Jump to content
PirateClub.hu

A nagy dj-k milyen programot használnak?


raiderv8
 Share

Recommended Posts

Sziasztok! Tudom, hogy hülyeséget beszélek, mert én is dj vagyok, de néha látom, hogy a lejátszók mellé a laptopon valami program lapul ;). Ugyanúgy mint Báránynál, és Fedde le grand-nál. Nagy keresgélés után rátaláltam erre a képre, ami azt hiszem ezt használják. Nade mi a program neve?

CIMG3820.297175813_std.JPG

Elég egyszerű, és lényegre törő program lehet, nem úgy mint a virtual, meg traktor, meg minden baromság. Nagyon fúrdalja a lelkemet, hogy mégis mi lehet ez ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Ahány ház annyi szokás.Az abletonnal sok idő mire a zenéket rendesen be warpolod És nem a mostani tuctuc zenékre gondolok hanem a retro élőben felvett zenékre.De utána már nagyon könnyen használható de mégsem szeretem. A virtual dj ami nekem bejön .Könnyen kezelhető de több a hibalehetőség vele de mégis te csinálod nem a gép.A traktort már rég nem használtam de a régi verziók ütemtartásával volt a legtöbb bajom .Ezt lehet hogy javították de nekem nem tetszik.Hibamentesen az ableton a király de ha a filing is számít akkor virtual.

Láttam már több neves djt is aki traktor vagy épp a virtuállal tolta. Nem igazán a program számít.Ha jó zene szól és ügyesen kevernek akkor bármivel játszhatsz. Láttam már híres djnek bedögleni a csúcs pioneer 1000-t.Nem ilyedt meg.Zsebből telefon elő .Szerencsére kellően fel volt szerelkezve rajta zenével és ment a buli arról is tovább.

Link to comment
Share on other sites

Ha már a zenekészítés és a keverésnél játunk, lehet, hogy eltérő a téma, de régen volt 1 VSTI az fl studio-hoz, ahol dnb dobszólókat lehetett összekreálni. Mintha vöröses színű háttere lenne. Mivel Új FL studiot használok, már nincs benne, de a régebbi verzióknál azt hiszem benne van. Nagyon kéne, mert nagyon jó dolgokat össze lehetett "dob"ni. Nem tudjátok mi lehet annak a neve?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...