Jump to content
PirateClub.hu

Melyik Moderátor vagy Adminisztrátor a példaképed?


IUPLOADERI
 Share


Recommended Posts

Erre nehéz válaszolni. Eddig mindenki segített nekem ha szükség volt rá, rangtól függetlenül. Végignéztem a névsort és felfedeztem néhány új nevet, néha cserélődnek a moderátorok, ez is megnehezíti a választást.

Link to comment
Share on other sites

Nagyon nehéz választani úgyhogy leírom kiket birok : Piero , Armin Fan , Jaire , Szergej ,T17t, bagi ,Chipi ,assaultking.

 

Régi moderátorok közül meg Niet

Link to comment
Share on other sites

Példaképem nincs, de bagival meg vagyok elégedve - azt hiszem ő az, aki mindig meg szokta köszönni a reportjaimat. Ha mégsem ő lenne az akire gondolok, akkor előre is elnézést kérek tőle. :blush:

 

Továbbá a régiek közül Niet és novistar lenne az, akikben megbízom. És persze szaszanagynak is köszönet jár, amiért annak idején csökkentette a warn szintemet egyel, mikor egy volt moderátor kitalált indokkal adott egy warnt és törölte az amúgy tök szabályos témámat a Hírek fórumban.

Módosította spdeluxe
Ne személyeskedj!
Link to comment
Share on other sites

.... bagival meg vagyok elégedve - azt hiszem ő az, aki mindig meg szokta köszönni a reportjaimat. Ha mégsem ő lenne az akire gondolok, akkor előre is elnézést kérek tőle......

 

Annyit elmondok, hogy a moderátorok a legtöbb esetben jelentések alapján szokták törölni a topikokat.Ennyit a kitalált indokokról.

Warncsökkentést már kaptam bagitól is ha érdekel titeket. :D :D

Link to comment
Share on other sites

Értem én, hogy valaki jelenthette és emiatt törölhette az akkori moderátor a témámat. De most szerinted milyen az, amikor a moderátor odaírja a warn mellé indoknak, hogy brutál hír (szó szerint idézve, kis betűvel kezdve, mondatvégi írásjel nélkül), miközben egy teljesen átlagos hírről volt szó, amit az indexről másoltam be? Ezt máig nem értem, az említett indokon pedig a Napnál is világosabban látszik, hogy csak úgy bevágták oda, mert vagy nem tudott az akkori moderátor értelmes indokot kitalálni, vagy csak egyszerűen úgy gondolta, hogy poénból ad nekem egy figyelmeztetést.

Link to comment
Share on other sites

Istenem mennyivel őszintébb lenne ez a topic, ha nem tudnának kizárni egy rossz nézésért, ez így csak esti mese, kisgyerekeknek ...... :lol:

 

De azért szavaztam nem ismerem, viszont látom, segít másoknak, neve: pro230

 

Ha a kérdés fordított lenne könnyebb lenne válogatni. :(

Link to comment
Share on other sites

Nekem Tibiole volt, mert a semmiből egy nagyon szervezett társaságot kovácsolt össze. Rá ugye nem lehet szavazni, mert visszavonult. Maradt Piero, akit legalább annyira tisztelek, mint Tibiolet.

Link to comment
Share on other sites

Én t17t-re voksoltam. Véleményem szerint egy fontos fejezet vette kezdetét itt PC-n, amikor ő nekikezdett tevékenykedni. Ettől függetlenül bárkire szavazhattam volna a választhatók közül, hisz mind elég sokat tettek már ezért a közösségért! ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...