Jump to content
PirateClub.hu

Resident Evil 5


bikas
 Share

Recommended Posts

Szinte biztos, hogy lesz Resident Evil 5

 

Milla Jovovich, a Resident Evil-mozifilmek főszereplője meg van arról győződve, hogy lesz folytatása a sorozatnak. Rendező férje pedig máris új ötleteken töri a fejét, hogy mivel lehetne érdekesebbé tenni a szériát.

 

A Kaptár: Túlvilág 3D (Resident Evil: Afterlife) erősebb nyitányt produkált Amerikában, mint bármelyik eddigi Resident Evil-film, így nem csoda, hogy mindenki azt kérdezte a gyártó stúdiótól, a színészektől és a rendezőtől, hogy lesz-e ötödik rész. A 60 millió dollárból készült, 3D-s technológiával forgatott akcióhorror hazájában három nap alatt 26,6 millió dollárt kalapozott össze, míg nemzetközileg már 42 milliónál tart a számláló.

 

A főszereplő Alice-t alakító Milla Jovovich nyitott a folytatásra, s a Vulture érdeklődésére elmondta, hogy mindenképpen készíteni fognak egy újabb epizódot. Még azt is hozzátette, hogy a férje, Paul W.S. Andersonnak (ő a negyedik rész mellett az elsőt is rendezte) már meg is vannak az ötletei a folytatásról, de örömmel várja Twitteren a rajongók javaslatait is, hogy ők mit látnának szívesen a Kaptár-sorozat ötödik epizódjában.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Megvan a Resident Evil 5 premierdátuma

 

Cseppet sem meglepő módon a Sony bejelentette, hogy elkészíto az ötödik Resident Evil-mozifilmet is Milla Jovovich főszereplésével. A bemutatóra 2012. szeptemberében fog sor kerülni.

 

 

A Sony Screen Gems filmes részlege bejelentette a Kaptár-sorozat, azaz a Resident Evil-széria ötödik filmjének premierdátumát, mely 2012. szeptember 14.-e lesz. A horror főszereplője, mint eddig is, Milla Jovovich lesz, a dátum pedig valószínűleg nem sokakat hökkent meg, hiszen a legutóbbi három Resident Evil-film is szeptemberben került bemutatásra.

 

A folytatás oka természetesen a negyedik rész, A kaptár - Túlvilág 3D (Resident Evil: Afterlife) nagy mozis sikere volt. A 3D-ben forgatott film világszerte 296 millió dollár bevételt hozott. Bár a 60 milliós amerikai bevétel csak alig tízmillióval haladta meg az 50 millió körül termelő második és harmadik filmét, nemzetközi viszonylatban döbbenetesen jól szerepelt a Túlvilág. Míg Amerikán kívül az első epizód 62, a folytatás 78, a harmadik rész pedig 97 millió dollárt gyűjtött össze, addig a Túlvilág az előző három film összbevételét is behaladva 236 milliót.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a sorozat atyja, Paul W.S. Anderson milyen funkcióban fog résztvenni a produkcióban.

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
A Resident Evil: Begins címet kapta A kaptár ötödik része, mely tehát egy előzményfilm lesz, elsősorban Sienna Guillory karakterével, Jill Valentine-nal a középpontban, de természetesen Milla Jovovich-ot is láthatjuk majd. Az előző részhez hasonlóan ez is 3D-s lesz.

 

 

premierfilmek

 

Csak azt nem tudom hogy mire fog épülni, inkább irják azt akkor hogy reebot.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Resident Evil: Retribution - A kaptár: Megtorlás előzetes

Főszereplő: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Kevin Durand, Shawn Roberts, Colin Salmon. Fényképezte: Glen McPherson. Látvány: Kevin Philpps Írta és rendezte: Paul W.S. Anderson

Resident-Evil-Retribution-Intl-Quad-Poster.jpg

A zombik a világ urai. Az emberek elszigetelt, kis csapatokban, átmeneti nyugalmat kínáló erődvárosokban próbálják túlélni a túlélhetetlent.

Alice (Milla Jovovich) egykor maga is kísérleti alanya volt annak a cégnek, amelynek laboratóriumából kiszabadult a világ elpusztításáért felelős T-vírus. Most a cég legtitkosabb műveleti bázisán tér magához: miközben a hatalmas bunkerlaboratóriumból próbál kijutni, a saját múltja néhány titkát is leleplezi – és újult erővel keresi azokat, akik felelősek a fertőzés elterjedéséért. Tokióból New Yorkba, Washingtonba és Moszkvába vezet az üldözés, és az út végén olyan meglepetés várja, ami megváltoztat mindent, amit eddig igaznak hitt.

Néhány új baráttal és rég szövetségessel az oldalán Alice mégis tovább harcol a túlélésért, hiszen már egyértelmű: a világ megmenekülése és az ő élete szorosan összekapcsolódik. És a visszaszámlálás megkezdődött…

 

A világvége után játszódó látványos horror/fantasy előző része hatalmas siker volt, a sorozat összbevétele már meghaladja a 700 millió dollárt. A stáb most Kanadában, Japánban és Oroszországban is forgat, hogy a folytatás még látványosabb és még izgalmasabb legyen

 

A film 3D-ben, és IMAX 3D-ben lesz megtekinthető..

Mozibemutató: 2012. szeptember 13. (még változhat, a szeptember biztos)

Gyártó: Sony Pictures

 

Az előzetes

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fetL5JuKGv4

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

bigyusz: volt már rorábban is animációs

- Kaptár: Bioterror (Resident Evil: Degeneration) 2008

Motion capture technikával készült ez is meg az általad említett A kaptár: Kárhozat (Biohazard-Damnation - RE-Damnation).

Ez azt jelenti színészek játszák el, később tesznek rá hátteret és "ruhát".

 

Elrontani? A Kaptár: Bioterror(2008) több köze volt a játékhoz, mint az Anderson féle harmad(sokad) osztályú élőszereplősnek, gondolom A kaptár: Kárhozat(2012) is ilyen lesz.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...