Jump to content
PirateClub.hu

The Expendables 2.


hankock
 Share

Recommended Posts

The Expendables 2.

 

Rendező: Sylvester Stallone

 

Szereplők: még nem ismert

 

Tartalom: nem ismert

 

Bemutató dátuma: nem ismert

 

Stallone a The Expendables 2-ről

 

Stallone szívesen folytatná új filmjét a The Expendables-t, melybe tervei szerint pár túlélő visszatérne. A rendező azonban mindenképpen szeretné új tagokkal is frissíteni a csapatot - akár a régi arcok kárára.

 

Májusban mi is jeleztük, de azóta ismét megerősítést nyert az értesülése, miszerint elkészülhet a The Expendables második része. Sylvester Stallone ugyanis bevallotta a Hollywood Reporternek, hogy már gondolkodik a The Expendables folytatásán, mely a hétvégén Amerika legnézettebb filmje volt, s igencsak esélyes, hogy az odahaza 100 milliós bevételt elérő alkotások elit klubjába kerüljön.

 

A rendező elmondta, hogy hiszi, hogy még tovább fejlődhet a filmben megismert csapat, s igazi kihívásnak azt tartja, hogy miképp tud majd új embereket bemutatni, s miként búcsúzik el pár régi, ismert arctól. Stallone a The Expendables-szel kapcsolatban azt is kifejtette, hogy karrierjében talán a Rocky Balboára volt eddig a legbüszkébb, de a mostani forgatás még azt is felülmúlja, bár nem érzelmileg, hanem az izgalom tekintetében. Ugyanis, ha Hollywoodon múlt volna, akkor sosem készülhetett volna el egy The Expendables. A film léte Avi Lerner producernek volt köszönhető, aki vállalta a jókora kockázatot a legyártásával. A többi azóta történelem...

 

SG

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
Bruce Willis lesz a főgonosz az Expendables 2-ben?


Sylvester Stallone Twitteres pályafutását rögtön azzal kezdte, hogy belebegtette az őket követőknek, hogy szeretné megnyerni Bruce Willis-t a The Expendables-folytatás főgonoszának.

A The Expendables annak ellenére, hogy egy nagy stúdiónak sem kellett, remekül szerepel Amerikában, eddig 75 millió dollárt szerzett bevétel gyanánt és két hetet töltött az amerikai mozifilmes toplista élén, s úgy tűnik, hogy a harmadik héten is a dobogón fog végezni Sylvester Stallone rendezése. A folytatás lehetőségéről, s az esetleges túlélők visszatéréséről már korábban is volt szó, de ezúttal a színész-főszereplő beszélt a The Expendables második részéről.

stal.jpg


S tette mindezt Twitteren, hiszen augusztus 26-tól ő is elkezdte használni a népszerű közösségi szolgáltatást. Stallone Twittere az @TheSlyStallone usernév alatt található meg, s a rendező máris felvetette annak a lehetőségét, hogy a The Expendables második részében Bruce Willis legyen a főgonosz. Mivel még itthon nem láthattuk a filmet, így nem tudhatjuk, hogy mindez mennyire fér bele a történetbe, illetve Willis első részben feltűnő karakterébe, de az, hogy Stallone is a folytatásról ír, mindenképp bizakodásra ad okoz.

Forrás: SG
Link to comment
Share on other sites

Ez mind szép és jó, csak ha annál is majdnem fél évet kell várni a magyar premierre, akkor az is nagyon rossz lesz a magyaroknak. :)

Ugyanis valahol olvastam, hogy az 1. részt csak Október második felében fogják bemutatni. Szerintem ez amagyar moziktól elég szánalmas húzás, hogy minden filmet csak fél éves késéssel nézhet meg a magyar.

Persze tudom hogy meg lehet nézni eredeti nyelven (úgy általában jobb is), de én mindig kíváncsi vagyok a szinkronra. :)

Link to comment
Share on other sites

Azt, hogy Willis legyen a főgonosz, nagyon jó ötletnek tartom! :)

Az a sztori, hogy elmegyek egy szigetre a haverokkal, és kinyírok mindenkit, az már nem durranna nagyot...

Az én ötletem az, hogy Willis megtudja az első rész balhéját és kinyíratja az Expendablest és csak Stallone, Statham meg Jet Li élné túl. Bosszút esküsznek, és felveszik új tagoknak a már említett színészeket. Willis nagymajma meg lenne The Rock. :D

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Willis reméli, hogy mihamarabb elkezdődik a The Expendables 2 forgatása

 

Egyelőre még nem ismeretes, hogy a The Expendables folytatásában kik fognak feltűnni, Slyvester Stallone jelenléte azonban biztos. A főszereplő-rendező néhány hete elmondta, hogy a folytatás főgonoszának Bruce Willist akarja és már beszélt is kollégájával erről. A Comingsoon oldalnak sikerült néhány szót váltania Willisszel, aki elárulta, hogy Stallone próbál mindenkit megnyerni a sequelre. (spoiler) "Még Stone Cold Steve Austin is visszatér, pedig beleeresztettek párat az előző részben. Remélhetőleg mihamarabb hozzáláthatunk a forgatáshoz, most még elég fiatalok vagyunk, hogy túléljük a produkciót." - tette hozzá Willis. Végül is, ha Dolph Lundgren ott vigyoroghatott a végén, akkor a pankrátor miért ne keménykedhetne újfent a második részben?

 

Pletyka szinten eddig a következő nevek merültek fel a folytatás kapcsán: Dwayne Johnson, Carl Weathers, Vin Diesel, Hulk Hogan, Mr. T és Jean-Claude Van Damme.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Charlie Sheen is szerepel a The Expendables 2-ben?

 

A The Expendables – A feláldozhatók 255 millió dollár bevételt ért el nemzetközi szinten, így aztán Sylvester Stallone villámgyorsan a háttérbe szorította Rambo 5 elképzeléseit, és elkezdett szervezkedni az The Expendables 2-re.

Néhány dolog már napvilágot is látott az elképzeléséből (itt olvashatsz róluk), a legújabb hír szerint pedig Stallone nemrégiben Charlie Sheen-nek kínált fel egy szerepet: egy kissé lerobbant, de azért veszélyes CIA ügynököt játszhatna el, aki a Bruce Willis által alakított főgonoszt üldözi.

Az utóbbi idők leginkább válásáról és alkoholos-drogos problámiról híres színész jó ideje kerüli a komolyabb mozifilmes szerepet, ám anyagi problémái ettől függetlenül nincsenek, hiszen a Két pasi meg egy kicsi sorozat következő két évadára már a zsebében van egy 100 milliós szerződés.

Hogy lesz-e valami a szerepből, még kétséges, de reméljük a legjobbakat.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Kicsit felhozom a témát. :)

 

Nem Stallone írja és rendezi az Expendables 2-t

Sylvester Stallone már a tavalyi The Expendables bemutatása előtt közölte, hogy az akciófilm folytatását tervezi, és azt is hamar kitweetelte, hogy az Expendables 2-höz Bruce Willist szeretné megnyerni főgonosznak. Most a Playlist blog arról ad hírt, hogy a folytatásban Stallone lényegesen kisebb szerepet vállal, mint az első részben: nem ő írja és nem is ő rendezi a filmet, csak szerepel benne. A forgatókönyvíró David Agosto és Ken Kaufman (Űrcowboyok) lesz, a rendezőt pedig Stallone most keresi. Az első részből Stallone mellett biztosan visszatér Randy Couture is, új szereplőként pedig Willis mellett Jean-Claude Van Damme jött eddig szóba.

20110309sylvester.jpg

 

[origo]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Megvan, mikor kerül mozikba a The Expendables 2.

 

Bár nem Stallone fogja rendezni a The Expendables - A feláldozhatók folytatását, az akciófilmet rengeteg rajongó várja, abban bízva, hogy jobban fog sikerülni, mint az előző rész. A premierig már csak kábé 500-at kell aludni.

 

A Lionsgate ma bejelentette, hogy 2012. augusztus 17-én fogják bemutatni tavalyi sikerfilmjük, a The Expendables - A feláldozhatók második részét, a The Expendables 2-t. Ez azt jelenti, hogy az akciófilmek szerelmeseinek jó hónapja lesz, hiszen 2012. augusztus 3-án kerül bemutatásra Amerikában a Bourne-örökség és az új Emlékmás, 10-én pedig a G.I. Joe második része.

 

Mindez egyébként azt jelenti, hogy a The Expendables 2 (ez még nem a végleges cím) szinte napra pontosan két évvel az első rész után kerülne a mozikba. Az után az első rész után, melytől eredetileg nem vártak túl jó teljesítményt, a nagyobb hollywoodi stúdiókat nem is érdekelte a film, hiába szedett össze remek szereplőgárdát Sylvester Stallone. Szerencsére a The Expendables rácáfolt a papírformára és világszerte 274,5 millió dolláros bevételt produkált.

 

sg

 

Mégis Stallone rendezi a The Expendables 2-őt

 

Utólag értékelve az eseményeket valószínűleg egy nagy Hoax volt a március elején megjelent hír, amiben az állt, hogy Stallone inkább másra bízza a The Expendables 2 rendezői teendőit ? a Headshot film kapcsán történtek folyományaként a Lionsgate hivatalosan is bejelentette, hogy Stallone fog ülni a rendezői székben a A feláldozhatók második részének forgatásán ? mármint akkor, amikor éppen nem a kamerák előtt áll Barney Ross szerepében.

Újabb konkrétumokat nem árultak el a filmről, Stallone nemrégiben azt mondta, hogy főképp az új karakterekre fog koncentrálni, a visszatérő régieknek kisebb szerepet szán ? kivétel ez alól Bruce Willis, aki a második rész főgonoszává lép elő.

The Expendables 2. 2012 augusztus 7-én kerül a mozikba.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Van Damme lesz az egyik gonosz az Expendables 2-ben

 

Sylvester Stallone azt szerette volna, ha Jean-Claude Van Damme is bekerül a The Expendables-be, ám a belga akciósztár nemet mondott. Állítása szerint azért, mert nem Sly nem tudta rendesen körülírni karakterét, illetve csak annyit mondott, hogy lesz egy-két akciójelenete. Stallone nem sértődött meg és a folytatás kapcsán újra megkereste Van Damme-ot. Sheldon Lettich, a Dupla dinamit (Double Impact) és az Oroszlánszív (Lionheart) rendezőjétől származik az info, miszerint a színész játszani fog a második felvonásban és nem a kommandó csapatban kapott helyet, hanem egy gonoszt fog alakítani. Korábban már kiderült, hogy Bruce Willisszel gyűlik meg a különítmény baja, elképzelhető, hogy Van Damme lesz az egyik testőre.

 

droid

Link to comment
Share on other sites

Expendables 2 poszter és szinopszis

 

expendables2teaserposzter.jpg

 

Még nem láttak hozzá az Expendables folytatásához, egyelőre össze kell szedni a bandát és meg kell találni a megfelelő színészt. Az azonban biztos, hogy 2012 augusztus 17-én kerül a mozikba a produkció, elvileg Sylvester Stallonén kívül Bruce Willis és Jean-Claude Van Damme fog lövöldözni. Cannes-ban a Firstshowing szerkesztője találkozott a plakáttal, le is kapta, így néz ki.

 

Van már szinopszis is, a Nu Image nemrég tette közzé. Miután a csapat szívét-lelkét, Toolt (Mickey Rourke) kicsinálják egy küldetés során társai bosszút fogadnak. Vérre szomjaznak. Tool szépséges lánya, Fiona is revansot szeretne venni, de ő a saját útját járja, ám a célpontja, egy kegyetlen diktátor elkapja, így ház Barney-ék egy újabb feladattal néznek szembe: ki kell szabadítaniuk Fionát.

 

droid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Chuck Norris A feláldozhatók 2-ben???

 

Van valaki, aki nem látná szívesen Chuck Norris-t Sylvester Stallone A feláldozhatók 2-jében? Kétlem. A magányos farkas, az egyszemélyes Delta kommandó, a pörgőrúgások mestere a legújabb – sajnos meg nem erősített – hírek szerint komoly esély van rá, hogy Norris szerepeljen az akció-ikonokat felsorakoztató The Expendables 2-ben, Stallone-nak azonban a Kung Fu Panda 3-mal kell megküzdnie a színész kegyeiért. Norris nem az első lenne a pandalírozó feláldozható szereplők sorában, Jean Claude Van-Damme ugyanis jelenleg is a Kung Fu Panda 2-ben szinkronizál, Krokodil mester hangját szolgáltatja.

Jonathan Aibel és Glenn Berger, a Kung Fu Panda 2 írói a következőt nyilatkozták Chuck Norris lehetséges részvételéről: “…Ő nem lehet csak egy egyszerű daru, vagy ilyesmi. Valami nagy kell neki, valami fogakkal..”

Nos, a fenti sorok ugyan nem túl meggyőzőek, de bízzunk benne, hogy sikerül egy lavinát elindítani, amivel Chuck Norris valóban belesodródik A feláldozhatók forgatásába. Várjuk a további híreket.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Megvan az Expendables 2 rendezője

 

Sylvester Stallone még egy Rocky és Rambo folytatást szeretett volna összehozni, majd úgy döntött, hogy mégsem csinálja meg ezeket, ám az Expendables 2 jövő év augusztusában érkezik. Stallone ezúttal nem vállalta be a rendezést, mindenki kíváncsian várta, hogy kit választanak ki a helyére. Meg is lelték a megfelelő embert, bár nem olyasvalaki lett, aki a 80-as években ténykedett. Végül is az Expendables ennek a korszaknak az akciófilmjeire akart hasonlítani és a többség szerint Stallone törekvése sikerült.

A rendezői székből ezúttal Simon West osztogathatja az utasításokat. West 1997-ben mutatkozott a Con Air - A fegyencjárattal, majd A tábornok lánya (The General's Daughter) thrillert és az első Tomb Raider mozifilmet adta ki kezei közül. Ezt követően a tévé felé vette az irányt, 2006-ban az Ismeretlen hívás (When a Stranger Calls) horror-thrillerrel jelentkezett, idén pedig A mestergyilkost (The Mechanic) hozta el a mozikba. Jó választás volt őt felkérni az Expendables 2-re

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Chuck Norris és Van Damme a The Expendables 2-ben

 

Simon West, a The Expandables - A feláldozhatók 2 rendezője már Szófiában méri fel a terepet, hogy szeptemberben újabb nagy nevekkel kezdhesse a forgatást.

 

A napokban egy exkluzív interjút jelentetett meg a Novinite.com, a bolgár nemzeti hírügynökség honlapja a bolgár NU Boyana filmstúdió elnök-vezérigazgatójával, David Varoddal. A filmes szakember elmondta, hogy a közeljövőben Bulgária válhat Európa első számú forgatási célpontjává, hiszen náluk forgatták pár éve a Hitman - A bérgyilkost, a nemsokára bemutatásra kerülő Conan, a barbárt, s a tervek szerint Sylvester Stallone is Bulgáriában készítheti el új filmjét, a The Expendables - A feláldozhatók 2. részét.

 

Az interjú során Varod elmondta, hogy a forgatás szeptember második hetében indul el, olyan színészek részvétele mellett, mint Sylvester Stallone, Jason Statham, John Travolta, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Mickey Rourke és Bruce Willis. A rendező pedig az a Simon West, aki olyan akciófilmeket készített eddig, mint a Con Air - A fegyencjárat, a Lara Croft: Tomb Raider, valamint az idei A mestergyilkos.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...