Jump to content
PirateClub.hu

Végső állomás 5 / Final Destination 5


bikas
 Share

Recommended Posts

Végső állomás 5: az első képek


Augusztus 26-tól lesz látható az amerikai mozikban a Végső állomás 5, s végre képeket is láthatunk a filmből, melyet az Avatar segédrendezője fog készíteni, így valószínűleg a 3D-re nem lesz panaszunk.

A Warner Bros. tegnap kihirdette 2011-es mozis premierjeit, s az egyes filmekhez kapcsolódó bemutató dátumokhoz képeket is csatolt, így a horror szerelmesei végre láthatják azokat a karaktereket, akikért esetleg szorítani fognak 2011. augusztusában. Akkor érkezik Amerikába ugyanis a Végső állomás sorozat ötödik része, mely úgy tűnik, hogy az előző, szám nélküli epizód után a Final Destination 5 címmel fog rendelkezni.

va5_01.jpg


A folytatás tényén nincs csodálkozni való, hiszen a horrorszéria majd minden epizódja felülmúlta az előzőt bevétel tekintetében, s amikor a 3. rész után fáradni tűnt a sorozat, a negyedik epizód 3D-je lehelt új életet a franchise-ba. Az FD5-öt Steven Quale rendezi, aki együtt készítette James Cameronnal a 3D-s Aliens of The Deep-et, valamint a Titanic és az Avatar 2nd unitjának a rendezője is volt. A főbb szerepekben az alábbi színészeket láthatjuk: Emma Bell, Nick D'Agosto, Miles Fisher és Arlen Escarpeta, s ami a legfontosabb, némi kihagyás után Tony Todd is vissza fog térni. A katasztrófa ezúttal egy függőhídon fog történni.

va5_02.jpg



SG
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Lézeres szemkiégetés is lesz a Végső állomás 5-ben - előzetes

 

Felkerült az internetre a Végső állomás-sorozat ötödik részének előzetese, amelyben ezúttal egy összeomló híd okozza a bonyodalmakat. Valaki megérzi a közelgő katasztrófát és emiatt egy csapat tinédzser megússza a halált, de mint azt a korábbi epizódokból már megtanulhattuk, a halállal nem lehet packázni. Az alkotóknak ezúttal is sikerült összeszedniük jópár kreatív halálnemet: egy férfit forró szurokkal öntenek le, egy másiknak az akupunktúrás kezelése vesz kínos fordulatot, egy tornászlány a gerendából kiálló szög irányába szaltózgat, valamint a lézeres szemműtétet fontolgatóknak is jut majd egy nyomós ellenérv. A Végső állomás 5-öt szeptember elején mutatják be a magyar mozik 3D-ben.

 

http://videa.hu/videok/film-animacio/vegso-allomas-5-elozetes-bvn1wG08PLMvZTCe

 

Forrás: [O]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...