Jump to content
PirateClub.hu

Silent Hill 2: Revelations 3D


hankock
 Share

Recommended Posts

Két napja számoltunk be róla, hogy a Lionsgate már árulja az amerikai filmpiacon a Silent Hill horrorfilm folytatását, rögtön másnap pedig további új hírek is napvilágot láttak: A film hivatalos címe Silent Hill: Revelations lesz, a rendező teendőkkel a Solomon Kane direktora, Michael J. Bassett-et bízzák meg, maga a film pedig 3D-ben lesz bemutatva.

Szinopszis: Heather Mason és apja folyamatos mozgásban van, hogy mindig egy lépéssel a nyomukban álló sötét erők előtt álljanak. A tragédia épp Heather 18. születésnapján üt be, egy rémálmokkal teli éjszaka után édesapjának nyoma veszik, ő pedig ráébred, hogy nem az, akinek gondolja magát. A felfedezés nyomán egyre mélyebbre hatol a démoni világba, ami azzal fenyegeti, hogy örökre csapdába eshet Silent Hill-ben

 

filmtrailer

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Miért lenne 60 perces? Ha két órás nem is lesz (bár az első rész annyi volt) de 100 perc fölött lesz az elég valószínű. Az meg még valószínűbb, hogy nem lesz olyan jó mint a játék(ok). Majd kiderül.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Az első kép:

 

2006-ban érkezett a mozikba a Silent Hill - A halott város, ami után felmerült a folytatás lehetősége. Ám a forgatókönyvíró, Roger Avary egy időre sittre került, a történet így félkész állapotban pihent. Tavaly augusztusban újra hozzáláthatott a melóhoz, majd az év vége felé rendezőt is kerítettek a projekt élére. Michael J. Bassett, a Solomon Kane dark fantasy készítőjére bízták a második részt, amelyet Silent Hill: Revelationre kereszteltek el. Azt hiszem nem nagy meglepetés, ha azt írom, hogy 3D-s lesz. A két főszereplőt Adelaide Clemens és Kit Harington fogja játszani. Clemens lesz Heather Mason, aki folyamatosan rémálmokat lát apja eltűnéséről. Majd 18 születésnapján rájön, hogy ő valójában nem az, akinek gondolta magát. A felfedezés után eljut Silent Hillbe, ahonnan talán soha nem jut ki.

 

silenthill2kep1.jpg

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Egy újabb kép:

 

Néhány napja már láthattatok egy képet a Silent Hill 2 filmből és most ismét közzétettek egyet. Ezzel együtt az is kiderült, hogy nem csak Sean Bean teszi tiszteletét a második részben, de Radha Mithcell és Deborah Kara Unger is visszatér.

 

silenthill2kep2.jpg

droid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Az első hivatalos kép a Silent Hill 2 főszereplőiről

 

Bár egyelőre még kevesen ismerik a Silent Hill 2 két főszereplőjét, Adelaide Clemenst és Kit Harringtont, ha minden jól alakul, a Revelation alcímet viselő alkotás premierjekor mér régi ismerősként fogunk rájuk nézni.

 

Mint arról már többször hírt adtunk, egy ideje megkezdődött a Silent Hill-mozifilm folytatásának, a Silent Hill: Revelation 3D-nek a forgatása. A Kanadában készülő filmről eddig csak pár eseménytelen lesifotót láthattunk, valamint egy képet a főhősnőről, azonban a gyártó stúdió végre mindkét főszereplőt is megmutatott a közönségnek.

 

shh.jpg

 

A fotón a Heather Masont alakító Adelaide Clemens és a Vincent Cartert megszemélyesítő Kit Harrington látható, ők Silent Hill-újoncoknak számítanak, de mellettük olyan, az első filmből ismert színészeket is láthatunk, mint Sean Bean, Deborah Kara Unger és Radha Mitchell. A Silent Hill: Revelation 3D a papírforma szerint csak 2012-től lesz látható a mozikban.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...