Jump to content
PirateClub.hu

A menzesz és a szex


Cukibea
 Share

Recommended Posts

  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mikor barátnőmnek megjön, még jobban kívánja sokszor, mint egyébként... szerintme ez sok csajnál így van.

 

Olyankor meg nem maszálunk semmit az ágyban, hanem bevesszük magunkat a fürdőbe, zuhanyzóba és ott esünk egymásnak. Sokkal tisztább, higiénikusabb megoldás. Ráadásul nagyon jó is :D Csak ajánlani tudom :)

 

A "gumithúzzunkolyankormertolyanleszafütyink" témához annyit, hogy: ÉS? :) Majd lemossuk :)

De mondom: zuhanyzóban kell csinálni és nem kérdés az, hogy hol szivárog, mi lesz olyan stb. Kényelmes is :)

Link to comment
Share on other sites

Ha AIDS-es a csaj, akkor simán... rengeteg hajszálrepedés van a szájban és mivel az AIDS vérrel fertőz, ezért elkaphatod.

 

Egyébként olyankor én sem közeledek orálisan, mivel azért nem túl gusztusos a vért nyalni, már bocs a vulgaritásért. És ez tök természetes, hogy olyankor egy normális csaj sem várja el....

Link to comment
Share on other sites

Mi ilyenkor csak a kezünket használjuk:D Amúgy én bnőm is kicsit jobban be van indulva ilyenkor.

De a nyalástol kicsit tartok ilyenkor mer azt hallottam hogy ilyenkor el lehet kapni az écet, nos ezt ti is így tudjátok vagy kamu?

Huhhh... az Aids, nem csak vér útján terjed, hanem a testnedvek cseréjekor is. Magyarán, ha összeér a nemi szervetek, akkor már elkaptad. Egyes kutatások szerint nyál útján is terjedhet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Szerintem mindenekelött a higiéne legyen bekalkulálva. Ijenkor egy lány sokkal könnyebben megfertözödhet, ami komolyabbra is fordulhat és végül meddöséget okozhat.

Nem kel h minden nap a sexröl szoljon ezért jobb is h vannak Piros napok amikor pihenhet a lány also része.

 

izlések és pofonok ahogy mondani szokás ezt, ki hogy zsereti és ki hogy vállaná be a sexet. egyébként én s bevállalom, de ezt inkább nem teszem, mert nem szeretném h a partnerem gombás v más fertözést kapjon.

 

Nálam a higiéne nyer ez ügyben.

:)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

wááá azért ez egy kicsit túlzás nem? :D :D persze ha ő így tud ellazulni,de szerintem akkor is inkább vmi mást kéne találni...és szerintem nem parasztság,csak akkor ha nem ismersz egy csajt és direktbe csak azért itatod h utána este ühhüm..

Link to comment
Share on other sites

hát, ez nagyon kényes terület. mégpedig azért, mert vannak olyan lányok, akik fogamzásgátlót szednek, azoknak alig van meg a mensesük, alig véreznek, alig fáj a hasuk, a hátuk a derekuk, és alig van hányingerük. de vannak olyanok akik nem szednek hormont, és írtózatosan sokáig menseselnek, nagyon nagy vérzéssel, rossz hangulatban, és fájdalmakkal tarkítva, és ilyenkor annyira küzdenek az elhúzódó mensessel, hogy a hátukra kívánják a szeretkezést. ilyenkor nem is lehet kérni vagy kierőszakolni vkitől. az tény, hogy amikor már kimenőfélben van a menses, és már nem olyan erősek a tünetek, és kívánja is a partner, akkor mehet. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Én halálosan görcsölős alkat vagyok azokon a bizonyos pelenkás napokon:D És nem értem, más hasonló típus hogy tud egyáltalán ilyenkor .... nézni egyáltalán. Olyankor a gondolatától is elviselhetetlen undorom, viszolygásom lesz.

 

És szerintem mensi alatt nem kéne dugni, akárhogy kívánják a felek. Az önmagtartóztatás egyrészt jótékony, másrészt kétlem, hogy bárki bármit is ír, ez ne lenne egy kicsit káros. A méh és a hüvely összehúzódásai azért vannak, hogy távozzon az, aminek kell. Plusz a vér "szárít", így a hüvelyfal is könnyen sérül, bár ezt a legtöbben nem érzik meg, de ilyenkor mindenféle fertőzés veszélye ezerszeresére nő. Még egészséges partnereknél is.. Ismerek olyat, akik emiatt barón beszopták, azóta már nem ficánkolnak olyan lelkesen:D

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

A menstruációs görcsökre az egyik legjobb megoldás a szex, mert a szex görcsoldó és ez ilyen esetekben a csajnak csak jobb lehet (persze ez is egyéntől függ,mint minden)

ne hari, de annyira lejön, hogy fogalmad sincs a nőkről, de a működésükről sem! :angry: olyan irgalmatlanul nagy b*romságot írtál, hogy leszakad az ég. szerintem ha nagy fájdalmakkal küzdünk, és mindenféle mellékhatásokkal, pl: hányás, szédülés, vérveszteség, legyengült állapot stb alig bírunk mozogni, rosszul vunk hangulatilag, alig lehet a hasunkhoz és egyéb más testrészünkhöz hozzáérni, akkor a szexre gondolunk? ugyanmár.

mielőtt kiejtesz vmit a szádon, inkább tájékozódj a női nemről, mert egyedül fogsz maradni ha ezzel zaklatsz egy lányt. és arról már nem is beszélek, hogy mekkora nagy paraszt az a fiú, aki nem szereti annyira a barátnőjét, hogy az ilyen napokon legalább békén hagyja, mert neki fontosabb a sdaját önző kis világa, meg az, hogy ő kielégüljön ilyen áron is. szipi

Link to comment
Share on other sites

Egyes kutatások szerint nyál útján is terjedhet.

Akkor szerintem használj rágógumit! ;)

 

Am. egyet értek Szipivel!

 

Majd pont akkor fogják ezt kivánni mikor a legnyűgösebbek.Nemtom h volt-e már csajod, ha igen akkor észre kellett volna venned, hogy amikor megjön nekik, akkor általában pl. utálják ha megfogod a feneküket, meg aztis hogyha összevissza nyulkálsz.

 

De itt olvastam eltérő válaszokat is! :huh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
mi akkor is csináljuk ha megvan a páromnak, erre vannak már különleges szivacsok.

védekezni ugye meg ilyenkor nem is kell, meghát mi nem is szoktunk sosem ;)

 

abban hogy nem kell védekezni tévedsz! (már bocs) a két petefészekből 2 petesejt is kiszabadulhat és az egyik megtermékenyülhet,(a piros napokban is)és mivel a másik nem termékenyül meg,attól még jöhetnek a piros napok! Élő példa a szomszéd nő!!! Bocs hogy ilyen tudományos voltam! Remélem nincs harag! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Majd pont akkor fogják ezt kivánni mikor a legnyűgösebbek.Nemtom h volt-e már csajod, ha igen akkor észre kellett volna venned, hogy amikor megjön nekik, akkor általában pl. utálják ha megfogod a feneküket, meg aztis hogyha összevissza nyulkálsz.

 

Személytől függ, a volt barátnőmön észre se lehetett venni a megjött neki, a jelenlegi pedig, néha rosszul lesz tőle, olyankor bevesz egy gyógyszert, pár órával utána már jól van, és simán lenne kedve hozzá, meg néha már a falat kaparjuk mindketten. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...