Jump to content
PirateClub.hu

5 botrányos tipp csajok leitatására!


hankock
 Share

Recommended Posts

A Datingish egy helyenként érdekes, ritkábban egész vicces amerikai blog, ahol sok-sok szerző és kommentelő osztja meg egymással és a világgal randizással és párkapcsolatokkal kapcsolatos nézeteit. Az egyébként roppant szelíd website a héten bocsánatkérésre kényszerült, miután egyik posztjuk olyan felháborítónak találtatott, hogy még a konkurens Jezebel is jónak látta külön tiltakozni a Datingish ellen.

 

A biztosítékot egy tanácsadásnak álcázott, elvileg viccnek szánt poszt verte ki, amelynek címe az volt, hogy “5 ravasz módszer csajok leitatására”. Utólag a Datingish szerzői kötik az ebet a karóhoz, hogy ők ezt azért tették közzé, hogy a lányok észrevegyék, ha férfiak le szeretnék őket részegíteni egy kis szex reményében. A felháborodott közönség szerint viszont ez nem volt egyértelmű a kérdéses szövegből, amely inkább úgy hangzik, mintha bátorítaná a fiatal férfiakat, hogy alkohollal hozzák öntudatlan állapotba azokat a csajokat, akik józanul nem lennének hajlandóak a szexre.

 

Mint tudjuk, Amerikában sokkal alacsonyabb az ingerküszöb ebben a témában, de azért biztos, ami biztos, mi már most leszögezzük, hogy az alábbi lista közreadásának a célja az, hogy a fiatal lányok azonnal felismerjék, ha leitatós manőver kezdődik ellenük. Nézzük tehát, mikor kell különösen vigyázni iszogatás közben.

 

1. Ha nem ad hozzá enni - Mindenki tudja, hogy éhgyomorra sokkal nagyobbat üt az alkohol. Ha az előzékeny lovag magához invitál vacsorára, és ragaszkodik hozzá, hogy csak ő főz, viszont végül üres konyhával, de piával teli hűtővel várja szíve hölgyét, jobb gyanakodni kezdeni - és vagy pizzát rendelni, vagy megállni a vedelésben egy-két pohár után.

 

2. Ha a mélyhűtőben tartja a vodkát - Minél hidegebb a pia, annál kevésbé égeti a torkot az alkoholtartalma. Így aztán a mélyhűtőből előhúzott vodkából, unikumból, stb. sokkal könnyebben lecsúszik egy nagyobb adag, mint egyébként. (Ha az úriember pálinkát tart a mélyhűtőben, akkor már önmagában azért megérdemli, hogy otthagyják, mert nem tudja, hogy a jó pálinka zamatát szobahőmérsékleten lehet a leginkább élvezni.)

 

3. Ha grapefruitlével kever - Ha tisztán isszuk a töményet, legalább látjuk, hogy mennyit fogyasztottunk belőle. Viszont ha valami szép színes koktélt tolnak elénk, csak találgathatjuk, hogy ebben vajon mennyi szesz lehet. A botrányos lista szerint a gyümölcsnektárok közül a grapefruitlé aromája nyomja el a legjobban a piaszagot és alkoholos ízt, így különösen vigyázzon az, akit ezzel az összetevővel kevert koktéllal kínálnak, mert nem tudhatja, mekkorát fog majd ütni az ital.

 

4. Ha pezsgőt vesz elő - Veszélyes a pezsgő és a habzóbor is. Amint azt a fényivók jó része is állítja, ami buborékos, az hamarabb az ember fejébe száll. Állítólag különösen igaz ez valamiért a csajokra, akiknek emiatt tilos lépést tartani próbálni a férfiakkal pezsgőzés közben.

 

5. Ha arra próbál rávenni, hogy állj kézen - Nem valószínű, hogy itthon túl sok hölggyel előfordult volna, hogy piálgatás közben valami hülye játék részeként arra próbálják meg rávenni, hogy álljon kézen vagy fejen 30 másodpercig. A Datingish mindenesetre figyelmeztet, hogy aki mégis ebbe a szituációba kerül, meg ne próbálja meg fitogtatni tornatudását, mert ettől a pozíciótól azonnal az ember fejébe tolul a magasabb alkoholtartalmú vér, és innentől kezdve fejjel felfelé is garantált lesz a bódult állapot.

 

velvet

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hm... érdekes dolgok, bár a leitatás nem vonz :P Egy részeg csaj ügyetlen, ráadásul alkoholszaga van, ami inkább undi mint izgató. :) Ha valakit meg akarok kapni, akkor inkább kiérdemlem, hiszen szerintem a harc is a győzelemhez tartozik ;)

Link to comment
Share on other sites

Volt egy orosz csajom.Nagyra volt azzal , hogy a Magyarokat leissza.Nosza én kaptam az alkalmon.Én 75 kg vagyok ő kb 55.Szóval elkezdődött a verseny én 7 vodkát ittam meg egymás után ő majdnem egy üveggel.Szóval én félek nőket leitatni.Amúgy sem korrekt.Ha akar akkor iszik.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Ahogy a Blood Bowlban mondják, "it's full bloody, but perfectly legal..."

Magyarul aki sz*pni akar (itt leszögezném, hogy régimódi vagyok, csak nőneműeket érint a kijelentésem), az úgyis fog, a pia csak elősegíti, sietteti a dolgokat. Én mondjuk szoktam alkalmazni, de úgy, hogy észre sem veszem, mert közben én is beállok.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...