Jump to content
PirateClub.hu

Terhes társaság - Due Date - A másnaposok rendezőjétől


hankock
 Share

Recommended Posts

Due date

 

duedate-the-road.jpeg

Előzetes:

 

">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">

 

A Warner Bros. Pictures újabb előzetest dobott Todd Phillips új vígjátékához, a Terhes társaság /Due Date/-hoz. A film főbb szereiben Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Alan Arkin, Juliette Lewis és Danny McBride látható.

Tartalom: Peter Highman (Downey) leendő apuka, akinek felesége 5 nap múlva hozzá világra az első trónörököst. Peter repülővel igyekszik haza Atlanta-ból, hogy jelen legyen a nagy eseményen, ám egy véletlen találkozás teljesen felborítja a terveit: egy feltörekvő színésszel – Ethan Tremblay (Galifianakis) – lesz kénytelen a fél világot keresztülutazni, romokba döntve néhány autót, pár régi barátot, és legfőképp Peter idegeit. Az óra pedig ketyeg, a szülés időpontja egyre közeledik…

filmtrailer

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Itthon nagyon nagyot kaszált a Terhes társaság

 

Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis újabb sikerfilmet tehet le az asztalra, hiszen a terhes társaság nem csak Amerikában és a világ sok országában siker, hanem Magyarországon is a hétvége kedvence volt.

Amerikában csak szolidan korrekt eredményt ért el Todd Phillips új filmje, a Terhes társaság, itthon viszont sokkal jobban el lehetet azzal adni a mozijegyeket, hogy "a Másnaposok rendezőjétől". A keserédes komédia Budapesten az év egyik legjobb nyitányát produkálta a film, 35 500-an látták csütörtöktől vasárnapig, jóval többen, mint tavaly a Másnaposokat.

A film országos szinten is remekül teljesített, az első helyet szerezte meg, 60 433-an nézték meg vasárnapig bezárólag, így az év egyik legjobb premierjét produkáló alkotás minden bizonnyal ott lesz 2010. legnézettebb filmjei között Magyarországon. Azt pedig, hogy a jelenleg is forgatott, s jövőre bemutatásra kerülő Másnaposok 2 milyen nagy érdeklődést fog kiváltani idehaza, nagyjából már lehet sejteni.

 

Nem mindenhol királykodik a Másnaposok rendezőjének új filmje

Itthon sokkal többen nézték meg a Terhes társaságot a premier első napjaiban, mint a Másnaposokat, az amerikaiakat azonban nem lehetett a rendező nevével megetetni, kevesebben választották az új Phillips-filmet.

Miközben itthon hatalmas siker a Terhes társaság (Due Date), addig Amerikában csak a második helyen mutatkozott be a 65 millió dollárba kerülő film, melyet majdnem a készítési költségnek megfelelő marketing költség is kísért. Ennek eredménye egy második helyezés volt a hétvégi toplistán, három nap alatt 32,6 millió dollár bevételt produkált a komédia, amely még így is minden idők kilencedik legerősebb R-korhatár besorolású filmes nyitányát jelenti.

Mivel a főhősök és a mellékszereplők egy része is idősebb volt, ezért nem csoda, hogy a Terhes társaság közönségének átlagéletkora magasabb volt, mint a Másnaposok esetében. (Persze mindez akkor nem csoda, ha feltételezzük, hogy a tinik inkább tiniket vagy huszonéveseket látnak szívesebben a vásznon.) A nézők összetételét vizsgálva az állapítható meg, hogy a filmet megtekintők 53%-a volt férfi és 59%-a 35 éven aluli.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...