Jump to content
PirateClub.hu

A Hobbit - The Hobbit


peti.gaspar
 Share

Recommended Posts

Video Blog #4

Peter Jackson 10 perces videóval szeretne kedveskedni azon rajongóknak, akik már tűkön ülve várják a legelső mozgóképanyagot a The Hobbit első részéből.

A negyedik video blogban Peter Jackson megoszt velünk rengeteg érdekes dolgot a filmről, beszél a 3D-ről, jeleneteket láthatunk a The Hobbit forgatásából, az előkészületekből, a karakterekről és kreálásukról, információ morzsákat hallhatunk a technikai részletekről és még rengeteg másról is.

A The Hobbit legelső része An Unexpected Journey (Egy váratlan utazás) cím alatt érkezik 2012. december 13-án Peter Jackson zseniális rendezésében. A forgatókönyvbe besegített Jackson-nak Fran Walsh, Philippa Boyens és Guillermo del Toro is.

http://www.youtube.com/watch?v=gHF536TJ0iE&feature=player_embedded

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Decemberben jön a trailer!

Sorra jönnek ki a jövő évi nagy durranások mozgóképei, és a nép egyöntetűen skandálja Peter Jackson felé az igét: mikor jön a trailer, ó uram? A válasz megérkezett: decemberben!

2012 egyik legnagyobb durranása a harmadik Batman és A bosszúállók mellett a Hobbit bemutatkozó epizódja lesz, amelyben - majd - minden régi kedvelt szereplő visszatér újakkal kibővülve és ismét elkalauzolnak minket mesés, fantáziába illő tájakra lehetelen kalandokat és ábrándokat üldözve. Ha csak olyan szintű lesz a The Hobbit, mint a Gyűrűk Ura trilógia, akkor megelőlegezek Jackson-nak egy újabb világsikert és kultusz-titulust, de ne rohanjunk ennyire előre. Az IGN-nek sikerült beszélnie Andy Serkis-sel, és Gollam karakterszínésze elhintette a nagyérdeműnek, hogy karácsony környékén számítsunk a trailerre. Sem mi, sem az IGN nem tudtuk megállni, hogy ne konspiráljunk kicsit, így jött ki az a lehetséges tény, hogy a külföldi Tintin kalandjai premiervetítés előtt (december 21.) adhatják le a The Hobbit előzetest. Gondoljunk bele: Peter Jackson-nak elég sok köze volt hozzá és az karácsony környékén van. Ha stílusos szeretnék lenni, azt mondanám a trailer szemszögéből: "Jöttömre karácsony előtt számítsatok, pirkadatkor, Amerika felől".

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Kicsit kihalt a téma, pedig kint az előzetes ;)

 

Amúgy belekezdtem a könyvbe és eddig nem minden ugyanolyan. Úgy emlékszem, a törpök bemutatják magukat, nem Gandalf teszi, aztán az éneküket is megfelezték terjedelemben ami ráadásul nagyon jó az előzetesben. Remélem egy CD-t kiadnak ezekkel a dalokkal :) Amúgy könyvben talán érdemesebb először elolvasni, mert sok minden van benne, ami nem lesz a filmben. Ez mindig így van. Nem hinném, hogy 19 fejezetet hiánytalanul bele tudnának sűríteni másfél órába.

Link to comment
Share on other sites

Már egy jóideje nemírtam a témámba de ismét felkeltette az érdeklődésemet ez a film,nem sokat árul el az előzetes arról hogy mennyire lesz akciós,de szerintem egy izgalmaz,kalandos,látványos film lesz.

Már várom,bár nem most lesz,ezért gondolkodom azon hogy el olvassam e a könyvet,belekezdek és majd meglátom hogy érdemes e kiolvasni.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 2 months later...

Ennek is lesz 20-25 perccel hosszabb bővített verziója.

The Hobbit: Extended Edition After All

Peter Jackson Himself Confirms Longer Version

http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=4629

Bruhahahaha

Robbie Collin véleménye szerint "Tarr Béla mindössze 155 perces A torinói ló című kegyetlen apokalipszisfilmje pörgősnek tűnik ehhez képest"

http://cinestar.hu/cikk/a-hobbit-varatlan-utazas-elso-ertekelesek

Tényleg, egy olyan vékony könyvet 3x3 órában (+bővített verziók) filmre vinni...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Peter Jacksonék még néhány hetet forgatnak Új-Zélandon. A rendező leírása szerint intenzív, pörgős hetek állnak előttük és azt ígéri, hogy hamarosan jön egy videobloggal is, mindenesetre egy képet közzé is tett.

Leginkább a The Hobbit: There and Back Again címre hallgató harmadik részhez vesznek fel jeleneteket, de a The Hobbit: The Desolation of Smaughoz is készítenek még néhány percet. Jackson korábban már a Warner fejeseit meggyőzte, hogy Tolkien 125 oldalas jegyzeteit felhasználva még meg lehet valósítani a harmadik felvonást.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

 

Evangeline Lilly Taurielről ejt pár szót

 

A következő Hobbit filmben felbukkan Tauriel tünde is, a karaktert Evangeline Lilly kelti életre. A tünde egyébként nem volt benne Tolkien regényeiben, Peter Jackson találta ki. A színésznő a Total Film magazinnak adott interjút és mondott néhány mondatot karakteréről.

„Egy nagyon, nagyon fiatal tündét alakítok. Csupán 600 éves, ezzel szemben Legolas 1900, míg Thranduil 3000 éves. Tauriel még nem elég érett és nem olyan bölcs, mint a másik két tünde, kissé meggondolatlan. Egy csöppet szenvedélyes és heves természetű. Némi bájt és kecsességet kellett kölcsönöznöm a karakteremnek. De meg kell említeni ha a helyzet úgy kívánja, akkor pillanatok alatt átlényegül egy kegyetlen és halálos harcossá.”

 

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...