megérkezett.

 

Hamar odaadtam az ajándékomat és akkor Erzsi a hálószobába csábított . Eléggé egymásnak voltunk indulva, amikor Erzsi furcsán megváltozott. Vadul letépte a ruháimat, majd az ágyba parancsolt. A zenét felerősítette és azt mondta : „ezt inkább ne hallja senki mert kicsit szégyellős vagyok” majd rámkacsintott. Blom féltem. Erzsi közeledett. A torkomban éreztem a szívem dobogását. Erzsi nyakamat nyalogatva haladt egyre lejjebb és lejjebb majd bekapta a cerkám. És mint valami megvadult állat bődülten elkezdte szopni és közben rágni. A fájdalomtól hírtelen megmerevedtem, és ekkor az mondta: „légy férfi, ez a te estét cukorborsóm”. Miután végre befejezte hátára feküdt és a fejemet két lába közé nyomta, és azt mondta h én következem, ami nem is lett volna baj, ha nem csak foltokban lett volna leborotválva. De vettem egy nagy levegőt, és belekezdtem :-S. Erzsinek nagyon tetszett a dolog és sikoltozva kiáltotta: „még, még!!!” el sem tudtam képzelni abban a pillanatban h ennél még rosszabb is jöhet. Elérkezett a pillanat h ténylegesen lefeküdjünk. Ám a cerkám nem működött. Ekkor Erzsinek az jutott eszébe, hogy a prosztata izgatásával is felállítható a férfiasságom, abban a pillanatban hasító fájdalmat éreztem a sggemben (ami még most is sajog) Erzsi ujja volt az. Az ötlet bevált, de mégis nagyon fájt. Sőt ahogy kihúzta ujjait elmúlt a hatás, cerkám elkezdett kókadni. Már csak arra tudtam gondolni, hogy legyen már vége ennek a rémálomnak. Erzsi a problémát kiküszöbölve előkapott a táskájából egy vibrátort és közeledett felém, ekkor már menekülni akartam és mondta, „ne kéresd magad!”. Erős kezeivel megragadott és a vibrátort máris magamban éreztem. Szorításából nem engedett, mint egy kiéhezett domina mászott rám. Úgy éreztem szó szerint megerőszakol. Ekkor ő már olyan nedves volt a cerkám egyből becsusszant. Bármennyire is rosszvolt nem tudtam mit tenni, csak úgy ugrált a hatalmas súlyával rajtam. A fájdalmon kívül semmi mást nem éreztem. Ezt közel két óra kínszenvedés következett. Mikor végre vége lett lefordult rólam, és egy halk nyüszítést hallottam Erzsi irányából. Szeretett kiskutyámat nyomta agyon aki beszökött az ágyra miközben az előbbiek voltak. Itt már teljesen kész voltam, és kikelve magamból ordibáltam vele. Erre Erzsi egy szempillantás alatt visszaváltozott arra az Ere kibe még egy pár órája szerelmes voltam. Ezt többször nem bírnám elviselni, ezért úgy döntöttem, hogy véget vetek kapcsolatunknak.

 

Ezek után soha többet nem akarok még csak gondolni sem a szexre.

 

Ui.: A csípőmmel ma voltam orvosnál, de szerencsére nincs különösebb baja, csak meghúzódott. Apámnak azt mondtam, hogy a kutyámat egy autó ütötte el.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...