Jump to content
PirateClub.hu

Melyik Moderátor vagy Adminisztrátor a példaképed?


IUPLOADERI
 Share


Recommended Posts

háthő ez egy jó kérdés :) nekem személy szerint nincs 1 se. Egyáltalán neten amióta fórumra járok vagy ismerek másokat neten keresztül nincs senki akit tudnék mondani. itt is sajnos ez a helyzet... nekem senki nem segített soha... sőt amikor sokat feltöltöttem, inkább warn-oltak és bannoltak ahelyett, hogy segítettek volna. régebbi feltötléseim élnek és több mint 25.000 letöltésem van. szóval bocs de nem bírom a fejeseket :)

Link to comment
Share on other sites

Átfutottam a topikot még egyszer és a kezdeti poénkodásaim után azt kell mondanom, hogy az egész téma úgy fekália ahogy van. Több sebből vérzik a dolog.

 

1./ Álláspontom szerint olyan ember nem lehet példakép akit nem igazán ismerünk, nem tudjuk, hogyan néz ki, nem ismerjük életútját.Ezesetben csak a moderátori munkáért járó elismerést említhetnénk.

 

2./ Itt a szavazatok 90%-a szimpátia alapján megy.Pl.: Ha egy fórumozó aki nem érti meg a szabályzatot (Sok ilyen van.) és kap az egyik moderátortól warnt akkor értelemszerűen nem a warnt adó moderátorra fog szavazni mert ő akkor már "unszimpatikussá" válik hanem arra aki nem figyelmeztette az adott fórumozót Ennyire "hiteles" a szavazás.

 

3./ A warnokról készült print screenel készített képet sem kellene berakni.Aki egy ideje itt fórumozik az 100%-ra biztosan megmondja, hogy a "brutál hír" elnevezésű, előző oldalon található figyelmeztetést ki adhatta.Hiába van feketével kisatírozva.

Ez sem vet jó fényt egyes moderátorokra.

Magyarán én is hülyeséget követtem el amikor Print Screenezésre bíztattam az előző oldalon.

 

4./ Ha egy alfórumban történik durva szabályszegés akkor az itt legtöbb szabazatot kapó mod is köteles warnt adni mert ez a dolga.Akkor ő is antipéldaképpé válik?

 

Ezért nem szavaztam!

 

+1 / IUPLOADERI

Semmi bajom nincs veled és jó dolgokat szoktál feltölteni de arra kérlek, hogy ne így és itt nyalizz a staffnak annak érdekében, hogy minél hamarabb moderátori rangban részesülj.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...