Jump to content
PirateClub.hu

Elhallgatott magyar találmány


b4m
 Share

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=Wap7KH989zk

A videoban minden elhangzik. (röviden, tömören: egy tűzálló, vízálló, golyóálló anyag, ami szemétből készül.Akár a vasbetont is kiválthatná.)

De inkább nézzétek meg a videot.

Link to comment
Share on other sites

Komolyan beveszi valaki? :D

 

Meg amúgyis:

"VÍZÁLLÓ - TŰZÁLLÓ - GOLYÓÁLLÓ - KIVÁLTHATÓ VELE A VASBETON - ELNYELI A RADART!"

 

hát kérem, tudja bizonyítani? jaaaa, hogy nem is létezik ez az anyag? bocsánat :D

ha ezeket a kijelentéseket leírja, akkor már lennie próbadarabnak, nem kell itt 300ezreket fizetni érte

youtube-n hirdetni, hát bocsmár...

szerintem nem egy olyan cég van akinek megérne 300ezret az anyag, mert hogyha megszerzi a technológia kulcsát, akkor úgyis annyiért adja tovább amennyiért akarja, és voilá meggazdagodott seperc alatt

 

énis összedobok egy ilyen videót bármikor, aztán várom az utalásokat

majd találkozunk a Bahamákon :D

 

röviden tömören összefoglalva, ez a legegyszerűbb lehúzás, még a Teleshop is többet ér ennél :D

Link to comment
Share on other sites

Khm.A másik videoban (amiből részletet ebbe is bevágtak) majdnem tíz percen keresztül égetik a lángvágóval azt a cuccot, és végig szabad kézzel fogja a krapek.Az már elég jó szerintem.Nem linkeltem be, mert alig érthető amit mond.

Mellesleg el vagy tévedve.A jelenlegi építészeti anyagokkal sokkal többet kaszálnak a cégek, mint amennyit ezzel szerezhetnének.Ennek az anyagnak az lenne az egyik célja, hogy rengeteg problémát megoldjon.Viszonylag olcsón felhúznak belőle egy házat, rövid idő alatt.

Amúgy meg nyilván valamin kipróbálta, de azt nem teheti a nagy pénzes emberek elé.Azoknak videofelvétel kell, nagyobb anyagokkal demonstrálva.

 

Persze, hogy nincs jó híre, el van intézve, hogy ne legyen, ugyanis bizonyos embereknek az nem lenne hasznos, ha ez az anyag népszerű lenne.

Link to comment
Share on other sites

Minden országnak vannak ilyen "elhallgatott, de világmegváltó" találmányokkal büszkélkedő zsenijei? Vagy manapság a huszadik (és korábbi) század valódi magyar tudósain, feltalálóin felbátorodva mindenki érvényesülni nem tudó csodálatos géniusznak képzeli magát? Mindjárt előbukkan Spanyol Zoltán is.

Link to comment
Share on other sites

elég sok anyag van amit kézzel lehet fogni 10 percig, miközben az állandó hőnek van kitéve, ugyhogy ez sokat nem tud mutatni

tudom mi folyik az építőiparban nem kell aggódni (révén építész leszek), és továbbra is ha ez olyan húúdeolcsó anyag, akkor ha 1 valakinek van a kezében a technológia az továbbra is annyiért adja el amennyiért akarja, ugyhogy igyis ugyis kaszál, egyszerű ez

 

de továbbra is azt várom ha már ilyen kijelentéseket tesz, amiket fentebb idézett, hogy azt bizonyítsa

valahogy már ki kell próbálnia hogy ezeket elmondhassa róla, és ha már videójuk is van, akkor azt is letudták volna videózni

 

3 óra alatt házat, 1 nap alatt várost

okés hajrá, minden elismerésem... :D

 

"Nyilván valamin kipróbálta, de azt nem teheti a nagy pénzes emberek elé"

jó, de elénk igen, hogy tudjuk mit is támogatunk, mert az eddigiekkel továbbra sem mutat semmit :D

 

 

off.: van egy gyógyszerem, ami bármilyen betegséget 5mp alatt gyógyít, aranyat csinál bármiből, visszaforgatja az időt, örökéletet ad, 7 nyelven beszél, megkapálja a kertet, és úgy néz ki mint egy kő, csapvízből állítom elő, de kellene 1millió forint hogy bemutathassam a nagyhatalmaknak (arról hogy úgy néz ki mint egy kő kérésre akár fotót, vagy videót is tudok biztosítani alátámasztásul)

 

valaki támogatna? :D

Link to comment
Share on other sites

Vagy manapság a huszadik (és korábbi) század valódi magyar tudósain, feltalálóin felbátorodva mindenki érvényesülni nem tudó csodálatos géniusznak képzeli magát?

Ugyan, ki az a mindenki? :)

tudom mi folyik az építőiparban nem kell aggódni (révén építész leszek)

Hohó, csak leszel :) Elárulom, én is az lettem volna, de végül úgy döntöttem, hogy nem kérek belőle.Amíg nem vagy benne, addig nem tudhatsz sokat, ha csak nem tapasztaltad személyesen.Piszkos dolgok folynak, ott vernek át, ahol tudnak.Több pénzt faragnak le rólad (természetesen hasznod nem lesz belőle), mintha támogatnád ezt a csákót.

Link to comment
Share on other sites

Nem egy hónapja nyúzom én az építészetet nem kell aggódni, dolgoztam is már, láttam mik folynak... tisztába vagyok én vele, hogy milyen tisztességes minden ember :D

 

de erről a témáról továbbra is megvan a véleményem

viszont azt mondom ne legyen igazam

tényleg legyen világmegváltó találmány, támogassák fedezzék fel, változtassa meg a világ szemléletét, tényleg

(csak nem én leszek ez a támogató :D)

Link to comment
Share on other sites

Én meg nem küzdeni jöttem e nemes célért, csak nyitottam egy topikot, hogy ilyen is van, bizony elhallgatnak találmányokat, nem keveset, vagy a feltalálót hallgattatják el.

Szerintem amúgy már késő ezt bevezetni.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Hogy őszinte legyek, szerintem ez a faszi nem tudja hol van :D Nem arra gondolok, hogy Magyarországon, hanem arra, hogy valszeg fogyaszt valamit, amit lehet nem kéne ;) Egyébként pedig 10 éve volt arra, hogy összeszedje a pénzt, és nem volt rá képes? Ennek sem adnék ennyi pénzt a kezébe. Beszélni sem tud rendesen, nem hiszem hogy érdemes vele foglalkozni. Egyébként pedig a vasbeton tűz, víz és golyóálló, jól kipróbált anyag. Nem tudom, hogy miért kéne lecserélni valamire, ami több pénzbe kerül, nincs tesztelve, és 'állítólag' ugyanezt tudja. A videó a mandró egyetlen ötlete, ami valóban figyelemre méltó, úgy látom van aki elhiszi amit mond :P GYEREKEK! Ha valóban használható anyag lenne, nem egy videoportálon kunyerálna, hanem intézne egy-két találkát erre érdemes emberekkel, és megszerezné a pénzt. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...