Jump to content
PirateClub.hu

Új Star Wars trilógia a láthatáron


hankock
 Share

Recommended Posts

alán nem túlzás azt állítani, hogy a cím olvastán emberek tízmilliói csapnak ököllel a levegőbe: Végre!!!! Aztán, ahogy lenni szokott, következhet a fekete leves. Az IESB beszámolója szerint ugyanis George Lucas, aki ca. egy hónappal ezelőtt bejelentette, hogy 3D-be fogja konvertálni az összes Star Wars filmet, úgy döntött, egy teljesen új trilógiát is elkészít a világ legismertebb sci-fi franchise-ához.

Az ütemterv szerint az első rész, a Baljós árnyak 3D változata 2012-ben kerülhet a mozikba, majd ezt követően nagyjából évenként egy-egy újabb film készül majd el, azaz a hatrészes saga utolsó része 2017 körül kerül vetítésre. Két évvel később pedig, azaz 9 év múlva, jöhet az trilógia első része.

Az új Star Wars filmeket, a 3D kiadások újravetítéséből származó profitból szándékozik elkészíteni, és – állítólag – semmi köze nem lesz a júliusban bejelentett élőszereplős Star Wars sorozathoz, sőt az egész Skywalker szálhoz is alig. A terve az, hogy tovább bővítve a hatalmas Star Wars univerzumot, egy teljesen független trilógiát hozzon létre, ami sok évvel a hatodik rész után játszódik.

Aki ismeri a Star Wars univerzumot, az tudja, hogy írott formában rengeteg folytatása van a történetnek, amikből nem is egy a filmvászonra kívánkozik, a kérdés az, csupán, hogy Lucas ezekből fog-e vajon mazsolázni, vagy valami teljesen újat alkot.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

Semmi gond nincs szerintem a régi SW trilógiával.Mivel én nagyjából csak SW miatt megyek moziba, ezért tuti ott leszek a 3d-s epizódok vetítésén is :D

 

A Force Unleashed alapötlete jó volt, de a történet pocsék lett.Szerintem az új részek inkább szóljanak az Új Köztársaságról, meg az új Jedi Akadémiáról, amit Luke alapított.

A KotOR első részének nagyon jó a története, de azt már láttuk kiteljesedni, szépen ki van dolgozva, vannak részletek, annyira már nem lenne érdekes a belőle készült film.

Link to comment
Share on other sites

A KotOR története játékba való, akármilyen jó is legyen. Eleve a mindenek előttről szól, ne kelljen ezzel is összezavarni sok ezer embert. Az Unleashed játékok még játéknak is rosszak (beat 'em up 24/7), a történet viszont csatolható a Skywalker-családhoz, ami szintén ugrott. Katarn viszont igazán vászonra kerülhetne, mert nem kevés szerepet kapott a játékokon kívül is, rendesen felépítették ezt a karaktert. Nem azt mondom persze, hogy rá kell építeni egy egész trilógiát, de feltűnhetne már.

Olyat meg csak ne állítsunk már, hogy forgassák le a 4-5-6-ot újra, mert azért harapok. Sokkal jobbak azok a filmek, mint az újak, páratlan alkotások. Már jó hogy nem a Frigyládát akarjátok újraforgatni :)

Link to comment
Share on other sites

Állítólag 100-1000 évvel a Jedi visszatér után fog játszódni, és állítólag nem is a 7., 8., 9. rész lesz, hanem a 10., 11., 12.

Aztán majd 20 év múlva jön a 7.,8., 9. :) .

 

Ne becsüljük alá Lucas bácsit de azért ő sem élhet örökké és 20 év múlva azért már nagyon csak öregecske lenne még egy trilogiához nemde? :D

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...