Jump to content
PirateClub.hu

League of Legends


kolop
 Share

Recommended Posts

Ennyi retkes afk-s játékost. Wukonggal 20-6-10 erre elvesztem mert a support a fél játékot afk-n töltötte egy másik meg disconnectelt 10 percenként. Fúúúúúúú. ..

 

Még ha normális játék akkor meg lehet érteni de mi a francért kezd el Rankedot ha nem játszik hanem elmegy?

Link to comment
Share on other sites

A Diana egy távolsági csapattal kiszedhető, mert a területije szétszórt ellenfelek ellen nem ér semmit és a pajzsa is csak kis területen üt. Meg persze az egyik leg mana-igényesebb hős az egész játékban (mindig neki adjuk a kéket).

Az új support nagyon Janna-Sona keverékre hasonlít. Stun, movement speed, slow, hatalmas cc és még ott van mellé a heal ha jól tudom meg az a plussz magic damage, amit kapsz tőle. Nagyon jó support lesz, de egy Morgana support (igen, nem csak midre jó) elnyomja. (a pajzsa miatt)

Link to comment
Share on other sites

ez az új item az ADC-knek valami mocsok op. az, hogy egyszerre több ellenfelet tud lőni normális sebzéssel (mondjuk az item lövése nem crittelhet), és ezzel stackeli pl Varus w-jét, kb Varus így az egyik legjobb adc lesz, kogról nem is beszélve. amiket eddig olvastam S3-ról, egyszerűen lenyűgöző. új, gyorsabb shop, új hud amivel állítólag jobban átlátható lesz a játék, új itemek. ez az új support, Nami (Cunami :D ) is nagyon zsír. az új hősök is külsőre tök jól néznek ki, egyre összetettebb hősök. bár S1 eleje óta játszok, kisebb nagyobb (inkább nagyobb) szünetekkel, de most néz ki úgy, hogy elkezd bedurvulni a játék.

 

várom már az első nagyobb updatet :)

Link to comment
Share on other sites

elnézést a doube posttért, de ezt le kell írnom:

 

megvettem Jaycet. nos. ez. egy. hipererős. szupererős. mindenerős. gyilkolóGÉP.

 

nagyon tetszik, nem csak az ereje miatt, hanem, hogy játék közben igen is dolgozni kell vele, nincs egy szabad másodperced kb. egyelőre még nem megy olyan jól, de úgy érzem ha belejövök, akkor az nagyon fájni fog az ellenfélnek.

Link to comment
Share on other sites

kinek hogy tetszik eddig S3? nekem személy szerint nagyon tetszik, tetszik az új masteries (9/0/21 ezreal op), a shopon is gyorsabban eligazodok. tehát ezzel a részével nincs bajom. amivel bajom van. eddig az volt a jellemző, hogy 20 játékból 19en volt jungler mind a két csapatban. ma ha ugyanígy kéne arányt írni, akkor ez 20ból 5 lenne. így sajnos akárhányszor csak topra mentem kénytelen voltam hősies küzdelmet folytatni 2 ember ellen, ami nem csecse. de ez még talán a kisebb baj, biztos sokan félnek az új jungletól (pedig véleményem szerintem sokkal könnyebb, mint eddig volt). na de az, hogy minden játék úgy kezdődik, hogy "ÉN MEGYEK MIDRE", "NEM, ÉN MEGYEK MIDRE", "NEM, MER ÉN MEGYEK MIDRE". meg egymás anyázása, 4. percbe 0/3, jungler a pusholt lanet gankeli lvl3on, ahelyett, hogy menne topra segíteni az 1v2-be. ezek eddig is megvoltak, elismerem, de most minden egyes meccsen ez megy. egyszerűen nagyon idegesítő.

 

sajnos a Honor System hatása eddig tartott. Riot helyébe minden hónapba nulláznám a számlálót. nem az, hogy valaki megszerzi és akkor ott folytatja ahol anno abbahagyta. ilyen formába fölöslegessé vált az egész. én már abban se hiszek amit ezzel a rendszerrel kapcsolatba írtak, mégpedig, hogy minél több ilyen teamwork, friendly, honorabe pontod van, annál normálisabbakkal rak össze.

Link to comment
Share on other sites

Ami az honor rendszert illeti, megjelentek az honor-ért kuncsorgó emberek is, akik meccs végén "honor pls"-sel próbálnak rávenni, hogy adj nekik pontot valamire. BIZTOS HOGY NEM! Aki kéri, az tuti nem érdemli meg. Szerintem magától értetődő, hogy ha valaki jó, akkor annak adok, viszont az ilyennel elveszik tőle a kedvem.

 

Az új felület nekem is tetszik, az külön jó, hogy a shop-ban lehet keresni.

Link to comment
Share on other sites

hát igen, maga a játék szerintem nagyon jó lett, de az emberek. én egy végtelenül nyugodt ember vagyok. de tegnap már néha nálam is elszakadt a cérna. sajnos már úgy kell játszani, hogy azt pickeld amire szükség van, nem azt amihez kedved van, mert azt a többiek már kipickelték. ezért érdemes összeszedni még 4 havert, fel ts-re és veretni neki, mert ha randomokkal mész, az első kör után elfolyik a magzatvized.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...