Jump to content
PirateClub.hu

League of Legends


kolop
 Share

Recommended Posts

volt egy update pár hete, amivel a matchmakinget fejlesztették. van egy kisebb társaság akikkel szoktam játszani (200-450 normal win). hogy lehet az, hogy a "fejlesztett" matchamking ilyenkor is összedobál minket ilyen 1000 win fölötiekkel? de nem is egyel, van hogy 2-3 van az ellenfélbe. és a többiek se olyanok, hogy kompenzálás kép, ilyen 50 winük van, neeem, azoknak is ilyen 600-700 win. nagy update :D

Link to comment
Share on other sites

Azt is írják az fejlesztésben, hogy ha nem talált megfelelő ellenfeleket, akkor a régi rendszer szerint csinálja, márpedig ha te 3-5 fővel premadebe akarsz menni, akkor nem sok esély van rá, hogy ugyanannyi wines másik 3 fős premadet is találni fog, 4 meg 5 fősről már ne is beszéljünk.

Link to comment
Share on other sites

westen. nem számolom bele az összes játékost, nem vagyok ennyire hülye, ismerem annyira a játékot :) és szerintem az euw azért egy elég népes szerver ahhoz, hogy nagyjából egyenlő csapatok mérkőzzenek meg. vagy pedig ne egy 1500 wines legyen már az első elérhető ember ellenfélnek. igazából az egész alap klienst újra kéne csinálniuk, mert az valami borzalmasan béna. szinte nincs olyan hét, hogy ne legyen vele valami komolyabb probléma, arról nem is beszélve, hogy az utóbbi időbe volt, hogy team ranked meccset nem is engedte elindítani (igen, mindenkinek megvan az elég hős és nem volt a ranked q disabled). egyszerűen csak fogta magát és inaktívvá tette a start game gombot. mondom nice. pedig én aztán egyébként se az a fajta vagyok, aki észreveszi a bugok, általába nem is érdekelnek, de az ilyenek azért durvák. például szerintem a shopra is ráférne egy kis újítás. viszont erre az új ranked rendszerre kíváncsi leszek. ugye a mostani ranked elo olyan lesz, mint a normal elo, hogy nem lesz megjelenítve, csupán a gép eltárolja a magának és a matchmakingnél lesz jelentősége. most érzem úgy a játékkal kapcsolatba, hogy elindult valami :)

Link to comment
Share on other sites

Húú nekem most az új hős nagyon be jön :P Riotnak végre sikerült egy olyan supportot ami nem unalmas,nem haszontalan és nem annyi a dolgod lane alatt hogy heal/buff stb...Thresh nagyon jo lett :D Az uj rendszer meg szerintem felesleges elo-val nem volt semmi gond, esetleg team-be lehetett volna bevezetni ezt.

Link to comment
Share on other sites

Amiatt jó a rendszer, hogy ha már felszenveded magad magasabb Tierbe, akkor már onnan nem tudsz visszaesni. Ha meg már eléred a legmagasabb Tiert, akkor már csak a divisio 5-be eshetsz le, de az még mindig jó, sokan jártak már úgy, hogy hirtelen szerencsétlenségből több száz elot vesztettek, és bekerültek vissza az elo hell szélére, most legalább ez meg lesz oldva. És azért elég nehéz fentebb jutni, szóval ha már egy egész Tieren átszenveded magad, akkor már megérdemled, hogy ne ess vissza.

Link to comment
Share on other sites

Az hogy én tegyük fel suli miatt most kevesebbet gamelek nyilván jelenti azt is hogy rosszabbul teljesítek, de most ha bukok 10-et, akkor se kerülök lejjebb csak szenvedek fent, Én nem látom a logikát. Az hogy én fel szenvedtem magam nem feltétlen azt jelenti hogy oda tartozom.

Link to comment
Share on other sites

Amit elmondasz, az alapján fel se fogsz kerülni. Ismerősöm elég sokat tud játszani, de egyszerűen ha egyedül nem tudja lehozni nekik, akkor esélye sincs felmenni, sok az afker, sok a hülye aki csak 1 role-t tud játszani és ha nem azt kapja akkor trollkodik... esélytelen felmenni csak úgy, akkora szerencséje senkinek sincs.

Link to comment
Share on other sites

Szerencse... Inkább az hogy elismerje valaki hogy mik a hibái, nyilván van olyan game amit nem lehet lehozni, de az tapasztalataim szerint nagyon ritka, S2 végén soloQ-ba duo nélkül 2 hét alatt 350+ elot szereztem, most közel sem játszok úgy. Bár sok múlik azon hogy az ember mivel gamel, pl supportal nem egyszerü lehozni.

Link to comment
Share on other sites

szerintem is hatalmas faktor a szerencse, főleg egy 5v5 játékba, ahol maximum 1 ember lehet haverod a csapatból, a többi meg lehet tényleg jó játékos, vagy fogyatékos. és sokszor már 1 fogyatékost se bír el a csapat, nem, hogy többet. jó, nekem is vannak rossz meccseim (bár minden izé nélkül, az a pár ranked amit toltam, ott komoly szerepet vállaltam a győzelembe). persze akkor egyszerűbb ha el vagy feedelve, és mondjuk a csapattársaid ezt észreveszik és aszisztálnak neked (tankosabbra építik magukat stb stb), hogy letudd carryzni a meccset. de sajnos a baj akkor van, hogy ha egyenlő a lane, jön a junglered lvl2-n és bemegy diveolni a full hp-s ellenfelet. ezzel nem tudsz mit kezdeni. ráadásul ezt többször is megcsinálja (ezt nem én találtam ki, nem rég találkoztam ilyennel). és ilyenkor ad egy early killt az ellenfelednek, esetleg first bloodot és akkor hajrá.

 

jó persze, bejöhet az, hogy az ellenfél kap ilyet. és tulajdonképpen itt jön be a szerencse faktor a képbe :D

Link to comment
Share on other sites

Ha valakinek van egy level 30-as accountja easten amit nem használ, és van annyi bizalma hogy oda adja egy idegennek kölcsönbe szivesen szerzek rá ip-t meg ranked pontokat :D Sajnos haverral csak easten tudok játszani, és nekem westen van acc-om, amit meg eddig használtam easten eladta ismerős.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pár hónapja játszom még csak a játékkal, de nagyon tetszik a dolog. Habár párszor már roppant az egér a mancsom alatt a sok recska miatt akik képtelenek figyelni, leszarják az utasításokat tesznek rá hogy áll a meccs, esetleg tolni kéne miden vagy hogy toljanak egy kis assistot és full hp-val otthagynak 2+ ellennek hogy szétkapjanak miután én beaggrózom őket hogy ne a punnyadt supporter-caster testüket csapdossák, sírnak a KS miatt, szóval... ritka a normális player mint a fehér zorró. Jah, és rengeteg a lengyel-szlovák játékos akik az angol nyelv létezésével sincsenek tisztában... szóval igen, néha elkap az agyf*sz.

Link to comment
Share on other sites

A lengyelek többnyire jófejek és tudnak azok angolul csak nem szeretik használni mert rengeteg lengyel játszik + nekik a játék is teljesen lengyel (hangok minden) úgy gondolják, hogy miért írjanak lengyelül.. Meg azért terjedt el ez a "lengyelek nagyon rosszak" dolog mert nagyon sok lengyel játszik a lolon (főleg eune) és mivel nagyon sokan vannak ezért nyílván több köztük a /feeder/leaver is mint máshol... csak van köztük pár troll de még így is jobbak mint az átlag magyar player, aki elkezd anyázni ha meglát egy másiakt :D Kb. már háromszor fordult elő velem, hogy a nevem alapján felismerték hogy magyar vagyok és elkezdtek anyázni meg minden csak úgy random :D Kis aranyosak :D

Viszont a legrsoszabbak a szlovákok. Mikor egyszer beírtam, hogy from Hungary egyből elkezdtek írtó ronda dolgokat írni a magyarokról, az utálat megvan itt is, mint a valóságban. :D

 

Akik "rosszak" még azok az oroszok. :D Viszont rengeteg a görög és dán játékos is, velük is sokszor találkoztam már, ők olyan semlegesek.

 

Akikkel még egyáltalán nem találkoztam azok a franciák, spanyolok, olaszok. Gondolom ők a west-en nyomják .

Link to comment
Share on other sites

Görögökkel nincs sok bajom, bár csak 1-2 alannyal hozott össze a teammatch. Magyarokkal viszont egyáltalán nem találkozom, ami szomorú, mert szivesen tolnék velük pár menetet... bár lehet csak az lenne belőle hogy szeretett anyanyelvemen hajszolnak vissza jó anyámba. Tiszta DotA feelingem volt, mert hiába játszom jól, segítek az értelmeseknek akikkel lehet csapatban játszani, a maradék olyan szeretettel anyázik (már ha angolul írja értékes sorait, mert egyébként nem tudom mit makognak) hogy az már szinte magyar. Meg mondom, a KS miatti sírás basz fel a legjobban, meg tőlem is a normálisak folyamatosan kérték a bocsánatot hogy "sorry for the ks" mondom ne ríjjál, leölted? leölted, innentől nekem csak jó, volt olyan meccs hogy 2 killem volt, mellé viszont lett 27 assist és 1 halál, én meg büszke voltam (kaptam is Honor-t teamworkre, ami tökjó érzés :3 ).

Szóval nem nagyon értem mire veri szinte mindenki a nyálát hogy "jaaaj, kevés a killem", meg "mocskos nindzsa, tüsszents lódarazsat", ahelyett hogy játszanának.

Link to comment
Share on other sites

Azt hogy ki hülye, és hogy ki nem, nem lehet országhoz kötni. Mindig is fogsz hülye emberekkel találkozni, ezt egyszeruen nem kerulheted el. Persze minnel tobbet jatszanak egy orszagbol, annal nagyobb az eselye h talalkoz olyannal is. Érdekes, szlovákok rám még egyszer se mondtak rosszat, pedig altalaban mindig megmondom h melyik varosbol valo vagyok(egyik legnagyobb magyar varos Szlovakiaban).

De hogy ne csak off legyen, Ti mit szóltok az új champhez(Quinn and Valor)?

Link to comment
Share on other sites

Én már egy hete nem játsozttam szóval még nem is láttam. Energys lett végül? Azt hiszem beszélték hogy energys ad carry lesz de utána a videókban mintha manára emlékeznék.

 

A KS meg akkor zavaró ha pl. support vagy és az ad carry elől veszed el a killlt. Máshol nem számít kb.

Link to comment
Share on other sites

szerintem nem olyan jó a Quinn. Persze, gyorsan mozog meg minden, de olyan nagy poke-ja nincsen.

 

Nem tudja valaki, hogy riot ponthoz kódot lehet-e venni? Nem befizetni szeretném, mert ajándékba lenne, azt meg nem mondhatom, hogy akkor most 3 napig ne menj fel az acc-odra...

Link to comment
Share on other sites

Szerintem kódokat csak eseményekre, nyeremény játékokra adnak ki, de passz, de azt kétlem hogy ha usa-ban van eu-ban ne lenne.RP akkor lehet álltálába ajándékozni ha valami ünnep van, pl karácsonykor ,stb.

 

 

SZERK.: Én most is tudok ajándékot venni, szóval hülyeséget beszéltem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

nem kell ide premade. optionsbe a /all chatet kikapcsolod, ha a saját csapatodból pofázik valaki állandóan akkor pedig lemuteolod. ennyi. én mondjuk nem szoktam muteolni, szimplán csak nem reagálok arra amit írnak. sokan telehányják a chatet, tőlem 10/9 meccsen az alapokon kívül (ss stb....) mást nem lehet látni, mert azzal se vagy előrébb, ha tudatod vele, hogy tegnap este az anyjával háltál illetve, hogy a nagymamád jobb játékos, mint ő, sőt... ezzel csak hátráltatod a csapatod.

 

egyébként a premadel sem biztos, hogy mindig előrébb vagy. van egy megszokott jó kis csapatom, tényleg jó a hangulat ts-en meg minden, és van hogy nem vagyunk meg 5-en, csak 4en, és engem speciel zavar, hogy ha elront valamit az 5. és az egyik srác már elkezdi anyázni vagy /all chatbe csinálja ugyanezt (én ugyan nem látom mit ír, de ts-en hallom) de inkább nem szólok érte, annyira nem érdekel, a többiekkel semmi bajom :)

 

sajnos ennek a játék stílusnak ez a velejárója. itt nem tudsz egyedül, nyugisan játszani, itt vannak csapattársaid akikkel együtt kell működnöd. de cserébe nagyon változatos játékról van szó, nincs 2 ugyanolyan menet, nehéz megunni, főleg ha a játék mellé jó társaság is társul.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...