Jump to content
PirateClub.hu

Boardwalk Empire - Gengszterkorzó


hankock
 Share

Recommended Posts

">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">

 

Szeptember 20-án, egy nappal az amerikai premiert követően már a magyar nézők is láthatják a Boardwalk Empire című új HBO-sorozat első részét, azt, amit a legendás Martin Scorsese rendezett, és mivel tele lesz gengszterekkel meg lövöldözéssel, biztos jól fogunk rajta szórakozni, és akkor a főszereplő Steve Buscemit még nem is említettük, akit rossz szerepben nemigen láttunk mostanában.

 

be.jpg

 

A magyar keresztségben Gengszterkorzó címet kapó sorozat (a Sorozatjunkie egyik olvasója adta a címet) az 1920-as évek Atlantic City-jébe viszik vissza a nézőket, címe éppen Előre, kurvák, gengszterek! is lehetne, mert főleg ők voltak azok, akik a város történetét így vagy úgy leginkább befolyásolták. Az író sem nyeretlen kétéves, Terence Winternek hívják, és a Maffiózók egyik írójaként három Emmy-díjat is kapott, és ő jegyzi a sorozat egyik legzseniálisabb epizódját, a Pine Barrens címűt is.

 

A történet egyébként egy valós személy, Enoch Johnson élettörténetén alapul, aki 1911-41 között volt az Atlantic City-t irányító politikai gépezet feje, azaz egy nyomorult korrupt politikus/bűnöző, aki különösen a szesztilalom alatt lubickolt, és szedte meg magát istenesen. Buscemi őt alakítja majd, de a sorozatban feltűnnek a kor ismert gengszterei, Lucky Luciano, Al Capone vagy Arnold Rothstein is, úgyhogy nem fogunk unatkozni.

 

A magyar bemutató a Pacifichez hasonlóan példásan gyors, bár információnk szerint csak az HBO On Demand szolgáltatására érkezik ilyen hamar, ami az HBO MaxPack csomagra előfizető nézők számára látható csak ingyen. A többi epizód és a "rendes" HBO-s premier majd később lesz, hogy mikor, azt egyelőre nem árulta el a kábelcsatorna. Még mielőtt: az On Demand szolgáltatás a világon mindenütt így működik, ha az ember hamarabb akar megnézni valamit, teszem azt a Showtime-on a Weeds hatodik évadának első részét, akkor külön díjazásért cserébe megteheti. Ha nem akar fizetni, később látja, akkor, amikor a többi előfizető is, ez van.

 

commentcom

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...